Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το έδωσε σαν αναμνηστικό στην Μπίανκα ;) :grin:

Αφού πρώτα την κάρφωσε με τον πέοντα, έπρεπε να της καρφώσει το χρησιμοποιημένο λάστιχο στο πέτο σαν καρφίτσα και να βγεί μετά έξω νικητής και τροπαιούχος!!! :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αφού πρώτα την κάρφωσε με τον πέοντα, έπρεπε να της καρφώσει το χρησιμοποιημένο λάστιχο στο πέτο σαν καρφίτσα και να βγεί μετά έξω νικητής και τροπαιούχος!!! :rockon:

αυτό το έκανε όπου όλη η ομάδα τον αποθέωσε εντός του οικήματος :rockon: :rockon:

δεν πειράζει της έδωσε τα σπερματά του στην κωλάρα της......το αν πλύθηκε ή όχι η απάντηση είναι πιστεύω εύκολη :o :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αυτό το έκανε όπου όλη η ομάδα τον αποθέωσε εντός του οικήματος :rockon: :rockon:

Ζήσατε ανεπανάληπτες πορνοστιγμές! :rockon:

δεν πειράζει της έδωσε τα σπερματά του στην κωλάρα της......το αν πλύθηκε ή όχι η απάντηση είναι πιστεύω εύκολη :o :grin:

:grin: :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ζήσατε ανεπανάληπτες πορνοστιγμές! :rockon:

:grin: :grin: :grin:

ναι όντως οι στιγμές ήταν μοναδικές δεν μπορεί να τις περιγράψει κανένας....όλο το μαγαζί μας κοίτουσε που αποθεώναμε τον πλέον σκληρό και απαξιωτικό χύστη :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ναι όντως οι στιγμές ήταν μοναδικές δεν μπορεί να τις περιγράψει κανένας....όλο το μαγαζί μας κοίτουσε που αποθεώναμε τον πλέον σκληρό και απαξιωτικό χύστη :sunglasses:

respect-053.gif

respect-046.gif

king-033.gif

[move][size=15pt]Πάντα τέτοια![/size][/move]

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μου θυμίζετε τα νειάτα μου φίλτατοι.... το 90 οταν αρχιζαν να ξεφυτρώνουν περισσότερα κωλόμπαρα... σε κάθε γειτονιά... Είχε κανά δυό στο Κάραβελ.. δεν θυμάμαι ονόματα, Φίλωνος φυσικά ( από το πρωϊ) αλλά εκεί ήθελε προσοχή, Πλατεία Αμερικής κανά δυό επίσης.. Ενα στους Αμπελοκήπους, αργότερα στην Γλυφάδα, και στην Νέα Σμύρνη Ωραίες εποχές...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μου θυμίζετε τα νειάτα μου φίλτατοι.... το 90 οταν αρχιζαν να ξεφυτρώνουν περισσότερα κωλόμπαρα... σε κάθε γειτονιά... Είχε κανά δυό στο Κάραβελ.. δεν θυμάμαι ονόματα, Φίλωνος φυσικά ( από το πρωϊ) αλλά εκεί ήθελε προσοχή, Πλατεία Αμερικής κανά δυό επίσης.. Ενα στους Αμπελοκήπους, αργότερα στην Γλυφάδα, και στην Νέα Σμύρνη Ωραίες εποχές...

ακόμα υπάρχουν 2 κωλόμπαρα πίσω από πάρκινγκ του Κάραβελ με αξιόλογα τεμάχια :sunglasses:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.264
Πόντοι
7.885
Ευχαριστώ όλη την πορνοπαρέα για την υποστήριξή της χθες το βράδι στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ''. :rockon: :rockon:.Για μένα είναι μακράν το πιο καλτ κωλόμπαρο και πιστεύω ότι και η υπόλοιπη ομάδα θα το έχει πλέον ανάγκη όπως το έχουμε εγώ και ο μακης1985 :grin: :grin:.Όπως είπα και στον πρωθυπουργό της Τρούμπας όσοι γουστάρουν καλτίλα πρέπει οπωσδήποτε έστω για μια φορά να τιμήσουν αυτή την καβάτζα.Χαίρομαι που μέσα από τα ποσταρίσματά τους οι πιο σκληροί και ακραίοι χύστες-πόρνοι της πιάτσας έχουν αναγνωρίσει και την δική μου παρουσία στο ομαδικό πόρνιασμα :rockon: :rockon:.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Αν και δεν είμαι από αθήνα αλλά ανεβαίνω συχνά πολύ θα ήθελα να βρεθώ και εγώ ένα βράδυ στην παρέα σας συναγωνιστές. Θα με τιμούσε ιδιαίτερα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ευχαριστώ όλη την πορνοπαρέα για την υποστήριξή της χθες το βράδι στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ''. :rockon: :rockon:.Για μένα είναι μακράν το πιο καλτ κωλόμπαρο και πιστεύω ότι και η υπόλοιπη ομάδα θα το έχει πλέον ανάγκη όπως το έχουμε εγώ και ο μακης1985 :grin: :grin:.Όπως είπα και στον πρωθυπουργό της Τρούμπας όσοι γουστάρουν καλτίλα πρέπει οπωσδήποτε έστω για μια φορά να τιμήσουν αυτή την καβάτζα.Χαίρομαι που μέσα από τα ποσταρίσματά τους οι πιο σκληροί και ακραίοι χύστες-πόρνοι της πιάτσας έχουν αναγνωρίσει και την δική μου παρουσία στο ομαδικό πόρνιασμα :rockon: :rockon:.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εννοείται χύστη ο αγώνας δεν σταματάει εδώ θα γράψουμε πολλά χιλιόμετρα στο συγκεκριμένο μαγαζί :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αν και δεν είμαι από αθήνα αλλά ανεβαίνω συχνά πολύ θα ήθελα να βρεθώ και εγώ ένα βράδυ στην παρέα σας συναγωνιστές. Θα με τιμούσε ιδιαίτερα

στείλε μου πμ όταν θα είσαι Αθήνα :sunglasses:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Ναι φίλε μάκη θα σου στείλω. Ευχαριστώ πολύ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.264
Πόντοι
7.885
Ναι φίλε μάκη θα σου στείλω. Ευχαριστώ πολύ

Έλα αυτή την Κυριακή αν μπορείς teo78,γιατί μετά ενδέχεται να υπάρξει μια παύση 2 βδομάδων για τον πρωθυπουργό της Τρούμπας κι εμένα :idiot: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom