μαστόρι μήπως είσαι ερωτευμένος με τον τυπά και ζηλεύεις την γκόμενα;
μέσα έπεσες παίχτη έχω χτυπήσει και ταττού καρδούλα τα ονοματά μας στο αριστερό μου μπράτσο......
και όπως λέει μια σοφή ρήση έδωσα τόσα σε αυτή την σκέση
μαστόρι μήπως είσαι ερωτευμένος με τον τυπά και ζηλεύεις την γκόμενα;
Φιλτατε Μακη για τι τιμες μιλαμε στον Πριγκηπα? Το Χαλαρα μου πεφτει μακρια!
Με κανα 50 αρακι ριχνεις κανα πουτσο στα milf??
με 50€ γαμάς κάποια από τα μιλφ του μαγαζιού αλλά όχι όλα......για τις πιτσιρίκες που παίζουν δεν ξέρω αν το δίνουν δεσμεύομαι να ψαχθώ και να ενημερώσω ;)
το γαμήσι γίνεται μέσα στην καβάτζα που διαθέτει το ευαγές ίδρυμα η οποία περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από κρεββάτι
αλλά είναι άκρως ρομαντικά να γαμάς και δίπλα σου κάποια άλλη να κόβει καρπουζάκι
Αν ειναι γ 50 να τν ριχνεις θα παω να δοκιμασω ενα βραδακι! Ειμαι κ κοντα!
Cult ομως πισω απο την Ανασταση! Οσο γ το καρπουζακι! Κερνανε κιολας??
είπαμε 50€ όλα μέσα με την επιλογή [size=10pt]του άφιλτρου σεξ[/size]....αλλά έγκειται στα δικά σου γούστα αν θα το επιλέξεις ;)
ναι στην Αναπαύσεως 74 θα το δεις από την κόκκινη φωτεινή επιγραφή.τι να σου πω δεν ξέρω δεν μου είχαν δώσει να δοκιμάσω
:o :o Αφιλτρο με τιποτα! Θα εχω πανω μου σκουφακια!
Αν θελουν!
Aν ο φιλος kostakis τον οποιο εκτιμαω βαθητατα (οπως και ολους τους TRUE αγωνιστες τις πιατσας) βρηκε μια KANONIKH κοπελα και απλα θελησε να αποσυρθει οκ.(μαλακια βεβαια) αλλα το καταλαβαινω ολοι εχουνε αναγκη απο μια συντροφια καποιοα στιγμη και ολοι γινομαστε καποια στιγμη μουνοδουλοι. αλλα το να βρηκε καμια κωλομπαρο μασατζου και να νομιζει οτι ειναι η "κοπελα του" αυτο ειναι πραγματικα για γελοια....
δεν προέρχεται από τους χώρους που αναφέρεις.....απλά υπάρχουν άλλοι παράμετροι που καθιστούν την περίπτωση αρκετά περίπλοκη
το κακό είναι ότι έχει απαρνηθεί τις πιάτσες και τα κωλόμπαρα που όλοι μας τόσο πολύ λατρέψαμε
μηπως καψουρευτηκε καμια μονιμου του πολ ναυτικου?τον τραμπουκισε τον καραμουζιασε κ ο κωστακης την ερωτευτηκε μαλλον
δεν προέρχεται από τους χώρους που αναφέρεις.....απλά υπάρχουν άλλοι παράμετροι που καθιστούν την περίπτωση αρκετά περίπλοκη
το κακό είναι ότι έχει απαρνηθεί τις πιάτσες και τα κωλόμπαρα που όλοι μας τόσο πολύ λατρέψαμε
Μετεφερε του το εξης μυνημα...
[size=20pt]ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ![/size]
αααααααααααααααχαχαχχαχααχαχχααμέσα έπεσες παίχτη έχω χτυπήσει και ταττού καρδούλα τα ονοματά μας στο αριστερό μου μπράτσο......
και όπως λέει μια σοφή ρήση έδωσα τόσα σε αυτή την σκέση
επειδη ειμαι παθων,εχασα κ γω ενα τιμιο συναγωνιστη,να σημειωσω οτι στην δικη μου περιπτωση, ο συναγωνιστης δεν επεστρεψε ποτε στα ιδια στενα κ λημερια που μαζι περπατησαμε.. :- :- :-Υ.Γ Δυστηχώς δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφθανα στο σημείο να απογοητευτώ τόσο γρήγορο από έταιρο συναγωνιστή ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον σκληρούς ίσως τον ποιο σκληρό παίχτη της πιάτσας που έχω γνωρίσει.Έφθασε στο σημείο να απαξιώνει όλη την ομάδα και εμένα τον ίδιο προσωπικά όπου μαζί έχουμε αλωνίσει τις πιάτσες του αγοραίου έρωτα και της κωλομπαρικής ηδονής για ένα γαμημένο φουστάνι...... τι να πω δεν τίμησε τα λόγια και τις πράξεις του που με τόση θέρμη προάσπιζε όλον αυτό τον καιρό κρίμα..............
καμια με μεγαλα εχει στον πριγκηπα ,γιατι μονο την καμελια ξερω.... οδοσ κυμησ στην Αχαρνων.....
επειδη ειμαι παθων,εχασα κ γω ενα τιμιο συναγωνιστη,να σημειωσω οτι στην δικη μου περιπτωση, ο συναγωνιστης δεν επεστρεψε ποτε στα ιδια στενα κ λημερια που μαζι περπατησαμε.. :- :- :-
τα κοψε ολα μαχαιρι κ σημερα ζει τον ερωτα του πρωτου βαλει το στεφανι σε κανα χρονο...
κ για να μην παρεξηγηθω δεν ειναι μεμπτο που βρηκε μια κοπελα κ το παει για σοβαρο,το μεμπτο ειναι που εκοψε μαχαιρι τις παλιες του συνηθειες κ αραιωσε με πολλα παιδια της πιατσας...μακις πιστευω οτι δυστηχως στις πλειστες των περιπτωσεων δεν υπαρχει γυρισμος για αυτους....