καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Για το fuego στην Επανομή τι ξέρουμε;
Παιδιά καλησπέρα..γνωρίζει κανένας τι παίζει στο ''Επαφή live''..;;...σε ένα στενό παράλληλο της Γιαννιτσών..
μπορει καποιος να κανει καμια λιστα αν εχει χρονο η κατι που να ειναι σαν σουμα με το τι παιζει στην πολη απο κωλομπαρ?? ειναι πλεον πολλες οι σελιδες και πολλες οι απαντησεις και διαβαζονται δυσκολα. αυτο αν καποιοι εχουν χρονο και θελουν να κανουν μια καλη δουλεια να ξερουμε και εμεις τι και πως. τωρα στο ζουμι. ερχεται φιλος μου απο νορβηγια μετα απο χρονια σε κωλομπαρ εχω παει μονο μαυτον μια 10ετια πριν οταν ηταν εδω και θελω να παμε σε 2-3 καλα μαγαζια ετσι για να θυμηθουμε τα παλια. μπορειτε ναμου πειτε καποια καλα μαγαζακια για τσαρκα? να μην εχει μεσα ουτε τερμα γιαγιαδες ουτε να πινουν σαν κροκοδειλοι με 15Ε το ποτο. πολλα ζηταω θα μου πεις απλα ακουω προτασεις για καλα μαγαζακια για ειδικη περισταση. κεντρο δυτικα δεν υπαρχει θεμα.
Σταυρό ??????? Χαλκιδικής??????εμενα μου την εδωσε εφτασα μεχρι Σταυρο προχτεσ κ βρηκα 2 μαγαζια το ενα απεναντι απο το αλλο το SISSY K to TSUNAMI. ΤΟ πρωτο αδιαφορο 3 κορρασιδεσ μονο .. το αλλο 12 κομματια 2 βουλγαρες κατσε καλα 1 αλβανακι καλο, κ 1 μελαχροινο ακομη πολυ δυνατο που συνεχεια το κερνουσαν κ δεν το γνωρισα, μια ελληνιδα 25 χρονων νεα στο χωρο καλο κορμι αλλα θελει πολυ εκπαισευση ακομη , μια ουκρανη μιλφ που επαιρνε κατι πιτσιρικαδεσ σε μια καβαντζα κ κατι αδιαφορεσ συνταξιουχεσ.
ποτα 8 το μονο 16 διπλο κ 5 η μπυρα .
ΝΑΙ απο τον παλιο δρομο δεν στριβεισ μεσα για Σταυρο συνεχιζεισ ευθεια για Καβαλα , ειναι πανω στον δρομο αποκλειεται να μην τα δεισ...Σταυρό ??????? Χαλκιδικής??????
φιλος ειναι μετα τον σταυρο.βρασνα λεγεται το χωριοεμενα μου την εδωσε εφτασα μεχρι Σταυρο προχτεσ κ βρηκα 2 μαγαζια το ενα απεναντι απο το αλλο το SISSY K to TSUNAMI. ΤΟ πρωτο αδιαφορο 3 κορρασιδεσ μονο .. το αλλο 12 κομματια 2 βουλγαρες κατσε καλα 1 αλβανακι καλο, κ 1 μελαχροινο ακομη πολυ δυνατο που συνεχεια το κερνουσαν κ δεν το γνωρισα, μια ελληνιδα 25 χρονων νεα στο χωρο καλο κορμι αλλα θελει πολυ εκπαισευση ακομη , μια ουκρανη μιλφ που επαιρνε κατι πιτσιρικαδεσ σε μια καβαντζα κ κατι αδιαφορεσ συνταξιουχεσ.
ποτα 8 το μονο 16 διπλο κ 5 η μπυρα .