Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
υπάρχουν μερικά ακόμα πιο κάλτ μαγαζιά στην Τρούμπα εκεί να δεις σαπίλα :zombie: :zombie:

Ειχε ενα σαπιο στην πανω μερια του καρφουρ κοντα στο πουστολιμανο!Σιγουρα θα το ξερουν καποιοι!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
20ευρω το γυναικειο και το πουλι στο χερι!!!!

ναι, το  ειδα  ποσο  του το χρεωναν.  που να ξερω και εγω τις τιμες  απο ολα τα μπαρακια  της επαρχιας ?  φυσικα  δεν θα ηταν νερακι.  θα ηταν αυτο το διπλο που λενε , που εχει και αλκοολ.  ενταξει δεν πρεπει να τις κερνας , και οτι θελουν αυτες.  δεν ηξερε το παλληκαρι, πρωτη φορα πηγαινε, απο το λιγο που διαβασα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ήθελα έρωτα και καυλάντα να προσφέρω απλόχερα :rockon: :rockon:

ναι καλα.   :2funny:   ολοι  το  θελουν.  αλλα αυτες θελουν να δουν και κερασματα.   παντως το αλλο το  μικρο μπορει να  ηθελε να παιξει μαζι σου( ετσι κανουν )  αλλα  μαλλον πρεπει και να σε πηγαινε κιολας.(  αν επεμενες ,  και ειχες υπομονη και εδειχνες και λιγο large θα την  :fuck1: )  

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ναι καλα.   :2funny:   ολοι  το  θελουν.  αλλα αυτες θελουν να δουν και κερασματα.   παντως το αλλο το  μικρο μπορει να  ηθελε να παιξει μαζι σου( ετσι κανουν )  αλλα  μαλλον πρεπει και να σε πηγαινε κιολας.(  αν επεμενες ,  και ειχες υπομονη και εδειχνες και λιγο large θα την  :fuck1: )  

jerry5 τα έχω πει και τα ξέρεις μου έλεγε μην έρχεσαι στο μαγαζί να χαλάς τα λεφτά σου και δεύτερον δεν θέλω να με βλέπουν οι άλλες γιατί με σχολιάζουν :think: :think:

ξέρεις πόσες φορές πήγα στο μαγαζί χωρίς να πω τίποτα και έτρωγα φόλα έλειπε ή είχε ρεπό ή είχε πλακωθεί με μια φίλη.....γαμησέ τα :jerking: :jerking:

μιλάγαμε στο τηλ μου έλεγε τι παιδί είσαι,όποτε με πέρνεις και μιλάμε χαμογελάω και άλλα τέτοια κουλά :grin:

ότι με πήγαινε φάνηκε από την αρχή είχε τρελαθεί αφού ήρθε μια φίλη της και της λέει τι γίνεται μονοπώλειο σε έχει πάρει το παιδί??? Ναι, δεν θέλω να φύγω μου αρέσει που τα λέμε ;)

Τι την είχα κεράσει 2 ποτά όλα και όλα τρίχες δλδ :)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
jerry5 τα έχω πει και τα ξέρεις μου έλεγε μην έρχεσαι στο μαγαζί να χαλάς τα λεφτά σου         Τι την είχα κεράσει 2 ποτά όλα και όλα τρίχες δλδ :)

1) μηπως σε λυποταν και ηθελε να κανει κανενα ψυχικο ?  :tooth:    2)  το θυμαμαι.  αυτο απο παρτη της λεει καποια πραγματα.  μηπως δεν χειριστηκες και εσυ κατι σωστα.  δεν ξερω.  παρτην κανενα τηλ.  να δεις τι κανει, ποτε θα ερθει, πες της οτι σου λειπει, την πεθυμησες, θελεις να την δεις και τα σχετικα. 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

1) μηπως σε λυποταν και ηθελε να κανει κανενα ψυχικο ?  :tooth:    2)   το θυμαμαι.  αυτο απο παρτη της λεει καποια πραγματα.  μηπως δεν χειριστηκες και εσυ κατι σωστα.  δεν ξερω.  παρτην κανενα τηλ.  να δεις τι κανει, ποτε θα ερθει, πες της οτι σου λειπει, την πεθυμησες, θελεις να την δεις και τα σχετικα.  

1ον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με είδε κοντό χοντρό και άσχημο οπότε σου λέει κρίμα είναι δεν έχει δει ποτέ του μουνί....ναι έχει μια λογική :rockon: :rockon: :rockon:

2ον το έχω κάνει jerry5 και πάντα απαντούσε γενικόλογα ενώ την τελευταία φορά μου έλεγε ότι παίζει και άλλος στο Αγρίνιο....άντε θα κάνω καμιά κρούση από αύριο να δω τι γίνεται αν και δεν πιστεύω σε θαύματα :(

για αναλυσέ το λίγο να δω τι εννοείς μήπως κάτι μου ξέφυγε :huh:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
H ομάδα μετά την Τρούμπα κατευθύνθηκε στον λατρεμένο Πρίγκηπα γιατ;i ο koronakis ήθελε να γνωρίσει από κοντά την Σούλα η οποία σήμερα ήταν στiς ομορφιές της φορώντας πράσινο μίνι φορεματάκι με ωραίο πέδιλο :cum: :cum: :cum:

Η ομάδα κατευθύνθηκε στην γνωστή καβατζοθέση με εμένα να μένω στην μπάρα να συνομιλώ με την λατρεμένη Σούλα την οποία είχα καιρό να δω και να μάθω νέα της.Κατά την διάρκεια της κουβέντας έφθασε η Μπίανκα η οποία ξεκίνησε χουφτώματα σε πούτσο και κώλο με εμένα να της τραβάω τα χέρια γιατί όλες οι κοπέλες μας κοίταγαν κοινώς είχαμε γίνει θέαμα :headbang: :headbang: :headbang: Αφού κατάφερα να διώξω την Μπίανκα με κοιτούσε λάγνα η Κρητικιά η Φαίη η οποία ήρθε να μου πει αν θα την κεράσω ποτό.......το ίδiο λάθος δεν θα το έκανα γιατί έχει πολλές ατέλειες εμφανισιακά οπότε προσπαθώ να την αποφύγω μάταια μιας και επιμένει :headbang: :headbang:

Πήγα για λίγο στο τραπέζι να κάτσω με τα παιδιά αλλά ο κορονακης σαν ασυγκράτητος χύστης μου ζήτησε να πάμε στην μπάρα να μιλήσει με την καυλιάρα Σούλα.....δεν του χάλασα το χατήρι οπότε πήγαμε ενώ ήρθε και ο φίλος του(δεν θυμάμαι το ονομά του :headbang: :headbang:)Υπήρξε έντονος έρωτας και καυλάντα από την μεριά του κορονάκη ο οποίος είχε μαγευτεί από την Σούλα ενώ της κρατούσε το χέρι με ευλάβεια :priest: :priest: Ειπώθηκαν πολλά και από τις 2 πλευρές με τον κορονάκη να μου λέει αυτο είναι μιλφ Πρωθυπουργέ εδώ μάλιστα να τα φυτιλιάσω όλα για πάρτη της :jerking: :jerking: τον επέπληξα για να τον επαναφέρω στην τάξη και να μην παραβεί τις αρχές του :sunglasses:

Στα του ρόστερ καμιά ιδιαίτερη αλλαγή όλες οι κοπέλες παρούσες εκτός της Αλέκας η οποία καυλάντιζε μέσω τηλεφώνου με τον Σκρούτζ ενώ του ζήτησε να συνευρεθούνε ερωτικά οι 2 τους :knockinb: :knockinb: Παρούσες ήταν η Ιωάννα ξανθό Αλβανιδάκι με το μπέζ φόρεμα,η Κρητικιά Φαίη με λευκό φόρεμα,η θεία Μπίανκα με μπεζ φόρεμα,οι μαυρούλες του μαγαζιού ντυμένες με μίνι φούστες :cum: :cum:,η Μαρία το ξανθό Ουκρανιδάκι(η ποιο όμορφη του μαγαζιού :cum: :cum:), η κοκκινομάλα Ελληνίδα με το φουντωτό μαλλί, η Μαρίζα από το Καράκας και κανά 2 ακόμα που έχω περιγράψει στην προηγούμενη επισκεψή μου.Επίσης, υπήρχαν κανά 2 καινούργιες μελαγχρινές τις οποίες δεν είδα καλά πάντως φορούσαν μαύρα φορέματα....ενώ υπήρχε ξανθό μίλφ με μαύρο φόρεμα αλλά με άγρια χαρακτηριστικά προσώπου :rolleyes: :rolleyes:

Αφού τελείωσε η καυλάντα του κορονάκη με την Σούλα αποχωρήσαμε για Playboy όπου εκεί έγιναν καλτ σκηνικά :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
jerry5 έκαναν αυτό που μου είπες τις προάλλες αλλά το τηλέφωνο ήταν κλειστό....... :'( :'(

επίσης με παίζει μια Κρητικιά από το χαμετυπίο η οποία μάλιστα γίνεται και ολίγον ενοχλητική όποτε με δει κολλάει σαν την βδέλλα πάνω μου...... :grin:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
H ομάδα μετά την Τρούμπα κατευθύνθηκε στον λατρεμένο Πρίγκηπα γιατ;i ο koronakis ήθελε να γνωρίσει από κοντά την Σούλα η οποία σήμερα ήταν στiς ομορφιές της φορώντας πράσινο μίνι φορεματάκι με ωραίο πέδιλο :cum: :cum: :cum:

:grin: :grin:
Κρίμα ρε μαγκες το έχασα αλλά έφυγα για διήμερο!

Σας έχω μία εκπληξη όμως στου 2 δικούς μου ΜΑΚΗΣ - ΚΟΡΟΝΑΚΙΣ . Ανακάλυψα ένα σουπερ στέκι στα μέτρα μας. Παρασκευή βραδύ θα σας πάω , έχει απ όλλα , και ελεύθερο κυνήγι , αφασία!!!!!!!!!!!!!

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Οντως οι περιγραφες σου ειναι κορυφη! Με εχεις κανει να μετανιωνω που δεν εχω ασχοληθει με το σπορ τοσο καιρο! :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Οντως οι περιγραφες σου ειναι κορυφη! Με εχεις κανει να μετανιωνω που δεν εχω ασχοληθει με το σπορ τοσο καιρο! :rockon:

ευχαριστώ συναγωνιστή :)

Υ.Γ ποτέ δεν είναι αργά να μπλέξεις με τα κωλόμπαρα :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
jerry5 έκαναν αυτό που μου είπες τις προάλλες αλλά το τηλέφωνο ήταν κλειστό....... :'( :'(

επίσης με παίζει μια Κρητικιά από το χαμετυπίο η οποία μάλιστα γίνεται και ολίγον ενοχλητική όποτε με δει κολλάει σαν την βδέλλα πάνω μου...... :grin:

1)  ειδε την κλιση.  αν γουσταρει θα παρει.  αλλα μαλλον τωρα αυτη θα εχει βρει μασα
εκει (  ειτε κερασματα  ειτε κανενα χορηγο ,  οποτε δεν θα ασχοληθει ) .   

2 )  και αν σε δει και πιο large στα κερασματα θα σου κολλαει και πιο πολυ.  :grin:    μπορει να νομιζει οτι εισαι του χεριου της.  αν σου αρεσει  παιξε και εσυ μαζι της (  κερασε την , και καντης προτασουλα ) 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
1)  ειδε την κλιση.   αν γουσταρει θα παρει.   αλλα μαλλον τωρα αυτη θα εχει βρει μασα
εκει (  ειτε κερασματα  ειτε κανενα χορηγο ,  οποτε δεν θα ασχοληθει ) .   

2 )  και αν σε δει και πιο large στα κερασματα θα σου κολλαει και πιο πολυ.  :grin:    μπορει να νομιζει οτι εισαι του χεριου της.   αν σου αρεσει  παιξε και εσυ μαζι της (  κερασε την , και καντης προτασουλα ) 

1. χαχαχαχα θα καλοπερνάει εκεί που είναι δεν την φοβάμαι :grin:

2. δεν μου αρέσει jerry5 είναι μέτρια σε εμφάνιση άσε έχει και μωρό οπότε θέλει χορηγό για να την βγάζει πέρα.....είπαμε δεν θα μεγαλώσουμε τα ξένα παιδιά :tickedoff:

πρόταση έχει γίνει από το 1ο λεπτό αλλά την έχει δει ακριβό call-girl οπότε την προσγείωσα για να καταλάβει ότι έχει παράλογες απαιτήσεις ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom