Antipsolovirus76
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
υπάρχουν μερικά ακόμα πιο κάλτ μαγαζιά στην Τρούμπα εκεί να δεις σαπίλα
Ειχε ενα σαπιο στην πανω μερια του καρφουρ κοντα στο πουστολιμανο!Σιγουρα θα το ξερουν καποιοι!
υπάρχουν μερικά ακόμα πιο κάλτ μαγαζιά στην Τρούμπα εκεί να δεις σαπίλα
20ευρω το γυναικειο και το πουλι στο χερι!!!!
Ειχε ενα σαπιο στην πανω μερια του καρφουρ κοντα στο πουστολιμανο!Σιγουρα θα το ξερουν καποιοι!
ήθελα έρωτα και καυλάντα να προσφέρω απλόχερα
ναι καλα. ολοι το θελουν. αλλα αυτες θελουν να δουν και κερασματα. παντως το αλλο το μικρο μπορει να ηθελε να παιξει μαζι σου( ετσι κανουν ) αλλα μαλλον πρεπει και να σε πηγαινε κιολας.( αν επεμενες , και ειχες υπομονη και εδειχνες και λιγο large θα την )
jerry5 τα έχω πει και τα ξέρεις μου έλεγε μην έρχεσαι στο μαγαζί να χαλάς τα λεφτά σου Τι την είχα κεράσει 2 ποτά όλα και όλα τρίχες δλδ
1) μηπως σε λυποταν και ηθελε να κανει κανενα ψυχικο ? 2) το θυμαμαι. αυτο απο παρτη της λεει καποια πραγματα. μηπως δεν χειριστηκες και εσυ κατι σωστα. δεν ξερω. παρτην κανενα τηλ. να δεις τι κανει, ποτε θα ερθει, πες της οτι σου λειπει, την πεθυμησες, θελεις να την δεις και τα σχετικα.
H ομάδα μετά την Τρούμπα κατευθύνθηκε στον λατρεμένο Πρίγκηπα γιατ;i ο koronakis ήθελε να γνωρίσει από κοντά την Σούλα η οποία σήμερα ήταν στiς ομορφιές της φορώντας πράσινο μίνι φορεματάκι με ωραίο πέδιλο
Κρίμα ρε μαγκες το έχασα αλλά έφυγα για διήμερο!
Σας έχω μία εκπληξη όμως στου 2 δικούς μου ΜΑΚΗΣ - ΚΟΡΟΝΑΚΙΣ . Ανακάλυψα ένα σουπερ στέκι στα μέτρα μας. Παρασκευή βραδύ θα σας πάω , έχει απ όλλα , και ελεύθερο κυνήγι , αφασία!!!!!!!!!!!!!
γουσταρω την αναλυτικη σου αναφορα πορνε μου...γουστάρεις τύπε να διαβάζεις τα τεκτενόμενα από τον πρίγκηπα
γουσταρω την αναλυτικη σου αναφορα πορνε μου...
Οντως οι περιγραφες σου ειναι κορυφη! Με εχεις κανει να μετανιωνω που δεν εχω ασχοληθει με το σπορ τοσο καιρο!
ευχαριστώ συναγωνιστή
Υ.Γ ποτέ δεν είναι αργά να μπλέξεις με τα κωλόμπαρα
jerry5 έκαναν αυτό που μου είπες τις προάλλες αλλά το τηλέφωνο ήταν κλειστό....... :'( :'(
επίσης με παίζει μια Κρητικιά από το χαμετυπίο η οποία μάλιστα γίνεται και ολίγον ενοχλητική όποτε με δει κολλάει σαν την βδέλλα πάνω μου......
Οποτε κατεβεις απο Β' Πειραια παλι, στειλε μνμ να μετεχω στην εξορμηση!
1) ειδε την κλιση. αν γουσταρει θα παρει. αλλα μαλλον τωρα αυτη θα εχει βρει μασα
εκει ( ειτε κερασματα ειτε κανενα χορηγο , οποτε δεν θα ασχοληθει ) .
2 ) και αν σε δει και πιο large στα κερασματα θα σου κολλαει και πιο πολυ. μπορει να νομιζει οτι εισαι του χεριου της. αν σου αρεσει παιξε και εσυ μαζι της ( κερασε την , και καντης προτασουλα )