House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Έφυγε κι η μικρή η Πόπη που βγάζαμε ωραία γούστα
Ένα bar stars στην Τούμπα, επταλοφου νομίζω η οδός.
στέκονταν δύο πολύ αξιόλογα πιτσιρίκια στην είσοδο.
Τι παίζει εκεί, γνωρίζει κανείς;
Ειχα παει Αμορε πριν καμια βδομαδα,εντελως παρακμη μονο 3-4 πελατες μεσα,οι κοπελες 6-7 αλλα μπαζα και μεγαλουτσικες και νταρντανουλες και πολυ ντυμενες.
Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ομως ειναι οτι 3 κοπελες μου ξεκαθαρισαν οτι πλεον δε γινονται πριβε εκει μεσα.
Να το πιστεψω??
η Αντζελα που δουλευε παλια στο ΤΟΞΟΤΙ δεν ηταν εκει ?? αυτη κανει τα πανταΕιχα παει Αμορε πριν καμια βδομαδα,εντελως παρακμη μονο 3-4 πελατες μεσα,οι κοπελες 6-7 αλλα μπαζα και μεγαλουτσικες και νταρντανουλες και πολυ ντυμενες.
Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ομως ειναι οτι 3 κοπελες μου ξεκαθαρισαν οτι πλεον δε γινονται πριβε εκει μεσα.
Να το πιστεψω??
περασα Σαββατο νυχτα απ'εξω και ηταν μια θεια εξω και εκανε πως μιλουσε στο τηλεφωνο αλλα εκοβε κινηση στο δρομο...αλλα πολυ μπαζο και πολυ ντυμενη
εχω ομως την περιεργεια να χωθω εκει μεσα μια φορα
αν δεν εχει ουτε καν ποτα το νοημα ποιο ειναι?παμε κατευθειαν στο πριβε για πιπα ή γαμησι?στο λενε δηλαδη κατευθειαν?φίλε Αλ ένα μόνο σου λέω, την τελευταία φορά που πήγα δεν είχε βότκα δεν είχε ουίσκι ούτε τζιν ούτε καν μπύρα, ήπια κονιάκ και συνοδευτικό σταφίδες (ούτε σκοπιά να έκανα) τα άλλα δε στα στα λέω να πας από κοντά απλά η πόρτα κλειδώνει από μέσα..... ο θεός μαζί σου περιμένω κριτική....!!!
Και εγω εχω περιεργεια να παω....Αλλα αμα κλειδωνει η πορτα απο μεσα,σκιαζομαι....Ενα βραδυ εκει περα ειχα βγαλει πολλα γουστα,αλλα με αρμεξαν και 80ευρωαν δεν εχει ουτε καν ποτα το νοημα ποιο ειναι?παμε κατευθειαν στο πριβε για πιπα ή γαμησι?στο λενε δηλαδη κατευθειαν?
τελοσπαντων με τρωει η περιεργεια να παω
Δε συμφωνεις ρε μεγαλε????μεσας εξω θα ηταν καλυτερο???πανος κατως ρε φιλε?
αν δεν εχει ουτε καν ποτα το νοημα ποιο ειναι?παμε κατευθειαν στο πριβε για πιπα ή γαμησι?στο λενε δηλαδη κατευθειαν?
τελοσπαντων με τρωει η περιεργεια να παω
το μπαρ ΣΚΑΙ κατω απο κωνσταντινουπολεως με μποτσαρη ξερει κανεις τι παιζει?
εκλεισε λεμε εδω και 2 χρονιαΚαμια πληροφορία για το "μεταξύ μας" στην Γιαννιτσών??