GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
για οταν στα πριζουν ?
Εάν χώνεις, αυτό εννοώ!
για οταν στα πριζουν ?
καβαντζες κλπ το μαγαζι δεν εχειΕάν χώνεις, αυτό εννοώ!
καλα το ειπες στο τελος τπτ !!!!!καλημέρα στην παρέα...πέρασμα χθες από το μπαρ δώρα στην Σταυρούπολη.
ενα ποτο στα γρήγορα με εναν φιλο (ήμασταν αρκετά φουλ απο αλλου..!!!)
τι παίζει εκει μεσα ρε παιδια????πολλα κοριτσια και πολλες ματιες?
γινεται τιποτα παραπάνω η μονο θα μας πρήξουν για ποτό και στο τέλος τίποτα...!!!!
εντος σκ λεμε να ξαναπάμε..!
δεν ειπα οτι το κλιμα δεν ειναι καλο ,κ ποτο στα 2 θα κερασει το τριτο (εφοσον κερνας) , κ χερι βαζεις στις περισσοτερες . αλλα πολυ ''run and gun '' που λεμε στο μπασκετ με το χρονομετρο στο χερι ειναι . Μαθανε στα διπλα ποτα κ τα πινουν οπως επιναν παλια τα μοναΜπα φίλος εμένα καλά μου φάνηκε το Μόργκαν την προηγουμένη βδομάδα που πήγα.6 το ποτό κ γενικά καλό κλίμα,δν προχωράει το θέμα βέβαια αλλά αυτό το γνωρίζουμε από πρίν.Για τις καινούργιες που λες η μία μου φάνηκε ότι παλιά ήταν στο Πόρτο Μπέλο, γνωστή ρουφήχτρα με ωραίο πρόσωπο κ σώμα
τακη ποια ειναι ρε φιλε αυτη απο το πορτο μπελλο που ειπες ?Μπα φίλος εμένα καλά μου φάνηκε το Μόργκαν την προηγουμένη βδομάδα που πήγα.6 το ποτό κ γενικά καλό κλίμα,δν προχωράει το θέμα βέβαια αλλά αυτό το γνωρίζουμε από πρίν.Για τις καινούργιες που λες η μία μου φάνηκε ότι παλιά ήταν στο Πόρτο Μπέλο, γνωστή ρουφήχτρα με ωραίο πρόσωπο κ σώμα
Θυμάμαι όνομα ναι.μελαχρινη με γλυκό κ πολύ ξύπνιο πρόσωπο αρμεγε παπουδια στο Πόρτο κ το εκανε καλά.εχει κάνα χρόνο σίγουρα που σταμάτησε από κει κ τώρα την είδα στο Μόργκαν.αλβανιδα Στέλλα από Ρόδοτακη ποια ειναι ρε φιλε αυτη απο το πορτο μπελλο που ειπες ?
μελαγχροινη σιγουρα θα ειναι γιατι δεν υπηρχε ξανθια τον τελευταιο καιρο στο μαγαζι, αλλα θυμασαι ονομα? ειχε τατουαζ?
καταλαβα οκΘυμάμαι όνομα ναι.μελαχρινη με γλυκό κ πολύ ξύπνιο πρόσωπο αρμεγε παπουδια στο Πόρτο κ το εκανε καλά.εχει κάνα χρόνο σίγουρα που σταμάτησε από κει κ τώρα την είδα στο Μόργκαν.αλβανιδα Στέλλα από Ρόδο
Παίδες σε ποιο μπορούμε να χώσουμε αν μας αρέσει καμία και παίξουμε τα κεράσματα μας?
Μπα φίλος εμένα καλά μου φάνηκε το Μόργκαν την προηγουμένη βδομάδα που πήγα.6 το ποτό κ γενικά καλό κλίμα,δν προχωράει το θέμα βέβαια αλλά αυτό το γνωρίζουμε από πρίν.Για τις καινούργιες που λες η μία μου φάνηκε ότι παλιά ήταν στο Πόρτο Μπέλο, γνωστή ρουφήχτρα με ωραίο πρόσωπο κ σώμα
ναι .....με το κωλομερι σαν πετραTakis και Thomas την Αφρικάνα την Valery την πετύχατε ?