Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Παίδες καλησπέρα. Ως φαν των ώριμων γυναικών και των κωλόμπαρων ΔΕΝ θα μπορούσα να μην γουστάρω το συγκεκριμένο νήμα (όπως επίσης και αυτό που πρόσφατα άνοιξε ο πρωθυπουργός της τρούμπας για το Playboy). Δυστυχώς μένω επαρχία.... :tickedoff:

Υ.Γ. makis1985 άπειρο respect!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

συναγωνιστή σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :sunglasses:

όποτε ανέβεις Αθήνα πέρνα και από τα 2 μαγαζιά το περιβάλλον θα σου φανεί αρκετά οικείο :cheesy:

Επισκέπτης
koronakis τρελέ εχθές έλαβα τηλεφώνημα από την αγαπημένη σου Σούλα με πήρε να δει τι κάνω,πως είναι η πολύτιμη υγεία μου και τα συναφή
ενώ μιλούσαμε μου πέταξε και το καρφί ότι βρήκε λίγο χρόνο οπότε σκέφτηκε να με πάρει τηλ να τα πούμε(σημειωτέον δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό κατά το παρελθόν :o)όπως και τα είπαμε για αρκετή ώρα!!!!!

κορονάκη μου φαίνεται το μωρό σου κάνει νερά για βάλε τάξη :grin: :grin:

ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ... Μυσταρα μου μην τα λες ετσιιιιι.... γιατι την εχω που την εχω αποθυμενο.. (ποποπο τι βυζαρες ωριμες χωρις σουτιεν.. για απειρη βυζομαλακηη :bigdick: :bigdick: :bigdick:) μαλλον ειδε οτι ο  κλειος σφυγκει γυρω απο την μουναρα της και θελησε να στην παραδωση ανευ ορων , χωρις αντισταση  :rockon: :rockon: :rockon:  την επομενη βδομαδα ενοειτε οτι κανουμε επιδρομη με ολους τους μυστες για πορνιασμα μεχρι αισχατων   :fuck2: :zfuck: :knockinb:

Υ.Γ πηραμε τηλεφωνο την βαλερια απο playboy με το φιλο μου για μια ωραιοτατη βυζητο-παρτουζα για γνωστο γαμηστρονο ξενοδοχειο και τελευταια στιγμη μας τα γυρναγε για την επομενη μερα και διαφορα τετοια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  τα μπαλακια μου περιτο να σου πω οτι εχουνε γεμισει υγρο πυρ και περιμενω να τα πεταξω ολα πανω της  :2on1: :2on1: :2on1:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ... Μυσταρα μου μην τα λες ετσιιιιι.... γιατι την εχω που την εχω αποθυμενο.. (ποποπο τι βυζαρες ωριμες χωρις σουτιεν.. για απειρη βυζομαλακηη :bigdick: :bigdick: :bigdick:) μαλλον ειδε οτι ο  κλειος σφυγκει γυρω απο την μουναρα της και θελησε να στην παραδωση ανευ ορων , χωρις αντισταση  :rockon: :rockon: :rockon:  την επομενη βδομαδα ενοειτε οτι κανουμε επιδρομη με ολους τους μυστες για πορνιασμα μεχρι αισχατων   :fuck2: :zfuck: :knockinb:

Υ.Γ πηραμε τηλεφωνο την βαλερια απο playboy με το φιλο μου για μια ωραιοτατη βυζητο-παρτουζα για γνωστο γαμηστρονο ξενοδοχειο και τελευταια στιγμη μας τα γυρναγε για την επομενη μερα και διαφορα τετοια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  τα μπαλακια μου περιτο να σου πω οτι εχουνε γεμισει υγρο πυρ και περιμενω να τα πεταξω ολα πανω της  :2on1: :2on1: :2on1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν και δεν μου αρέσει η Σούλα θα προβώ σε διερεύνηση της κατάστασης θέλω να δω που θα το φθάσει.....ελπίζω να μην θυμώσεις που θα μπω ανάμεσα στον ερωτά σας :2funny: :2funny:

κοίτα για το 2ο σκέλος του μνματος σου θα σου πω το εξής για να έρθει μια κωλομπαρού σε ραντεβού για :knockinb: σε γαμηστρώνα πρέπει να έχει πεισθεί για τις προθέσεις σου από πριν ;)

τι εννοώ πρέπει να πας στο μαγαζί να το παίξεις ανοιχτοχέρης να την κεράσεις μερικά ποτά και να την αρχίσεις πάλι στο μπιρι-μπιρι για το τι ψάχνεις από αυτήν.....οπότε θα δεις και εκείνη να το σκέφτεται διαφορετικά με αποτέλεσμα να σκοράρεις :sunglasses:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν και δεν μου αρέσει η Σούλα θα προβώ σε διερεύνηση της κατάστασης θέλω να δω που θα το φθάσει.....ελπίζω να μην θυμώσεις που θα μπω ανάμεσα στον ερωτά σας :2funny: :2funny:

κοίτα για το 2ο σκέλος του μνματος σου θα σου πω το εξής για να έρθει μια κωλομπαρού σε ραντεβού για :knockinb: σε γαμηστρώνα πρέπει να έχει πεισθεί για τις προθέσεις σου από πριν ;)

τι εννοώ πρέπει να πας στο μαγαζί να το παίξεις ανοιχτοχέρης να την κεράσεις μερικά ποτά και να την αρχίσεις πάλι στο μπιρι-μπιρι για το τι ψάχνεις από αυτήν.....οπότε θα δεις και εκείνη να το σκέφτεται διαφορετικά με αποτέλεσμα να σκοράρεις :sunglasses:

Μου έχετε εξάψει την φαντασία με την Σούλα!  :bigdick:  :bigdick:  :bigdick:

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
ρε λ@μογι@ με εχετε τρελανει με τις περιγραφες και για τον πριγκιπα και για το playboy χαχαχαχα και εχω λυθει στα γελια και γουσταρω την φαση που στηνετε καθε φορα. Αν και ειμαι στα ανατολικα προαστια μια μερα θελω να μου κανετε την τιμη να μου επιτρεψετε να συμμετασχω στην παρεα σας.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ρε λ@μογι@ με εχετε τρελανει με τις περιγραφες και για τον πριγκιπα και για το playboy χαχαχαχα και εχω λυθει στα γελια και γουσταρω την φαση που στηνετε καθε φορα. Αν και ειμαι στα ανατολικα προαστια μια μερα θελω να μου κανετε την τιμη να μου επιτρεψετε να συμμετασχω στην παρεα σας.

:2funny: :2funny: :2funny:

για αυτό είμαστε εδώ τύπε επιτελούμε κοινωνικό έργο :grin:

δεν είσαι ο μόνος που μένει μακρυά όλη σχεδόν η ομάδα έρχεται από μακρυά μόνο εγώ είμαι κοντά στον παράδεισο των κωλόμπαρων :headbang2: :headbang2:

Υ.Γ όποτε θέλεις έρχεσαι μαζί μας στείλε μου ένα πμ πότε μπορείς :cheesy:

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
εγινε Μακη,σε ευχαριστω. Θα επικοινωνησω μαζι σου οταν ειναι φιλε

stakar

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να γαμήσει ένα ωραίο μουνάκι 22-25 ετών :knockinb:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
παιδιά επειδή δεν έχω δει την μαρίζα απ'το Καράκας, μόλις τώρα μιλούσα με μια στο Badoo που απ'το διάλογο που είχα ΙΣΩΣ και να είναι αυτή (έχει άλλο όνομα). Θα στείλω πμ σε έμπειρο μέλος με κάποια περαιτέρω στοιχεία και θα επανέρθω.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
παιδιά επειδή δεν έχω δει την μαρίζα απ'το Καράκας, μόλις τώρα μιλούσα με μια στο Badoo που απ'το διάλογο που είχα ΙΣΩΣ και να είναι αυτή (έχει άλλο όνομα). Θα στείλω πμ σε έμπειρο μέλος με κάποια περαιτέρω στοιχεία και θα επανέρθω.

δώσε το λινκ δημόσια τύπε να δούμε και να σου απαντήσω :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

όχι τύπε δεν την έχω δει ούτε στον Πρίγκηπα ούτε στο Playboy :cheesy:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Δυστυχώς κι εγώ χάρηκα προς στιγμήν!  :headbang:  :headbang:

Ίσως είναι και καλύτερα απ΄την άλλη για να επισπεύσω την κάθοδό μου στην Αθήνα!  :dancing:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το box που ειναι απεναντι στην πλατεια παιζει τιποτα ενδιαφερον? ξερει κανα αλανι?

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Kαλημέρα σε όλη την καλή παρέα!!

Γυρίζοντας από τις διακοπές και επειδή τόσες μέρες ήμουν πολύ ησυχο παιδί, είπα να δοκιμάσω κατόπιν
υπόδειξης το αγαπητού ΜΆΚΑΡΟΥ το εν λόγο ίδρυμα!

Φτάσαμε κατά τις 3.30 με τον Λέφτι και τον Ιταλό  , πολύ άνετο , αλλά δεν έιχε όλο το πλήρωμα Μάκη .

Ηταν μόνο 10 κοπέλλες που αρχίσανε τα κεφαλοκλειδώματα , τα γλωσσόφιλα κλπ με τους δικούς μου.
Βενεζουέλα ολέ είπαμε με τον Λέφτι , καθώς μιά άλλη έπιανε το πούτσο του Ιταλού .
Μουσίκή τέλεια, ρίξαμε τις ζεμπεκιές μας .  Είναι ο παράδεισος των ΜILf .
Μάκη Μάκη πάτε να με χαλάσεται ρε καρίοληδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom