Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sakichacki

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Δηλαδή κανένα καλό συνοικιακό κωλόμπαρο δεν υπάρχει ???Να κάνουμε τα παιχνίδια μας με τα κορίτσια και αν γουστάρουν συνεχίζεται και εκτός μαγαζιού. :pipa2: :knockinb:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Επίσκεψη χθες το βράδυ στο Ορχιδέα στην Καρακαση! :grin:
Μαζί με τους πομακους Azazel k
Pame gia alla! :grin:

Αφού ηπιαμε ένα ποτό στην παρακμή, δεν πάμε να πιούμε άλλο ένα ποτό σε μία ακόμη γειτονικη παρακμή! :dancing:
Καθισαμε σε ενα stand με το που εισηρθαμε στο μαγαζι με τζαμαρια που τα βλέπεις όλα αν είσαι περαστικός! :grin: Ήρθε για παραγγελία μία ταλαίπωρη ψιλοβαμμενη! :grin: Καλουτσικη εξυπηρέτηση παντως με φυστικακια και μικρά εμφιαλωμένα νερά. Χώρος συμπαθητικός , μικρός που στο βάθος έχουν κι έναν στύλο για χορούς που δεν γίνονται! Μάλλον γινόντουσαν πιο παλιά... :orchestra:
Μουσικη ελληνικά με Βερτη και γενικώς εμπορικά κομμάτια που σε κάθε τραγούδι έβλεπες και το videoclip από την tv, που ήταν τοποθετημένη πάνω από την είσοδο του μαγαζιού! :grin:
Έρχονται τα ποτα και μετά από λίγο σκάνε στην παρέα μας και τα 2 μωρά ή Ειρηνη κοκκινομαλικο το μωρό με ωραία  :boobies: που τα τόνιζε ,26 χρ. ΠΑΟΚτσου και Συριζαια!( :grin:)
Και ή Χριστίνα  μαυρομαλικο μωρό, με λεπτό σώμα και διάφορα τατουάζ ,καλουτσικα πεταχτά βυζακια ( :boobies:) και 19χρ. ΠΑΟΚτσου και Χρυσαυγιτισα! :kneel:
Ο Aza τα βρήκε σκούρα με το μωρό αυτό! :2funny: :2funny: :2funny:
Τις κεράσαμε από 2 ποτά των 6€ !( λευκά κρασακια ήταν) που στην αρχή νομίζαμε νερό ήταν! :grin:
Μας λέγανε πως πάνε πολλές φορές Χαρμπαλη για ποτό! :grin: Ρε σεις εκεί τις λέω πάνε τραβελοπαρεες και νταλικερηδες! :2funny:
Μου λένε " εντάξει ανάλογα..."
Αφού τα λέγαμε τις ρωτησαμε το παιχνίδι μέχρι που φτάνει και μας λένε πουθενά! :grin:
Ρε σεις  να σας πάω στο fever να δείτε καμία άσπρη μέρα? :2funny:
- Πας καλά μου είπαν ! :2funny:
Καλά τις λέω θα σας κάνω πρωτοσέλιδο να ξέρετε!( :2funny:)
Αυτά με τα μωρά ......είχαν πλάκα κι ας λέγαν ότι ήταν Ελληνίδες από τα Τυραννα όπως λέει και ο φίλος μας ο pame! :rockon:

Είχε κι ένα μωρο τουμπανο από την Βουλγαρία  μαυρομαλα ,με ωραίο σώμα που το τόνιζε με  τζιν σορτσάκι ! :kneel: Ηταν πιασμένο το μωρό από έναν πομακο με αμανικο! :grin: Και ή άλλη ταλαίπωρη που μας σέρβιρε πρόσφερε αγαπουλιαση σε ένα μπαρμπαδι που ήταν στην άκρη του μπαρ! :cheesy:

Και να κάνατε κάτι θα το ξέραμε! :birdman:

Stade colomparade  Πομακοι τα Μελε!
:rockon: :rockon: :rockon:
εισαι κακοτατος....ουτε ο φιλης δεν στερει απο τον κοσμο τετοια γνωση και μορφωση..........δε σε μιλαω να μιλας με τη χριστινα την απλυτοσυριζαια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Το καφέ Αστόρια στην Τριανδρια το ξέρει κανείς ?νύχτα Σαββάτου πέρασα εντελώς τυχαία από κει και είναι ένα κλειστό και πολύ σκοτεινό και ύποπτο μαγαζί όπως το είδα

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Το καφέ Αστόρια στην Τριανδρια το ξέρει κανείς ?νύχτα Σαββάτου πέρασα εντελώς τυχαία από κει και είναι ένα κλειστό και πολύ σκοτεινό και ύποπτο μαγαζί όπως το είδα

....Μανάβικο

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αλάνια μου, γνωρίζει κανείς κάτι 1)για  το "Στέλλα", πίσω από τα τραίνα στο σταθμό; Μετά από σύντομο πέρασμα, αναγνωριστικό, εθεάθη πριν καιρό, μωρό με κοντό μαλλί, ξανθό, βαθύ ντεκολτέ, Ελλ(ε)ηνίδα έμοιαζε και 2) για το "Επαφή", κάτω απτή Γιαννιτσών απτό οποίο έγινε σύντομο πέρασμα με το φίλο μου τον Τασούλη τον τραβελόμορφο και το Νίκο τον απαράδεκτο, ο οποίος χεζόταν να μπει  :-,γιαυτό και δεν μπήκαμε. Περιμένω ανταπόκριση αν κάποιος ξέρει κάτι για τα  παραπάνω.

Γλεντοκόπος.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.764
Πόντοι
38.177
Αλάνια μου, γνωρίζει κανείς κάτι 1)για  το "Στέλλα", πίσω από τα τραίνα στο σταθμό; Μετά από σύντομο πέρασμα, αναγνωριστικό, εθεάθη πριν καιρό, μωρό με κοντό μαλλί, ξανθό, βαθύ ντεκολτέ, Ελλ(ε)ηνίδα έμοιαζε και 2) για το "Επαφή", κάτω απτή Γιαννιτσών απτό οποίο έγινε σύντομο πέρασμα με το φίλο μου τον Τασούλη τον τραβελόμορφο και το Νίκο τον απαράδεκτο, ο οποίος χεζόταν να μπει  :-,γιαυτό και δεν μπήκαμε. Περιμένω ανταπόκριση αν κάποιος ξέρει κάτι για τα  παραπάνω.

Γλεντοκόπος.

Τυπε στο μπαρ Επαφη να πας μονο αν θελεις να βγαλεις γελιο η αν εισαι τριτη ηλικια!!!

Ειναι μεσα γεματο γεροντια και κατι σαβουρες που ζητανε 50ε για γαμησι  :S

Η απολυτη παρακμη!!!

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε στο μπαρ Επαφη να πας μονο αν θελεις να βγαλεις γελιο η αν εισαι τριτη ηλικια!!!

Ειναι μεσα γεματο γεροντια και κατι σαβουρες που ζητανε 50ε για γαμησι  :S

Η απολυτη παρακμη!!!

Πάντα άμεσος και κατατοπιστικότατος αζα, σευχαριστώ για την πληροφόρηση, κιεγώ κάτι τέτοιο μυριζόμουν για το "επαφή", μπορεί να γίνει αυτοψία τα επόμενα βράδια με ραμπο-παρέα όμως που δε θα κωλώσει,όχι συνταξιούχους φυσικά. Θα μπούμε για καταδρομική-χαβαλέ και ό,τι γίνει έγινε. Για το "Στέλλα" ξέρουμε τίποτα; Σευχαριστώ κιεσένα και τους υπόλοιπους για την ανταπόκριση, καλά γλέντια...

Γλεντοκόπος.

Υ.Σ:Πού χάθηκε ρε μάγκες ο τραβεστολάγνος, μαύρα μάτια κάναμε, αν διαβάζει αυτή η ψυχή, ας δώσει κανένα σημείο ζωής.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Πάντα άμεσος και κατατοπιστικότατος αζα, σευχαριστώ για την πληροφόρηση, κιεγώ κάτι τέτοιο μυριζόμουν για το "επαφή", μπορεί να γίνει αυτοψία τα επόμενα βράδια με ραμπο-παρέα όμως που δε θα κωλώσει,όχι συνταξιούχους φυσικά. Θα μπούμε για καταδρομική-χαβαλέ και ό,τι γίνει έγινε. Για το "Στέλλα" ξέρουμε τίποτα; Σευχαριστώ κιεσένα και τους υπόλοιπους για την ανταπόκριση, καλά γλέντια...

Γλεντοκόπος.

Υ.Σ:Πού χάθηκε ρε μάγκες ο τραβεστολάγνος, μαύρα μάτια κάναμε, αν διαβάζει αυτή η ψυχή, ας δώσει κανένα σημείο ζωής.
καλη μερα  φιλαρακι...για μενα το σαιτ εκτος απο ενημερωση μου παρεχει και διασκεδαση....αλλα επειδη τονν τελευταιο καιρο εχουν ερθει πολλα μαζεμενα πραγματα για να λεω και αληθειες δεν εχω και την καλυτερη ψυχολογια για να γραφω....ευχαριστω για το ενδιαφερον... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πάντα άμεσος και κατατοπιστικότατος αζα, σευχαριστώ για την πληροφόρηση, κιεγώ κάτι τέτοιο μυριζόμουν για το "επαφή", μπορεί να γίνει αυτοψία τα επόμενα βράδια με ραμπο-παρέα όμως που δε θα κωλώσει,όχι συνταξιούχους φυσικά. Θα μπούμε για καταδρομική-χαβαλέ και ό,τι γίνει έγινε.
να πάτε την Παρασκευή που θα έχει και live  :2funny: :2funny:
Μπήκα το Σάββατο αργά τη νύχτα γιατί ένας φίλος είχε την περιέργεια να το δει... Στα 5 δευτερόλεπτα μου λέει 'τι είναι αυτό ρε μαλακα πάμε να φύγουμε ' λιγοστες παρέες άνω των 65 όλοι και κάνα δυο γυναικοπαρεες προφανώς του μαγαζιού που μας κοιταξαν πολύ επίμονα μόλις μπήκαμε
Πριν μπούμε όμως έξω δύο παππούδες φευγανε με μια ξανθιά μουνάρα μιλφαρα δηλαδή δεν αποκλείεται να φορτώσεις από κει φεύγοντας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
σε οσους αρεσουν να παιζουν φρουτακια  η λεξη μαναβικο  στην ωρολογια του τζογαδορου σημαινει μαγαζι με φρουτακια... :orchestra: :orchestra: :orchestra:
ααα μάλιστα δε το σκέφτηκα έτσι... Πολύ μπουρδελο μοιάζει απ'εξω πάντως

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τραβεστολάγνε, εύχομαι να πάνε και όλα θα πάνε καλά, χαίρομαι που έδωσες το "παρών", που διάβασα από σένα, γιατί με  τις εμπειρίες σου αποτελείς έμπνευση για εμάς τους πιο άβγαλτους και δεν υπερβάλλω.Τα σέβη μου.

Άρα αγαπητέ Al Pacino μπορεί να παίξει και κανένα κλάρκ κατά τη διάρκεια της καταδρομικής στο "Επαφή", οπότε μαζί με το χαβαλέ, μπορεί και νάρθουν κιάλλα, απρόβλεπτα.

Πάει καιρός από τότε που έπαιξε συνάντηση live  εδώ Θεσσαλονίκη όλων των "τύπων" του site, καταλαβαίνετε πού το πάω, άντε να κανονίσουμε τίποτε προσεχώς.Εγώ πάντως κερνάω μπουγάτσα στο τιπ τοπ.

Καλά γλέντια...

Γλεντοκόπος.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τραβεστολάγνε, εύχομαι να πάνε και όλα θα πάνε καλά, χαίρομαι που έδωσες το "παρών", που διάβασα από σένα, γιατί με  τις εμπειρίες σου αποτελείς έμπνευση για εμάς τους πιο άβγαλτους και δεν υπερβάλλω.Τα σέβη μου.

Πάει καιρός από τότε που έπαιξε συνάντηση live  εδώ Θεσσαλονίκη όλων των "τύπων" του site, καταλαβαίνετε πού το πάω, άντε να κανονίσουμε τίποτε προσεχώς.Εγώ πάντως κερνάω μπουγάτσα στο τιπ τοπ.

Καλά γλέντια...

Γλεντοκόπος.
Τι έννοας φιλέ?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

Άρα αγαπητέ Al Pacino μπορεί να παίξει και κανένα κλάρκ κατά τη διάρκεια της καταδρομικής στο "Επαφή", οπότε μαζί με το χαβαλέ, μπορεί και νάρθουν κιάλλα, απρόβλεπτα.

Καλά γλέντια...

Γλεντοκόπος.
γλεντοκοπε...σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια :hi: :hi: :hi: :hi: ρε μπουξε τι λες να εννοει ο φιλος;;;;;;;;;;;ποτε ηταν η τελευταια επισημη συναντηση των μελων μπουρδελοκαταστασης; :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:θα σε παρω τηλεφωνο αργοτερα για τα παιρεταιρω...... :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Για τους παλιούς του αθλήματος αλλά και τους πιο παρατηρητικούς "τύπους", center cafe τύποι,λίγο πιο πάνω απτή  στροφή της Αγίου Νέστορος, την ανηφόρα που βγάζει απτή Λαγκαδά προς Αγίου Δημητρίου, παρατήρησα ένα ανατολικοευρωπαϊκών χαρακτηριστικών μιλφογκράνι πολύ καλοσυντηρημένο, με όλα του τα service απότι φαίνεται, παρέα με ένα πιο low profile κοράσιο. Ίσως να ακολουθήσει καταδρομική ή και πιο χαλαρή επίσκεψη για αναγνωριστική "πορτοκαλάδα", μιας και δεν πίνω καφέ. Γνωρίζει κανείς τίποτα ή έχει ακούσει για το εν λόγω μέρος;{Ακριβώς πάνω απτά ερείπια των κάστρων, λίγο πιο πάνω από εκεί που ήταν παλιά  οι ψιψίνες που μετέπειτα μετονομάστηκαν σε sol(αυτό φυσικά ήταν επί της Αγίου Δημητρίου), μετά πήγανε προς Γιαννιτσών, φύγανε εντελώς}.
Έχετε επίσης υπόψιν σας λίγο πιο κάτω στην Αγίου Δημητρίου πάλι, ένα κοσμοπόλιταν;Πιο παλιά στη θέση του πρέπει να είχε ένα άλλο, δε μπορώ να το θυμηθώ όμως καθόλου. Απέναντι απτόν υποσταθμό της Δ.Ε.Η, είδα τις προάλλες  δύο πορνοσακάτηδες τραβελόγερους να βγαίνουν, με έκδηλη ευθυμία, ποιός ξέρει γιατί...;

Καλά γλέντια.

Γλεντοκόπος.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.187
Πόντοι
736
''πορνοσακάτηδες τραβελόγερους''
πως το συνέθεσες αυτό παίχτη μου, κορυφαίος χαρακτηρισμός γλωσσοπλάστη μου!!!!!
Προτείνω στους moderators του bou να καθιερώσουν βραβεία γλωσσικών χαρακτηρισμών όπως Μπαμπινιώτης 1, Τζάρτζανος 2 κλπ...

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Για τους παλιούς του αθλήματος αλλά και τους πιο παρατηρητικούς "τύπους", center cafe τύποι,λίγο πιο πάνω απτή  στροφή της Αγίου Νέστορος, την ανηφόρα που βγάζει απτή Λαγκαδά προς Αγίου Δημητρίου, παρατήρησα ένα ανατολικοευρωπαϊκών χαρακτηριστικών μιλφογκράνι πολύ καλοσυντηρημένο, με όλα του τα service απότι φαίνεται, παρέα με ένα πιο low profile κοράσιο. Ίσως να ακολουθήσει καταδρομική ή και πιο χαλαρή επίσκεψη για αναγνωριστική "πορτοκαλάδα", μιας και δεν πίνω καφέ. Γνωρίζει κανείς τίποτα ή έχει ακούσει για το εν λόγω μέρος;{Ακριβώς πάνω απτά ερείπια των κάστρων, λίγο πιο πάνω από εκεί που ήταν παλιά  οι ψιψίνες που μετέπειτα μετονομάστηκαν σε sol(αυτό φυσικά ήταν επί της Αγίου Δημητρίου), μετά πήγανε προς Γιαννιτσών, φύγανε εντελώς}.
Έχετε επίσης υπόψιν σας λίγο πιο κάτω στην Αγίου Δημητρίου πάλι, ένα κοσμοπόλιταν;Πιο παλιά στη θέση του πρέπει να είχε ένα άλλο, δε μπορώ να το θυμηθώ όμως καθόλου. Απέναντι απτόν υποσταθμό της Δ.Ε.Η, είδα τις προάλλες  δύο πορνοσακάτηδες τραβελόγερους να βγαίνουν, με έκδηλη ευθυμία, ποιός ξέρει γιατί...;

Καλά γλέντια.

Γλεντοκόπος.

:hi: για το cafe στη Νέστορος δεν γνωρίζω κάτι....  :think:, για το Κοσμοπόλιταν και λίγο πιο πάνω το Τζόκερ παλιές δόξες και τα δύο και ακόμα παλιότερα ο μεγάλος Ζυγός, δεν ξέρω τώρα τι παίζει αλλά τελευταία φορά που πηγα Κοσμοπόλιταν μια μιλφ σέρβα είχε που κάπως βλεπόταν, σε γενικές γραμμές παρακμή....  :tired:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
:hi: για το cafe στη Νέστορος δεν γνωρίζω κάτι....  :think:, για το Κοσμοπόλιταν και λίγο πιο πάνω το Τζόκερ παλιές δόξες και τα δύο και ακόμα παλιότερα ο μεγάλος Ζυγός, δεν ξέρω τώρα τι παίζει αλλά τελευταία φορά που πηγα Κοσμοπόλιταν μια μιλφ σέρβα είχε που κάπως βλεπόταν, σε γενικές γραμμές παρακμή....  :tired:
συμφωνώ, όπως επίσης παλιά δόξα επι της  Αγ. Νέστορος το μόνο μαγαζί που υπήρχε μέχρι
            προ 2ετίας περίπου ήταν το κους κους κ time out με καλά κομμάτια κατα καιρούς
              το οποίο μεταφέρθηκε σταυρούπολη πλέον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom