Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλε makis εκανες εκπληκτικη περιγραφη του χθεσινου μας οδοιπορικου,απλα αψογος!!!Για μενα τα highlights της βραδιας ηταν το μωρο στην μπαρα που δεν μπορεσαμε λογω πιρφορου να προσεγγισουμε,τα βυζια της μαρισας και η καταθεση μας στο μιλφακι τανια.Ακολουθει δυναμικη συνεχεια!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
jerry5 το πιστεύεις ότι μέχρι σήμερα έχω γνωρίσει μόνο μια που δεν ήθελε ούτε χούφτωμα,ούτε φιλιά τίποτα και το πιο άσχημο που έκανε ήταν να τραβιέται μακρυά μου....κάπου βαρέθηκα και την άφησα ήσυχη να πιει το ποτό της.Αλλά το κορυφαίο έγινε μετά από λίγο αφού τελείωσε το ποτό της μου ζητήσε εκ νέου κέρασμα είχε πολύ θράσσος το πιπίνι :o :o.

μηπως ησουν λιγο επιθετικος ?   :2funny:    ενταξει, αυτη τωρα η δεν θα εκανε τιποτα απο αυτα , η  δεν θα τα ηθελε τοσο γρηγορα ( απο το πρωτο ποτο η απο την πρωτη φορα ). εχασες την ευκαιρια να το διαπιστωσεις , να δεις τι παιζει με αυτην  :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

σπουδαγμενη η  μικρη .   :2funny:      ηθελε να την καψουρευτεις.   ετσι κανουν .   αλλοτε  με το καλο , αλλοτε  αγριαδα , αλλοτε  δακρυα κροκοδειλου , αλλοτε με το σεχ, αλλοτε με το να αδιαφορουν.    

σπουδαγμένη δεν λες τίποτα είχε μάστερ στο πως να καψουρέψει το υποψήφιο θύμα της αλλά δυστηχώς έπεσε σε τοίχο :sunglasses:

ένα βράδυ που ήμουν επαρχία σε ένα κλάμπ με παρέα την αρχίζω σε καταιγισμό μνμάτων και απαντούσε γρήγορα

1η ερώτηση είσαι με γυναίκες στο μαγαζί????

2η ερώτηση θα κάνεις τίποτα μαζί τους???

3η ερώτηση είσαι μακρυά έλα να με πάρεις να πάμε μαζί στο εξοχικό να περάσουμε καλά!!!

4η και τελευταία ερώτηση με γράφεις???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν της είχα απαντήσει γιατί γυρίσαμε σπίτι ξημερώματα και πέσαμε ξεροί για ύπνο οπότε δεν έλαβε ποτέ της απάντηση :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
φιλε makis εκανες εκπληκτικη περιγραφη του χθεσινου μας οδοιπορικου,απλα αψογος!!!Για μενα τα highlights της βραδιας ηταν το μωρο στην μπαρα που δεν μπορεσαμε λογω πιρφορου να προσεγγισουμε,τα βυζια της μαρισας και η καταθεση μας στο μιλφακι τανια.Ακολουθει δυναμικη συνεχεια!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ήσουν δυναμικός παίχτης όπως και το φιλαράκι σου αφού αμφότεροι δεν φοβηθήκατε την καλτίλα που συναντήσαμε στο μαγαζί.

εννοείται ότι θα έχουμε συνέχεια οι τσάρκες δεν σταματάνε αγαπάμε τα κάλτ μαγαζιά όπως είναι ο Πρίγκηπας :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

μηπως ησουν λιγο επιθετικος ?   :2funny:    ενταξει, αυτη τωρα η δεν θα εκανε τιποτα απο αυτα , η  δεν θα τα ηθελε τοσο γρηγορα ( απο το πρωτο ποτο η απο την πρωτη φορα ). εχασες την ευκαιρια να το διαπιστωσεις , να δεις τι παιζει με αυτην  :2funny:

ήμουν επιθετικός μαζί της αφού ήταν Ρουμούνα αγαπησιάρα ήθελα έρωτα και καυλάντα να προσφέρω απλόχερα :rockon: :rockon:

η πλάκα ήταν ότι σε άλλο συναγωνιστή μέσα από την παρέα έπαιξαν γλωσσόφιλα και χουφτώματα με δική της πρωτοβουλία οπότε λέω θα τα κάνει με όλους αλλά έπεσα στην λούμπα σαν πρωτάρης :headbang: :headbang: :headbang:

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

ήσουν δυναμικός παίχτης όπως και το φιλαράκι σου αφού αμφότεροι δεν φοβηθήκατε την καλτίλα που συναντήσαμε στο μαγαζί.

εννοείται ότι θα έχουμε συνέχεια οι τσάρκες δεν σταματάνε αγαπάμε τα κάλτ μαγαζιά όπως είναι ο Πρίγκηπας :sunglasses:
το μονο ασχημο ειναι το που να πας μετα τον πριγκηπα.Ειναι σαν να τελειωσες και το μεταπτυχιακο σου βγαινοντας απο εκει!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
το μονο ασχημο ειναι το που να πας μετα τον πριγκηπα.Ειναι σαν να τελειωσες και το μεταπτυχιακο σου βγαινοντας απο εκει!!!

υπάρχουν μερικά ακόμα πιο κάλτ μαγαζιά στην Τρούμπα εκεί να δεις σαπίλα :zombie: :zombie:

Επισκέπτης
maki απλα ξεροχυνωωω απλα ομωωως......  γουσταρουμε να καβλαντιζουμε σε βρομερες καβατζες τελειωμενον κωλομπαρων και να καθομαστε σε χυμενους καναπεδες και να πουλαμε καβλαντα σε κωλομπαρουδες 65+ ΠΣΣΣΣΣ΄.. θα κανονιστει και τρουμπα προσεχως προθυπουργε μου.... προεχει ομως μια ΠΡΙΓΚΙΠΑΡΑ να το ευχαριστηθουμε πρωταα να ξεροχυσουμε τα σλιπακια μας!!!  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν μου λέτε παίδες.. 38άρη συναγωνιστή θέλετε στην παρέα σας σε εξόρμηση στον prince ή είμαι λιγουλάκι μεγάλος?  :think:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τι μεγάλος αδελφέ , παιδί είσαι ακόμα . Τι να πόυμε και εμείς ....!!!!!! που πιάσαμε 40!!!!

Μετράει πως νιώθουμε , και όλοι οι καλοί φίλοι εδω είμαστε 18 με 19 στο μυαλό και στο καβλί!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
maki απλα ξεροχυνωωω απλα ομωωως......  γουσταρουμε να καβλαντιζουμε σε βρομερες καβατζες τελειωμενον κωλομπαρων και να καθομαστε σε χυμενους καναπεδες και να πουλαμε καβλαντα σε κωλομπαρουδες 65+ ΠΣΣΣΣΣ΄.. θα κανονιστει και τρουμπα προσεχως προθυπουργε μου.... προεχει ομως μια ΠΡΙΓΚΙΠΑΡΑ να το ευχαριστηθουμε πρωταα να ξεροχυσουμε τα σλιπακια μας!!!  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

καλά χυμένους καναπέδες μην περιμένεις να βρεις σε κωλόμπαρο μόνο σε κανένα Lido παίζουν αυτά ;)

[size=15pt]στο θέμα του πότε θέλετε να κανονίσουμε στείλτε μου πμ εσείς πότε θα μπορείτε να βρεθούμε[/size]

Δεν μου λέτε παίδες.. 38άρη συναγωνιστή θέλετε στην παρέα σας σε εξόρμηση στον prince ή είμαι λιγουλάκι μεγάλος?  :think:

ναι συναγωνιστή μην αγχώνεσαι όλοι οι καλοί χωράμε :grin:

Τι μεγάλος αδελφέ , παιδί είσαι ακόμα . Τι να πόυμε και εμείς ....!!!!!! που πιάσαμε 40!!!!

Μετράει πως νιώθουμε , και όλοι οι καλοί φίλοι εδω είμαστε 18 με 19 στο μυαλό και στο καβλί!

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
  δεν παιζουν αυτες οι τιμες, που λες

τυπε μου ακομα αυτες οι τιμες παιζουν...αν και ημουν σιγουρος...στην επαρχια παντα υπαρχουν πολλα λεφτα.....δες...

Απ: απάτη από μπαρόβια
« Απάντηση #120 στις: χθες στις 22:31 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: teo sklavos στις χθες στις 22:00
τυπε vril ερωτηση , εγινε προσφατα το σκηνικο και το γυναικειο κερασμενο ποσο ειχε???

Ναι πρόσφατα και το χρέωναν 20 ευρώ, όσο δηλαδή η ταρίφα στη Φυλής. 

20ευρω το γυναικειο και το πουλι στο χερι!!!!

Επισκέπτης

καλά χυμένους καναπέδες μην περιμένεις να βρεις σε κωλόμπαρο μόνο σε κανένα Lido παίζουν αυτά ;)

[size=15pt]στο θέμα του πότε θέλετε να κανονίσουμε στείλτε μου πμ εσείς πότε θα μπορείτε να βρεθούμε[/size]

ναι συναγωνιστή μην αγχώνεσαι όλοι οι καλοί χωράμε :grin:

Προθυπουργε μου γιατι το λες αυτο μονο στο lido?? εγω πυστευω οτι στους καναπεδες,καρεκλες του πριγκηπα ακομα θα εχουνε ξεμηνει τα φλοκια του Κωστακη.... απο τις παλιες ενδοξες εποχες...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τυπε μου ακομα αυτες οι τιμες παιζουν...αν και ημουν σιγουρος...στην επαρχια παντα υπαρχουν πολλα λεφτα.....δες...

Απ: απάτη από μπαρόβια
« Απάντηση #120 στις: χθες στις 22:31 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: teo sklavos στις χθες στις 22:00
τυπε vril ερωτηση , εγινε προσφατα το σκηνικο και το γυναικειο κερασμενο ποσο ειχε???

Ναι πρόσφατα και το χρέωναν 20 ευρώ, όσο δηλαδή η ταρίφα στη Φυλής. 

20ευρω το γυναικειο και το πουλι στο χερι!!!!

teo βρίσκουν και τα κάνουν τύπε μου όταν ο επαρχιώτης είναι ξελιγωμένος για μουνί θα τα δώσει ενώ θα πει και ευχαριστώ στο τέλος της νύχτας :jerking: :jerking: :jerking:

στην Αθήνα δεν παίζουν τέτοια κοστολόγια στην πλειοψηφία των μαγαζιών :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom