Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
συμφωνώ, όπως επίσης παλιά δόξα επι της  Αγ. Νέστορος το μόνο μαγαζί που υπήρχε μέχρι
            προ 2ετίας περίπου ήταν το κους κους κ time out με καλά κομμάτια κατα καιρούς
               το οποίο μεταφέρθηκε σταυρούπολη πλέον

Στο γνωστό μέρος;

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
ναι δεν ξέρω αν γνωρίζεις εκεί κοντά στην τερψιθέας παρακάτω
Έχει όμως πάντα σιγανή μουσική λες και παίζει κανα walkman ειναι
και σπάζομαι όποτε πάω  :s&m_1: :s&m_1:

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
ναι δεν ξέρω αν γνωρίζεις εκεί κοντά στην τερψιθέας παρακάτω
Έχει όμως πάντα σιγανή μουσική λες και παίζει κανα walkman ειναι
και σπάζομαι όποτε πάω  :s&m_1: :s&m_1:

Το Κους κους είναι όντως στην πλατεία Τερψιθέας και εκτός από την μουσική είναι πολύ μικρό και ψιλοκαταθλιπτικό, έχει γυναίκες ψιλο μιλφακια δεν τρελαίνομαι απλά πάω που και που λόγω γνωριμιών με μια "μικρά" ;) , αν είναι να πάω εκεί δυτικά θα προτιμήσω  δίπλα στο Αμβροσία... :tired:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Το Κους κους είναι όντως στην πλατεία Τερψιθέας και εκτός από την μουσική είναι πολύ μικρό και ψιλοκαταθλιπτικό, έχει γυναίκες ψιλο μιλφακια δεν τρελαίνομαι απλά πάω που και που λόγω γνωριμιών με μια "μικρά" ;) , αν είναι να πάω εκεί δυτικά θα προτιμήσω  δίπλα στο Αμβροσία... :tired:
έχει ενα καλό μικρό, μελαγχροινό ? μήπως λες την αρμένισσα  :dancing: :dancing:

gourmet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
Παίδες ξερει κανενας το merlin στο κορδελιο

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Παίδες ξερει κανενας το merlin στο κορδελιο

:hi: Στο τέρμα του κεντρικού δρόμου του κοερδελιού δίπλα στο καφενείο,συμπαθητικός χώρος, το έχει η Μαρία η Αρμένισα, με αρκετές γυναίκες μέσα ειδικά ΠΣΚ πίνουν βέβαια σχετικά γρήγορα....!! :tired:

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Είμαι αυτή τη στιγμή σε παρακμοclub της επαρχίας και η κατάσταση είναι εντελώς surreal... Προσπαθώ εδώ και 80 λεπτά να καταλάβω αν είναι κωλόμπαρο ή όχι. Τόσο άθλια είναι αυτά που βλέπω. Δεν έχω καταλήξει ακόμα επειδή οι κυρίες είναι απασχολημένες.. Άμα είναι κωλόμπαρο είναι άνετα ότι πιο άθλιο υπάρχει στη χώρα. Αν δεν είναι, τότε τα τραγελαφικά που βλέπω είναι άνετα το καλύτερο show παρατράγουδων, τύπου Πάνιας. Όπως και να το δεις, επική εμπειρία. Και μετά έχουμε παράπονα στη Θεσσαλονικάρα! :cheesy:

...μλκς θέλω να βγάλω βίντεο και δεν μπορώ.... χαχα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Είμαι αυτή τη στιγμή σε παρακμοclub της επαρχίας και η κατάσταση είναι εντελώς surreal... Προσπαθώ εδώ και 80 λεπτά να καταλάβω αν είναι κωλόμπαρο ή όχι. Τόσο άθλια είναι αυτά που βλέπω. Δεν έχω καταλήξει ακόμα επειδή οι κυρίες είναι απασχολημένες.. Άμα είναι κωλόμπαρο είναι άνετα ότι πιο άθλιο υπάρχει στη χώρα. Αν δεν είναι, τότε τα τραγελαφικά που βλέπω είναι άνετα το καλύτερο show παρατράγουδων, τύπου Πάνιας. Όπως και να το δεις, επική εμπειρία. Και μετά έχουμε παράπονα στη Θεσσαλονικάρα! :cheesy:

κανε πως μιλας στο κινητο κλεισε και το αλλο αυτι,αλλα βαλε να τραβαει βιντεο και οτι παρει το πλανο!!

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
κανε πως μιλας στο κινητο κλεισε και το αλλο αυτι,αλλα βαλε να τραβαει βιντεο και οτι παρει το πλανο!!

Δε φαίνεται τπτ να πάρει. Άμα βάλω και φλας θα καρφωθώ. :P

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τα πάντα κατατοπιστικά σχόλιά σας, θα αποφασιστεί απτό κέντρο επιχειρήσεων η ημερομηνία των καταδρομικών και όταν μάθω και εγώ κάτι παραπάνω, θα ενημερωθείτε...Μέχρι τότε, καλά γλέντια.

Γλεντοκόπος.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Στο κωλομπαρο κοσμοπόλιταν τι παίζει?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

εγω απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι ειναι ενα φυσιολογικοτατο κλασικο κολομπαρο χωρις να του λειπει τιποτα , τι το αφυσικο βλεπεις αδερφε ? τελεια πραγματα , αλλοι θα ηθελαν να ζουνε εκει μεσα....ειδικα αν εχει και τιποτα 60αρες με 50 κιλα κυτταριτιδα, τι στον κοσμο

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Παίδες τα φώτα σας!X love πετρου συνδικα ,ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει εκει;έχει πάει πρόσφατα κανεις;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
οι παλιες σευχελλες?
σαν σευχελλες ηταν ντεμι φαση...τωρα τι παιζει...who knows

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ψαχνω αλλα αναφορες για ενα μαγαζι κοντα στην ετ3 που λεγεται aroma κωλομπαρο...δεν βρισκω...!!ξερει κανεις τιποτα?

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Στο κωλομπαρο κοσμοπόλιταν τι παίζει?
Μιας και πλήρωσα κάτι γραμμάτια κάτω στην περιοχή Γιαννιτσών και έχοντας κάνει καταδρομική με τον asverko(έχει ενημερώσει στο threaad "πιάτσες/τραβέλια-Θεσσαλονίκη) στην "Επαφή"(καταστάσεις του τύπου "Όλα είναι δρόμος Βιετνάμ"), ήρθε η ώρα να σας πω τί παίζει κοσμοπόλιταν, περιοχή Δ.Ε.Η , Αγ.Δημητρίου...Ο χώρος καθαρός για αυτό που είναι και με ωραίο design , σχετικά μεγάλοι μέσα σε ηλικία, 3 μουνιά μέσα να παίζουν και 2 μιλφογκράνια για μερακλήδες...Η μία, κατά δήλωσή της Σερβίδα, η Ναταλία, μελαχρινή, αλόγα, πίνει πολύ γρήγορα ό,τι της κερνάς(στα 10 η τιμή του "θηλυκού" ποτού, 8 του "αρσενικού") και μάλλον ψάχνει χορηγό-καληνυχτάκια, διότι δε μπόρεσα να καβατζώσω... Οι άλλες δύο έμοιαζαν για ρ/π , όμως δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Όσο για τα μικφογκράνια, το ένα ονόματι Ταμάρα, 40-45 καλοκαιριών, μάλλον Βουλγάρα, βυζαρού την έψησα για κανένα εξτραδάκι εκτός μαγαζιού και είδα ότι την επόμενη φορά μπορεί να ακολουθήσει, επ'αμοιβή φυσικά.
Οι φατσούλες των θαμώνων  που κυκλοφορούν μέσα στο μαγαζί δεν είναι και για να παρουσιάζουν παιδική εκπομπή τα πρωινά, οπότε να είστε μετρημένοι. Μπείτε, δείτε και απέλθετε...
Καλά γλέντια,

Γλεντο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom