You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
σελ 375 εχει βαθμολογιες αλλα ειναι παλιες..καλημερα στην παρεα,
cafe bar valentina στην ηλιουπολη εχεις παει κανενας, γνωριζεται κατι?
παιζει πολυ μύδι και δεν ξερω τι φαση..!!!!
στη σελιδα στο FB παντως δηλωνεται ως ''wine bar '' στη Μ.Ασιας ειναι διαγωνια απο την θυρα 6Εχω μια αλβανιαρα στο fb που ανεβαζει κατι στορις οτι δουλευει στο baci, αν κρινω απο την εμφανιση των κοριτσιων, ψιλοκωλομπαρο πρεπει να ειναι. Το εχει κανεις υποψιν;
Nick_Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια... Μετα απο πολυ καιρο... Πολυ πραγμα απο γυναικες στο albert park... Αλλα δεν εχει γινει κινηση σε μενα τουλάχιστον... Ξερει κανεις τι παίζει?
marko_kolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 6
καλημερα στην παρεα,
cafe bar valentina στην ηλιουπολη εχεις παει κανενας, γνωριζεται κατι?
παιζει πολυ μύδι και δεν ξερω τι φαση..!!!!
5,6 πατσαβουρια χοντρες και κατι κωλογριες εχει τα ποτα μπομπα γενικα σκατα φαση πριν κανα μηνα αυτα
Nick_Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ginete paixnidi omws? H tipota mono poto?
marko_kolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 6
παντου γινεται παιχνιδι αρκει να ξερεις πως πεζεται
Nick_Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Δηλαδη τι πρέπει να γινει?
επισκεψη πριν καμια εβδομαδα..οντως μεσα τιποτα το ιδιαίτερο.
ηρθε σε καποια στιγμη μια μιλφ γυρω στα 45-50 με πολυ καλο σωμα και γενικα πολυ καλη συμπεριφορα και μετα απο κατι ποτακια της λεω παμε?την πηγα σε ξενοδοχειο και εγινε το ελα να δεις.με ξεζουμησε η θεια...!!! κουλα στο ονομα εαν θυμαμαι καλα.
ηρθε σε καποια στιγμη μια μιλφ γυρω στα 45-50 με πολυ καλο σωμα και γενικα πολυ καλη συμπεριφορα και μετα απο κατι ποτακια της λεω παμε?την πηγα σε ξενοδοχειο και εγινε το ελα να δεις.με ξεζουμησε η θεια...!!! κουλα στο ονομα εαν θυμαμαι καλα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
καλησπερα ειμαι απο αθηνα αλλα εχω δει στο ΦΒ το CAFE BAR DORA και εχει ωραια μωρα
ξερει κανεις τι παιζει?
γαμας εκει?
μια ξανδια μου αρεσε πολυ
μπορει καποιος να με βοηθισει
ευχαριστω
Σε κανένα από τα υποτιθέμενα κωλομπαρα της Θεσσαλονίκης δεν γαμας!!!
Στην καλύτερα να πάρεις κανένα τηλέφωνο και να κανονίσεις εκτός μαγαζιού αλλά πρέπει να αδειάσεις τις τσέπες σου πρώτα στα σουργελα που σου πουλάνε έρωτα από τα lidl.
προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...
επειδή έχω λάβει αρκετά pm για την επίσκεψή μου στο κωλόμπαρο που αναγράφω παραπάνω,
δυστυχώς δεν θυμάμαι καλά το όνομα της θείας που έφυγα...sorry αλλά τα ουισκια και όλα τα οινοπνευματούχα δεν μου άφηναν καθαρή μνήμη!
επειδή έχω λάβει αρκετά pm για την επίσκεψή μου στο κωλόμπαρο που αναγράφω παραπάνω,
δυστυχώς δεν θυμάμαι καλά το όνομα της θείας που έφυγα...sorry αλλά τα ουισκια και όλα τα οινοπνευματούχα δεν μου άφηναν καθαρή μνήμη!
Ούτε σε ποιο;;προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...
στο valentinaΟύτε σε ποιο;;
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
επισκεψη πριν καμια εβδομαδα..οντως μεσα τιποτα το ιδιαίτερο.
Φίλε milf είναι οι κόρες τους εκεί μέσα!
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
καλησπερα ειμαι απο αθηνα αλλα εχω δει στο ΦΒ το CAFE BAR DORA και εχει ωραια μωρα
ξερει κανεις τι παιζει?
γαμας εκει?
ευχαριστω
Μούφα οι φωτογραφίες στο FB, κράτα πολύ μικρό καλάθι...
καλο ειναι να κοιτας κ ημερομηνιες στις φωτο γιατι τα ροστερ αλλαζουν συχνα , οσο για να ''φας'' χωρις χορηγια χλωμοκαλησπερα ειμαι απο αθηνα αλλα εχω δει στο ΦΒ το CAFE BAR DORA και εχει ωραια μωρα
ξερει κανεις τι παιζει?
γαμας εκει?
ευχαριστω
marko_kolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 6
Φίλε milf είναι οι κόρες τους εκεί μέσα!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Για το Larry ξερετε τι παίζει? τρως? γιατί φαίνονται πρόθυμες
Τυπε,τι θελεις να φας στου Λαρυ?
Βασικα τα παντα τα τρωνε οι φαλαινες που εχει ο Λαρυ,οποτε δεν θα μεινει τιποτα για σενα ;)