Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Παιδες, ενα μαγαζι στη Νεαπολη, "Καστρο", ειναι απλα ενα σπορτ μπαρ ή και κατι αλλο?
Γκομενες ,κερασματα κτλ??/
καφενείο είναι για αγώνες, χαρτιά κτλ που κάθονται ώς αργά όμως κάποιες φορές με ποτα
κ χαβαλέ αλλά καμμία σχέση με παπάκι. η νεάπολη πάντα υστερούσε σε κωλόμπαρα πλήν των
μαγαζιών της δεκαετίας 80 για όσους θυμούνται  :tickedoff: . τελευταία ήταν το boss που 
έκλεισε καθώς και ενα ακόμα που θα άνοιγε παρ'ολίγον στο δρόμο πηγαίνοντας προς πολίχνη
αλλα δεν τα κατάφερε τελικά. Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως έμαθα πως άνοιξε ξανά με
νέα διέυθυνση το παλιό γωνιακό μαγαζί του 'μυτηλινιού' στη μενεμένη. Το μαγαζί ήταν περίπου
άδειο όταν πήγα κατα τις 3.5-4 βρήκα όμως παλιές γνώριμες παρουσίες, απ'ότι είδα ήταν 3
κοπέλες μέσα στο μπάρ΄, η μία milf ουκρανέζα με ξανθό κοντό πολύ καλή κ οι άλλες 2 μια
ξανθούλα μέτρια κ μια μελαγχροινή που δεν ορμάει καμμία. θα ξαναπάω πάντως γιατί έμαθα οτι
θα φέρει γυνάικες το μαγαζί και θα ενημερώσω  :s&m_3:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλησπερα..Γιανιτσων με αγιων παντων γωνια εθεαθη μια ξεκωλη θεια καβλιαρα προσπαθησα να προσεγγισω και μου λεει ειμαι χορευτρια..εκει στον τριτο οροφο εχει ταμπελα κεντρο διασκεδασης "ΑΠΡΟΟΠΤΟ" γνωριζουμε κατι
αδερφε το μαγαζί δουλεύει σαν κέντρο γνωριμιών, είναι πόλος έλξης μεγάλων ηλικιών
κυρίως , να πάς με παρέα πάντως έχει χαβαλέ. Εξαρτάται απ τα γόυστα σου  :grin: :grin: 

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αδερφε το μαγαζί δουλεύει σαν κέντρο γνωριμιών, είναι πόλος έλξης μεγάλων ηλικιών
κυρίως , να πάς με παρέα πάντως έχει χαβαλέ. Εξαρτάται απ τα γόυστα σου  :grin: :grin: 
θα παει μονος του! Ειναι gilf- ακιας ο μλκ μου! :grin:

ivandos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
καφενείο είναι για αγώνες, χαρτιά κτλ που κάθονται ώς αργά όμως κάποιες φορές με ποτα
κ χαβαλέ αλλά καμμία σχέση με παπάκι.

ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση αδελφε! να εισαι καλα!
Ψηθηκα για Αποροοπτο παντως χαχα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Περασμα την προηγουμενη Κυριακη με τον Μαυρο απο Ρομεο (ελεος με τις μπαζοφακλανες συνταξιουχες  :jerking:) και μετα απο Δωρα,στον ανακαινισμενο χωρο οπου επιτελους με δυσκολια μπορει καποιος να δει τι κανει ο αλλος,οχι οπως πριν που ηταν σαν τσοντοσινεμα  :rolleyes:
Λιγα πραγματα και στην Δωρα,η Μιχαελα την εκανε Ρουμανια(προλαβε πηρε αιφον στην Ελλαδα και κανει ζωντανη αναμεταδοση τωρα απο το τσαντιρι της Ρουμανιας)ηταν εκει η Αλβανιδα μιλφαρα 30+ με τις βυζαρες(ωραιο τυπακι,μονο για να βγαλεις γελιο ομως  ;) δεν αξιζει για τιποτα αλλο)και κανα δυο ακομα Ρουμανακια που δεν ηρθαν στην παρεα μας(καλυτερα γιατι ο Μαυρος ηταν λιωμα και θα ελεγε παλι τις μαλακιες του)  :hi:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Περασμα την προηγουμενη Κυριακη με τον Μαυρο απο Ρομεο (ελεος με τις μπαζοφακλανες συνταξιουχες  :jerking:) και μετα απο Δωρα,στον ανακαινισμενο χωρο οπου επιτελους με δυσκολια μπορει καποιος να δει τι κανει ο αλλος,οχι οπως πριν που ηταν σαν τσοντοσινεμα  :rolleyes:
Λιγα πραγματα και στην Δωρα,η Μιχαελα την εκανε Ρουμανια(προλαβε πηρε αιφον στην Ελλαδα και κανει ζωντανη αναμεταδοση τωρα απο το τσαντιρι της Ρουμανιας)ηταν εκει η Αλβανιδα μιλφαρα 30+ με τις βυζαρες(ωραιο τυπακι,μονο για να βγαλεις γελιο ομως  ;) δεν αξιζει για τιποτα αλλο)και κανα δυο ακομα Ρουμανακια που δεν ηρθαν στην παρεα μας(καλυτερα γιατι ο Μαυρος ηταν λιωμα και θα ελεγε παλι τις μαλακιες του)  :hi:
φιλαράκι, μήπως είδες αν δουλεύει στο ρομέο μια ξανθιά μουνάρα (η πιο ωραία
απο το μαγαζί) μακρύ μαλλί με τρομερό κορμί? τουλάχιστον πριν απο κανενα μήνα
που πήγα δούλευε αλλα δεν μπορείς να την πετύχεις ποτέ ξέμπαρκη, πάντα έχει
κατι παππούδες  :headbang: :headbang:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
φιλαράκι, μήπως είδες αν δουλεύει στο ρομέο μια ξανθιά μουνάρα (η πιο ωραία
απο το μαγαζί) μακρύ μαλλί με τρομερό κορμί? τουλάχιστον πριν απο κανενα μήνα
που πήγα δούλευε αλλα δεν μπορείς να την πετύχεις ποτέ ξέμπαρκη, πάντα έχει
κατι παππούδες  :headbang: :headbang:

Εκεί ήταν,την πέτυχα στο φεύγα,καθόταν έξω από το μαγαζί για να κάνει ένα τσιγάρο.της πρότεινα να έρθει μαζί μας για ποτό αλλά φάγαμε ακυρο (σιγά μην έλεγε Ναι,εξάλλου για πλάκα το είπα εγω)ωραίο μουνι είναι,το μοναδικό που αξίζει εκεί μέσα.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Εκεί ήταν,την πέτυχα στο φεύγα,καθόταν έξω από το μαγαζί για να κάνει ένα τσιγάρο.της πρότεινα να έρθει μαζί μας για ποτό αλλά φάγαμε ακυρο (σιγά μην έλεγε Ναι,εξάλλου για πλάκα το είπα εγω)ωραίο μουνι είναι,το μοναδικό που αξίζει εκεί μέσα.
Ρομεο ποιο λέτε ρε μαγκες?

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
πρέπει να είναι ξινύλα τέτοια εντύπωση μου δίνει, τί λες ? να δώ πότε
θα το πετύχω ελεύθερο, πάντως οι
υπόλοιπες έχεις δικιο ειναι σαν  παλεστές  :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλησπέρα στην παρέα...  βλέπω έχει πέσει πολύ το επίπεδο στα μαγαζιά... άσε που μερικά από τα παλιά καλά της προηγούμενης δεκαετίας (για να μη πω εικοσαετίας) έχουν κλείσει οριστικά... Να κάνουμε μία λίστα με τα μαγαζιά που έχουν καλό value for money?  Νομίζω αρκετά καλό vmf έχει το captain morgan με τα ποτά στο 5/10...  Κάποιο άλλο;  Και επίσης έχουμε γεμίσει ξένες.  Δε λέω, καλές οι Ρωσίδες, ρατσιστής δεν είμαι αλλά μου έλειψαν οι Κατερινιώτισες, Σερραίες και Δραμινές του παρελθόντος...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
να χαιρεσε που υπαρχουν ακομα λιγες παραγκουλες με γιαγιαδες για τους εθισμενους του ειδους

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Stefan00 για το γιαγιάδες θα διαφωνήσω μιας και έχει 2-3 καλά νεαρά τεμάχια 20 με 30 τώρα για τις υπηρεσίες είναι το κλασικό το κωλόμπαρο, τα έχουμε πει πολλές φορές εκεί πάμε για τον χαβαλέ και για το μπαλαμούτι αν πιστεύει κάποιος ότι θα κερδίσει τίποτα παραπάνω ή πολύ μόρτης και γόης πρέπει να είναι ή να έχει golden κάρτα και ψυχολογία χορηγού.
Τόσο απλά τόσο όμορφα είναι τα πράγματα...5 ευρά η μπύρα η δικιά σου ούτε σε καφετέρια δεν έχει (να μην μιλήσω για 10αρικο και είσοδο) και τέλος το να κεράσεις 1-2 ποτά δεν θα σου φύγει το μηνιάτικο. Απλά το αρνητικό για εμάς είναι ότι μαζεύει αρκετό κόσμο με αποτέλεσμα να μην πολύ ασχολούνται με τον κάθε πελάτη, (λογικό απο τη άλλη μεροκάματο βγάζουν) και τα καλά τεμάχια θα είναι απασχολημένα. Μοναδική λύση διαλέγεις νεκρές μέρες και αποφεύγεις Παρασκευή και Σάββατο. ;) 

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281
Στο μουλεν ρουζ στην Καρακαση ειναι...για μενα πανακριβο,ακους εκει 7 ευρω η μπυρα,νταξει ειπαμε αν θελουν πελατες καλο θα ηταν να τις ριξουν.Οσον αφορα τα κοριτσια εκει μεσα...η σαρα και η μαρα...μονο μια αξιζει που κανει παντα στριπτιζ εκει μεσα.

nikolaspap

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2014
Like
6
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές...ένα Αμόρε Club πανω στη Λαγκαδα, τί φάση? τι είναι? στριπτιτζάδικο, κωλόμπαρο?? όλες οι πληροφορίες δεκτές!! :kneel:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Γεια σας συναγωνιστές...ένα Αμόρε Club πανω στη Λαγκαδα, τί φάση? τι είναι? στριπτιτζάδικο, κωλόμπαρο?? όλες οι πληροφορίες δεκτές!! :kneel:
κωλομπαρο φαση φιλε αλλα δεν αξιζει μια!!!μπαζομαγαζο απο τα λιγα!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Σε λιγες μερες θα γραψω για ενα μαγαζακι στα ανατολικα! :grin: Απλως δεν τα γραφω απο τωρα για να δω που το παει η αφεντικινα μαζι μου!( :smitten:). Ας μην ξερει απο τωρα σε ποιον λεει τα μυστικα της! :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
προσεξε αν πας με τα λεφτα! Χρεωνουν αβερτα στο πριβε της πλακας! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom