Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
ειδαμε και εσενα τον σχετικο πως απαντησες...αφου ουτε εσυ ξερεις βρε ανιδεε!!μονο ο φακιρης απαντησε και αυτος τηλεφωνικα...

Πανε ρωτα κανενα πακιστανο να σου πει,ξερεις εσυ...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Κανενα δικο μας αλανι να τριγυρνει σε κανα κωλομπατο??? Πατσινε δωσε  στιγμα ρε φιλε

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Αλ??? Δεν την γλιτωνεις,,θα τρακαρουμε χαχα.. παιζει να γνωριζομαστε ηδη!!  ενημερωνε ρε φιλε εστω σε pm  οταν αλητευεις,παιζει να γυρναω και εγω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στο κωλομπαρακι της Ορχιδεας πριν μια βδομαδα εβγαλα μια επικη εικονα! :grin:

2rxihxw.jpg
:tooth: :tooth:

ηταν γκολ ο πομακος μας! :rockon:

stade colomparade Δροσεροι τα Μελε!
:rockon: :rockon: :rockon:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Στο κωλομπαρακι της Ορχιδεας πριν μια βδομαδα εβγαλα μια επικη εικονα! :grin:

2rxihxw.jpg
:tooth: :tooth:

ηταν γκολ ο πομακος μας! :rockon:

stade colomparade Δροσεροι τα Μελε!
:rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε μπούχε....
Πρόσεχε τί φώτο ανεβάζεις, η "φατσούλα" της κοπέλας σε ζουμ κάνει "μπαμ" και μπορεί να σε "ξεσκίσει" σε μηνήσεις μέχρι να σ`αφήσει στη ψάθα...
Ακόμα κι ο τύπος κι ας μη φαίνεται η φάτσα του μπορεί να σου "ρίξει" ότι πρόβλημα έχει μέσα στο κεφάλι του....
Επειδή η δουλειά μου έχει να κάνει με ψηφιακή τεχνολογία δεν φαντάζεσαι πόσοι μου ζητάνε τέτοιου είδους βοήθειες...

Τελείως φιλικά και συμβουλευτικά...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ακόμα κι ο τύπος κι ας μη φαίνεται η φάτσα του μπορεί να σου "ρίξει" ότι πρόβλημα έχει μέσα στο κεφάλι του....
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά το νόημα, αλλά για μένα επιβάλλεται να το κυνηγήσει ο τύπος εάν και εφόσον το μάθει και θα έχει μεγάλο δίκιο.

christos_99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αλάνια μου, γνωρίζει κανείς κάτι 1)για  το "Στέλλα", πίσω από τα τραίνα στο σταθμό; Μετά από σύντομο πέρασμα, αναγνωριστικό, εθεάθη πριν καιρό, μωρό με κοντό μαλλί, ξανθό, βαθύ ντεκολτέ, Ελλ(ε)ηνίδα έμοιαζε

Γλεντοκόπος.

Καλησπερα συναγωνιστες και καλως σας βρηκα.! Για το Στελλα εμενε παλιοτερα μια πρωην στην περιοχη πισω απ το σταθμο και περνουσα μπροστα απ το μαγαζι αρκετα συχνα πηγενοντας σπιτι της, εχει καλουτσικα μωρακια, που με κοζαριζαν καθε φορα που περνουσα. Ποσες φορες ειπα να μπω για ενα ποτο πριν παω στην κοπελα μου ή στο φευγα, αλλα φοβομουν μην με παρει γραμμη απο κανα μπαλκονι... Και πρωι δουλευει καφετερεια, εχει συνταξιουχους της περιοχης που πινουν Ελληνικο

Εγγρ.
24 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ
(ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ)

Παρεπιπτόντως η εγγραφή ηταν η πλέον δύσκολη , χρειαστηκε να αλλάξω πολλά username και συμπλήρωσα συνολικά πάνω απο 20 φορές τη φόρμα ...

Είχε πει ο Πατσίνο που είχε πάει με τους φίλους του στο Καπτεν Μοργκαν στο Κορδελιό και μου φάνηκε ιδανική φάση. Κι επειδή σε αυτές τις “δουλειες” τα πολλα λεφτά δεν είναι στις μετακινήσεις , λεω ας το κάνω , αν και μένω μακριά . Κατέβηκα από Κασσανδρου στην Εγνατία για να πάει ο ταξιτζης ευθεία , γιατι ηταν 1.30 και η ταρίφα ηταν διπλη. Ηταν λίγο πιο μακριά απ οτι υπολογιζα , οπότε 9 ευρω.

Με λίγο ψάξιμο το βρήκα , κεντρικό ηταν . Κάθομαι , με σερβίρει μία ξανθιά που μου θυμίζει εντονα μία απαίσια που ξέρω απ την πραγματική ζωη , οπότε την έδιωξα. Μετα μου ήρθε μια Ρουμάνα , που ήταν ετσι κι αλλιώς ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στο μαγαζι . Ξετρελάθηκα , οπότε την κέρασα 3 ποτα διπλά , 10 ευρώ εκαστο. Καναμε σταδιακα από αγκαλιες , φιλια , χουφτωμα , τριψιμο , χουφτωμα μεσα απο τα ρουχα και μπολικο γλύψιμο στην περιοχη του στήθους που ηταν πραγματικά υπέροχο. Μια χαρά . Είχε ενα πάθος με τα γλωσόφιλα που γενικα δεν μου πολυαρεσουν , αλλοτε τα απέφευγα και άλλοτε “ενεδιδα”  Αυτη ηταν η πρώτη ωρα στο μαγαζι , 2-3 ας πούμε. Κλασικα , θελεις να περάσουν και άλλες κοπέλες ή να πιεις κάτι και με μια ακόμα , για να έχεις άποψη. Ε, εκατσα ακομη 2 ωρες και κατι και δεν πέρασε ούτε μια. Καποιες με τσάτισαν , γιατι αυτο που κάναν ηταν δημοσιουπαλληλικι , καθότανε στο μπαρ και παιζαν ξερω γω , Ποκεμον ή παίρναν τηλεφωνα και δεν πηγαίνανε σε πελατες ή πηγαινανε μόνο σε 1-2 που τους ξερανε.  Μετρησα ολα τα φωτιστικα , εφαγα ολα μου τα φρουτακια , μεχρι και τα σαπια , πηγα 3-4 φορες τουαλέτα , γενικα κυκλοφορούσα σα δυσμοιρος . Το μαγαζι είναι απο τα πλέον ακατάλληλα για να πας χωρις παρέα. Εκνευριστηκά ηταν και τα παππουδια ολογυρα , τα οποια ειχαν μπεκρουλιασει και φωνάζαν – πραγματικά μου πήραν τα αυτια . Μπορεις πάντα βεβαια να πας στο μπαρ και να πεις , θελω την ταδε κοπέλα να κάτσει μαζι μου , αλλα δεν μου αρεσει . Δηλαδη οταν η αλλη δεν ερχεται να σου κάνει παρέα ουτε καν πληρωμενη παρεα , απο μονη της , πάει να πει οτι της εισαι απωθητικος . Με τη δικια μου λογικη , που ειναι παντα λιγο πεσσιμιστικη .

Για να πω την αληθεια έκατσα τοσες ωρες γιατι λυπόμουν και άλλο 9ευρω στον ταξιτζη. Για να είναι δηλαδη μονή η ταριφα ή να παρω λεωφορειο. Αν ηξερα το δρομο , θα ειχα παει με το οικογενειακο αυτοκινητο και πιστευω κατα τις 3.30 – 4.00 θα εφευγα , και μπορει να πήγαινα αλλου ή να γυριζα σπιτι , αναλόγως τη διάθεση. Με ταξι όμως , μόνος , και τόσο μακριά απο το σπίτι σου , αισθανεσαι helpless , αυτην ειναι η αληθεια.

Μου εκανε εντυπωση μια θεια στο μπαρ , αδιαφορη εμφανισιακα , πιθανώς το αφεντικο , που ηταν συνέχεια χαμογελαστή και ενίσχυε το παρεϊστικο κλιμα , καθως και η σερβιτορα , ακομα πιο αδιαφορη εμφανισιακα (σχεδον σαν αγορι εμοιαζε) που ηταν εξαιρετικα σβέλτη και αεικίνητη , σκουπιζε τραπεζια , εκανε ποτα , σαλατες , σερβιρε , εφερνε τον παγο , αδειαζε τασακια , τα παντα ολα. Πραγματικα καλη σερβιτορα. Αυτα τα πρόσεχα βέβαια μόνο εγω που ημουν μόνος και νηφαλιος , τα μπαρμπαδια δεν βλέπαν τη μυτη τους , ενω σε κάποια φαση αρχισα να χουφτώνονται και μεταξύ τους !
Η μουσικη ηταν  Καρρας , Κιαμος , Παντελιδης , Οικονομοπουλος κτλ. και αν δεν κανω λαθος επαιζε κανονικα με dj , δεν ηταν λιστα απο το youtube. Απο εκει που καθόμουν δεν φαινόταν καλα , αν αυτος που πιστευω οτι ηταν ο dj , ηταν όντως .

Θα ξαναπήγαινα στο Morgan , αλλά με αμάξι , και με λιγότερη υπομονη !

Μαγκες , το πρώτο μαγαζι που ειχα πάει αυτου του είδους , ηταν το Blue Iguanna , πριν 10 χρόνια. Εχω πάει γύρω στις 15 φορές σύνολο , και μόνος και με παρέα. Ειναι το μοναδικο μερος που φευγω παντα ευχαριστημενος και δεν κλαιω τα λεφτά μου. Οτιδήποτε άλλο εχω δοκιμάσει στη sex industry , ηταν αμφιλεγόμενο , αλλοτε πολυ ακριβο , καποιες φορες φοβηθηκα και για αρρωστιες , μπορω να πω οτι εχω πληγωθει κιολας καποιες φορες , με την εννοια οτι την αλλη μερα αισθανόμουν χειροτερα απο οτι πριν παω. Ειμαι καλο παιδάκι , και δεν μου κάνουν τα παντα καλο.
Αν γύριζα το χρόνο πισω , δεν θα είχα παει πουθενα αλλου , θα ειχα παει 25 φορες στο Blue Iguanna , αντι για 15 , και μαλλον θα ειχα ξοδεψει και λιγοτερα. Τωρα ενταξει , ειναι τι θελει ο καθενας , ειναι καθαρα προσωπικο. Και σαν κωλομπαρο ομως μόνο να το δω το Iguanna και όχι σαν στριπτιτζαδικο , παλι με συμφερει. Value for money. Safe pleasure. Απλά εχεις πάντα την άτιμη την περιέργια να δεις και κάτι άλλο , είναι διαολική η περιέργια για αυτα τα μερη . Κάποια στιγμή θα γράψω review για άλλα που εχω δοκιμάσει στη sex industry , πού μου πιάσαν τον κώλο , πού περασα χάλια , γιατί πέρασα χάλια , πού αισθάνθηκα ότι κινδύνευσα απο αφροδίσια κτλ.

Θα συνεχισω το ποστ και για τη βραδια στο Καπτεν Μοργκαν κάποια αλλη φορα , καθως η βραδια μου δεν τελειωσε. Κλασικα προσπαθεις να διορθωσεις  μία κακή βραδιά συνεχίζοντας την , για να μην πας στο σπίτι με τη γεύση της παπάρας , οπότε στο τέλος την κάνεις ακόμα χειρότερη.
Stay tuned !

sakismanikas

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Τα φωτα σας για ''Νεραιδα'' Λαμπρακη Τουμπα,αξιζει η επισκεψη?

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ξερουμε τιποτα για το xxlove  κρητης με πετρου συνδικα ;

ivandos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Παιδες, ενα μαγαζι στη Νεαπολη, "Καστρο", ειναι απλα ενα σπορτ μπαρ ή και κατι αλλο?
Γκομενες ,κερασματα κτλ??/

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
ξερουμε τιποτα για το xxlove  κρητης με πετρου συνδικα ;
Το πρώην Σεϋχέλλες άλλαξε όνομα και διακόσμηση. Καλό περιβάλλον και γύρω στις 7 8 γυναίκες οι μισές καλές. Δεν πολυπροχωραει το θέμα αλλά για ποτάκι και καυλαντισμα καλά είναι. Αλλά γούστα είναι αυτά

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλησπερα..Γιανιτσων με αγιων παντων γωνια εθεαθη μια ξεκωλη θεια καβλιαρα προσπαθησα να προσεγγισω και μου λεει ειμαι χορευτρια..εκει στον τριτο οροφο εχει ταμπελα κεντρο διασκεδασης "ΑΠΡΟΟΠΤΟ" γνωριζουμε κατι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συναγωνιστες καλησπερα..Γιανιτσων με αγιων παντων γωνια εθεαθη μια ξεκωλη θεια καβλιαρα προσπαθησα να προσεγγισω και μου λεει ειμαι χορευτρια..εκει στον τριτο οροφο εχει ταμπελα κεντρο διασκεδασης "ΑΠΡΟΟΠΤΟ" γνωριζουμε κατι
θεια χορευτρια η θεια της χορευτριας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom