Χθεσινή επίσκεψη στο
ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ Κορδελιό στην Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Μαζί με
Azazel
Jimiadis
Σταμπαρε ο Μαλέας ο Ψωμιάδης ένα μωρο από κει και πήγαμε κι εμεις!
Αλλά εσύ μαλακά μου είσαι ...
Το μαγαζί πολύ ζεστό και φιλόξενο. Θέλουν να σε κρατήσουν σαν πελάτη,ειδικά ή ιδιοκτητρια που δουλευει πισω απο το μπαρ ,μιλαμε για επιπεδο ανθρωπου μπορεις να συζητησεις για διαφορα θεματα μαζι της.
Ήθελαν να μας βγάλουν και μια κερασμένη γύρα ποτών και στους 3 μας!
Τιμή μπύρας 2€!
Τιμη ποτου 5€!
Τιμη κερασμενου ποτου κοπελας 10€!
Απο οτι καταλαβα το παιχνιδι μπορει να φτασει με παρα πολλη διακριτικοτατα στην !
Γυναίκες είχε καμία 8 ! Τα 2 ήταν καλά κομμάτια!
Ήρθε στον άζα ή Βερόνικα ,ξανθια Ρωσσοποντια μιλφ με σπασμένη φάτσα. πίτα στο μεθύσι το μωρό,αφού όλη την ώρα χαμογελούσε.Μου πιάνε και μένα τα αρχίδια και της λέω " τώρα είναι μικρό!"
Πιάνει τα αρχίδια του άζα . λέει " Α! Τα δικα σου είναι ωραία"
Αφού βρε Μαλέα την κερασες τι θα πει?
Σε μένα ήρθε ή Νάταλι. Μοντελοειδες σώμα με μικρά
καστανό μαλλί από την Γεωργία!
Και ή Κατερίνα. Ξανθιά μιλφ από Ρωσσία με καλουτσικα
μου τριφτηκαν και τα 2 αλλά δεν!
Δεν πέφτει πρήξιμο στο κέρασμα ,αφού σου λένε αν θελήσεις κάτι κάνε νόημα!
Αυτή που πήρε ο Ψωμιάδης Ελένη την λένε μάλλον. Καλό
ξανθό μωρακι με ωραία χαρακτηριστικά! Αν δεν το είχε καβατζωμενο ο Μαλέας ,ίσως και να κάνα κάτι.
Μικρό μαγαζάκι με ένα μπαρ για πελάτες και ένα άδειο μπαρ απέναντι που κάθονται οι κοπέλες!
Μουσική ελληνικά που μπορείς να μιλησεις με την παρέα σου άνετα,χωρίς να γκαριζεις.
Ήταν κι ένα ξανθό μωρακι ντυμένη Αγιοβασιλιτσα,όλη την ώρα πιασμένο ήταν κι αυτό! :o
Όσο για το τουμπανο το μελαχροινό με τις βυζαρες και το λεπτό κορμακι της ! Τα Μελέ...
Ευτράπελο έναν τύπο τον είχε πάρει ο ύπνος στο μπαρ!
Και αυτή του άζα του στέλνε συνέχεια φιλάκια όταν την έδιωξε και τον φώναζε συνέχεια με το όνομα του!
Αφού με λέει ο Μαλέας έπρεπε να της πω το όνομα Μπουξος!
Λογικά θα ξαναπάμε! Αφού γίναμε κωλομπαραδες πλέον.