Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Εκείνο το επαφή που ανέφερες τι λέει?? Έχει καβλωμενα γκιλφακια που να έχουν ανάγκη νεανικά φλόκια??

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εχει κατι διασωληνωμενες στο παπαγεωργιου

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Έφυγε κι η μικρή η Πόπη που βγάζαμε ωραία γούστα
Πόσο μεγάλος και παντογνώστης είσαι;
Όπου κι αν πάω(στη χάση και στη φέξη) σε βρίσκω. Μασαζ; εκεί. Call girls ; εκεί . Κολόμπαρα; εκεί.  Διδάκτωρ να ούμε.
Φιλιά. (αν σούρθει να γράψεις κάτι γράψτο στο "Μασάζ". Εδώ έρχομαι κάθε τρίμηνο)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Στο χρυσο αστερι περιοχη μαρτιου ξερουμε τι παιζει;

Περνώντας από έξω από σπόντα είδα 2-3 κοπέλες και πολλές αντρικές φάτσες. Κάτι σαν ΚΨΜ με φάκα τα κορίτσια. Σαν χώρος παραλληλόγραμμος και δεν φάνηκε να έχει πριβέ κάπου. Όλα αυτά στα πεταχτά και χωρίς να μπω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πόσο μεγάλος και παντογνώστης είσαι;
Όπου κι αν πάω(στη χάση και στη φέξη) σε βρίσκω. Μασαζ; εκεί. Call girls ; εκεί . Κολόμπαρα; εκεί.  Διδάκτωρ να ούμε.
Φιλιά. (αν σούρθει να γράψεις κάτι γράψτο στο "Μασάζ". Εδώ έρχομαι κάθε τρίμηνο)
Υπερβολές Αγαπητέ μου γατε.Όσο μεγαλώνω μαθαίνω.

ivandos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
χθες περνώντας μια βόλτα από τη γειτονιά είδα οτι "Χρυσό αστερι" ήταν κλειστο και στο Bla Bla(αναμμένα φώτα στην επιγραφή) εγραφε οτι μεταφερθήκανε στο Tempo 30μ πιο κατω.
Στο Tempo ειδα κόσμο αλλα το μαγαζί μου φάνηκε πολυ μικρο, δεν εχω παει και ποτε μέσα.
Εχει  επισκεφθεί κανείς, σχετικά πρόσφατα, να μας πει τι φάση παιζει με τις "μετακομίσεις" 

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ρε παιδια αυτο το πουραδικο που λεγαμε εκει στην Γιαννιτσων στα στενα που βρισκεται ακριβως γιατι δεν το εβρισκα... Εχουμε κανεναν προσφατο επισκεπτη στο μερος να μας πει τι παιζει?

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ρε παιδια αυτο το πουραδικο που λεγαμε εκει στην Γιαννιτσων στα στενα που βρισκεται ακριβως γιατι δεν το εβρισκα... Εχουμε κανεναν προσφατο επισκεπτη στο μερος να μας πει τι παιζει?
  :S :S  :S :think:

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
χθες περνώντας μια βόλτα από τη γειτονιά είδα οτι "Χρυσό αστερι" ήταν κλειστο και στο Bla Bla(αναμμένα φώτα στην επιγραφή) εγραφε οτι μεταφερθήκανε στο Tempo 30μ πιο κατω.
Στο Tempo ειδα κόσμο αλλα το μαγαζί μου φάνηκε πολυ μικρο, δεν εχω παει και ποτε μέσα.
Εχει  επισκεφθεί κανείς, σχετικά πρόσφατα, να μας πει τι φάση παιζει με τις "μετακομίσεις" 

πηγα προχτες, ειχε δυο φουσκωτους μεσα και δυο κοπελες στο μπαρ, το σκληροπυρηνικο κωλομπαρο εχει γινει για κουβεντουλα περισσοτερο απο οτι καταλαβα.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
βρήκα ενα διαφημιστικό flyer που γράφει Moulin Rouge σε νέα διεύθυνση στην Καρακάση 57 (πρώην Αφρός)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
υπαρχει καποιο θρεντ που να αφορα γυναικες 3ης ηλικιας η και με ειδικες αναγκες οπως αλτσχαιμερ , ακρατεια , υπερταση , κλπ ???

ivandos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
παίδες πολύ ησυχία...

ενα Club Glass Palace. στν Πολιχνη είναι default ελληναδικο?
Βλεπω μια που εχω "φιλη" στο φβ να ειναι εκει ολη την ωρα
και η εν λόγο φαντάζομαι έχει ιστορία... αν ξερει κανεις αας πει δυο λογια

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
παίδες πολύ ησυχία...

αυτη μου θυμιζει  μια τσεχα βιζιτα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ... το μαγαζι ειναι απο την εποχη με δραχμεσ ελληναδικο αλλα τα 2 τελευταια χρονια ελειπα απο ελλαδα κ δε ξερω τι παιζει.

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
παίδες πολύ ησυχία...

μαγαζι απο παλια με δυνατη μουσικη παρεϊστικο  :orchestra:
κλαμπακι στυλ με κατα καιρους καλο κοσμο, αναλογως την μερα
το μαγαζι δεν εχει καμια σχεση με κωλομπαρα και τετοια αδερφε

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Χθεσινή επίσκεψη στο ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ Κορδελιό στην Μεγάλου Αλεξάνδρου! :grin:
Μαζί με Azazel
Jimiadis :rockon: :rockon: :rockon:

Σταμπαρε ο Μαλέας ο Ψωμιάδης ένα μωρο από κει και πήγαμε κι εμεις! :grin:
Αλλά εσύ μαλακά μου είσαι ... :smitten: :smitten:
Το μαγαζί πολύ ζεστό και φιλόξενο. Θέλουν να σε κρατήσουν σαν πελάτη,ειδικά ή ιδιοκτητρια που δουλευει πισω απο το μπαρ ,μιλαμε για επιπεδο ανθρωπου μπορεις να συζητησεις για διαφορα θεματα μαζι της.
Ήθελαν να μας βγάλουν και μια κερασμένη γύρα ποτών και στους 3 μας! :hi:
Τιμή μπύρας 2€!
Τιμη ποτου 5€!
Τιμη κερασμενου ποτου κοπελας 10€!
Απο οτι καταλαβα το παιχνιδι μπορει να φτασει με παρα πολλη διακριτικοτατα στην ! :pipa1:  :grin:

Γυναίκες είχε καμία 8 ! Τα 2 ήταν καλά κομμάτια! :boobies:
Ήρθε στον άζα ή Βερόνικα ,ξανθια Ρωσσοποντια μιλφ με σπασμένη φάτσα. πίτα στο μεθύσι το μωρό,αφού όλη την ώρα χαμογελούσε.Μου πιάνε και μένα τα αρχίδια και της λέω " τώρα είναι μικρό!" :2funny:
Πιάνει τα αρχίδια του άζα . λέει " Α! Τα δικα σου είναι ωραία" :2funny: Αφού βρε Μαλέα την  κερασες τι θα πει? :birdman:
Σε μένα ήρθε ή Νάταλι. Μοντελοειδες σώμα με μικρά  :boobies: καστανό μαλλί από την Γεωργία!
Και ή Κατερίνα. Ξανθιά μιλφ από Ρωσσία με καλουτσικα  :boobies: μου τριφτηκαν και τα 2 αλλά δεν! :grin:
Δεν πέφτει πρήξιμο στο κέρασμα ,αφού σου λένε αν  θελήσεις κάτι κάνε νόημα! :hi:
Αυτή που πήρε ο Ψωμιάδης Ελένη την λένε μάλλον. Καλό  :kissass2: ξανθό μωρακι με ωραία χαρακτηριστικά! Αν δεν το είχε καβατζωμενο ο Μαλέας ,ίσως και να κάνα κάτι. :orchestra:
Μικρό μαγαζάκι με ένα μπαρ για πελάτες και ένα άδειο μπαρ απέναντι που κάθονται οι κοπέλες!
Μουσική ελληνικά που μπορείς να μιλησεις με την παρέα σου άνετα,χωρίς να γκαριζεις.
Ήταν κι ένα ξανθό μωρακι ντυμένη Αγιοβασιλιτσα,όλη την ώρα πιασμένο ήταν κι αυτό! :o
Όσο για το τουμπανο το μελαχροινό με τις βυζαρες και το λεπτό κορμακι της ! Τα Μελέ...  :erection:

Ευτράπελο έναν τύπο τον είχε πάρει ο ύπνος στο μπαρ! :2funny: :2funny:
Και αυτή του άζα του στέλνε συνέχεια φιλάκια όταν την έδιωξε και τον φώναζε συνέχεια με το όνομα του!
Αφού με λέει ο Μαλέας έπρεπε να της πω το όνομα Μπουξος! :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Λογικά θα ξαναπάμε! Αφού γίναμε κωλομπαραδες πλέον. :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ρε μαλεα αφου λεφτα εχεις,γιατι δεν κερνας τα κοριτσα ενα πουτο!  :grin: τι μονο στα ρδελα ξερεις να τα ακουμπας  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom