Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
παίδες πολύ ησυχία...

ενα Club Glass Palace. στν Πολιχνη είναι default ελληναδικο?
Βλεπω μια που εχω "φιλη" στο φβ να ειναι εκει ολη την ωρα
και η εν λόγο φαντάζομαι έχει ιστορία... αν ξερει κανεις αας πει δυο λογια

Παλιά δουλευε εκει. Το μαγαζί καμια σχέση με κωλομπαρο.
Τώρα δουλευει σερρες στο Leon και κανει βίζιτες με κατι μλκς με 200€

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Mpouxos, το Μοργκαν το έκανες "τρελή" διαφήμιση, έμαθα το αδιαχώρητο χθες !

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παίδες πολύ ησυχία...

ενα Club Glass Palace. στν Πολιχνη είναι default ελληναδικο?
Βλεπω μια που εχω "φιλη" στο φβ να ειναι εκει ολη την ωρα
και η εν λόγο φαντάζομαι έχει ιστορία... αν ξερει κανεις αας πει δυο λογια

Ναι , το μαγαζι δεν εχει σχεση με κωλομπαρο αλλα ενδεχεται να βρεις καμια κωλομπαρου μεσα σαν πελάτισσα.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
Ο παλιός αφρος στην καρακαση πρέπει να άνοιξε πάλι.
Σα να είδε το μάτι μου ταμπέλα που έγραφε live strip.
Οποιος ξερει περισσότερα ας ενημερώσει.
Το έχω στα προσεχώς για επίσκεψη

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Ήρθε στον άζα ή Βερόνικα ,ξανθια Ρωσσοποντια μιλφ με σπασμένη φάτσα. πίτα στο μεθύσι το μωρό,αφού όλη την ώρα χαμογελούσε.Μου πιάνε και μένα τα αρχίδια και της λέω " τώρα είναι μικρό!" :2funny:
Πιάνει τα αρχίδια του άζα . λέει " Α! Τα δικα σου είναι ωραία" :2funny: Αφού βρε Μαλέα την  κερασες τι θα πει? :birdman:
Σε μένα ήρθε ή Νάταλι. Μοντελοειδες σώμα με μικρά  :boobies: καστανό μαλλί από την Γεωργία!
Και ή Κατερίνα. Ξανθιά μιλφ από Ρωσσία με καλουτσικα  :boobies: μου τριφτηκαν και τα 2 αλλά δεν! :grin:

Δεν πέφτει πρήξιμο στο κέρασμα ,αφού σου λένε αν  θελήσεις κάτι κάνε νόημα! :hi:
Αυτή που πήρε ο Ψωμιάδης Ελένη την λένε μάλλον. Καλό  :kissass2: ξανθό μωρακι με ωραία χαρακτηριστικά! Αν δεν το είχε καβατζωμενο ο Μαλέας ,ίσως και να κάνα κάτι. :orchestra:
Μικρό μαγαζάκι με ένα μπαρ για πελάτες και ένα άδειο μπαρ απέναντι που κάθονται οι κοπέλες!
Μουσική ελληνικά που μπορείς να μιλησεις με την παρέα σου άνετα,χωρίς να γκαριζεις.
Ήταν κι ένα ξανθό μωρακι ντυμένη Αγιοβασιλιτσα,όλη την ώρα πιασμένο ήταν κι αυτό! :o
Όσο για το τουμπανο το μελαχροινό με τις βυζαρες και το λεπτό κορμακι της ! Τα Μελέ...  :erection:
συμφωνω καλο το μαγαζι και η ναταλι καλο το μωρο δουλευε σε πολλα μαγαζια-pub
η ξανθια νομιζω οτι παλια δουλευε και στο σολ ωραιο σωματακικαι εχει κιαυτο
το μελαγχροινο με τα μεγαλα βυζια γεωργιανη πρεπει ναναι  :tits: καθαρο το μαγαζι
πανω απο ολα
παλιοτερα παντως ειχε πιο πολλες γυναικες  :tickedoff: :tickedoff:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Ο παλιός αφρος στην καρακαση πρέπει να άνοιξε πάλι.
Σα να είδε το μάτι μου ταμπέλα που έγραφε live strip.
Οποιος ξερει περισσότερα ας ενημερώσει.
Το έχω στα προσεχώς για επίσκεψη
ειναι το moulin rouge αδερφε περιγραφεται σε αλλη ενοτητα
ψαξτο

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
γειας σας αλανια χρονια πολλα και καλη χρονια μηπως ξερετε ενα  κολομπαρο ψιλοκιριλε φαση όχι  καταγωγι περιοχη ευοσμου κοντα στη πλατεια μου ειπανε η ισως και μεσα στα στενα λιγο παρακατω αυτος που μου το ειπε δε θυματε ουτε ονομα  :)

parthenoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Παιδες ενα μαγαζι που ανοιξε στην Νεάπολη Black diamond η κατι τετοιο λίγο πριν απο εκει που ήταν παλιά το red velvet στην οδο παναγη τσαλδαρη. Εχει και διπλη πόρτα και λεει FOR MENS (ναι εχει ορθογραφικό λάθος η ταμπέλα) Ξέρετε τίποτα; Πήγε κανείς;

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Ναι. Και καλά πήγε λίγο πιο κάτω σε ένα άλλο μαγαζί
που λέγεται τέμπο μέχρι να ξανανοίξει αλλα δεν το βλέπω

:tired: εδώ πρέπει να έχει γίνει μπέρδεμα απ ότι μου είπαν.....το Μπλα Μπλά μεταφέρθηκε στο Χρυσό Αστέρι ένα στενό πιο κάτω και το Τέμπο θα μετακομίσει στο Μπλα Μπλα απλά έχουν κάνει όμως λάθος την πνακίδα και όλοι νομίζουν το ανάποδο.....αν κάποιος πάει στο Τέμπο ας μας το επιβεβαιώσει ότι ισχύει ή όχι... :think:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
ξερει καποιος συναγωνιστης για το κωλομπαρο ΑΡΩΜΑ στην κατσιμιδου  περιοχη ευκλειδη(κοντα στο θειαγενειο νοσοκομειο). εχω ακουσει οτι εχει πολυ δυνατα μωρα μεσα, και κανουν στο πριβε σεξ οποιος γωριζει περαιτερω ας δωσει τα φωτα του

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
:tired: εδώ πρέπει να έχει γίνει μπέρδεμα απ ότι μου είπαν.....το Μπλα Μπλά μεταφέρθηκε στο Χρυσό Αστέρι ένα στενό πιο κάτω και το Τέμπο θα μετακομίσει στο Μπλα Μπλα απλά έχουν κάνει όμως λάθος την πνακίδα και όλοι νομίζουν το ανάποδο.....αν κάποιος πάει στο Τέμπο ας μας το επιβεβαιώσει ότι ισχύει ή όχι... :think:
Χρυσό αστέρι δεν υπάρχει. Λειτούργησε 2μερες και έκλεισε

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
κανα κολομπαρο δυτικη θεσαλονικη να περασουμε καλα πιο προτεινετε? :helpplea:
της δωρας στους αμπελοκηπους και το μοργκαν στο κορδελιο!!και στα δυο παιζουν μιλφονια βιζιτακια.αν εχεισ μυτη θα τα βρεις.τα υπολοιπα θελουν τσεπη φιλος!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.372
Πόντοι
3.820
της δωρας στους αμπελοκηπους και το μοργκαν στο κορδελιο!!και στα δυο παιζουν μιλφονια βιζιτακια.αν εχεισ μυτη θα τα βρεις.τα υπολοιπα θελουν τσεπη φιλος!!!
της δωρας ειναι στην ηλιουπολη..πριν την πλατεια στα φαναρια ανεβαινοντας κανεις δεξια και στο τελειωμα του πλακοστρωτου κανεις αριστερα στα 5 μετρα!!επισης εχει καλα πιπινια και στης δωρας ειναι ρουμανακια εκ των οποιων βιζιταρουν κανα 2!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom