Από την παρθενική μας επίσκεψη στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' την ιστορική 25η Μαρτίου 2012
Αφιερωμένο σε όλες τις κωλομπαρούδες που με παίρνουν τηλ. και λένε τις τους
που το ξέθαψες το θρεντ ρε συ.....ούε καν το είχα βρει
Από την παρθενική μας επίσκεψη στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' την ιστορική 25η Μαρτίου 2012
που το ξέθαψες το θρεντ ρε συ.....ούε καν το είχα βρει
Ήταν στην δεύτερη σελίδα μάκη ;) ;) ;).Πιστεύω να το γεμίσουμε τις επόμενες μέρες
κωτσο επειδη εχω καιρο να παω .... λεει τιποτα το μαγαζι ή μαπα το καρπουζι????Από την παρθενική μας επίσκεψη στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' την ιστορική 25η Μαρτίου 2012
κωτσο επειδη εχω καιρο να παω .... λεει τιποτα το μαγαζι ή μαπα το καρπουζι????
κωτσο επειδη εχω καιρο να παω .... λεει τιποτα το μαγαζι ή μαπα το καρπουζι????
Φίλε xpapad,αυτό το μαγαζί είναι όπως ακριβώς γουστάρω το κωλόμπαρο . Πολύ καλτ χώρος με βαριά λαϊκά να βαράνε δυνατά,5-6 μιλφάρες οι οποίες απ'ότι έμαθα προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες και 3-4 μαύρες γι όσους παθαίνουν υπογλυκαιμία σαν εμένα .Ο μάκης1985 έχει κάνει εξαιρετική περιγραφή στο θρεντ των κωλόμπαρων Πειραιά,σε παραπέμπω εκεί για τις λεπτομέρειες της δικιάς μας νύχτας στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' ;) ;)
γιαιτι παναθιναικοσ ισε?ο πριγκηπας?
ακου ο πριγκηπας
φιλοβασιλικος τυπεγιαιτι παναθιναικοσ ισε?
δικο μασ ισε!!!!φιλοβασιλικος τυπε
δικο μασ ισε!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.bbc.co.uk/greek/images/030423_former_king_konstantine_and_family300.jpg[/img[/URL]]
[/quote]γνισιοσ ελιν!!!!!!! κε ολιμπιονικισ
προσκιναμε
Ωραια πιπου αυτη η ξανθεια σε ποιο δουλευει? ποσα παιρνει ?γνισιοσ ελιν!!!!!!! κε ολιμπιονικισ
προσκιναμε
Πολύ καλτ χώρος με βαριά λαϊκά να βαράνε δυνατά,5-6 μιλφάρες οι οποίες απ'ότι έμαθα προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες και 3-4 μαύρες γι όσους παθαίνουν υπογλυκαιμία σαν εμένα .
ο πριγκηπας?
ακου ο πριγκηπας
πριγκηπας ειναι το ονομα του ιδιοκτητη , ενος τελειωμενος παππουδακος που επι τρουμπας πρεπει να ηταν μεγαλο αλανι....Το όνομα του μαγαζιού είναι για ξεκάρφωμα: Εκεί οι κοπέλες σε κάνουν βασιλιά.