Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Χθεσινη Επισκεψη που ειχε event στο Porto Bello περιοχη Χαριλαου! :grin: Μαζι μου εξωθεσμικος φιλος(μεγαλος κωλομπαρας εισαι μλκ μου! :rockon:). Ειχα παει και τον Μαυρο πριν λιγες μερες και εφυγε με μεροκαματο! :grin:

Το μαγαζι απο εξω οταν το βλεπεις σου κανει για φρουταδικο αλλα..
Εσωτερικα με το που μπαινεις εχει αριστερα ενα γωνιακο μικρο μπαρακι! Κεντρικα ειναι το μεγαλο μπαρ( :rockon:) και στον διαδρομο της τζαμαριας 3-4 stand!

Μουσικη ελληνικα στην καταλληλη ενταση για να ανταλλαζεις κουβεντες ειτε με φιλο,ειτε με το εκαστοτε μωρο! :boobies: Ωραιος φωτισμος και γενικα βγαζει το μαγαζι μια ζεστασια και μια θετικη αυρα που δεν μπορεις να μην ξαναπας! Καλα εγω παω για αλλον λογω πλεον ... :grin:

Τα κοριτσια του μαγαζιου ειναι η Μαρθα απο Σαντανσκι το μωρο! Μαυρομαλλα προς καρρε το μαλλακι ,σκουροχρωμη επιδερμιδα ,γλυκητατο προσωπο και ομιλητικο πολυ! Ειναι λιγο κοντουλα αλλα εχει ωραιο σωμα και ειδικα( :kissass2:). Χορεψε oriental κατα τις 02.00 που το ειχε! :orchestra:
Ρητα . Ξανθο μωρο με λουκ πλεξιδα-κοτσιδα! Ωραια βυζακια εχει ,εχει λιγο τις καμπυλες της το μωρο αλλα του πανε! :grin:
Στελλα. Το παιζει ελληνιδα απο τα Τυραννα! Skinny μωρο ..μαυρομαλλα με μακρυ μαλλι ,παντα φοραει ωραια φορεματακια το μωρο και τσιμπανε οι επενδυτες! :grin:
Ειρηνη. Αυτη δουλευει μεσα στο μπαρ! Καστανο μαλλι με φοβερες( :tits:) . Εχει και διαφορα ταττου πισω στην πλατη! Εχει ολο τον ελεγχο του μαγαζιου και δεν παιζει καποιο παιχνιδι! :grin:
Εχει και αλλες 2-3 !Ολα ειναι ωραια μωρα και σε καλη ηλικια ακους Stefan ακουτα μλκ μου! :grin:
Και παμε στην καψουρα μου! Την Ειρηνη η οποια ειναι και αφεντικο! :grin: Ξανθια γυναικαρα με φοβερο προσωπο! Εχει κατι ματαρες καταπρασινες που με μαγεψαν! :kneel: Ειναι 3 πιο πανω σκαλοπατια επιπεδο γυναικας στο μυαλο . Μιλας για ολα τα θεματα μαζι της ,χωρις να κουραζει. Περπατημενη γυναικα που ξερει τι μπορει να παρει απο τον καθενα! Θα μπορουσα να μιλαω για ωρες γι αυτο το πλασμα αλλα το σταματαω. Την θαυμαζω.. :smitten: :smitten: :smitten: και οχι μονο! :grin:
Καλα σε μενα επεσε στην περιπτωση ..να την μαγευω με αυτα που της λεω και το κερασμα να γινεται εναλλαξ μεταξυ μας και χωρις να ζηταει! :rockon: Ειρηνη εισαι ερωτας ...!!!

Τιμη ποτου 5€!
Τιμη κερασμενου ποτου 10€! Μαλλον υπαρχει και διπλο!
Δεν παιζει τιποτα εκει μεσα !( :pipa1:)

Εκει με βλεπω καθε μερα διπλα της ως τα Ξημερωματα! :rockon:

Stade colomparade Μπακαγιοκοι τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Χθεσινη Επισκεψη που ειχε event στο Porto Bello περιοχη Χαριλαου! :grin: Μαζι μου εξωθεσμικος φιλος(μεγαλος κωλομπαρας εισαι μλκ μου! :rockon:). Ειχα παει και τον Μαυρο πριν λιγες μερες και εφυγε με μεροκαματο! :grin:

Εσωτερικα με το που μπαινεις εχει αριστερα ενα γωνιακο μικρο μπαρακι! Κεντρικα ειναι το μεγαλο μπαρ( :rockon:) και στον διαδρομο της τζαμαριας 3-4 stand!

Μουσικη ελληνικα στην καταλληλη ενταση για να ανταλλαζεις κουβεντες ειτε με φιλο,ειτε με το εκαστοτε μωρο! :boobies: Ωραιος φωτισμος και γενικα βγαζει το μαγαζι μια ζεστασια και μια θετικη αυρα που δεν μπορεις να μην ξαναπας! Καλα εγω παω για αλλον λογω πλεον ... :grin:

Τα κοριτσια του μαγαζιου ειναι η Μαρθα απο Σαντανσκι το μωρο! Μαυρομαλλα προς καρρε το μαλλακι ,σκουροχρωμη επιδερμιδα ,γλυκητατο προσωπο και ομιλητικο πολυ! Ειναι λιγο κοντουλα αλλα εχει ωραιο σωμα και ειδικα( :kissass2:). Χορεψε oriental κατα τις 02.00 που το ειχε! :orchestra:
Ρητα . Ξανθο μωρο με λουκ πλεξιδα-κοτσιδα! Ωραια βυζακια εχει ,εχει λιγο τις καμπυλες της το μωρο αλλα του πανε! :grin:
Στελλα. Το παιζει ελληνιδα απο τα Τυραννα! Skinny μωρο ..μαυρομαλλα με μακρυ μαλλι ,παντα φοραει ωραια φορεματακια το μωρο και τσιμπανε οι επενδυτες! :grin:
Ειρηνη. Αυτη δουλευει μεσα στο μπαρ! Καστανο μαλλι με φοβερες( :tits:) . Εχει και διαφορα ταττου πισω στην πλατη! Εχει ολο τον ελεγχο του μαγαζιου και δεν παιζει καποιο παιχνιδι! :grin:
Εχει και αλλες 2-3 !Ολα ειναι ωραια μωρα και σε καλη ηλικια ακους Stefan ακουτα μλκ μου! :grin:
Και παμε στην καψουρα μου! Την Ειρηνη η οποια ειναι και αφεντικο! :grin: Ξανθια γυναικαρα με φοβερο προσωπο! Εχει κατι ματαρες καταπρασινες που με μαγεψαν! :kneel: Ειναι 3 πιο πανω σκαλοπατια επιπεδο γυναικας στο μυαλο . Μιλας για ολα τα θεματα μαζι της ,χωρις να κουραζει. Περπατημενη γυναικα που ξερει τι μπορει να παρει απο τον καθενα! Θα μπορουσα να μιλαω για ωρες γι αυτο το πλασμα αλλα το σταματαω. Την θαυμαζω.. :smitten: :smitten: :smitten: και οχι μονο! :grin:
Καλα σε μενα επεσε στην περιπτωση ..να την μαγευω με αυτα που της λεω και το κερασμα να γινεται εναλλαξ μεταξυ μας και χωρις να ζηταει! :rockon: Ειρηνη εισαι ερωτας ...!!!

Τιμη ποτου 5€!

Που είναι αυτό?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Νομίζω είναι το παλιό Atlantis

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εκει δεν ηταν παλια στεκια με καφε -μπαρ-κλαμπ οπως η βεργινα και κατι αλλα τις καλες εποχες που βγαιναμε κιολας σε γειτονιες και ηταν και ζιγκα στα γκομενακια εφευγες στανταρ με τηλεφωνακι ας ετρωγες και μερικες πιττες , κατι μαγαζακια στην καρακαση και στη πλατεια εκει μεταξυ κατω τουμπας και χαριλαου που καθε τρεις και λιγο καναν παρτακια και τετοια.......καταντια..

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327

Τιμη ποτου 5€!

φιλος αυτη η μαρθα ειναι για πολλα γαμησια!!!απο βουλγαρακι μας το παιζει ελληνιδα ντε και καλα!!!πουτανακια της πουτσας!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
φιλος αυτη η μαρθα ειναι για πολλα γαμησια!!!απο βουλγαρακι μας το παιζει ελληνιδα ντε και καλα!!!πουτανακια της πουτσας!!!

Καλα εσυ εισαι πολυ περπατημενος, σε ολα μεσα εισαι! Εχεις καμια πληροφορια για Captain Morgan? Σου εχω στειλει και ενα pm

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Καλα εσυ εισαι πολυ περπατημενος, σε ολα μεσα εισαι! Εχεις καμια πληροφορια για Captain Morgan? Σου εχω στειλει και ενα pm
φιλε τα ποιο πολλα πμ τα σβηνω στο καπακι διοτι κουραζουν!!!τωρα για μοργκαν που θες να μαθεις αν παιζει κατι καλο απλα σου λεω πως δεν εχει καλα μουνια περα απο μια μιλφαρα γεωργιανη ξανθια με τεραστιους :tits: την κατερινα!!!ολα τα αλλα ειναι σαπακια!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
φιλε τα ποιο πολλα πμ τα σβηνω στο καπακι διοτι κουραζουν!!!τωρα για μοργκαν που θες να μαθεις αν παιζει κατι καλο απλα σου λεω πως δεν εχει καλα μουνια περα απο μια μιλφαρα γεωργιανη ξανθια με τεραστιους :tits: την κατερινα!!!ολα τα αλλα ειναι σαπακια!!!

σου ξαναστελνω

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Λάθος είσαι. Χθες ήμουν εκεί και έπαθα πλάκα. Έχει φέρει 5 6 πιτσιρίκια πολύ καλά κομμάτια ειδικά με ένα μελαχρινό 23 24 χρονών έπαθα ζημιά.

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Λάθος είσαι. Χθες ήμουν εκεί και έπαθα πλάκα. Έχει φέρει 5 6 πιτσιρίκια πολύ καλά κομμάτια ειδικά με ένα μελαχρινό 23 24 χρονών έπαθα ζημιά.
εχω να πατησω περιπου στης 3 βδομαδες εκει!!!αφου λες οτι εφερε καινουργιο υλικο θα το τιμησω αυτες της μερες για ενα ποτακι!!!τνκς φιλος!!!

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
εχω να πατησω περιπου στης 3 βδομαδες εκει!!!αφου λες οτι εφερε καινουργιο υλικο θα το τιμησω αυτες της μερες για ενα ποτακι!!!τνκς φιλος!!!
Θα με θυμηθείς. Πες μου μετά τις εντυπώσεις σου. Αν και Αρειανός εχε χάρη χεχεχε

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Εκεί μέσα παίζει τίποτα;Η παιρνεις τηλέφωνο από καμιά κορασιδα για εξω;Επισης σε ποιον ακριβως αριθμο βρισκεται;Ευχαριστώ

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Εκεί μέσα παίζει τίποτα;Η παιρνεις τηλέφωνο από καμιά κορασιδα για δεξω;Επισης σε ποιον ακριβως αριθμο βρισκεται;Ευχαριστώ
Μέσα λίγα πράγματα φίλος. Τώρα για περαιτέρω εξαρτάται και από την κοπέλα και από σένα. Αριθμό δεν ξέρω να σου πω αλλά είναι λίγο πιο πάνω από το σαντουιτσαδικο μαρκις

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Επισκέψη μες στη βδομάδα στο Εδέμ. Καμμια δεκαριά κοπέλες μέσα με τις παραπάνω από μισές πολύ καλές. Το μαγαζί κρύο για μένα όλες τους ξέρουν τη δουλειά και χρόνο μετρημένα ζητούν ποτό στο δεκάλεπτο. Ήρθαν 4 σε μένα και 4 στον φίλο μου. Ρωσίδα Βανέσα ξανθιά, μια Ρουμάνα αλινα δούλευε και στο μυτιληνιο μου είπε, άλλη μια ρωσσιδα δεν θυμάμαι όνομα. Λίγοι πελάτες μέσα οι πιο πολλοί μεγάλης ηλικίας και απ ότι κατάλαβα καλοί χορηγοί. Οι γκομενες προτιμούσαν να κάθονται μονες και μόλις βλεπαν κανα παππού να μπαίνει άρχιζε συναγερμός και τους ήξεραν κιόλας. Εγώ τις ειδα ολες καλό ταϊσμένες και απ ποτά μέχρι και από σαμπάνιες από τι μου είπαν. Δεν μου άρεσε γενικά 1ον το 10 στο ποτό και 2ον ο λίγος χρόνος που που κάθονται μαζί σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom