Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μαστόρι μήπως είσαι ερωτευμένος με τον τυπά και ζηλεύεις την γκόμενα;

μέσα έπεσες παίχτη έχω χτυπήσει και ταττού καρδούλα τα ονοματά μας στο αριστερό μου μπράτσο......

και όπως λέει μια σοφή ρήση έδωσα τόσα σε αυτή την σκέση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Φιλτατε Μακη για τι τιμες μιλαμε στον Πριγκηπα? Το Χαλαρα μου πεφτει μακρια!  :grin: :grin:

Με κανα 50 αρακι ριχνεις κανα πουτσο στα milf??  :rockon: :rockon:

με 50€ γαμάς κάποια από τα μιλφ του μαγαζιού αλλά όχι όλα......για τις πιτσιρίκες που παίζουν δεν ξέρω αν το δίνουν δεσμεύομαι να ψαχθώ και να ενημερώσω ;)

το γαμήσι γίνεται μέσα στην καβάτζα που διαθέτει το ευαγές ίδρυμα η οποία περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από κρεββάτι :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά είναι άκρως ρομαντικά να γαμάς και δίπλα σου κάποια άλλη να κόβει καρπουζάκι :grin:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
με 50€ γαμάς κάποια από τα μιλφ του μαγαζιού αλλά όχι όλα......για τις πιτσιρίκες που παίζουν δεν ξέρω αν το δίνουν δεσμεύομαι να ψαχθώ και να ενημερώσω ;)

το γαμήσι γίνεται μέσα στην καβάτζα που διαθέτει το ευαγές ίδρυμα η οποία περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από κρεββάτι :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά είναι άκρως ρομαντικά να γαμάς και δίπλα σου κάποια άλλη να κόβει καρπουζάκι :grin:

Αν ειναι γ 50 να τν ριχνεις θα παω να δοκιμασω ενα βραδακι! Ειμαι κ κοντα!  :grin:

Cult ομως πισω απο την Ανασταση! Οσο γ το καρπουζακι! Κερνανε κιολας??  :cheesy: :cheesy:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αν ειναι γ 50 να τν ριχνεις θα παω να δοκιμασω ενα βραδακι! Ειμαι κ κοντα!  :grin:

Cult ομως πισω απο την Ανασταση! Οσο γ το καρπουζακι! Κερνανε κιολας??  :cheesy: :cheesy:

είπαμε 50€ όλα μέσα με την επιλογή του άφιλτρου σεξ....αλλά έγκειται στα δικά σου γούστα αν θα το επιλέξεις ;)

ναι στην Αναπαύσεως 74 θα το δεις από την κόκκινη φωτεινή επιγραφή.τι να σου πω δεν ξέρω δεν μου είχαν δώσει να δοκιμάσω :2funny: :2funny:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
είπαμε 50€ όλα μέσα με την επιλογή [size=10pt]του άφιλτρου σεξ[/size]....αλλά έγκειται στα δικά σου γούστα αν θα το επιλέξεις ;)

ναι στην Αναπαύσεως 74 θα το δεις από την κόκκινη φωτεινή επιγραφή.τι να σου πω δεν ξέρω δεν μου είχαν δώσει να δοκιμάσω :2funny: :2funny:

:o :o Αφιλτρο με τιποτα! Θα εχω πανω μου σκουφακια!  :grin: :grin:

Αν θελουν!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:o :o Αφιλτρο με τιποτα! Θα εχω πανω μου σκουφακια!  :grin: :grin:

Αν θελουν!

τα εν-λόγω μίλφ δεν φοβούνται τίποτα δεν κολλάνε τίποτα οπότε όπως καταλαβαίνεις έχουν αντισώματα απέναντι στα ΣΜΝ :grin:

εννοείται να έχεις γιατί καμιά εκεί μέσα δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό :headbang: :headbang:

αααααα ξέχασα να σου πω ότι παίζει cif αν γουστάρεις ;)

Επισκέπτης
Aν ο φιλος kostakis τον οποιο εκτιμαω βαθητατα (οπως και ολους τους TRUE αγωνιστες τις πιατσας) βρηκε μια KANONIKH κοπελα και απλα θελησε να αποσυρθει οκ.(μαλακια βεβαια) αλλα το καταλαβαινω ολοι εχουνε αναγκη απο μια συντροφια καποιοα στιγμη και ολοι γινομαστε καποια στιγμη μουνοδουλοι.  αλλα το να βρηκε καμια κωλομπαρο μασατζου και να νομιζει οτι ειναι η "κοπελα του" αυτο ειναι πραγματικα για γελοια....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Aν ο φιλος kostakis τον οποιο εκτιμαω βαθητατα (οπως και ολους τους TRUE αγωνιστες τις πιατσας) βρηκε μια KANONIKH κοπελα και απλα θελησε να αποσυρθει οκ.(μαλακια βεβαια) αλλα το καταλαβαινω ολοι εχουνε αναγκη απο μια συντροφια καποιοα στιγμη και ολοι γινομαστε καποια στιγμη μουνοδουλοι.  αλλα το να βρηκε καμια κωλομπαρο μασατζου και να νομιζει οτι ειναι η "κοπελα του" αυτο ειναι πραγματικα για γελοια....

δεν προέρχεται από τους χώρους που αναφέρεις.....απλά υπάρχουν άλλοι παράμετροι που καθιστούν την περίπτωση αρκετά περίπλοκη :tickedoff: :tickedoff:

το κακό είναι ότι έχει απαρνηθεί τις πιάτσες και τα κωλόμπαρα που όλοι μας τόσο πολύ λατρέψαμε :(

Επισκέπτης
Aυτο ειναι μεγαλο ατοπιμα.. νομιζω οτι ο συναγωνιστης θα επανερθει συντομα..  ειναι ομως ελαχιστα ευχαριστω οτι το ετερο του ημισι τουλαχιστον δεν ειναι απο αυτους τους χωρους. υπαρχουνε πολλα θυματα που πιασανε γκομενες πουτανες πυστευοντας οτι θα τις αλαξουνε.. και ξεκοψανε και απο τον υπολοιπο κοσμο... και μετα αφου καψανε πολλα εγκεφαλικα κυτταρα το καταλαβανε.. οτι η πουτανα ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ......

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
δεν προέρχεται από τους χώρους που αναφέρεις.....απλά υπάρχουν άλλοι παράμετροι που καθιστούν την περίπτωση αρκετά περίπλοκη :tickedoff: :tickedoff:

το κακό είναι ότι έχει απαρνηθεί τις πιάτσες και τα κωλόμπαρα που όλοι μας τόσο πολύ λατρέψαμε :(

μηπως καψουρευτηκε καμια μονιμου του πολ ναυτικου?τον τραμπουκισε τον καραμουζιασε κ ο κωστακης την ερωτευτηκε μαλλον

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
κοστακι ολι σε ζιλεβουμε απλα δ εμπορουμε να βορυμε γινεκακια οποσ εσι !!!!!!!!!!

μπραβο Κοστακι εβγε σιχαριτιρια!!!!!!!!!!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Μετεφερε του το εξης μυνημα...

[size=20pt]ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ![/size]

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μέσα έπεσες παίχτη έχω χτυπήσει και ταττού καρδούλα τα ονοματά μας στο αριστερό μου μπράτσο......

και όπως λέει μια σοφή ρήση έδωσα τόσα σε αυτή την σκέση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αααααααααααααααχαχαχχαχααχαχχαα

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
καμια με μεγαλα  :tits: εχει στον πριγκηπα ,γιατι μονο την καμελια ξερω.... οδοσ κυμησ στην Αχαρνων.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Υ.Γ Δυστηχώς δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφθανα στο σημείο να απογοητευτώ τόσο γρήγορο από έταιρο συναγωνιστή ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον σκληρούς ίσως τον ποιο σκληρό παίχτη της πιάτσας που έχω γνωρίσει.Έφθασε στο σημείο να απαξιώνει όλη την ομάδα και εμένα τον ίδιο προσωπικά όπου μαζί έχουμε αλωνίσει τις πιάτσες του αγοραίου έρωτα και της κωλομπαρικής ηδονής για ένα γαμημένο φουστάνι...... :headbang: :headbang: τι να πω δεν τίμησε τα λόγια και τις πράξεις του που με τόση θέρμη προάσπιζε όλον αυτό τον καιρό κρίμα..............
επειδη ειμαι παθων,εχασα κ γω ενα τιμιο συναγωνιστη,να σημειωσω οτι στην δικη μου περιπτωση, ο συναγωνιστης δεν επεστρεψε ποτε στα ιδια στενα κ λημερια που μαζι περπατησαμε.. :- :- :-
τα κοψε ολα μαχαιρι κ σημερα ζει τον ερωτα του πρωτου βαλει το στεφανι σε κανα χρονο...
κ για να μην παρεξηγηθω δεν ειναι μεμπτο που βρηκε μια κοπελα κ το παει για σοβαρο,το μεμπτο ειναι που εκοψε μαχαιρι τις παλιες του συνηθειες κ αραιωσε με πολλα παιδια της πιατσας...μακις πιστευω οτι δυστηχως στις πλειστες των περιπτωσεων δεν υπαρχει γυρισμος για αυτους....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καμια με μεγαλα  :tits: εχει στον πριγκηπα ,γιατι μονο την καμελια ξερω.... οδοσ κυμησ στην Αχαρνων.....

ναι υπάρχει μια βουλγάρα νομίζω την λένε Δήμητρα μπορεί να κάνω και λάθος....αν έχεις όρεξη ψάξε στις πίσω σελίδες την αναφέρω.

εμφανισιακά είναι ψηλή μελαγχρινή με μακρυά μαλλιά,σιτεμένο πρόσωπο που προδίδει της ηλικία της.....αλλά το μεγάλο ατού της είναι οι τεράστιες βυζάρες :tits2: :tits2: της οι οποίες βγάζουν μάτι στην κυριολεξία :new_shocked: :new_shocked:

αν είναι ακόμα εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην την αναγνωρίσεις.

Επίσης παίζει μια Ταυλανδέζα πάλι μελαγχρινή αρκετά ψηλή με κωλάρα και βυζάρες που προσφέρει ισπανική αν την κεράσεις ποτό των 10€.Η φάτσα της μια από τα ίδια σκληρή με άγρια χαρακτηριστικά :)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
επειδη ειμαι παθων,εχασα κ γω ενα τιμιο συναγωνιστη,να σημειωσω οτι στην δικη μου περιπτωση, ο συναγωνιστης δεν επεστρεψε ποτε στα ιδια στενα κ λημερια που μαζι περπατησαμε.. :- :- :-
τα κοψε ολα μαχαιρι κ σημερα ζει τον ερωτα του πρωτου βαλει το στεφανι σε κανα χρονο...
κ για να μην παρεξηγηθω δεν ειναι μεμπτο που βρηκε μια κοπελα κ το παει για σοβαρο,το μεμπτο ειναι που εκοψε μαχαιρι τις παλιες του συνηθειες κ αραιωσε με πολλα παιδια της πιατσας...μακις πιστευω οτι δυστηχως στις πλειστες των περιπτωσεων δεν υπαρχει γυρισμος για αυτους....

dimmits δεν με πειράζει που βρήκε μια κοπέλα να περνάει καλά μαζί της είναι θεμιτό να έχεις μια σύντροφο......απλά υπάρχουν 2 μελανά σημεία στην υπόθεση πρώτον είναι ότι ''η σχέση τους'' έχει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία δεν ξέρω αν θα βγουν σε καλό για τον Κωστάκη.

και δεύτερον είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός ''δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν κράτησες'' γιατί συνέχεια μιλούσε για άλλους χύστες που έκαναν το ίδιο,απαξίωσαν την πιάτσα και τα παιδιά ενώ αναφωνούσε ότι αυτός δεν θα το κάνει ποτέ :jerking: :jerking:

Δεν χρειαζόταν βέβαια να μας αποδείξει ότι και αυτός το ίδιο θα έκανε σε ανάλογη περίπτωση.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα που έμπλεξε καλά έκανε πάντα του έλεγα ότι η ζωή τα φέρνει αλλιώς απ'ότι τα υπολογίζουμε και εκείνος με καραμούζιαζε λέγωντας μου να μη γίνω πιρφόρος σαν άλλους :jerking: :jerking: Δυστηχώς έδωσε εκείνος πρώτος το καλό παράδειγμα.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ΦΙΛΕ ΜΑΚΗΣ δεν κατάφερα να κατέβω στα λημέρια σου!

Αλλά αδελφέ είναι με τις φανταστικές σου περιγραφές λες και έχω έρθει!

Να σου πω την αληθεια  καλέ μου φίλε , μάλλον δεν είναι στο πεδίο βολής μου , επειδή εγω κτυπάω από 30 και κάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom