Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
επειδή με μπρίζωσες θα εμφανιστώ με Στρατηλάτη στο μαγαζί και θα επιδειώξω το πλήρες μενού των 50€ και θα ενημερώσω για τα πεπραγμένα(αν έγιναν εντός ή εκτός μαγαζιού) ;)

Υ.Γ μου φαίνεται οτι δεν τα γνωρίζεις καλά τα πράγματα παρά την 10ετη σου εμπερία :(

Όταν ο νέος "βγάζει τη γλώσσα" στον παλιό με στόχο την αποκάλυψη της αλήθειας. Περιμένω εναγωνίως το τι μέλλει γενέσθαι! :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Όταν ο νέος "βγάζει τη γλώσσα" στον παλιό με στόχο την αποκάλυψη της αλήθειας. Περιμένω εναγωνίως το τι μέλλει γενέσθαι! :grin:

δεν βγάζω γλώσσα φίλε απλά λέω πως έχουν τα πράγματα στα εντός του μαγαζιού

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.258
Πόντοι
7.885
Μυρίζομαι αγαπόυλα; Αν ναι, προσοχή. Απλά περιφερόμενα πορτοφόλια είμαστε για τις κυρίες, απλά γυναίκες για την ηδονή μας είναι! :rockon:

Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ δεν αγαπάει πλέον νέε ;) ;).Μόνο απαξιώνει και τραμπουκίζει :rockon: :rockon:.Η κυρία Σούλα είναι παλιά καραβάνα και έμπειρη στο κουρμπέτι,ξέρει να παίζει τους πιρφόρους,αλλά θα τα βρει σκούρα με τους σκληρούς και ακραίους της πιάτσας

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
δεν βγάζω γλώσσα φίλε απλά λέω πως έχουν τα πράγματα στα εντός του μαγαζιού

Το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση. Περιμένω πάντως την αποκάλυψη της αλήθειας! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον.Καλό ταξίδι στους σκληρούς και ακραίους σταυτοφόρους! Σας ασπάζομαι!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ δεν αγαπάει πλέον νέε ;) ;).Μόνο απαξιώνει και τραμπουκίζει :rockon: :rockon:.Η κυρία Σούλα είναι παλιά καραβάνα και έμπειρη στο κουρμπέτι,ξέρει να παίζει τους πιρφόρους,αλλά θα τα βρει σκούρα με τους σκληρούς και ακραίους της πιάτσας

μόνο εγώ ξέρω πως μπορώ να ερεθίσω-σεληνιάσω την κ.Σούλα γι'αυτό πρέπει να με ακούσεις Στρατηλάτη ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.258
Πόντοι
7.885
μόνο εγώ ξέρω πως μπορώ να ερεθίσω-σεληνιάσω την κ.Σούλα γι'αυτό πρέπει να με ακούσεις Στρατηλάτη ;)

Έλα να δώσεις μάθημα απαξίωσης σήμερα πρωθυπουργέ μου ;) ;) :rockon: :rockon:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Έλα να δώσεις μάθημα απαξίωσης σήμερα πρωθυπουργέ μου ;) ;) :rockon: :rockon:.

μαλάκα με έχεις δει πως την απαξιώνω την σάπια Σούλα δεν χρειάζεται να είμαι πάλι παρόν έχω δώσει τα εχεγγυά μου ;)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αφισε κανα φεσι στι κιρα σουλα κε μετα να δισ τιλεφονα...

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
επειδή με μπρίζωσες θα εμφανιστώ με Στρατηλάτη στο μαγαζί και θα επιδειώξω το πλήρες μενού των 50€ και θα ενημερώσω για τα πεπραγμένα(αν έγιναν εντός ή εκτός μαγαζιού) ;)

Υ.Γ μου φαίνεται οτι δεν τα γνωρίζεις καλά τα πράγματα παρά την 10ετη σου εμπερία :(
μακη κουλαρε λιγο... και αμα γαμησεις μες στο μαγαζι πες το και σε εμας μετα... 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μακη κουλαρε λιγο... και αμα γαμησεις μες στο μαγαζι πες το και σε εμας μετα... 

ήρεμος είμαι και θυσιάζομαι στον βωμό της ενημέρωσης(όχι για πολύ ακόμα ;))

αν θες η παρέα μας είναι ανοιχτή το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει πρίγκηπα δεν έχω σκοπό να πάω αλλά αν έρθεις θα κατέβω :)

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ήρεμος είμαι και θυσιάζομαι στον βωμό της ενημέρωσης(όχι για πολύ ακόμα ;))

αν θες η παρέα μας είναι ανοιχτή το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει πρίγκηπα δεν έχω σκοπό να πάω αλλά αν έρθεις θα κατέβω :)
μπα δυσκολο... την προηγουμενη βδομαδα πηγα δις... τελικα εχεις δικιο.... υπαρχει καβατζα... μολις ενημερωθηκα....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπα δυσκολο... την προηγουμενη βδομαδα πηγα δις... τελικα εχεις δικιο.... υπαρχει καβατζα... μολις ενημερωθηκα....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

όταν λέω κάτι είναι διασταυρωμένο από πολλές μεριές συν την δική μου εμπειρία δεν μου αρέσει να πουλάω φίδια ;)

Υ.Γ η προτασή μου είναι άκομα σε ισχύη όποτε θες πμ να κανονίσουμε ;)

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

όταν λέω κάτι είναι διασταυρωμένο από πολλές μεριές συν την δική μου εμπειρία δεν μου αρέσει να πουλάω φίδια ;)

Υ.Γ η προτασή μου είναι άκομα σε ισχύη όποτε θες πμ να κανονίσουμε ;)
θα το κανονισουμε ρε συ...  καλα να περασετε...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Από τιμές τι λέει ρε παίδες?
Δικά μας ποτά και κέρασμα δλδ.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
πρόσεξε μόνο όταν παραγγείλει το ποτό μην στο χρεώσει διπλό (10€) ξεκαθαρισέ το από την αρχή πες της απλό ποτό των 5€ ;) :grin:

xaxa thnx...
Έχω να πατήσω 3-4 χρόνια σε κωλόμπαρο, αλλά τα βασικά τα ξέρω  :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.258
Πόντοι
7.885
Σήμερα το πρωί ξύπνησα κι άρχισα να τραγουδάω αυτό το τραγούδι :grin: :grin:,οπότε και το αφιερώνω στην αγαπημένη μου κυρία Σούλα :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.258
Πόντοι
7.885
Από την χθεσινοβραδινή επίσκεψή μου στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' παρέα με τον συναγωνιστή μακη1985,όπου παίχτηκε δυναμική σκληρή καβλάντα με την κυρία Σούλα :rockon: :rockon:,η οποία έδειξε μικρή ανταπόκριση όμως λόγω παλιότερης παρόμοιας σχέσης που δεν πήγε καλά,όπως με πληροφόρησε αργότερα ο συναγωνιστής μου ;) ;).Η κυρία Σούλα δεν μπορούσε να πιστέψει την ερωτική μου εξομολόγηση και ένιωσε αμήχανα στο ασφυκτικό μαρκάρισμά μου :grin: :grin:.Σίγουρα την έφερε σε δύσκολη θέση και μην ξέροντας πως να αντιδράσει κοιτούσε τον μάκη μ'ένα βλέμμα αμηχανίας.Την πίεσα για κάτι περισσότερο εντός αλλά με το πόστο που έχει δεν γίνεται :headbang: :headbang:.Της είπα το πρόγραμμά μου τις επόμενες μέρες και θα περιμένω δική της κίνηση για να βγούμε.2 φόρες πέρασαν για έλεγχο στο μαγαζί 2 διαφορετικά περιπολικά της ΆΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ,αλλά ο πρίγκηπας(ιδιοκτήτης) καθάρισε :rockon: :rockon:.Οι πιρφόροι ήταν και πάλι πάρα πολλοί για καθημερινή αλλά και το ρόστερ είχε αυξηθεί.Λεπτομέρειες των υπόλοιπων κοριτσιών θα αναφέρει αργότερα ο μακης1985 :cheesy: :cheesy:,μιας κι εγώ είχα καρφωθεί πάνω στην κυρία Σούλα,εχθές μου φορούσε μαύρη μπλουζίτσα,τζιν παντελονάκι και τα ροζ αθλητικά της :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom