kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
άκουσα για 100€!
Εμενα η Ελενα που ήταν το πιο δυνατό εκεί μέσα μου είχε πει για 150. Προφανώς και δε την πηρα, πιο ακριβή από κανονικό call girl
άκουσα για 100€!
100 συν 20 ακα έπαιρνε η Έλενα αλλά πάει τώρα δε νομίζω να ξαναγυρίσειΕμενα η Ελενα που ήταν το πιο δυνατό εκεί μέσα μου είχε πει για 150. Προφανώς και δε την πηρα, πιο ακριβή από κανονικό call girl
η Έλενα ήταν στο σταρς Ρουμάνα που έπαιρνε 100 150 και τώρα σταμάτησε.αυτο προκύπτει απτά παραπάνωSorry, αλλά επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα τελευταία ποστ-παραθέσεις-κόντρα παραθέσεις ή Ελένα που αναφέρετε με 100 ή 150 ευρώ είναι από την Δώρα η Ελληνίδα ή κάποια άλλη από το Stars
Κερασα κάνα δύο ποτά τη μια ξανθούλα.συμπαθητικη φαίνεται. Δε το ψαξα περισσότερο..και τώρα που διαβάζω για 100 θα συνεχίσω να μη το ψάχνω..100 συν 20 ακα έπαιρνε η Έλενα αλλά πάει τώρα δε νομίζω να ξαναγυρίσει
Εχω δει κάτι ξανθούλες στο fb έχει δοκιμάσει κανείς
την Ελενη απο το ΔΩΡΑ σαν νεος πελατης δεν σου φτανουν 200 την εβδομαδα για να την βγαλεις εκτος μαγαζιου ( ειδικες περιπτωσεις εξαιρουντε πχ μπογιατζιδες , μηχανικοι, λαστιχαδες ,υδραυλικοι κλπ) αλα θα περασεις αρχοντας απο τα καλυτερα customer service κλασεις ανωτερο απο τις χαζογκομενες στο starsSorry, αλλά επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα τελευταία ποστ-παραθέσεις-κόντρα παραθέσεις ή Ελένα που αναφέρετε με 100 ή 150 ευρώ είναι από την Δώρα η Ελληνίδα ή κάποια άλλη από το Stars
εχουν φωτο στο φβ στην σελιδα του μαγαζιουη κοπελα στο μπαρ ειναι η καρινα φιλη της ελενας αδερφικη ;)
η ναταλι για να πηγαινοερχοταν ειχε πολυ δουλεια κανε μια περιγραφη
μια φορά κάθησα με την Καρίνα. εντάξει άτομο. αλλά τα δήθεν ποτά τα έπινε σε χρόνο dt. ασύμφορη πολύ..η κοπελα στο μπαρ ειναι η καρινα φιλη της ελενας αδερφικη ;)
η ναταλι για να πηγαινοερχοταν ειχε πολυ δουλεια κανε μια περιγραφη
ποια ειναι η ναταλι απο τις 3εχουν φωτο στο φβ στην σελιδα του μαγαζιου
αριστερά είναι η Ναταλί στη μέση η Βαλερία μας λείπει η δεξιάποια ειναι η ναταλι απο τις 3
Είχα πάει πριν κανα χρόνο στο stars στην Τούμπα και ειχε μια αιθέρια ύπαρξη νταρντάνα με ωραία μάτια,δεν θυμάμαι όνομα.
Στις φωτό του μαγαζιού στο fb δεν την έχει τελευταία...από πιο παλιές,είναι αυτή αριστερά με το μαύρο φόρεμα.
Από fb:
Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα και που?
πριν κανα 2μηνο πισω απο την θυρα 6-7 του γηπεδου του ΠΑΟΚ την ειδα ειναι ενα γωνιακο μαγαζι μικρο
ποιο κωλομπαρο ξερειςΠαίδες μια ερώτηση για καλό γαμησι κλτπ προτείνετε κάτι για κωλομπαρο;
πριν κανενα χρονο στο κοσμοπολιταν ειχε παιχνιδι στην καβαντζα αλλα οι κοπελες ηταν θειτσεςΚαλησπερα JOKER K COSMOPOLITAN στην Α.Δημητριου ξερει κανεις τι παιζει ?
thanks manπριν κανενα χρονο στο κοσμοπολιταν ειχε παιχνιδι στην καβαντζα αλλα οι κοπελες ηταν θειτσες