Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Οδός Επταλόφου κ.τουμπαΠου είναι αυτό το Stars ,πρώτη φορά το ακούω
Οδός Επταλόφου κ.τουμπαΠου είναι αυτό το Stars ,πρώτη φορά το ακούω
εχει φυγει εδω κ κανενα διμηνο περιπου κ δε ξερω αν θα γυρισει πισωΕχει κανεις εμπειρια απο Ελενα στο Stars? εχω καιρο να τη δω, μια φορα που πηγα την ειχε ρεζερβε ενας νεαρος και τον ειχε ψοφησει στα γλωσσοφιλα, δε ξερω αν το κανει γενικα η ετυχε. Τωρα 2 φορες που περασα δεν ηταν..
εχει φυγει εδω κ κανενα διμηνο περιπου κ δε ξερω αν θα γυρισει πισω
παντως τα δινει ολα η ελενα
η πιο κρυα εκει μεσα ειναι η ντανιελα που ειναι στο μπαρ κακρια
εχεις μηνυμαΟταν λες τα δίνει όλα; με όλους πλακωνεται στα γλωσσοφιλα; απ όσο έχω δει φορτώνεται κιόλας, δε ξερω αν έχεις δοκιμάσει
οραία είναι ευχάριστα. πίνεις και μιλάς με τα κορίτσια. τους κερνάς κανά ποτάκι για παρέα.καλές είναι, ευγενικές κλπ. συμπαθιτική φάσηΈχει πάει κανένας στο Men & you λέει τίποτα? Μου έλεγε κάποιος έχει κάτι καλά κορίτσια.ξέρετε τίποτα?
εχεις μηνυμα
εχει φυγει εδω κ κανενα διμηνο περιπου κ δε ξερω αν θα γυρισει πισω
παντως τα δινει ολα η ελενα
η πιο κρυα εκει μεσα ειναι η ντανιελα που ειναι στο μπαρ κακρια
η Ντανιελα- Ελενα η μελαχροινη ρουμανα ισιο μαλλι μεσα απο το μπαρ πλεον το παιζει ντιβα , σε ενα γνωστο μου ζητησε σαμπαννια 100ευρω για να βγει εξω απο το μπαρ να κατσει μαζι του .Η πιο καλή ?
Πότε επισκευτηκες τελευταία?
η Ντανιελα- Ελενα η μελαχροινη ρουμανα ισιο μαλλι μεσα απο το μπαρ πλεον το παιζει ντιβα , σε ενα γνωστο μου ζητησε σαμπαννια 100ευρω για να βγει εξω απο το μπαρ να κατσει μαζι του .
κ τα 2 ουκρανακια που εχει αν κερνας καλα ειναι (Βικτωρια αναστασια)
ΓΕΝΙΚΑ το μαγαζι ειναι ακριβο κ στο αντρικο ποτο αλλα κ πινουν γρηγορα οι κοπελες
εχει κανενα μηνα να παω αλλα γενικα φερνει ωραιες κ μικρεςΗ πιο καλή ?
Πότε επισκευτηκες τελευταία?
ναι κ σ αυτο που σκεφτηκες ;)κάνα άλλο νέο απο το μαγαζί αυτό?
συμφωνώ για μπλα μπλα. Εδέμ που πέρασα μου άρεσε.χιουι και άρωμα που είναι?περασμα χτες ανατολικα , Χουι κλειστο , Μπλα μπλα θα παω σε 15 χρονια που θα γινω 60 , Αρωμα μονο 2 κορμια ειχε την Τανια κ μια ξανθια Ελληνιδα με μυστηριο ονομα , Εδεμ ειχε 4 καλα κορμια λειπανε 4-5 στις χωρες τους, Ξαδερφουλες Βανεσα Ειρηνη εκει παρων Αναστασια κ αλλη μια. Χαλαρα 3 ατομα ειμασταν
εχει κανενα μηνα να παω αλλα γενικα φερνει ωραιες κ μικρες
ναι κ σ αυτο που σκεφτηκες ;)
υ.γ. εξαιρειται το κρυοπλαστο η ντανιελα που αν κ τη ξερω πολλα χρονια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ
εθνικης αμυνης μετα το ΙΚΑ ΒΟΤΣΗ εχει EUROBANK εκει στο στενο αριστερα μεσα καμμια 50μετρα ειναι το ΧΟΥΙ αλλα κλειστο ειπαμεσυμφωνώ για μπλα μπλα. Εδέμ που πέρασα μου άρεσε.χιουι και άρωμα που είναι?
επιασε τον παπα απο τα @@ η Ντανιελα κ το παιζει ντιβα τωρα στα 22 , δεν της φτανουν τα ποτα θελει κ σαμπανια των 100 για να κατσει τωρα.εχει κανενα μηνα να παω αλλα γενικα φερνει ωραιες κ μικρες
ναι κ σ αυτο που σκεφτηκες ;)
υ.γ. εξαιρειται το κρυοπλαστο η ντανιελα που αν κ τη ξερω πολλα χρονια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ
Μια διόρθωση ,εθνικής αντίστασης λέγεται ο δρόμος και όχι εθνικής αμύνηςεθνικης αμυνης μετα το ΙΚΑ ΒΟΤΣΗ εχει EUROBANK