Χθεσινή Επίσκεψη στο
ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ Κορδελιό!
Μαζί με
Azazel
Και
ΦΑΚΙΡΗ
Πρώτου εισελθουμε στο μαγαζί ,ο Μαλέας Φακίρης τράκαρε στο παρκάρισμα το κατω μερος του προφυλαχτηρα στο πεζοδρομιο!
Εισερχομαστε στο μαγαζί και καθισαμε στο μπαρ του μαγαζιού. Εξυπηρέτηση γρήγορη με ποτά μερίδας 2/3 μας τεντωσε ή αφεντικινα με τα ντεποζιτα της!
Τα παραπλήσια ήταν μίνι φρουτοσαλάτα και βρασμενα αμύγδαλα με αλάτι! :o στα δεύτερα μας έβγαλε ένα πιάτο με τοστ,πατάτες τηγανιτές ,τυριά συνοδευμενα με σως καυτερή σάλτσα! Το πιάτο έτσι όπως ηρθε ,εξαφανίστηκε ...
Ελληνικά κομματια παίζει με ωραία ένταση ! Κόσμο μπορώ να πω είχε αρκετό!
Είχε γύρω στα 8 γκομενακια!
Μόνικα. Μαυρομαλα 22χρ. Από Ρουμανία με σκουρόχρωμη επιδερμίδα, με ωραία βυζακια και λίγο τσουβαλα ,πήγε κατευθείαν στον Φακίρη... Τι γίνεται ρε μαγνήτη τσουβαλας έχεις μαλακά μου?
Ωραίο μωρακι πάντως αν ήταν και λίγο πιο ξεκωλο ίσως να την κέρναγα κι εγώ ένα ποτακι!
Ξένια. Ξανθιά νεαρή κοπελίτσα με ωραίο μαύρο φόρεμα ,ήρθε μόνο λίγο για να μας γνωρίσει!
Νάταλι. Από γεωργία το μωρό με καστανό μαλλί,φορούσε ζιβανγκο...
Λεπτουλα πολύ αλλά ωραία
! Την ρώτησε ο aza αν κάνει πίπες?
Και τον είπε πονάει το στόμα μου!
2 μαυρομαλες τουμπανα συνέχεια πιασμένες ήταν ! Ή μια έδινε τα γλωσσοφιλα της σε έναν τυπα που με το ζόρι κρατιόταν ξυπνιος!
Και πάμε και στην star του μαγαζιού την Βερόνικα. Από Γεωργία Ξανθία μιλφ πάλι πίτα ήταν το μωρο ,αλλά βγαλαμε Γούστα με χουφτωμα τα και χαζογελια!
Τον έλεγε ή Βερόνικα τον Φακίρη " έχεις καιρό να κανείς sex?"
Φακι: 10 μέρες!
Πεταγομαι και τον λέω " κριτική έγραψες? "...
Βγάζει ο τρελός ο Φακι μετά από λιγο την σφυρίχτρα του και σφυριζε!
Τον λέει ή Βερόνικα " Διαιτητής εισαι ? Προπονητής είσαι?"
Την λέω " Μαλάκας είναι...
"
Βγαλαμε τρελό γέλιο με 4 ποτά κερασμένα προς αυτήν!
Άζα αναμένουμε
όταν θα την Ξεροχυσεις!
Τιμή μπύρας 2€!
Τιμή ποτού 5€!
Τιμή κερασμένου ποτού κοπέλας 10€ σε ρετσινοποτηρο!
Με πολλή διακριτικότητα το παιχνίδι φτάνει ως την ....
Stade colomparade Μπακαγιοκοι τα Μελέ!!!