You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 958
- Εμφανίσεις 185K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
για σου κιρ μαργαριτε με τα κονεκσια σου
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaΤυχερός ο επόμενος.......
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Μ' αρέσεις, γιατί διαβάζεις between the lines! ;)
Στρατηλάτη, ελπίζω να μην άφησες το χρησιμοποιημένο λάστιχο στην καβάντζα.
το έδωσε σαν αναμνηστικό στην Μπίανκα ;)
το έδωσε σαν αναμνηστικό στην Μπίανκα ;)
Αφού πρώτα την κάρφωσε με τον πέοντα, έπρεπε να της καρφώσει το χρησιμοποιημένο λάστιχο στο πέτο σαν καρφίτσα και να βγεί μετά έξω νικητής και τροπαιούχος!!!
Αφού πρώτα την κάρφωσε με τον πέοντα, έπρεπε να της καρφώσει το χρησιμοποιημένο λάστιχο στο πέτο σαν καρφίτσα και να βγεί μετά έξω νικητής και τροπαιούχος!!!
αυτό το έκανε όπου όλη η ομάδα τον αποθέωσε εντός του οικήματος
δεν πειράζει της έδωσε τα σπερματά του στην κωλάρα της......το αν πλύθηκε ή όχι η απάντηση είναι πιστεύω εύκολη :o
αυτό το έκανε όπου όλη η ομάδα τον αποθέωσε εντός του οικήματος
Ζήσατε ανεπανάληπτες πορνοστιγμές!
δεν πειράζει της έδωσε τα σπερματά του στην κωλάρα της......το αν πλύθηκε ή όχι η απάντηση είναι πιστεύω εύκολη :o
Ζήσατε ανεπανάληπτες πορνοστιγμές!
ναι όντως οι στιγμές ήταν μοναδικές δεν μπορεί να τις περιγράψει κανένας....όλο το μαγαζί μας κοίτουσε που αποθεώναμε τον πλέον σκληρό και απαξιωτικό χύστη
ναι όντως οι στιγμές ήταν μοναδικές δεν μπορεί να τις περιγράψει κανένας....όλο το μαγαζί μας κοίτουσε που αποθεώναμε τον πλέον σκληρό και απαξιωτικό χύστη
[move][size=15pt]Πάντα τέτοια![/size][/move]
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πάντα... Εκεί βρίσκεται η αληθινή πληροφόρηση... και τα "διαμάντια"Μ' αρέσεις, γιατί διαβάζεις between the lines! ;)
[move][size=15pt]Πάντα τέτοια![/size][/move]
ευχαριστούμε agiana το έχουμε στα υπόψιν για νέες περιπέτειες
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μου θυμίζετε τα νειάτα μου φίλτατοι.... το 90 οταν αρχιζαν να ξεφυτρώνουν περισσότερα κωλόμπαρα... σε κάθε γειτονιά... Είχε κανά δυό στο Κάραβελ.. δεν θυμάμαι ονόματα, Φίλωνος φυσικά ( από το πρωϊ) αλλά εκεί ήθελε προσοχή, Πλατεία Αμερικής κανά δυό επίσης.. Ενα στους Αμπελοκήπους, αργότερα στην Γλυφάδα, και στην Νέα Σμύρνη Ωραίες εποχές...
Μου θυμίζετε τα νειάτα μου φίλτατοι.... το 90 οταν αρχιζαν να ξεφυτρώνουν περισσότερα κωλόμπαρα... σε κάθε γειτονιά... Είχε κανά δυό στο Κάραβελ.. δεν θυμάμαι ονόματα, Φίλωνος φυσικά ( από το πρωϊ) αλλά εκεί ήθελε προσοχή, Πλατεία Αμερικής κανά δυό επίσης.. Ενα στους Αμπελοκήπους, αργότερα στην Γλυφάδα, και στην Νέα Σμύρνη Ωραίες εποχές...
ακόμα υπάρχουν 2 κωλόμπαρα πίσω από πάρκινγκ του Κάραβελ με αξιόλογα τεμάχια
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.264
- Πόντοι
- 7.885
Ευχαριστώ όλη την πορνοπαρέα για την υποστήριξή της χθες το βράδι στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ''. .Για μένα είναι μακράν το πιο καλτ κωλόμπαρο και πιστεύω ότι και η υπόλοιπη ομάδα θα το έχει πλέον ανάγκη όπως το έχουμε εγώ και ο μακης1985 .Όπως είπα και στον πρωθυπουργό της Τρούμπας όσοι γουστάρουν καλτίλα πρέπει οπωσδήποτε έστω για μια φορά να τιμήσουν αυτή την καβάτζα.Χαίρομαι που μέσα από τα ποσταρίσματά τους οι πιο σκληροί και ακραίοι χύστες-πόρνοι της πιάτσας έχουν αναγνωρίσει και την δική μου παρουσία στο ομαδικό πόρνιασμα .
Ευχαριστώ όλη την πορνοπαρέα για την υποστήριξή της χθες το βράδι στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ''. .Για μένα είναι μακράν το πιο καλτ κωλόμπαρο και πιστεύω ότι και η υπόλοιπη ομάδα θα το έχει πλέον ανάγκη όπως το έχουμε εγώ και ο μακης1985 .Όπως είπα και στον πρωθυπουργό της Τρούμπας όσοι γουστάρουν καλτίλα πρέπει οπωσδήποτε έστω για μια φορά να τιμήσουν αυτή την καβάτζα.Χαίρομαι που μέσα από τα ποσταρίσματά τους οι πιο σκληροί και ακραίοι χύστες-πόρνοι της πιάτσας έχουν αναγνωρίσει και την δική μου παρουσία στο ομαδικό πόρνιασμα .
εννοείται χύστη ο αγώνας δεν σταματάει εδώ θα γράψουμε πολλά χιλιόμετρα στο συγκεκριμένο μαγαζί
Αν και δεν είμαι από αθήνα αλλά ανεβαίνω συχνά πολύ θα ήθελα να βρεθώ και εγώ ένα βράδυ στην παρέα σας συναγωνιστές. Θα με τιμούσε ιδιαίτερα
στείλε μου πμ όταν θα είσαι Αθήνα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.264
- Πόντοι
- 7.885
Ναι φίλε μάκη θα σου στείλω. Ευχαριστώ πολύ
Έλα αυτή την Κυριακή αν μπορείς teo78,γιατί μετά ενδέχεται να υπάρξει μια παύση 2 βδομάδων για τον πρωθυπουργό της Τρούμπας κι εμένα