Aρωμα κ Εδεμ ανατολικα αλλα εχω να παω καιροΤο porto bello, είχε καλές κοπέλες νέες αλλά μονο συζητηση εχω καταφέρει.. Μe&you, είχε 1-2 αξιολογες κοπέλες, γενικώς το κλίμα είναι να σε φροντίσουν αλλά και να σου πουλήσουν έρωτα για να ξοδέψεις χρήμα. Ονειράμα, είναι δράμα όπως τα λεει ο azazel.
Παίζει κανένα άλλο μαγαζί ανατολικά? Εχω πάει στο ουζερι της ντίνας αλλα δεν μου φάνηκε για κατι παραπανω απο ένα ποτό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Το porto bello, είχε καλές κοπέλες νέες αλλά μονο συζητηση εχω καταφέρει.. Μe&you, είχε 1-2 αξιολογες κοπέλες, γενικώς το κλίμα είναι να σε φροντίσουν αλλά και να σου πουλήσουν έρωτα για να ξοδέψεις χρήμα. Ονειράμα, είναι δράμα όπως τα λεει ο azazel.
Παίζει κανένα άλλο μαγαζί ανατολικά? Εχω πάει στο ουζερι της ντίνας αλλα δεν μου φάνηκε για κατι παραπανω απο ένα ποτό.
Ανατολικά έχει στο ρομεο ένα καλό αλβανακι,το θέμα είναι ότι όλες οι υπόλοιπες είναι χοντρές έως θεοχοντρες και παίζει πολύ Γεωργία μέσα στο μαγαζί :-
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Και το παλιό μπλα μπλα στην Όλγας μετά την Σοφούλη δουλεύει κανονικά αλλά δν ξέρω τι παίζει μέσα,έχω καιρό να μπω
αυτο ειναι πανω στην ολγας η σε 1 στενακι καθετο εκει Σοφουλη με Ολγας?Και το παλιό μπλα μπλα στην Όλγας μετά την Σοφούλη δουλεύει κανονικά αλλά δν ξέρω τι παίζει μέσα,έχω καιρό να μπω
ευχαριστωΣε στενακι είναι αλλά από Όλγας ειναι καμια 10 - 15 μετρά,φαινεται δλδ ανετα από όλγας,το στενακι λεγεται λαμπρου πορφυρα ,απεναντι απο την βαφοπουλου αν δεν κανω λαθος
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ανατολικά έχει στο ρομεο ένα καλό αλβανακι,το θέμα είναι ότι όλες οι υπόλοιπες είναι χοντρές έως θεοχοντρες και παίζει πολύ Γεωργία μέσα στο μαγαζί :-
Ανατολικά στο ρομέο;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Ανατολικά στο ρομέο;
Δυτικά είναι το Ρομεο τυπε,Ανατολικά έχει αλλά με παρόμοιες σαβουρες
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Σκάσε αγαπούλη,θα βγάλω στη φορά τις βρωμιές σου
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
σκάσε βλάκα!Σκάσε αγαπούλη,θα βγάλω στη φορά τις βρωμιές σου
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ναι τύπε, γι αυτό στο ρώτησα, επειδή έγραψες "ανατολικά στο ρομέο", λέω μήπως άνοιξε και κανένα άλλοΔυτικά είναι το Ρομεο τυπε,Ανατολικά έχει αλλά με παρόμοιες σαβουρες
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Καλησπέρα, Me&you λέτε αυτο που είναι Κωνσταντινουπόλεως 113 ?? Σκεφτομαι να περάσω για καταδρομή αν είναι αυτό,παίζει να κάνεις κάτι στο μαγαζί ?
Τζάμπα λεφτά θα χαλάσεις,μόνο σαβουρες χοντρές έχει μέσα
* ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ *
νεες παρουσιες στο Καραμελα
Κατερινα ξανθια αλβανιδα απο Μοργκαν σε Φουεγκο
νεα Βουλγαρα επισης στο Φουεγκο
2 ρουμανες στο Δωρα (25+ 30) κατσε καλα
la rocha ειχα να περασω κανα τριμηνο κ βαλε . Ιουλια μιλφ στα 47 Ουκρανια, Ειρηνη ρωσσια 30+ αξιες αναφορας
Το φουεγκο αρχιζει κ κανει καλο ροστερ , εχει ποικιλια , 2 βουλγαρες, 3 αλβανιδες , ρωσσια, αρμενια κλπ
la rocha ειχα να περασω κανα τριμηνο κ βαλε . Ιουλια μιλφ στα 47 Ουκρανια, Ειρηνη ρωσσια 30+ αξιες αναφορας
Το φουεγκο αρχιζει κ κανει καλο ροστερ , εχει ποικιλια , 2 βουλγαρες, 3 αλβανιδες , ρωσσια, αρμενια κλπ
το φουέγκο που κοντά είναι είπαμε??? ειπαμε?* ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ *
Ωραιοκαστρου οπως κατεβαινεις δεξια στο φαναριτο φουέγκο που κοντά είναι είπαμε??? ειπαμε?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
συνεχεια μεταγραφων στο Δωρα ,κ συγνωμη για την καθυστερηση , 2 βουλγαρες κατω τον 30 κ 1 κΑλβανακι στα 26
Καρφίτσα έχει εκεί μέσα?
για οταν στα πριζουν ?Καρφίτσα έχει εκεί μέσα?