KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
με της βιζιτες βρισκεις φραγκα φιλος!!!Ελεος ρε πουστη που τα βρηκε τα λεφτα να πληρωσει διαφημιση στο metropolis? μιλαμε ειναι πανακριβα...
με της βιζιτες βρισκεις φραγκα φιλος!!!Ελεος ρε πουστη που τα βρηκε τα λεφτα να πληρωσει διαφημιση στο metropolis? μιλαμε ειναι πανακριβα...
φιλε το σαββατο περασα αργα μια βολτα απο την λαμπρακη και λεω δεν πινω καμοια βοτκα να σβησω μια και καλη και μπαινω στο μαγαζι αραζω στο μπαρ και κοβω κινηση.κλαιν μαιν με τα λιγα.ολες απο 40 και πανω.η σοφια πρωην καλλιγουλα ειναι εκει και σωζει λιγο την κατασταση λογο οτι ειναι παλιο βιζιτονι και με λιγα ποτακια παιρνεις τηλ για πλακα.παντως στο ποδηλατο η μιλφαρα τα δινει ολα!!αν και στην τελευταια συνεδρια με το σοφακι το πληγωσα απο πισω και το στεναχωρησα!!!οσο για τα ποτα το δυπλο ειναι 15 ευρω το μονο 7 και το αντρικο 7!!!αφου λεω την μπαργουμαν πως την ειδατε την δουλεια?ουτε στο νταρλινκ καμπαρε στην τσεχια εχουν τοσο τα ποτα και πως αν δεν κανουνε ψαλιδι με αυτην την κριση τους βλεπω για λουκετο σε λιγο καιρο!!!εγω παντως τους εδωσα x απο τωρα και στο εξης αν δεν ριξουν της τιμες!!!απλα πραματα!!!Λεει τιποτα το Νεραιδα? με ειπε η αλλη στο φμπ οτι ειναι 5/10 τα ποτα...
ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος ειναι.κι εγω απο την πρωτηφιλε το σαββατο περασα αργα μια βολτα απο την λαμπρακη και λεω δεν πινω καμοια βοτκα να σβησω μια και καλη και μπαινω στο μαγαζι αραζω στο μπαρ και κοβω κινηση.κλαιν μαιν με τα λιγα.ολες απο 40 και πανω.η σοφια πρωην καλλιγουλα ειναι εκει και σωζει λιγο την κατασταση λογο οτι ειναι παλιο βιζιτονι και με λιγα ποτακια παιρνεις τηλ για πλακα.παντως στο ποδηλατο η μιλφαρα τα δινει ολα!!αν και στην τελευταια συνεδρια με το σοφακι το πληγωσα απο πισω και το στεναχωρησα!!!οσο για τα ποτα το δυπλο ειναι 15 ευρω το μονο 7 και το αντρικο 7!!!αφου λεω την μπαργουμαν πως την ειδατε την δουλεια?ουτε στο νταρλινκ καμπαρε στην τσεχια εχουν τοσο τα ποτα και πως αν δεν κανουνε ψαλιδι με αυτην την κριση τους βλεπω για λουκετο σε λιγο καιρο!!!εγω παντως τους εδωσα x απο τωρα και στο εξης αν δεν ριξουν της τιμες!!!απλα πραματα!!!
συνολικα η τσαρκα σας βγηκε κανα 80ρι αλλα δεν σας πηραν ουτε πιπα :S :S :S
αν πηρες τηλεφωνα αξιζε.....εκανες επενδυση για το μελλον....ΑΞΙΟΣ...Γαμησε τα,μειναμε με τα τηλεφωνα που πηρα
εχασεσ που δεν ηρθεσ μαλ.καναμε επενδυση για το μελον με τα τηλ που πηραμε.κ απο πολυ δυνατα μουνακια.καλυτερα με το πουλι στο χερι παρα ενα ανουσιο γαμηση στα ιδια μπαζα.ρωτα των αζα πωσ την ειδε ολη την φαση στο 5ωρο που καναμε τσαρκα στα σπιτακια.αφησα κ καποια για την αλλη φοραΓαμησετα με το πουλι στο χερι μεινατε δλδ μονο ο αγροτης περασε καλα εχθες ;)
κολομπαρο οχι...πιο πολυ μπουζουκομαγαζο με αθλια μουσικη και μπομπα ποτο!!Πιαδιά το Indian bar στην Σταυρουπολή είναι ανοικτό και αν ξέρει κανεις τι παίζει;είναι κολο΄μπαρό ή όχι;
ουτε ενα ποτακι βρε μαντζιριΧθεσινή Επίσκεψη στο Romeo στην Ηλιούπολη!
Μαζί με Mpotofilo
Azazel και άλλοι 2 Μπακαγιοκοι!
Αφού τα πίναμε κι άλλου. Λέμε ας πάμε να κάουμε λιγάκι!
Ώρα δύσκολη κατά τις 4.30 φτάσαμε, τα πιπινακια του μαγαζιού λένε φήμες ότι την κάνουν πιο νωρίς από το μαγαζί για να πάνε για ποτακι!
Μιλφοτζιλφοκατασταση όλη φάση...Τέρμα καλτιλα το μαγαζί όλες τσουβαλες με μποτικα.
Μουσική έπαιζε συνέχεια το κομμάτι " Δημήτρη Χάνομαι.."
Πρόσχαρο μαγαζάκι στο μάτι με σταντακια τετράγωνα μεγάλα, στο βάθος και καλά έχει τα πριβέ που φαινονται όλα! Μόνο κάτι φιλία είδα να πέφτουν και δεν νομίζω το παιχνίδι να ξεφεύγει εκεί σε κάτι..
Στο μπαρ δούλευαν κάτι θειτσες και απέξω ήταν ο dj o Γιωργάκης που οι τρελές του μαγαζιού που ήταν τυφλά στο μεθύσι,του ζητούσαν συνέχεια να βάλει δικά τους κομμάτια! Έλεγε ο τρελός: " ρε που μπλεξαμε με τις τρελές"
Ήρθε ή Τάνια από Ρωσία στην παρέα μας ,ευχάριστη γυναίκα με ωραίο προσωπακι αλλά τσουβαλα! Ξανθιά γύρω στα 35-40! Την κέρασε ο Άζα ένα ποτακι και μετά από λιγο σκάει και το πιάτο - Πλατφόρμα με τα τόσα τοστακια που είχε! :o :o Μέχρι και τουρσιά είχε...
Ήρθε σε μένα μια πιωμενη Λίτσα ότι να ναι την μπουλαρισα απευθείας! Αστο της λέω είμαι άλλου...
Τα ποτά καθαρά μου φάνηκαν!
Τιμή ποτού 6€ τα περαιτέρω δεν ήθελα να μάθω!
Γιατι ήμουν τόσο χαλιά από το πιωμα που Έλεγα στους Μπακαγιοκους: " Ρε που είναι ή Πιάτσα να την κάνω"
Stade colomparade Μπακαγιοκοι τα Μελέ!!!!
αυτές έπρεπε να με κερασουν!ουτε ενα ποτακι βρε μαντζιρι
οτι θελει το παιδακιαυτές έπρεπε να με κερασουν!
οτι θελει το παιδακι
Χθεσινή Επίσκεψη στο Romeo στην Ηλιούπολη!
Μαζί με Mpotofilo
Azazel και άλλοι 2 Μπακαγιοκοι!
Αφού τα πίναμε κι άλλου. Λέμε ας πάμε να κάουμε λιγάκι!
Ώρα δύσκολη κατά τις 4.30 φτάσαμε, τα πιπινακια του μαγαζιού λένε φήμες ότι την κάνουν πιο νωρίς από το μαγαζί για να πάνε για ποτακι!
Μιλφοτζιλφοκατασταση όλη φάση...Τέρμα καλτιλα το μαγαζί όλες τσουβαλες με μποτικα. Καμία 10αρια ήταν!
Μουσική έπαιζε συνέχεια το κομμάτι " Δημήτρη Χάνομαι.."
Πρόσχαρο μαγαζάκι στο μάτι με σταντακια τετράγωνα μεγάλα, στο βάθος και καλά έχει τα πριβέ που φαινονται όλα! Μόνο κάτι φιλία είδα να πέφτουν και δεν νομίζω το παιχνίδι να ξεφεύγει εκεί σε κάτι..
Στο μπαρ δούλευαν κάτι θειτσες και απέξω ήταν ο dj o Γιωργάκης που οι τρελές του μαγαζιού που ήταν τυφλά στο μεθύσι,του ζητούσαν συνέχεια να βάλει δικά τους κομμάτια! Έλεγε ο τρελός: " ρε που μπλεξαμε με τις τρελές"
Ήρθε ή Τάνια από Ρωσία στην παρέα μας ,ευχάριστη γυναίκα με ωραίο προσωπακι αλλά τσουβαλα! Ξανθιά γύρω στα 35-40! Την κέρασε ο Άζα ένα ποτακι και μετά από λιγο σκάει και το πιάτο - Πλατφόρμα με τα τόσα τοστακια που είχε! :o :o Μέχρι και τουρσιά είχε...
Ήρθε σε μένα μια πιωμενη Λίτσα ότι να ναι την μπουλαρισα απευθείας! Αστο της λέω είμαι άλλου...
Τα ποτά καθαρά μου φάνηκαν!
Τιμή ποτού 6€ τα περαιτέρω δεν ήθελα να μάθω!
Γιατι ήμουν τόσο χαλιά από το πιωμα που Έλεγα στους Μπακαγιοκους: " Ρε που είναι ή Πιάτσα να την κάνω"
Stade colomparade Μπακαγιοκοι τα Μελέ!!!!