Ενημέρωση απο ένα όχι και τόσο πρόσφατο τουρ...
1η στάση : Χ-Love στη Συνδίκα, Μιλφομάγαζο χωρίς κάτι τίποτα εξαιρετικό, παρ`ολα αυτά πέτυχα μία παλιά γνωριμία (πάνω απο 15 χρόνια) που χωρίς υπερβολή κάθισε μ`ενα ποτό των 10€ 45`, κι αφού έμαθα πάρα πολλά κουτσομπολιά απο την νυχτερινή κωλομπαροκατάσταση της πόλης μας αποχώρησα...
2η στάση : Edem, περασμένα μεγαλία, 1 αξιόλογη παρουσία κάτω των 30 ετών απασχολημένη για το μισάωρο που κάθησα χωρίς να κεράσω κανένα ποτό...
3η στάση : Αλλαγή πλεύσης προς Δυτικά, Κάπτεν Μόργκαν, πολλές κοπέλες και αρκετός κόσμος ίσως και λόγω χαμηλότερων τιμών, ηλικίες κυρίως 25-40, πήρα μια μπύρα και κέρασα 3 απλά ποτάκια σε μια Ρωσίδα 25 ετών, καλή παρέα και διαχυτική ! Ζήτησα λογαριασμό κι άκουσα μ`εκπληξη το ποσό των 18 €, αφελέστατα ρώτησα "το δικό μου ποτό δεν θα το πληρώσω ?" και η απάντηση "κερασμένο απο την αφεντικίνα μας που σε συμπαθεί"..ΟΚ !!!
4η και τελευταία στάση : Αμόρε, το πιό ξέκωλο πλέον μπαρ της πόλης, 2 πολύ καλά κομμάτια, ένα ρουμανάκι η Φλωρίτα, χαρακτηριστικό όνομα που δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με τη Φλωρίτα των Στούντιο, καθως και ένα πολύ καλό πίσω απο τη μπάρα που όμως βγαίνει επιλεκτικά όπως μου είπε, πάντως το κατέχει πολύ καλά το άθλημα...
Αυτά τα λίγα απο βόλτα προ 1-2 μήνες !