Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έφυγε κι η μικρή η Πόπη που βγάζαμε ωραία γούστα

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ένα bar stars στην Τούμπα, επταλοφου νομίζω η οδός.
στέκονταν δύο πολύ αξιόλογα πιτσιρίκια στην είσοδο.
Τι παίζει εκεί, γνωρίζει κανείς;

blacktool1821

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ένα bar stars στην Τούμπα, επταλοφου νομίζω η οδός.
στέκονταν δύο πολύ αξιόλογα πιτσιρίκια στην είσοδο.
Τι παίζει εκεί, γνωρίζει κανείς;

Πηγα το καλοκαιρι εκει....ρουμανες εχει καλα ξεκωλα...ενα ποτο κερασα και εφυγα απλα για να κοψω κινηση

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μια Ρουμάνα το εχει...
Ultra light καταστάσεις
Παρέα και φιλική κουβεντούλα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ειχα παει Αμορε πριν καμια βδομαδα,εντελως παρακμη μονο 3-4 πελατες μεσα,οι κοπελες 6-7 αλλα μπαζα και μεγαλουτσικες και νταρντανουλες και πολυ ντυμενες.
Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ομως ειναι οτι 3 κοπελες μου ξεκαθαρισαν οτι πλεον δε γινονται πριβε εκει μεσα.
Να το πιστεψω??  :rolleyes: :rolleyes:

Εγώ πήγα μεσα στο καλοκαίρι και στα 3 μέτρα στο πριβέ ο άλλος έδινε μια πίπα όρθιος

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Ειχα παει Αμορε πριν καμια βδομαδα,εντελως παρακμη μονο 3-4 πελατες μεσα,οι κοπελες 6-7 αλλα μπαζα και μεγαλουτσικες και νταρντανουλες και πολυ ντυμενες.
Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ομως ειναι οτι 3 κοπελες μου ξεκαθαρισαν οτι πλεον δε γινονται πριβε εκει μεσα.
Να το πιστεψω??  :rolleyes: :rolleyes:
η Αντζελα που δουλευε παλια στο ΤΟΞΟΤΙ δεν ηταν εκει ?? αυτη κανει τα παντα :pipa1:

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
περασα Σαββατο νυχτα απ'εξω και ηταν μια θεια εξω και εκανε πως μιλουσε στο τηλεφωνο αλλα εκοβε κινηση στο δρομο...αλλα πολυ μπαζο και πολυ ντυμενη
εχω ομως την περιεργεια να χωθω εκει μεσα μια φορα

:tired: φίλε Αλ ένα μόνο σου λέω, την τελευταία φορά που πήγα δεν είχε βότκα δεν είχε ουίσκι ούτε τζιν ούτε καν μπύρα, ήπια κονιάκ και συνοδευτικό σταφίδες (ούτε σκοπιά να έκανα)  :2funny: :2funny: τα άλλα δε στα στα λέω να πας από κοντά απλά η πόρτα κλειδώνει από μέσα..... :priest: ο θεός μαζί σου περιμένω κριτική....!!! :tooth: :tooth:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
:tired: φίλε Αλ ένα μόνο σου λέω, την τελευταία φορά που πήγα δεν είχε βότκα δεν είχε ουίσκι ούτε τζιν ούτε καν μπύρα, ήπια κονιάκ και συνοδευτικό σταφίδες (ούτε σκοπιά να έκανα)  :2funny: :2funny: τα άλλα δε στα στα λέω να πας από κοντά απλά η πόρτα κλειδώνει από μέσα..... :priest: ο θεός μαζί σου περιμένω κριτική....!!! :tooth: :tooth:
αν δεν εχει ουτε καν ποτα το νοημα ποιο ειναι?παμε κατευθειαν στο πριβε για πιπα ή γαμησι?στο λενε δηλαδη κατευθειαν?
τελοσπαντων με τρωει η περιεργεια να παω  :P :P

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
αν δεν εχει ουτε καν ποτα το νοημα ποιο ειναι?παμε κατευθειαν στο πριβε για πιπα ή γαμησι?στο λενε δηλαδη κατευθειαν?
τελοσπαντων με τρωει η περιεργεια να παω  :P :P
Και εγω εχω περιεργεια να παω....Αλλα αμα κλειδωνει η πορτα απο μεσα,σκιαζομαι....Ενα βραδυ εκει περα ειχα βγαλει πολλα γουστα,αλλα με αρμεξαν και 80ευρω

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
πανος κατως ρε φιλε? :2funny:

knoxville

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
το μπαρ ΣΚΑΙ κατω απο κωνσταντινουπολεως με μποτσαρη ξερει κανεις τι παιζει?

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
τελοσπαντων με τρωει η περιεργεια να παω  :P :P

:thumbsup: εντάξει δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ποτό δεν είχε όντως αλλά έγινε μια μόνο φορά, τώρα δεν ξέρω τι παίζει γιατί έχω πολύ καιρό να πάω αλλά συνήθως είναι μέσα η ιδιοκτήτρια και μια ακόμη (μια φορά παλιά είχε και μια μαυρούλα)....μην περιμένετε να δείτε καμιά θεά όμως γιατί θα απογοητευθήτε... :tired:

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
το μπαρ ΣΚΑΙ κατω απο κωνσταντινουπολεως με μποτσαρη ξερει κανεις τι παιζει?

:tired: ψιλοπαρακμή μια ανοίγει μιά κλείνει....έχει κανά δυό τρεις  μιλφ μέσα όταν έχουν όρεξει και τις πετύχεις να δουλεύουν...τίποτα ιδιαίτερο  :cartman:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
το xlove ανατολικά έχει το Σάββατο party με liveshow, λεπτομέρειες δεν ξέρω σαν ενημέρωση το ποστάρω.

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Στο χρυσο αστερι περιοχη μαρτιου ξερουμε τι παιζει;

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καμια πληροφορία για το "μεταξύ μας" στην Γιαννιτσών??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom