Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
το prive στην μενεμενη υπαρχει ??  τοξοτης στουσ αμπελοκηπουσ που ειχε 60 ευρο την καβατζα ???
κ sorry για το πρηξιμο

Το πριβέ υπάρχει και ονομάζεται φουλ μουν, ο τοξότης δεν υπάρχει εκεί που ήταν εδώ και χρόνια, φήμες λένε πως ο κυρ Νούλης έχει ανοίξει μαγαζί κάπου στη σταυρουπολη...

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Το πριβέ υπάρχει και ονομάζεται φουλ μουν, ο τοξότης δεν υπάρχει εκεί που ήταν εδώ και χρόνια, φήμες λένε πως ο κυρ Νούλης έχει ανοίξει μαγαζί κάπου στη σταυρουπολη...
εκεινη η μιλφαρα η Αντζελα αλβανιδα (ειχε κ αλλο ονομα) που δουλευε σκληρα στην καβαντζα ξερει κανεισ που ειναι ??

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Τελευταία την πέτυχα στο Αμορε και θυμηθήκαμε τα παλιά  :rolleyes: :rolleyes:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Η απόδοση σταθερή αλλά ρε φίλος υπάρχουν και καλύτερα value 4 money...τα έχουμε πει πολλές φορές αν πας σε αυτα τα μαγαζιά για να καρφώσεις να είσαι έτοιμος για μεγάλη κατάθεση, δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά προσωπικά τα εν λόγο ιδρύματα είναι πιο πολύ για χαβαλέ και λίγο μπαλαμούτι .

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
Καλησπέρα!έμαθα στο full moon είχαμε καινούριες αφίξεις! Έχει πάει κανείς τώρα τελευταια; γενικά στο μαγαζί παίζει τπτ; η είναι σαν το εδεμ;; το οποίο πάει απ το κακο στο χειρότερο!

ivandos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Σήμερα, περνώντας από την περιοχή είδα οτι έκλεισε το Κινηση στην Β. Ολγας με Συνδικα. Έχει ενοικιαστήριο και πωλητήριο. 

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Σήμερα, περνώντας από την περιοχή είδα οτι έκλεισε το Κινηση στην Β. Ολγας με Συνδικα. Έχει ενοικιαστήριο και πωλητήριο. 
σιγα μην τουσ λυπηθουμε κιολασ ρε φιλοσ!!!τα βγαλανε αυτα τα λαμογια τα λεφτα τουσ.ασ προσεχαν να ειχαν καλο υλικο πολεμου και να δουλευαν ακομα αλλα με τησ ιδιεσ και τησ ιδιεσ συνταξιουχεσ εκει μεσα τι περιμενεισ?

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Χθεσινη βολτα απο το fever...
Παρεουλα με την ελεονωρα και "σπανια"  εμφανιση της Αλεξανδρου που μετετρεψε την πιστα σε silicon Valley...  :)

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Γεια σας παιδια τι κανετε πως περνατε. Ειμαι νεος στο forum και θελω να παω με μια βιζιτου ή να περασω καλα ξερει κανεις καμια πληροφορια ! θα του ειμαι ευγνωμων..

ivandos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Χτες περνούσα απο Δελφών με το αμάξι και είδα στο Σουγκαρ με φωτεινή πινακίδα.
Αξιζει να το επισκεφτώ;  Τι παίζει εκει απο τιμες , υπηρεσίες φράπες, καβάτζα; Αν πήγε κάποιος στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν, παρακαλώ ας ενημερώσει.
Εκει στα ανατολικα εχω πάει στο Xlove που οπως εχουν πει ειναι χαλαρό μαγαζι για κουβεντα, αντε και κανα χουφτομα αναλογα την γκομενα.
Στο Χρυσο Αστερι οπως ειχα γραψει πριν μερικές μέρες. Τελος πηγα στο Ατλαντικ οπου τιμες 5/10 και με 50 στο πατάρι, όμως εκτός απο μία μιλφοφαση που καααααπως παλεύετε  οι αλλες με τίποτα και με καμιά δύναμη.
Επίση αν κάποιος θέλει να πει κατι για τα αλλα μαγαζια οπως: Αφρός-bolero, Me & You(χαλαρό από τι διάβασα), Ορχιδέα(χαλαρο;), Άρωμα(ακριβο;) και Σκαι
Αυτα τα "ολίγα" thanks se όποιον ασχοληθεί   

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Περα απο την νορα καμια αλλη ξερουμε ;;;;Νa δινει πονο πληρωνω οσο οσο

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Αξιζει να το επισκεφτώ;  Τι παίζει εκει απο τιμες , υπηρεσίες φράπες, καβάτζα; Αν πήγε κάποιος στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν, παρακαλώ ας ενημερώσει.
Εκει στα ανατολικα εχω πάει στο Xlove που οπως εχουν πει ειναι χαλαρό μαγαζι για κουβεντα, αντε και κανα χουφτομα αναλογα την γκομενα.
Στο Χρυσο Αστερι οπως ειχα γραψει πριν μερικές μέρες. Τελος πηγα στο Ατλαντικ οπου τιμες 5/10 και με 50 στο πατάρι, όμως εκτός απο μία μιλφοφαση που καααααπως παλεύετε  οι αλλες με τίποτα και με καμιά δύναμη.
Επίση αν κάποιος θέλει να πει κατι για τα αλλα μαγαζια οπως: Αφρός-bolero, Me & You(χαλαρό από τι διάβασα), Ορχιδέα(χαλαρο;), Άρωμα(ακριβο;) και Σκαι
sugar ειναι για καλες καταστασεις με μεγαλες ηλικιες ομως.
τα υπολοιπα οπως τα γραφεις ειναι.
αφρος μονο για ποτο(νομιζω εκλεισε κιολας)ορχιδεα
ωραιο περιβαλλον(γουστα ειναι)και αρωμα ωραιες εμφανισιακα
αλλα δεν το προχωραν το θεμα

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο Κορδελιό έχει κάνα δίμηνο που άνοιξε καινούρια pap αφεντικίνα  η Μαρία  αρμένισα αν κάποιος φίλος ξέρη το μαγαζί  ας ενημέρωση η το όνομα η την διεύθυνση  ευχάριστο και πμ

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0

Φίλος όλα είναι πάνω κάτω όπως τα λες, γενικά λόγω καλοκαιριού η περίοδος είναι δύσκολη τα καλά κομμάτια την έχουν κάνει....τώρα στο Me & You πολύ χαλαρά πράγματα μόνο για ποτό και χαβαλέ,στο xlove είχε μια Αλβανίδα που ήταν και στο Μπλα Μπλα και έκανε καβάντζα δεν ξέρω αν έφυγε...?? στη Ορχιδέα έχει καινούργιες παρουσίες όχι κάτι ιδιαίτερο θα δείξει η πορεία.. :- το Αρωμα ακριβό αλλά καλές γυναίκες γενικά και καλό χαμούρεμα με προοπτικές... :pipa2:, στο Σούγκαρ και στο Ατλάντικ τα πάντα όλα αρκεί να αντέχεις τα  :zombie:, όσο για το Σκάι έκλεισε... :priest: αυτά πάω για ύπνο τώρα.. :tired:

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Στο Κορδελιό έχει κάνα δίμηνο που άνοιξε καινούρια pap αφεντικίνα  η Μαρία  αρμένισα αν κάποιος φίλος ξέρη το μαγαζί  ας ενημέρωση η το όνομα η την διεύθυνση  ευχάριστο και πμ

Το μαγαζί είναι στην Ανδ. Παπανδρέου νομίζω στο 85 κάπου εκεί κοντά το λέω με επιφύλαξη γιατί δεν πήγα ακόμη αλλά δεν νομίζω να έχει γυναίκες πρέπει να είναι απλό μπαράκι τέτοια εντύπωση μου έδωσε η Μαρία από το τηλέφωνο...μπορεί όμως να κάνω λάθος... :think: το ποτό όμως θα έχει 5 ευρώ αυτό το θυμάμαι σίγουρα.. :2funny:

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ φίλος
Το μαγαζί είναι στην Ανδ. Παπανδρέου νομίζω στο 85 κάπου εκεί κοντά το λέω με επιφύλαξη γιατί δεν πήγα ακόμη αλλά δεν νομίζω να έχει γυναίκες πρέπει να είναι απλό μπαράκι τέτοια εντύπωση μου έδωσε η Μαρία από το τηλέφωνο...μπορεί όμως να κάνω λάθος... :think: το ποτό όμως θα έχει 5 ευρώ αυτό το θυμάμαι σίγουρα.. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom