You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Michelakoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες το Φουλ Μουν Μενεμενη Το Εχει Γυναικα Το Μαγαζι....?
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Παιδες το Φουλ Μουν Μενεμενη Το Εχει Γυναικα Το Μαγαζι....?
Όχι
To ΔΩΡΑ στην Ευοσμο το εχει γυναικα................Παιδες το Φουλ Μουν Μενεμενη Το Εχει Γυναικα Το Μαγαζι....?
μπουγατσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Το "Δωρα"ειναι στην Ηλιουπολη σε ενα στενο,αλλα δεν πολυ αξιζει,πολυ κουβεντα και απ μπαλαμουτι τιποτα...To ΔΩΡΑ στην Ευοσμο το εχει γυναικα................
μαλλον εχει μπαλαμουτι ...μια ρωσιδα εκει ειναι πολυ δυνατηΤο "Δωρα"ειναι στην Ηλιουπολη σε ενα στενο,αλλα δεν πολυ αξιζει,πολυ κουβεντα και απ μπαλαμουτι τιποτα...
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Στο RELAX γινεται καθολου παιχνιδι
Που είναι αυτό ? Καινούριο ?
μια κοκινομαλα την Βανέσα λες μάλλονμου ζητησε 100 γιαυτην και 100 για την αδερφη της εκτος καταστηματος...βαλερια νομιζω λεγεται
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
μηπωσ την λενε βανεσα?μου ζητησε 100 γιαυτην και 100 για την αδερφη της εκτος καταστηματος...βαλερια νομιζω λεγεται
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
μηπωσ την λενε βανεσα?
Ναι και το εχω γράψει παλαιότερα
Μεγάλο παρταλι παντως
Μην της δώσετε κανενα τηλεφωνο σας
Θα σας παίρνει 1 2 το βραδυ
ναι νομιζω...θελει και 100Ναι και το εχω γράψει παλαιότερα
Μεγάλο παρταλι παντως
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
δεν εχεισ και αδικο φιλοσ!!!εγω παντοσ βγηκα για ποτο εξω και μετα το γαμησα στο σπιτι αλλα δεν τρελαθηκα καθολου!!πολλη ξενερα ρε φιλε η μανταμ.σαν να γαμουσα παγακια με τρυπα εννιωθα!! !!!Ναι και το εχω γράψει παλαιότερα
Μεγάλο παρταλι παντως
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
πολλα τα 100 για το μιλφονι φιλε!!παιξε την λιγο προλογο για την τιμη και δεν θα χασεισ!!εγω με 50 καθαρισα την μπουγαδα!!αλλα οπωσ ειπα ποιο πριν κλαιν μαιν η μανταμ!!!μου ζητησε 100 γιαυτην και 100 για την αδερφη της εκτος καταστηματος...βαλερια νομιζω λεγεται
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.053
- Πόντοι
- 13.755
περασα Σαββατο νυχτα απ'εξω και ηταν μια θεια εξω και εκανε πως μιλουσε στο τηλεφωνο αλλα εκοβε κινηση στο δρομο...αλλα πολυ μπαζο και πολυ ντυμενηΚαλησπέρα σε όλους τους συναθλητές!
Γνωρίζει κανείς κάτι για "Το Μπαράκι" (Αρτέμιδος με Καραμανλή). Έχει πάει κανείς πρόσφατα; Τιμές;
Ευχαριστώ πολύ.
εχω ομως την περιεργεια να χωθω εκει μεσα μια φορα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.053
- Πόντοι
- 13.755
Ειχα παει Αμορε πριν καμια βδομαδα,εντελως παρακμη μονο 3-4 πελατες μεσα,οι κοπελες 6-7 αλλα μπαζα και μεγαλουτσικες και νταρντανουλες και πολυ ντυμενες.
Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ομως ειναι οτι 3 κοπελες μου ξεκαθαρισαν οτι πλεον δε γινονται πριβε εκει μεσα.
Να το πιστεψω??
Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ομως ειναι οτι 3 κοπελες μου ξεκαθαρισαν οτι πλεον δε γινονται πριβε εκει μεσα.
Να το πιστεψω??
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
περασα Σαββατο νυχτα απ'εξω και ηταν μια θεια εξω και εκανε πως μιλουσε στο τηλεφωνο αλλα εκοβε κινηση στο δρομο...αλλα πολυ μπαζο και πολυ ντυμενη
εχω ομως την περιεργεια να χωθω εκει μεσα μια φορα
Σε κατάσταση υπολειτουργίας εδώ και χρόνια, 1-2 "σάπια" γκράνια μπορείς να βρεις εκεί πλέον....τι να πω...1 βήμα πριν την αυτοκτονία !!!