Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
υπομονή Στρατηλάτη θα δείξει το πράγμα μην απογοητεύεσε :grin:

Υπάρχουν 2 μεγάλα ερωτηματικά στο μαγαζί μάκη μου,τα οποία θα λυθούν με μία ακόμα επίσεψη ;) ;) :rockon: :rockon:.Προς το παρών

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Υπάρχουν 2 μεγάλα ερωτηματικά στο μαγαζί μάκη μου,τα οποία θα λυθούν με μία ακόμα επίσεψη ;) ;) :rockon: :rockon:.Προς το παρών

το δικό σου ερώτημα είναι ποιο κρίσιμο από το δικό μου ;)

εγώ δεν ψάχνω έρωτες και αγάπες μόνο να :fuck1:θέλω ;)

Υ.Γ έκανα κίνηση σήμερα στο μωρό που λείπει για να μάθω ημέρα επιστροφής για να κανονίσω :knockinb: ;)

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναιιιι περασα και γω την πορτα του καλτ μαγαζιου για πρωτη φορα.κοπελες ολων των ηλικιων και ολων των γουστων παρουσες.Με την εισοδο μου ορμησαν κατι μεγαλοκοπελες για το καλωσορισμα και κερασμα αλλα δεν ενεδωσα.Στην συνεχεια καθησα στο πισω διαζωμα οπου με επισκεφθηκαν κατα σειρα μια μαυρουκω μια απο τον αγιο δομινικο και μια που δηλωσε αιγυπτια την οποια και κερασα ποτακι.Λιγο χαριεντισμα μαζι της και μετα ντανιελα,ρουμανα οπως ειπε και κοπελα απ τη βενεζουελα!Δεν κερασα αλλο ποτο καθοτι ηταν η πρωτη αναγνωριστικη επισκεψη.Εχω να πω οτι πραγματι ειναι καλτ χωρος,με δυνατη ελληνικη μουσικη και πολλα κοριτσια για ολα τα γουστα.θα επανελθω δριμυτερος

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
αυτή ήρθε και άρχισε να μου λέει πόσο καυλωμένη είναι και ότι θέλει να γαμηθεί σήμερα στην καβάντζα του μαγαζιού
ρε συ μακη στον πριγκιπα παω πανω απο 10 χρονια.... για πια καβαντζα μιλας???    :think: :think: :think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
την ιδια απορια εχω κι εγω .Προχτες πηγα για πρωτη φορα , για ποιες καβατζες μιλατε ρε παιδια?

Όταν λέμε ανοιχτή καβάτζα εννοούμε τα γωνιακά τραπέζια όπου γίνεται πιο εύκολα παιχνίδι :jerking: :pipa1: :grin: :grin:.Η κλειστή καβάτζα είναι ένα δωματιάκι στο εσωτερικό του μαγαζιού όπως μας έχει πληροφορήσει ο γκουρού των κωλόμπαρων(τεοψι) :sunglasses: :sunglasses:,το οποίο όμως δεν έχουμε επισκεφεί ούτε εγώ ούτε και ο πρωθυπουργός για να σας πούμε σε ποιο ακριβώς σημείο του μαγαζιού βρίσκεται και πως είναι μέσα :rolleyes: :uglystupid: :think:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ρε συ μακη στον πριγκιπα παω πανω απο 10 χρονια.... για πια καβαντζα μιλας???    :think: :think: :think:

αν θυμάμαι καλά είναι όπως μπαίνεις στις τουαλέτες έχει μια πόρτα που είναι πάντα κλειστή αν πληκτρολογήσεις τον κωδικό(50€ :grin:) ανοίγει ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ναιιιι περασα και γω την πορτα του καλτ μαγαζιου για πρωτη φορα.κοπελες ολων των ηλικιων και ολων των γουστων παρουσες.Με την εισοδο μου ορμησαν κατι μεγαλοκοπελες για το καλωσορισμα και κερασμα αλλα δεν ενεδωσα.Στην συνεχεια καθησα στο πισω διαζωμα οπου με επισκεφθηκαν κατα σειρα μια μαυρουκω μια απο τον αγιο δομινικο και μια που δηλωσε αιγυπτια την οποια και κερασα ποτακι.Λιγο χαριεντισμα μαζι της και μετα ντανιελα,ρουμανα οπως ειπε και κοπελα απ τη βενεζουελα!Δεν κερασα αλλο ποτο καθοτι ηταν η πρωτη αναγνωριστικη επισκεψη.Εχω να πω οτι πραγματι ειναι καλτ χωρος,με δυνατη ελληνικη μουσικη και πολλα κοριτσια για ολα τα γουστα.θα επανελθω δριμυτερος

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η γκόμενα από τον Αγ.Δομίνικο είναι σκυλί του πολέμου φοβάμαι να την κεράσω γιατί θα με δαγκώσει άσχημα :grin:

το Ρουμάνακι η Ντανιέλα είναι η κοντή που κάνει παρέα με την Τζούλια την αδύνατη σχετικά ψηλή όμως???Αν λέμε την ίδια δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικά πως κατάφερες να συννενοηθείς μαζί της :think: :think:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
την ιδια απορια εχω κι εγω .Προχτες πηγα για πρωτη φορα , για ποιες καβατζες μιλατε ρε παιδια?

απάντησα στον xpapad ;)

με μια φορά που πήγες περιμένεις μην περιμένεις να τα μάθεις όλα :tickedoff:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Όταν λέμε ανοιχτή καβάτζα εννοούμε τα γωνιακά τραπέζια όπου γίνεται πιο εύκολα παιχνίδι :jerking: :pipa1: :grin: :grin:.Η κλειστή καβάτζα είναι ένα δωματιάκι στο εσωτερικό του μαγαζιού όπως μας έχει πληροφορήσει ο γκουρού των κωλόμπαρων(τεοψι) :sunglasses: :sunglasses:,το οποίο όμως δεν έχουμε επισκεφεί ούτε εγώ ούτε και ο πρωθυπουργός για να σας πούμε σε ποιο ακριβώς σημείο του μαγαζιού βρίσκεται και πως είναι μέσα :rolleyes: :uglystupid: :think:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μακη η γκομενα απ τον αγιο δομινικο ηταν πραγματικα σκυλι του πολεμου με συνεχομενες επιτακτικες κρουσεις για κερασμα χωρις αντικρυσμα.Η ντανιελα πρεπει να ειναι αυτη που λες απλα μου ηρθε για λιγο και εφυγε.Ειχε καναδυο αλλα καλα κομματια που επειδη καθομουνα στη καβατζα δεν ηρθαν καθολου.Θα το επισκεφθω ξανα σιγουρα ισως και μαζι σας

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μακη η γκομενα απ τον αγιο δομινικο ηταν πραγματικα σκυλι του πολεμου με συνεχομενες επιτακτικες κρουσεις για κερασμα χωρις αντικρυσμα.Η ντανιελα πρεπει να ειναι αυτη που λες απλα μου ηρθε για λιγο και εφυγε.Ειχε καναδυο αλλα καλα κομματια που επειδη καθομουνα στη καβατζα δεν ηρθαν καθολου.Θα το επισκεφθω ξανα σιγουρα ισως και μαζι σας

έλα αρχηγέ......την Μπίανκα από Αγ.Δομίνικο την έχω τρακάρει τσιγάρο όταν αυτή μου ζητούσε ποτό :tooth: :tooth:

η Ντανιέλα η μικρή ρουμάνα δεν μιλάει ελληνικά απορώ τι σου είπε και αν κατάλαβες :think:

εννοείται ρε συ όποτε θέλεις έλα μαζί μας αλλά να είσαι έτοιμος για άγριες καταστάσεις γιατί εκεί μέσα μας ξυπνάνε άγρια ένστικτα :dancing:

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χα χα σωστος με τον αγιο δομινικο!η ντανιελα καθισε 2 λεπτα και μου ζητησε κερασμα δεν θυμαμαι αν μιλαγε ελληνικα οσο αφορα τα αγρια ενστικτα εκει μεσα και μενα μου ξυπνησαν οποτε θα ειμαι ετοιμος για...αγριοτητες καλη ανασταση!!!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Εκτος απ τη Ντανιελα και τη Τζουλια την αδυνατη ειναι κι αλλη μια ρουμανα? ψηλη γεματουλα με μακρι μαλλι ετσι δεν ειναι? αυτη με κατακαβλωσε αλλα ηταν πιασμενη απο συναγωνιστες.Παιζει πονηρα παιχνιδια?

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
αν θυμάμαι καλά είναι όπως μπαίνεις στις τουαλέτες έχει μια πόρτα που είναι πάντα κλειστή αν πληκτρολογήσεις τον κωδικό(50€ :grin:) ανοίγει ;)
μακη  δεν παιζει αυτο...την γκομενα την παιρνεις εξω αφηνοντας ενα πενηνταρικο στο μαγαζι... αυτο ισχυε παντα... ποτε δεν γαμαγες εκει μεσα, μονο μαλακια στα τραπεζακια πισω και αν τυχαινες σε καμια καβλιαρα εσκυβε και στον εγλυφε για 10 sec...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
Σήμερα το ξημέρωμα γνώρισα 2η απαξίωση από την κυρία Σούλα :o :o :headbang: :headbang:,η οποία δεν απάντησε σε μηνύματά μου και δεν μπήκε καν στον κόπο να στείλει ένα ευχετήριο μήνυμα για το πάσχα,αν και την προηγούμενη τετάρτη που βρισκόμουν μέχρι το ξημέρωμα μαζί της είχε δείξει εντελώς διαφορετική στάση :rolleyes: :uglystupid:.Μ'έχει τρελάνει εντελώς κι θέλω να της πω ότι μεταξύ μας έχουμε

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα το ξημέρωμα γνώρισα 2η απαξίωση από την κυρία Σούλα :o :o :headbang: :headbang:,η οποία δεν απάντησε σε μηνύματά μου και δεν μπήκε καν στον κόπο να στείλει ένα ευχετήριο μήνυμα για το πάσχα,αν και την προηγούμενη τετάρτη που βρισκόμουν μέχρι το ξημέρωμα μαζί της είχε δείξει εντελώς διαφορετική στάση :rolleyes: :uglystupid:.Μ'έχει τρελάνει εντελώς κι θέλω να της πω ότι μεταξύ μας έχουμε

Μυρίζομαι αγαπόυλα; Αν ναι, προσοχή. Απλά περιφερόμενα πορτοφόλια είμαστε για τις κυρίες, απλά γυναίκες για την ηδονή μας είναι! :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μακη  δεν παιζει αυτο...την γκομενα την παιρνεις εξω αφηνοντας ενα πενηνταρικο στο μαγαζι... αυτο ισχυε παντα... ποτε δεν γαμαγες εκει μεσα, μονο μαλακια στα τραπεζακια πισω και αν τυχαινες σε καμια καβλιαρα εσκυβε και στον εγλυφε για 10 sec...

επειδή με μπρίζωσες θα εμφανιστώ με Στρατηλάτη στο μαγαζί και θα επιδειώξω το πλήρες μενού των 50€ και θα ενημερώσω για τα πεπραγμένα(αν έγιναν εντός ή εκτός μαγαζιού) ;)

Υ.Γ μου φαίνεται οτι δεν τα γνωρίζεις καλά τα πράγματα παρά την 10ετη σου εμπερία :(

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εκτος απ τη Ντανιελα και τη Τζουλια την αδυνατη ειναι κι αλλη μια ρουμανα? ψηλη γεματουλα με μακρι μαλλι ετσι δεν ειναι? αυτη με κατακαβλωσε αλλα ηταν πιασμενη απο συναγωνιστες.Παιζει πονηρα παιχνιδια?

δεν γνωρίζω το όνομα της κοπέλας αλλά μάλλον είναι αυτή που με καυλάντισε πριν φύγω λεγωντάς μου σε είδα που κέρασες τις κοπέλες και είπα να έρθω και εγώ :jerking: :jerking:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

έλεος ρε μαλάκα ακόμα ασχολείσαι με την τελειωμένη Σούλα :headbang: :headbang:

Υ.Γ δεν σου έφτασε η χθεσινή επιτραπέζια ηδονή στα Village Park :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom