πέρασμα προ καιρού από το μπαρ στη μερκουρίου με δελφών. ευχάριστο περιβάλλον, καναπέδες και συμπαθητικές κοπέλες. δεν έκατσα πολύ. ήταν ένας πιωμένος που απειλούσε να μας μαχαιρώσει όλους και την έκανα με ελαφρά..
Χαχαχα έλεος...
πέρασμα προ καιρού από το μπαρ στη μερκουρίου με δελφών. ευχάριστο περιβάλλον, καναπέδες και συμπαθητικές κοπέλες. δεν έκατσα πολύ. ήταν ένας πιωμένος που απειλούσε να μας μαχαιρώσει όλους και την έκανα με ελαφρά..
Το sugar συνήθως είναι ήσυχο μαγαζί.θα έπεσες στην περίπτωσηπέρασμα προ καιρού από το μπαρ στη μερκουρίου με δελφών. ευχάριστο περιβάλλον, καναπέδες και συμπαθητικές κοπέλες. δεν έκατσα πολύ. ήταν ένας πιωμένος που απειλούσε να μας μαχαιρώσει όλους και την έκανα με ελαφρά..
μάλλον. Οι κοπέλες μου είπαν ότι εκείνες τις μέρες τους προκαλούσε το συγκεκριμένο άτομο προβλήματα. Είχαν τρομάξει κι αυτέςΤο sugar συνήθως είναι ήσυχο μαγαζί.θα έπεσες στην περίπτωση
Μπορείς να αναφέρεις περισσότερες λεπτομέρειες,πχ τιμή ποτού,αριθμό γυναικών και αν γίνεται παιχνίδι;
ο κασλερ τα είπε καλά που πήγε και πιο πρόσφατα. Άποψη μου είναι ότι αν γίνεις θαμώνας, ίσως κάτι παιχτεί κι εκτός μαγαζιού. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, έτσι εκτίμησα την κατάσταση.ισως κάνω λάθοςΜπορείς να αναφέρεις περισσότερες λεπτομέρειες,πχ τιμή ποτού,αριθμό γυναικών και αν γίνεται παιχνίδι;
- η ''μεγαλη κυρια'' λογικα ειναι η Ορνελλα το αφεντικο δυνατο milfΠέρασμα απο Εδέμ πριν λίγες μέρες.
Είχε αρκετα κορίτσια γυρω στις 9 μέτρησα, με τις πιο ωραίες παρουσίες μια μελαχρινή η οποία δεν έπαιζε μπάλα στις 2-3 ώρες που ήμουν στο μαγαζί.
Οι άλλες ήταν γενικά μεγαλοκοπέλες 3-4,μια ξανθιά ομορφούλα που έπαιζε μπάλα,είχε και φιλάκια και χαιδέματα με έναν αγαπούλη συναγωνιστή,1 ωραίό κορμί ηταν μεσα στο μπάρ μαζί με μια μεγάλη κυρία που μπορεί να ειναι και το "αφεντικο" του μαγαζιού(με επιφυλάξεις)η κοπέλα που έβαζε μουσική ηταν αρκετά δυνατή αλλά δεν ξέρω αν παίζει μπάλα,και μια πολύ δυνατή ξανθιά ψηλή νταμάρι εκ ρωσσίας όπως κατάλαβα οι περισσότερες κοπέλες.....
Γενικά ευχάριστα περνάς και δεν θα ξοδέψεις πολλά χρήματα 5 το ποτό μας και 10 το ποτό της κοπέλας που απο οσο κατάλαβα εξαρτάται απο την κοπέλα πόσο γρήγορα θα πάει σε επανάληψη ποτού......
Δεν ξέρω αν παίζει τίποτα άλλο μετά ,εκτός μαγαζιού....
Το λεμπετ αγερφε ηταν ενα μαγαζι στην σταυρουπολη πισω απο το παλιο paradiseτο ''ΛΕΜΠΕΤ'' ξερει κανεις που ειναι κ τι παιζει εκει
Thomas αυτό εσύ το ξέρεις;Πέρασμα απο Εδέμ πριν λίγες μέρες.
Δεν ξέρω αν παίζει τίποτα άλλο μετά ,εκτός μαγαζιού....
Ξανανοιξε , αλλα δεν ξερω σε τι στυλ . Αν ειναι σαν το Alter ego για παραδειγμα η σαν Μοργκαν.Το λεμπετ αγερφε ηταν ενα μαγαζι στην σταυρουπολη πισω απο το παλιο paradise
το οποιο εκλεισε προ 2-3 ετων
που το θυμηθηκες?
οχι δεν πολυπηγαινωThomas αυτό εσύ το ξέρεις;
Thomas αυτό εσύ το ξέρεις;
το παλικαρι εμενα ρωτησε γιατι εγραψα κ εγω για το ΕΔΕΜ ....είπα ...δεν ξέρω .....δεν ρώτησα δεν έψαξα....ισως το επισκεφτώ ξανα
Και δεν του εριξες κανα κλοτσιδι στην μαπα;πέρασμα προ καιρού από το μπαρ στη μερκουρίου με δελφών. ευχάριστο περιβάλλον, καναπέδες και συμπαθητικές κοπέλες. δεν έκατσα πολύ. ήταν ένας πιωμένος που απειλούσε να μας μαχαιρώσει όλους και την έκανα με ελαφρά..
θα πρεπε αλλά δεν έχω ανάλογη εκπαίδευσηΚαι δεν του εριξες κανα κλοτσιδι στην μαπα;