Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Επίσκεψη στο αγαπημένο μας πλέον στέκι τον Πρίγκηπα όπου παίζει μεγάλη αγάπη από την μεριά στου Στρατηλάτη προς την κ.Σούλα....το αποτέλεσμα δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα προκύψει κάτι καλό ή θα πάμε γι'άλλα :grin:

Η ομάδα σήμερα ήταν πολύ μικρή(εγώ και συντροφιά μου στο φυτίλιασμα ο Στρατηλάτης :rockon: :rockon: καλύτερα δεν χρειάζεται πολύς κόσμος)όπου το ταξίδι της αναζήτησης της χαμένης αγάπης μας έβγαλε στα στενά δρομάκια της Δραπετσώνας.

Φθάσαμε κατά τις 3 το ξημέρωμα όπου στην είσοδο πέσαμε πάνω στην Μαίρη παλιά καραβάνα του μαγαζιού η οποία μας οδήγησε στα ενδότερα ;) Η Μαίρη είναι ένα καλό σχετικά μιλφ με σωματάκι καλό για την ηλικία της και το οποίο παίζει το παιχνίδι του πελάτη αφού όμως σου ξεκαθαρίσει ότι το παιχνίδι γίνεται εκτός με το ανάλογο αντίτιμο ;)

Με το που κάτσαμε στην μπάρα μου κόλλησε η Μαίρη για την οποία είχα πολύ καλές συστάσεις από έγκυρο συναγωνιστή ο οποίος είχε δοκιμάσει την τύχη του μαζί της ;)με καυλάντισε για κανένα 10λεπτο χωρίς να μου ζητήσει ποτό......περνώντας ο χρόνος με ρώτησε αν θα την κεράσω????Αποδέχθηκα την προτασή της κάτι το οποίο το κάνω σπάνια σε ανάλογα μιλφ αλλά η παρέα της με δικαίωσε στο έπακρο ;) Πάντα μου αρέσει να ξεκινάω επιθετικά με τις γυναίκες είτε είναι απλές καθημερινές κοπέλες είτε εργαζόμενες σε παρόμοιους χώρους.....έτσι έγινε και με την Μαίρη ξεκίνησα φουλ επίθεση με εκείνη να με παίζει φουλ άμυνα προσπαθώντας να κατευνάσει τον υπερμετρο εγωισμό μου(κάτι το οποίο φυσικά δεν κατάφερε εντέλει :grin:) Ανταλλάξαμε πολλές κουβέντες ενώ στο ενδιάμεσο ρωτούσε τον Στρατηλάτη αν ίσχυαν κάποια πράγματα που της έλεγα για εμένα ενώ εγώ πείραζα την κ.Σούλα η οποία είχε γίνει μπαρούτι με την πάρτυ μου :2funny: :2funny: Όταν αποφάσισα να της μιλήσω ποιο σοβαρά προχωρήσαμε στην ουσία του πράγματος αφού μου είχε ρημάξει στην τράκα για τσιγάρο :headbang: :headbang: Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το Πάσχα σε άλλο περιβάλλον ποιο ερωτικό και φυσικά ποιο διακριτικό από αυτό του κωλόμπαρου ;)

Ο Στρατηλάτης καθόλη την διάρκεια ήταν απαξιωτικός απέναντι στα υπόλοιπα κορίτσια του μαγαζιού αφού είχε μάτια μόνο για την Σούλα την οποία κέρασε και 2 διπλά ποτά :headbang: :headbang: Καθώς η ώρα περνούσα τα δύο Ρουμανάκια η Δήμητρα όπως έχω γράψει σε παλιό μου πόστ(δεν ισχύει το όνομα την λένε Τζούλια)ξεκίνησαν να λικνίζονται αισθησιακά στο άκουσμα της μουσικής που έπαιζε ο dj :rockon: :rockon: ενώ η Τζούλια έβγαλε τις γόβες της και ανέβηκε πάνω στο μπαρ για να μας δείξει τις χορευτικές της ικανότητες :rockon: :rockon: Το ρόστερ του μαγαζιού δεν είχε διαφοροποιηθεί αρκετά μικρές αλλαγές με την προσθήκη της Μαίρης και της Αλέκας (σκληρό ξανθό προ-μιλφ έντονα καυλωμένο με μέτριο σώμα ;))!!! Είχα διάθεση να φυτιλιάσω μερικά πορνο-€€€€€€ για πάρτυ της Αλέκας την οποία είχε τιμήσει κατά το παρελθόν ο Πιτσιλιστής οπότε θεώρησα τίμια την επιλογή της λόγω έντιμου βίου ;)

Αφού έκανα τις σχετικές διαβουλεύσεις με τον συνοδοιπόρο μου στον αγώνα ο οποίος με έβλεπε ότι είχα ανάγκη να φυτιλιαστώ αποφάσισα να επενδύσω τα πορνο-€€€€ στην Αλέκα :rockon: :rockon: :rockon: Ζήτησα από την Σούλα να την φωνάξει γιατί καθόμασταν στην μπάρα αυτή ήρθε και άρχισε να μου λέει πόσο καυλωμένη είναι και ότι θέλει να γαμηθεί σήμερα στην καβάντζα του μαγαζιού :o :grin: Δεν ήθελα και πολύ την αφορμή έψαχνα να τα φυτιλιάσω όλα για πάρτυ της αλλά η συμπεριφορά της (σήμερα ήταν να το πω πιωμένη να το πω μαστουρωμένη δεν ξέρω τι ακριβώς :dunno:)κάπως αποτρεπτική στο να ρισκάρω τα 50€ που ζητούσε για να πάμε δωματιάκι για να βγάλουμε τα μάτια μας :( Αφού την έτριβα σε όλο της το σώμα και κυρίως στα καπούλια της τα οποία τα χούφτωνα με μανία ενώ εκείνη μου έδειχνε τους βύζους της :tits2: της είπα ότι θέλω ξελάφρωμα με εκείνη να επιμένει να πάμε να την γαμήσω ζητώντας ακατέβατα 50€ :headbang: :headbang: Τελικά συμφωνήσαμε στα 20€ να την κεράσω ποτό για να πάμε πίσω στην καβάντζα να μου τριφτεί να της τριφτώ και να μου παίξει μαλακία για να ξελαφρώσω :cum:

Όντως έγινε πήραμε τα ποτά μας(εγώ έπινα μπύρα)και μεταβήκαμε στα πίσω απομωνομένα τραπέζια του μαγαζιού για να με αλαφρώσει από τις λιγοστές καύλες που είχαν απομείνει από το προχθεσινό γαμήσι :grin: Προσπάθησε με μανία να ξεκουμπώσει την ζώνη του παντελονιού μου χωρίς επιτυχία οπότε την βοήθησα να βγάλει το κορτυνοξυλό μου από την χειμερή ανάρκη που βρισκόταν :grin: Το πήρε στο χέρι της και άρχισε να το παλινδρομεί ενώ είχε σηκώσει την φούστα της και έπαιζε με το μουνάκι της ενώ εγώ έτριβα απαλά τα βυζάκια της :tits2: Όση ώρα μου την έπαιζε μου έλεγε πόσο καυλωμένη είναι και ότι έχει ανάγκη να γαμηθεί με κάποιον :o! Για να επέλθει πλήρης στύση άρχισα να της βάζω δάχτυλο στο μουνάκι της όπου προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι είχε υγρανθεί :o :rockon: :rockon: Μου τον έπαιζε ενώ την φιλούσα στον λαιμό και της χάιδευα τα βυζάκια της αλλά η ώρα της τελικής εκσπερμάτωσης είχε έρθει οπότε της είπα να επιταχύνει κάτι το οποίο μου το έκανε και αμόλησα το καυτό μου υγρό στο πάτωμα :grin:

Ντύθηκα και μετά κατευθύνθηκα στο μπάνιο να φρεσκαριστώ και να πλύνω τα χέρια μου κάτι το οποίο δεν έκανε η Αλέκα :headbang: αλλά αντιθέτως πήγε να συνεχίσει το ποτό της :jerking:Αφού επέστρεψα από το μπάνιο της ζήτησα να έρθει λίγο στην παρέα μου να ανταλάξουμε και 2-3 κουβέντες αλλά ήταν σε δύσκολη κατάσταση οπότε δεν άντεξε και πολύ γιατί την χούφτωνα και την έτριβα αισθησιακά στην πλάτη οπότε γυρίζει και μου λέει μη σταμάτα καυλώνω κι'άλλο και θέλω να γαμηθώ......λόγω του ότι είχε μαλλί αερόστατο δεν μπορούσα να της μιλήσω ερωτικά στο αυτί οπότε της είπα μάζεψε λίγο το μαλλί αερόστατο που έχεις για να μπορούμε να μιλάμε :grin: Έκατσε για 5 λεπτά μέχρι να αποχωρήσει για να πάει να αναπαυτεί στο τραπεζάκι με τις υπόλοιπες κοπέλες του μαγαζιού :sunglasses:

Κατά την επιστροφή μου στην μπάρα η Σούλα ρώτησε τον Στρατηλάτη γιατί γύρισα τόσο γρήγορα ενώ η ερώτηση τέθηκε και σε εμένα τον ίδιο από την Σούλα όπου πήρε αφοπλιστική απάντηση λεγωντάς της ότι ήμουνα καυλωμένος και ξελάφρωσα γρήγορα :grin: με τον Στρατηλάτη να χτυπιέται κάτω από τα γέλια :tooth:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Λεω σημερα να επισκεφτω τον Πριγκηπα για πρωτη μου φορα (εγω κινουμε κυριως στα κωλομπαρα του κεντρου,μιχαλακοπουλου κλπ). Θα ειναι ανοικτο σημερα? κατα τις 12,30 ειναι καλα? κι αν μπορει κανεις να δοσει καμμια οδηγια μιας και παω πρωτη φορα , υπαρχει καβατζα κλειστη? διακριτικη? και μεχρι που φτανουν οι ιερειες?
Ευχαριστω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
Λεω σημερα να επισκεφτω τον Πριγκηπα για πρωτη μου φορα (εγω κινουμε κυριως στα κωλομπαρα του κεντρου,μιχαλακοπουλου κλπ). Θα ειναι ανοικτο σημερα? κατα τις 12,30 ειναι καλα? κι αν μπορει κανεις να δοσει καμμια οδηγια μιας και παω πρωτη φορα , υπαρχει καβατζα κλειστη? διακριτικη? και μεχρι που φτανουν οι ιερειες?
Ευχαριστω

Ο ''ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ'' θα είναι ανοικτός κάθε μέρα εκτός από το βράδι του Σαββάτου ;) ;).Το μαγαζί το ανοίγει στις 22:00 η αγαπημένη μου κυρία Σούλα.Υπάρχει και κλειστή και ανοικτή καβάτζα όπου παίζουν όλα  :jerking: :pipa1: :zfuck: :2funny: :2funny:

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Ρε μαλάκα μπέμπα,είπαμε ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ :rockon: :rockon:.Ήρωες είναι αυτοί οι πιρφόροι-αγαπούληδες που έχουν φορτωθεί τις ελλεινίδες-μπάζα :birdman: :birdman:,οι παντοφλάκηδες,οι στριγκάκηδες,οι μαρμελαδάκηδες που παρακαλάνε για ένα μέτριο γαμήσι και παίρνουν άκυρο :headbang: :headbang:.Τέλος πάντων στο θέμα μας τώρα το ουίσκι ήταν μια δυνατή μπόμπα για σκληρούς κωλομπαράδες ;) ;).Ξύπνησα με πονοκέφαλο αλλά θυμάμαι πεντακάθαρα την καυλιάρα κυρία Σούλα η οποία μάλιστα μας επισκέφθηκε και στο τραπέζι για ένα γρήγορο καυλάντισμα.Μακράν η πιο ωραία παρουσία του μαγαζιού με το μαύρο ξώπλατο-ξώβυζο :cum: :cum:.
Όπως με ενημέρωσε η κυρία Νίκη έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από το μαγαζί :o :o

μαρμελαδακηδες κλαιω  :2funny: :2funny: ξεροχυνω με κωστακη απλα. που ειναι πιο καλτ ομως πλειμποι η πριγκηπα?.στο πλειμποι εγω πιστευω, με τον μπεμπα δεν την παλευαμε καθολου  :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
μαρμελαδακηδες κλαιω  :2funny: :2funny: ξεροχυνω με κωστακη απλα. που ειναι πιο καλτ ομως πλειμποι η πριγκηπα?.στο πλειμποι εγω πιστευω, με τον μπεμπα δεν την παλευαμε καθολου  :grin:

Εγώ ψηφίζω ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' :rockon: :rockon:.Είναι σίγουρα πιο παρακμιακό σαν μαγαζί και έχω δει μεγαλύτερη καλτίλα στις καβάτζες του :grin: :grin:.Όντως ο μπέμπας δεν μπορεί καν να μπει δεύτερη φορά στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' :2funny: :2funny:

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Εγώ ψηφίζω ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' :rockon: :rockon:.Είναι σίγουρα πιο παρακμιακό σαν μαγαζί και έχω δει μεγαλύτερη καλτίλα στις καβάτζες του :grin: :grin:.Όντως ο μπέμπας δεν μπορεί καν να μπει δεύτερη φορά στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' :2funny: :2funny:
ουτε εγω μπορω ρε εσυ πολυ καλτ αλλα και το πλειμποι δεν παει πισω η σκηνη με την μαυρη χωρις να πλυθει να πηγαινει μετα τον πιτσι στην στιβαρη πουτσα του χλεχλεκια για να τον πιφορισει ειναι φοβερη  :rockon: :rockon: αν ομως μας οδηγησει ο γκουρου δεν ξερω μπορει να με παρασυρει  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ουτε εγω μπορω ρε εσυ πολυ καλτ αλλα και το πλειμποι δεν παει πισω η σκηνη με την μαυρη χωρις να πλυθει να πηγαινει μετα τον πιτσι στην στιβαρη πουτσα του χλεχλεκια για να τον πιφορισει ειναι φοβερη  :rockon: :rockon: αν ομως μας οδηγησει ο γκουρου δεν ξερω μπορει να με παρασυρει  :2funny: :2funny:
τον εχουμε αναγκι τον ΓΚΟΥΡΟΥ πορνε μου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
Αφιερωμένο στο αγαπημένο μας γουρού :grin: :grin:

Οδήγησέ μας δάσκαλε :sunglasses: :sunglasses:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Ο ''ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ'' θα είναι ανοικτός κάθε μέρα εκτός από το βράδι του Σαββάτου ;) ;).Το μαγαζί το ανοίγει στις 22:00 η αγαπημένη μου κυρία Σούλα.Υπάρχει και κλειστή και ανοικτή καβάτζα όπου παίζουν όλα  :jerking: :pipa1: :zfuck: :2funny: :2funny:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
Χθες εγώ και ο μακης1985 δώσαμε ένα ρεσιτάλ καβλαντίσματος,φυτιλιάζοντας ταυτόχρονα όλα τα πορνοευρώ μας :rockon: :rockon:.Εκτιμώ ότι η σχέση μου με την κυρία Σούλα είναι σε καλό δρόμο μιας και σήμερα υπήρξε ανταπόκριση από μέρους της  :o :o:grin: :grin:.Όπως την προηγούμενη φορά έτσι και χθες απαξίωσα όλες τις γκόμενες που ήρθαν σε μένα για καβλάντα,μιας και είχα μάτια μόνο για την μαγευτική κυρία Σούλα :cheesy: :cheesy:.Μία όμως που με παίδεψε κάπως ήταν το μελαχρινό αδύνατο ρουμανάκι η οποία είχε φάει κόλλημα με τον πρωθυπουργό της Τρούμπας και μου έλεγε για κανα 5λεπτο γιατί δεν διώχνει την Μαίρη(το μιλφ που είχε αρχικά παρέα ο μακης) για να πάει και να του μιλήσει :rolleyes:.Την παρηγόρησα λέγοντας πως σε λίγο θα την τζάσει ;) ;),αλλά τελικά γνώρισε την απαξίωση του συναγωνιστή και το έριξε μόνη της στον χορό :S :S.Λίγο πριν πάει ο απαξιωτικός-τραμπούκος πρωθυπουργός στην καβάτζα με την κυρία Αλέκα μου υποσχέθηκε πως θα μου στήσει αδριάντα σε κάποια πλατεία του Πειραιά :grin: :grin:.Πραγματικά μετά από τέτοιο πόρνιασμα το έχω ανάγκη :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χθες εγώ και ο μακης1985 δώσαμε ένα ρεσιτάλ καβλαντίσματος,φυτιλιάζοντας ταυτόχρονα όλα τα πορνοευρώ μας :rockon: :rockon:.Εκτιμώ ότι η σχέση μου με την κυρία Σούλα είναι σε καλό δρόμο μιας και σήμερα υπήρξε ανταπόκριση από μέρους της  :o :o:grin: :grin:.Όπως την προηγούμενη φορά έτσι και χθες απαξίωσα όλες τις γκόμενες που ήρθαν σε μένα για καβλάντα,μιας και είχα μάτια μόνο για την μαγευτική κυρία Σούλα :cheesy: :cheesy:.Μία όμως που με παίδεψε κάπως ήταν το μελαχρινό αδύνατο ρουμανάκι η οποία είχε φάει κόλλημα με τον πρωθυπουργό της Τρούμπας και μου έλεγε για κανα 5λεπτο γιατί δεν διώχνει την Μαίρη(το μιλφ που είχε αρχικά παρέα ο μακης) για να πάει και να του μιλήσει :rolleyes:.Την παρηγόρησα λέγοντας πως σε λίγο θα την τζάσει ;) ;),αλλά τελικά γνώρισε την απαξίωση του συναγωνιστή και το έριξε μόνη της στον χορό :S :S.Λίγο πριν πάει ο απαξιωτικός-τραμπούκος πρωθυπουργός στην καβάτζα με την κυρία Αλέκα μου υποσχέθηκε πως θα μου στήσει αδριάντα σε κάποια πλατεία του Πειραιά :grin: :grin:.Πραγματικά μετά από τέτοιο πόρνιασμα το έχω ανάγκη :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στρατηλάτη το είχαμε τεράστια ανάγκη να φυτιλιάσουμε μερικά από τα πορνο-€€€€ μας!!!!

ωραίος περιμένω ενημέρωση για τα πεπραγμένα με την κ.Σούλα να δούμε αν θα προχωρήσει αυτός ο έρωτας που γεννήθηκε στον Πρίγκηπα ;)

δεν την έχω καταλάβει την Τζούλια την Ρουμάνα τι θέλει αφού της έχω πει τι γουστάρω να κάνω σε τέτοια μαγαζιά και μου είχε πει ότι ψάχνει μόνο παρέα :jerking: :jerking: Όταν κάτσαμε στην μπάρα με είδε χαμογέλασε και καρφώθηκαν τα μάτια της πάνω μου αλλά δεν της έδωσα ιδιαίτερη σημασία απλά της έκλεισα το μάτι και συνέχισε να μου χαμογελάει :grin: Κάποια στιγμή που ήρθε δίπλα σου με κοιτούσε με ένα βλέμμα γεματό απογοήτευση αλλά και πάλι απαξιώθηκε αφού καυλάντιζα με την Μαίρη :grin:

Τον ανδριάντα εννοείται ότι θα τον στήσουμε στην πλατεία Κοραή στο Δημαρχείο του Πειραιά φίλε είναι το πλέον κεντρικό σημείο ;)

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μ εχετε φτιαξει ασχημα μ αυτο το καλτ κωλομπαρο και σημερα θα το επισκεφθω

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι εννοειται, η προυποθεση ειναι βεβαια να μ ακολουθησουν καναδυο κολλητοι και μετα θα χει εντυπωσεις

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ναι εννοειται, η προυποθεση ειναι βεβαια να μ ακολουθησουν καναδυο κολλητοι και μετα θα χει εντυπωσεις

άσε τους κολλητούς αν δεν είναι της ίδιας συνομοταξίας με εσένα δεν θα περάσεις καλά :(

περιμένουμε να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου από το ποιο κάλτ μαγαζί ;)

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχεις και αδικο στην τελικη θα παω μονος μου και αυριο θα εχετε εντυπωσεις

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
Το ρουμανάκι φαίνεται γούσταρε πολύ την παρέα σου πρωθυπουργέ μου ;) ;) και σίγουρα δεν περίμενε τέτοια απαξίωση :o :o.Η χαριστική βολή ήταν όταν αποσύρθηκες στα ενδότερα με την κυρία Αλέκα :rockon: :rockon:.Παρατηρήσα ότι είχε συνεχώς ένα βλέμμα απορίας και ταυτόχρονα ήττας που δεν της αφιέρωσες λίγο από τον χρόνο σου  :- :-.Ίσως να κατάλαβε οτι ζητάς το κάτι παραπάνω από απλή παρέα και την επόμενη να ετοιμάσει καμιά έκπληξη :idiot: :uglystupid:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Το ρουμανάκι φαίνεται γούσταρε πολύ την παρέα σου πρωθυπουργέ μου ;) ;) και σίγουρα δεν περίμενε τέτοια απαξίωση :o :o.Η χαριστική βολή ήταν όταν αποσύρθηκες στα ενδότερα με την κυρία Αλέκα :rockon: :rockon:.Παρατηρήσα ότι είχε συνεχώς ένα βλέμμα απορίας και ταυτόχρονα ήττας που δεν της αφιέρωσες λίγο από τον χρόνο σου  :- :-.Ίσως να κατάλαβε οτι ζητάς το κάτι παραπάνω από απλή παρέα και την επόμενη να ετοιμάσει καμιά έκπληξη :idiot: :uglystupid:

Στρατηλάτη δεν μπορώ να την καταλάβω την Τζούλια τι ακριβώς θέλει.....αν ψάχνει κάτι άλλο πρέπει να το δείξει με άλλο τρόπο ;)

πάντως κάποια στιγμή την είδα που είχε κολλήσει πάνω σου και σου ψυθίριζεσαι κάτι στο αυτί ενώ με κοιτούσε με ένα βλέμμα :grin:

φίλε ήμουν πολύ φορτωμένος και ήθελα να κάνω άσχημο παιχνίδι οπότε η Τζούλια δεν χωρούσε στα σχεδιά μου ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
Μια αφιέρωση στην κυρία Σούλα η οποία σήμερα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δυστυχώς απέτυχα στην καβλάντα μέσω τηλεφώνου και απαξιώθηκα μέσω μηνυμάτων :- :-,αλλά κάτι μου λέει ότι θα το γυρίσω το παιχνίδι :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μια αφιέρωση στην κυρία Σούλα η οποία σήμερα

Δυστυχώς απέτυχα στην καβλάντα μέσω τηλεφώνου και απαξιώθηκα μέσω μηνυμάτων :- :-,αλλά κάτι μου λέει ότι θα το γυρίσω το παιχνίδι :grin: :grin:

υπομονή Στρατηλάτη θα δείξει το πράγμα μην απογοητεύεσε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom