Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
Χθεσινοβραδινή πρώτη επίσκεψη στο ''ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ'',το μαγαζί που θα λειτουργεί προσωρινά αντί του μυθικού ''ΠΡΙΓΚΗΠΑ'' :rockon: :rockon:.Στο σημείο που βρίσκεται και με την ταμπέλα που έχει απ'έξω ένιωσα ότι επισκέπτομαι κωλόμπαρο της επαρχίας :grin: :grin:,πολύ καλτ σκηνικό.Από μέσα το μαγαζί είναι λίγο πιο κυριλέ σε σχέση με το άλλο,αλλά αρκετά μικρότερο :sunglasses: :sunglasses:.Ο ντι-τζει απουσιάζε,από κοπέλες σχεδόν απαρτία με προσθήκη 2 καινούριες αλβανίδες,μια ψηλή ξανθιά και μια αδιάφορη μελαχρινή,μάλλον κατευθείαν από το χωριό τους πρέπει να ήρθαν αν κρίνω από την εμφάνιση :jerking: :jerking:,μάλιστα η μία φορούσε ολόσωμο καλσόν λευκό απ'αυτά που φοράνε οι γιαγιάδες :2funny: :2funny:.Πήγα με στόχο να καυλαντίσω με την Λουίζα αλλά για άλλο ένα βράδι ήταν συνεχώς κατειλημένη από μεσήλικες πιρφόρους που σκορπάγανε χαλαρά τα 50ευρα για πάρτη της :rockon: :rockon:.Έτσι αποφάσισα να φυτιλιάσω μερικά ευρώ με την ελίζα,τσιγγανοειδές μιλφ με 3αρια βυζιά και ωραία πιασίματα από Αγ.Δομίνικο :tits: :cum: :cum:.Αφού μου ανέλυσε ότι το ακάποτο γαμήσι στην χώρα της είναι στανταράκι απ'όλες τις συμπατριώτισές της  :o :o :grin: :grin: αποσυρθήκαμε σ'ένα γωνιακό τραπεζάκι και με ξεκίνησε σ'ένα βαθύ λαρυγγωτό  :pipa1: με φτυσίματα :grin: :grin: όπου μετά από 2 ουισκάκια κατέθεσα το υγρό μου στο στόμα της :sunglasses: :sunglasses:.Τα έφτυσε ακιβώς κάτω από το τραπέζι και συνεχίσαμε να πίνουμε.Ακριβώς πίσω μου παρατήρησα ένα χώρο με κουρτίνα όπου είχε μια μπάρα με 3-4 καθίσματα και όπως συμπεράναμε με την Ελίζα προσφερόταν για άλλες καταστάσεις :zfuck: :fuck2: :2funny: :2funny:.Φεύγοντας παίχτηκε σκηνικό ανάμεσα στην ξανθιά αλβανίδα κι ένα παππού που βλέποντας με ζήλεψε κι ήθελε κι αυτός  :pipa2:,αλλά η αλβανίδα δεν γούσταρε κι είπε στην μπαργούμαν άκυρα τα τελευταία ποτά,ο παππούς θέλει πίπα,το παλιομαλάκα :2funny: :2funny:.Έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να δοκιμάσω καμιά μικρή αλβανίδα αλλά μετά από αυτό σίγουρα είναι προς αποφυγήν απ'όλους καθώς ρουφούσαν το ποτό χωρίς τίποτα παραπάνω :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χθεσινοβραδινή πρώτη επίσκεψη στο ''ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ'',το μαγαζί που θα λειτουργεί προσωρινά αντί του μυθικού ''ΠΡΙΓΚΗΠΑ'' :rockon: :rockon:.Στο σημείο που βρίσκεται και με την ταμπέλα που έχει απ'έξω ένιωσα ότι επισκέπτομαι κωλόμπαρο της επαρχίας :grin: :grin:,πολύ καλτ σκηνικό.Από μέσα το μαγαζί είναι λίγο πιο κυριλέ σε σχέση με το άλλο,αλλά αρκετά μικρότερο :sunglasses: :sunglasses:.Ο ντι-τζει απουσιάζε,από κοπέλες σχεδόν απαρτία με προσθήκη 2 καινούριες αλβανίδες,μια ψηλή ξανθιά και μια αδιάφορη μελαχρινή,μάλλον κατευθείαν από το χωριό τους πρέπει να ήρθαν αν κρίνω από την εμφάνιση :jerking: :jerking:,μάλιστα η μία φορούσε ολόσωμο καλσόν λευκό απ'αυτά που φοράνε οι γιαγιάδες :2funny: :2funny:.Πήγα με στόχο να καυλαντίσω με την Λουίζα αλλά για άλλο ένα βράδι ήταν συνεχώς κατειλημένη από μεσήλικες πιρφόρους που σκορπάγανε χαλαρά τα 50ευρα για πάρτη της :rockon: :rockon:.Έτσι αποφάσισα να φυτιλιάσω μερικά ευρώ με την ελίζα,τσιγγανοειδές μιλφ με 3αρια βυζιά και ωραία πιασίματα από Αγ.Δομίνικο :tits: :cum: :cum:.Αφού μου ανέλυσε ότι το ακάποτο γαμήσι στην χώρα της είναι στανταράκι απ'όλες τις συμπατριώτισές της  :o :o :grin: :grin: αποσυρθήκαμε σ'ένα γωνιακό τραπεζάκι και με ξεκίνησε σ'ένα βαθύ λαρυγγωτό  :pipa1: με φτυσίματα :grin: :grin: όπου μετά από 2 ουισκάκια κατέθεσα το υγρό μου στο στόμα της :sunglasses: :sunglasses:.Τα έφτυσε ακιβώς κάτω από το τραπέζι και συνεχίσαμε να πίνουμε.Ακριβώς πίσω μου παρατήρησα ένα χώρο με κουρτίνα όπου είχε μια μπάρα με 3-4 καθίσματα και όπως συμπεράναμε με την Ελίζα προσφερόταν για άλλες καταστάσεις :zfuck: :fuck2: :2funny: :2funny:.Φεύγοντας παίχτηκε σκηνικό ανάμεσα στην ξανθιά αλβανίδα κι ένα παππού που βλέποντας με ζήλεψε κι ήθελε κι αυτός  :pipa2:,αλλά η αλβανίδα δεν γούσταρε κι είπε στην μπαργούμαν άκυρα τα τελευταία ποτά,ο παππούς θέλει πίπα,το παλιομαλάκα :2funny: :2funny:.Έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να δοκιμάσω καμιά μικρή αλβανίδα αλλά μετά από αυτό σίγουρα είναι προς αποφυγήν απ'όλους καθώς ρουφούσαν το ποτό χωρίς τίποτα παραπάνω :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:

ΡESPECT ΞΕΡΟΧΥΝΩ με υπερμεγιστο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ και χαιρομαι που γυρισε στην πιατσα!! Σε ειχαμε απολυτη αναγκη!
Αληθεια η Μπιανκα τι απεγινε ζει ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φοβερός  :2funny:
ΡESPECT ΞΕΡΟΧΥΝΩ με υπερμεγιστο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ και χαιρομαι που γυρισε στην πιατσα!! Σε ειχαμε απολυτη αναγκη!
Μα'ι'ο θα ειμαι κ'εγω μαζι με τα παιδια  :) θα κανουμε πολυ χαβαλέ :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
Αληθεια η Μπιανκα τι απεγινε ζει ?

Ζει και επανέρχεται στο ρόστερ από βδομάδα όπως με πληροφόρησε η ελίζα ;) ;) :rockon: :rockon:.
Πορνομετανάστη σε περιμένουμε για μέγιστες βραδιές καλτίλας :rockon: :rockon: :rockon:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Πάλι ζωγράφισες... keep walking!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936

.....δηλαδή το παπού δεν είναι άνθρωπο να θέλει και αυτό ένα μπουκιτσί άντερ δε τέημπλ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
Μετά από το ξενέρωμα που έφαγα στο Pirrouete κι αφού έριξα ένα τρομερό χέσιμο πέρασα μια βόλτα και από τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ :sunglasses: :sunglasses:.Γύρω στις 04:30 υπήρχαν 3-4 πελάτες μέσα προς έκπληξη μου μιας και ξημέρωνε Τετάρτη και στις 05:00 κλείνει.Το ρόστερ μια από τα ίδια με προσθήκες 2-3 αποτυχημένες επιλογές του παρελθόντος :jerking: :jerking:.Κουβέντιασα με τον πρίγκιπα και την φωτεινή κανά μισάωρο και μιας και φτάσαμε στο φινάλε για την νύχτα πέταξα με το αμάξι μου 4 κωλομπαρούδες μέχρι τον ηλεκτρικό στον Πειραιά  :grin: :grin:.Τέρμα μουσική,3 τσιγάρα αναμμένα και βρισίδια στα ρουμάνικα :rockon: :rockon:.Πολύ καλτ η διαδρομή,μια φορά ήθελα όμως να το κάνω :rockon: :rockon:.Αφού άφησα τις 3 συνέχισα με την άλλη για πρωινή μπύρα σε υπερκαλτ καφενείο της Τρούμπας.Η τύπισσα λιώμα και για να προλάβω την απορία σας μιλάω για την ελίζα,το μαυριδερό μιλφ από Καραιβική-Κόστα Ρίκα-Αγ.Δομίνικο :tits: :grin: :grin:.Φτάσαμε κατά τις 05:30 στο μαγαζί όπου στα 3 τραπέζια έξω πίνανε μπύρες 2-3 γκόμενες πατριώτισσές της παρέα με 4-5 άντρες της ίδιας φυλής.Μέσα 2 μαύρες(αφρικάνες  :grin: :grin:) ένας παππούς που είχε ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι και κοιμότανε κι άλλος ένας ο οποίος μου λέει ''που είσαι ρε φίλε,πως πάει,τώρα σε θυμήθηκα,δουλεύαμε μαζί στα ναυπηγεία ε;;;'' :2funny: :2funny:.Ότι πεις του λέω,τι κάνεις τον ρωτάω,εν τω μεταξύ πρώτη φορά τον έβλεπα αλλά τόσο σουρωμένος που ήταν δεν ήθελα να του χαλάσω χατίρι.Μου λέει ωραία περνάμε εδώ με τα κορίτσια(μαύρες) αλλά κάνουν λίγη φασαρία.Να τις βάλει χέρι τότε να μάθουν να σε ακούνε :2funny: :2funny:.Η δικιά μου αφού τσακώθηκε με 2 άλλες με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα  :grin: :grin: και μου πετάει την θεική ατάκα πες μου ποια σου αρέσει να  :fuck2: :zfuck:.Ρίχνω ένα βλέμμα σε όλες και της λέω καλύτερα εσένα  :sunglasses: :sunglasses:.Μου κάνει εγώ δεν μπορώ σήμερα έχω πιει πολύ.Εντάξει της κάνω έλα να σε φασώσω λίγο ακόμα και την κάνω.Αφού την δαχτύλιασα μέσα στο σάπιο καφενείο κανα τέταρτο ακόμα σηκώθηκα κι έφυγα μιας και απ'ότι είδα ετοιμαζόντουσαν άλλα σκηνικά τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω δημόσια(όποιος καλτ μύστης θέλει π.μ).Είχε πάει ήδη 07:00 και η κίνηση γύρω από τα δικαστήρια ξεκινούσε.Η δική μου καλτ νύχτα μόλις κατέληξε.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Μετά από το ξενέρωμα που έφαγα στο Pirrouete κι αφού έριξα ένα τρομερό χέσιμο πέρασα μια βόλτα και από τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ :sunglasses: :sunglasses:.Γύρω στις 04:30 υπήρχαν 3-4 πελάτες μέσα προς έκπληξη μου μιας και ξημέρωνε Τετάρτη και στις 05:00 κλείνει.Το ρόστερ μια από τα ίδια με προσθήκες 2-3 αποτυχημένες επιλογές του παρελθόντος :jerking: :jerking:.Κουβέντιασα με τον πρίγκιπα και την φωτεινή κανά μισάωρο και μιας και φτάσαμε στο φινάλε για την νύχτα πέταξα με το αμάξι μου 4 κωλομπαρούδες μέχρι τον ηλεκτρικό στον Πειραιά  :grin: :grin:.Τέρμα μουσική,3 τσιγάρα αναμμένα και βρισίδια στα ρουμάνικα :rockon: :rockon:.Πολύ καλτ η διαδρομή,μια φορά ήθελα όμως να το κάνω :rockon: :rockon:.Αφού άφησα τις 3 συνέχισα με την άλλη για πρωινή μπύρα σε υπερκαλτ καφενείο της Τρούμπας.Η τύπισσα λιώμα και για να προλάβω την απορία σας μιλάω για την ελίζα,το μαυριδερό μιλφ από Καραιβική-Κόστα Ρίκα-Αγ.Δομίνικο :tits: :grin: :grin:.Φτάσαμε κατά τις 05:30 στο μαγαζί όπου στα 3 τραπέζια έξω πίνανε μπύρες 2-3 γκόμενες πατριώτισσές της παρέα με 4-5 άντρες της ίδιας φυλής.Μέσα 2 μαύρες(αφρικάνες  :grin: :grin:) ένας παππούς που είχε ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι και κοιμότανε κι άλλος ένας ο οποίος μου λέει ''που είσαι ρε φίλε,πως πάει,τώρα σε θυμήθηκα,δουλεύαμε μαζί στα ναυπηγεία ε;;;'' :2funny: :2funny:.Ότι πεις του λέω,τι κάνεις τον ρωτάω,εν τω μεταξύ πρώτη φορά τον έβλεπα αλλά τόσο σουρωμένος που ήταν δεν ήθελα να του χαλάσω χατίρι.Μου λέει ωραία περνάμε εδώ με τα κορίτσια(μαύρες) αλλά κάνουν λίγη φασαρία.Να τις βάλει χέρι τότε να μάθουν να σε ακούνε :2funny: :2funny:.Η δικιά μου αφού τσακώθηκε με 2 άλλες με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα  :grin: :grin: και μου πετάει την θεική ατάκα πες μου ποια σου αρέσει να  :fuck2: :zfuck:.Ρίχνω ένα βλέμμα σε όλες και της λέω καλύτερα εσένα  :sunglasses: :sunglasses:.Μου κάνει εγώ δεν μπορώ σήμερα έχω πιει πολύ.Εντάξει της κάνω έλα να σε φασώσω λίγο ακόμα και την κάνω.Αφού την δαχτύλιασα μέσα στο σάπιο καφενείο κανα τέταρτο ακόμα σηκώθηκα κι έφυγα μιας και απ'ότι είδα ετοιμαζόντουσαν άλλα σκηνικά τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω δημόσια(όποιος καλτ μύστης θέλει π.μ).Είχε πάει ήδη 07:00 και η κίνηση γύρω από τα δικαστήρια ξεκινούσε.Η δική μου καλτ νύχτα μόλις κατέληξε.

You painted again!  :2funny: :2funny:
Τι σκηνικά μπορεί να είναι αυτά που δεν αναφέρονται δημόσια;  :huh: :huh: :huh:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
ωραίο παρεάκι...πιστεύω ότι μετά έγινε  ο χαμός

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
μού είπε ο στρατηλάτης ότι θα πάτε , τον είδα την Τετάρτη αλλά δεν πήρε τήλ......
μου είπε ότι υπάρχουν 3-4 καινούργια βίντεο του πορνομετανάστη.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
Ξεροχύνω με περιγραφή μπέμπα  :rockon: :rockon:.Ο πορνομετανάστης έβγαλε και ρομαντική φωτό μαζί με τον Πρίγκηπα στην είσοδο :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Για να είμαι ειλικρινής το σάπιο γκιλφ με το κόκκινο φόρεμα με κάβλωσε πολύ  :cum: :cum: και μπήκε στο στόχο για την επόμενη επίσκεψή μου :pipa1: :zfuck:,μιας και η παρέα χθες είχε τεράστια ανάγκη Τρούμπα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επισκεψη χθες τα ξημερωματα με Στρατηλατη, ΣΚΡΟΥΝΤΖ, Γιατραρα και Πορνομεταναστη στο ναο της καλτιλας  :rockon:
Ο Πριγκηπας ειναι χαλαρα στο τοπ 5 καλτιλας, τη σαπιλας την παρακμης και το ρομαντισμου. Καθε φορα που παταω το ποδι μου εκει σχεδον δακρυζω απο συγκινηση  :rockon:

Οι γκομενες ειναι ολες ΣΑΠΙΕΣ, κατι τελειωμενα σοβιετικα απομειναρια, σαπιες αλβανιεδες κλπ κλπ που και να με πληρωναν δε τις γαμαγα.

Για την καλτιλα με το Στρατηλατη παραγγειλαμε Johnny Black το οποιο φυσικα ηταν ακατεργαστο μαζουτ  :priest: (τιμη 5 ευρω)

Ο ΣΚΡΟΥΝΤΖ κερασε ενα απαξιωτικο ποτο(10 ευρω) την απαξιωμενη αλβανιδα μιλφ Αλεκα και την ειχαμε στα ποδια μας και ο ΣΚΡΟΥΤΖ την ειχε βαλει 4 δαχτυλα στη ξεχαρβαλωμενη μουναρα της και εχω της εσκασα σφαλιαρες στη κωλαρα και τις ειχαμε πεταξει τη βυζαρα εξω και τη χουφτωναμε απαξιωτικα

Για την καλτιλα αποφασησα να την κερασω και εγω αλλο ενα απαξιωτικο ποτο(10 ευρω) και την πηρα στο ρομαντικο τραπεζι στη γωνια κατω απ το ηχειο να μου κανει ακαποτη πιπα.  :pipa2: :pipa1:

Μου πρηξε τα αρχιδια, τον εγλυφε 3 δευτερολεπτα, μου τον επαιζε 3 λεπτα, τον εγλυφε 2 δευτερολεπτα, μου το επαιζε 5 λεπτα κοκ.. Μου ρθε να τη σκασω μπουνια την απαξιωμενη μου σπασε τα νευρα οποτε την απαξιωσα και σηκωθηκα και πηγα και εκατσα με την παρεα μου.

Πολυ προσοχη παντως γιατι προσπαθουν να σε κλεψουν οι πουτανες με τα ποτα. Ενω ειχαμε συμφωνησει 10 ευρω, μετα μου λεγε 20, μετα 15 κλπ κλπ. Πολυ προσοχη στη συμφωνια που θα κανετε.

Απογοητευμενοι αναχωρησαμε και κατευθηνθηκαμε προς ΤΡΟΥΜΠΑ οπου στην παρεα προστεθηκε και ο μεγιστος Ευλογητος  :rockon:
Ητανε εντελως αθλιες!Ειχε πλακα η 50+ ετων χοντρη Ρωσσιδα που ηθελε να της παρω και ποτό! :2funny: Αν αυτη πει στη Ρωσσια και πει οτι στην Ελλαδα υπαρχουν τοσο :jerking:που μπορει να την κεραννε ποτά! :2funny:θ  :2funny:δεν προκειται να την πιστεψει κανενας!
Σημερα Μεταξουργειο στην Κολωνου εκανα το χειροτερο γαμησι που εχω κανει ποτέ στα Μπουρδελα με την κοντουλα τη Μάγια!Εκει που εχει 15 Ευρω!Πιο αχρηστη πουτανα δεν εχω δει στη ζωη μου :headbang:Γραφω τωρα σχετικα μην την πατισει κανενας αλλος!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ητανε εντελως αθλιες!Ειχε πλακα η 50+ ετων χοντρη Ρωσσιδα που ηθελε να της παρω και ποτό! :2funny: Αν αυτη πει στη Ρωσσια και πει οτι στην Ελλαδα υπαρχουν τοσο :jerking:που μπορει να την κεραννε ποτά! :2funny:θ   :2funny:δεν προκειται να την πιστεψει κανενας!

Φαντάζομαι.... :2funny:

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Πέρασμα χθεσινό απο Πριγκηπα όπου εκτος απο black tiger Eliza
Κ κάποια gremlins  :2funny: έπαιζαν 2-3 τρυφερουδια τα οποία ομως είχαν καπαρώσει
Μεσήλικες κ βάλε !
Μιας κ η Ελιζα ηταν κ αυτη πολυάσχολη πέραςα λιγη  ωρα με έτερο τσιγκανολατιν
Την Κατρίν χωρις διάθεση για περαιτέρω  :pipa1:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
Βράδι Δευτέρας κι είπα να περάσω για λίγη καλτίλα από τον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ''.Η μόνη ανανέωση στον χώρο είναι το καινούριο περίπερο που έχει ανοίξει ακριβώς απέναντι και λειτουργεί κι όλο το βράδι  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.4 κοπέλες όλες κι όλες,από τις οποίες οι 2 μαύρες που κοιμόντουσαν όρθιες,η νατάσσα(χοντρή ελλεινίδα) που μασάει τις συντάξεις των γέρων :birdman: :birdman: κι η επίσης χοντρή ελένη την οποία θα έπερνα για πριβέ φάση στα πίσω καβατζοτραπέζια αν δεν μου έλεγε ότι αποφάσισε κι αυτή να το ξυρίσει  :tickedoff: :headbang:.Κόσμος 2 πιρφόροι παππούδες και μια παρέα με 3 πιτσιρικάδες που μπήκε την ώρα που έφευγα(δεν ξέρω πόσο άντεξαν :grin: :grin:).Ο πρίγκιπας μάλλον θα είχε ξεμείνει σε καμιά πράσινη τσόχα γιατί έλεγε η μπαργούμαν ότι όπου να ναι έρχεται αλλά στην μια ώρα που έκατσα εγώ δεν είχε εμφανιστεί :rolleyes: :rockon: :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στήνουν μουνί τα θήλεα;

jerk007