mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
πρεπει να σε ξεναγησω! Εμεινες λιγο πισω μλκ μου!να χαιρεσε που υπαρχουν ακομα λιγες παραγκουλες με γιαγιαδες για τους εθισμενους του ειδους
πρεπει να σε ξεναγησω! Εμεινες λιγο πισω μλκ μου!να χαιρεσε που υπαρχουν ακομα λιγες παραγκουλες με γιαγιαδες για τους εθισμενους του ειδους
βρε τσοπανο μην πεφτησ με τα μουτραπρεπει να σε ξεναγησω! Εμεινες λιγο πισω μλκ μου!
Που είναι αυτό?Χθεσινη Επισκεψη που ειχε event στο Porto Bello περιοχη Χαριλαου! Μαζι μου εξωθεσμικος φιλος(μεγαλος κωλομπαρας εισαι μλκ μου! ). Ειχα παει και τον Μαυρο πριν λιγες μερες και εφυγε με μεροκαματο!
Το μαγαζι απο εξω οταν το βλεπεις σου κανει για φρουταδικο αλλα..
Εσωτερικα με το που μπαινεις εχει αριστερα ενα γωνιακο μικρο μπαρακι! Κεντρικα ειναι το μεγαλο μπαρ( ) και στον διαδρομο της τζαμαριας 3-4 stand!
Μουσικη ελληνικα στην καταλληλη ενταση για να ανταλλαζεις κουβεντες ειτε με φιλο,ειτε με το εκαστοτε μωρο! Ωραιος φωτισμος και γενικα βγαζει το μαγαζι μια ζεστασια και μια θετικη αυρα που δεν μπορεις να μην ξαναπας! Καλα εγω παω για αλλον λογω πλεον ...
Τα κοριτσια του μαγαζιου ειναι η Μαρθα απο Σαντανσκι το μωρο! Μαυρομαλλα προς καρρε το μαλλακι ,σκουροχρωμη επιδερμιδα ,γλυκητατο προσωπο και ομιλητικο πολυ! Ειναι λιγο κοντουλα αλλα εχει ωραιο σωμα και ειδικα( ). Χορεψε oriental κατα τις 02.00 που το ειχε!
Ρητα . Ξανθο μωρο με λουκ πλεξιδα-κοτσιδα! Ωραια βυζακια εχει ,εχει λιγο τις καμπυλες της το μωρο αλλα του πανε!
Στελλα. Το παιζει ελληνιδα απο τα Τυραννα! Skinny μωρο ..μαυρομαλλα με μακρυ μαλλι ,παντα φοραει ωραια φορεματακια το μωρο και τσιμπανε οι επενδυτες!
Ειρηνη. Αυτη δουλευει μεσα στο μπαρ! Καστανο μαλλι με φοβερες( ) . Εχει και διαφορα ταττου πισω στην πλατη! Εχει ολο τον ελεγχο του μαγαζιου και δεν παιζει καποιο παιχνιδι!
Εχει και αλλες 2-3 !Ολα ειναι ωραια μωρα και σε καλη ηλικια ακους Stefan ακουτα μλκ μου!
Και παμε στην καψουρα μου! Την Ειρηνη η οποια ειναι και αφεντικο! Ξανθια γυναικαρα με φοβερο προσωπο! Εχει κατι ματαρες καταπρασινες που με μαγεψαν! Ειναι 3 πιο πανω σκαλοπατια επιπεδο γυναικας στο μυαλο . Μιλας για ολα τα θεματα μαζι της ,χωρις να κουραζει. Περπατημενη γυναικα που ξερει τι μπορει να παρει απο τον καθενα! Θα μπορουσα να μιλαω για ωρες γι αυτο το πλασμα αλλα το σταματαω. Την θαυμαζω.. και οχι μονο!
Καλα σε μενα επεσε στην περιπτωση ..να την μαγευω με αυτα που της λεω και το κερασμα να γινεται εναλλαξ μεταξυ μας και χωρις να ζηταει! Ειρηνη εισαι ερωτας ...!!!
Τιμη ποτου 5€!
Τιμη κερασμενου ποτου 10€! Μαλλον υπαρχει και διπλο!
Δεν παιζει τιποτα εκει μεσα !( )
Εκει με βλεπω καθε μερα διπλα της ως τα Ξημερωματα!
Stade colomparade Μπακαγιοκοι τα Μελε!!!
Μια ευθεια κατω απο τον κηπο του καλου!Που είναι αυτό?
εκει σε ενα παρκο μηπως στη παπαφη κοντα στη μαρτιου?Μια ευθεια κατω απο τον κηπο του καλου!
φιλος αυτη η μαρθα ειναι για πολλα γαμησια!!!απο βουλγαρακι μας το παιζει ελληνιδα ντε και καλα!!!πουτανακια της πουτσας!!!Χθεσινη Επισκεψη που ειχε event στο Porto Bello περιοχη Χαριλαου! Μαζι μου εξωθεσμικος φιλος(μεγαλος κωλομπαρας εισαι μλκ μου! ). Ειχα παει και τον Μαυρο πριν λιγες μερες και εφυγε με μεροκαματο!
Το μαγαζι απο εξω οταν το βλεπεις σου κανει για φρουταδικο αλλα..
Εσωτερικα με το που μπαινεις εχει αριστερα ενα γωνιακο μικρο μπαρακι! Κεντρικα ειναι το μεγαλο μπαρ( ) και στον διαδρομο της τζαμαριας 3-4 stand!
Μουσικη ελληνικα στην καταλληλη ενταση για να ανταλλαζεις κουβεντες ειτε με φιλο,ειτε με το εκαστοτε μωρο! Ωραιος φωτισμος και γενικα βγαζει το μαγαζι μια ζεστασια και μια θετικη αυρα που δεν μπορεις να μην ξαναπας! Καλα εγω παω για αλλον λογω πλεον ...
Τα κοριτσια του μαγαζιου ειναι η Μαρθα απο Σαντανσκι το μωρο! Μαυρομαλλα προς καρρε το μαλλακι ,σκουροχρωμη επιδερμιδα ,γλυκητατο προσωπο και ομιλητικο πολυ! Ειναι λιγο κοντουλα αλλα εχει ωραιο σωμα και ειδικα( ). Χορεψε oriental κατα τις 02.00 που το ειχε!
Ρητα . Ξανθο μωρο με λουκ πλεξιδα-κοτσιδα! Ωραια βυζακια εχει ,εχει λιγο τις καμπυλες της το μωρο αλλα του πανε!
Στελλα. Το παιζει ελληνιδα απο τα Τυραννα! Skinny μωρο ..μαυρομαλλα με μακρυ μαλλι ,παντα φοραει ωραια φορεματακια το μωρο και τσιμπανε οι επενδυτες!
Ειρηνη. Αυτη δουλευει μεσα στο μπαρ! Καστανο μαλλι με φοβερες( ) . Εχει και διαφορα ταττου πισω στην πλατη! Εχει ολο τον ελεγχο του μαγαζιου και δεν παιζει καποιο παιχνιδι!
Εχει και αλλες 2-3 !Ολα ειναι ωραια μωρα και σε καλη ηλικια ακους Stefan ακουτα μλκ μου!
Και παμε στην καψουρα μου! Την Ειρηνη η οποια ειναι και αφεντικο! Ξανθια γυναικαρα με φοβερο προσωπο! Εχει κατι ματαρες καταπρασινες που με μαγεψαν! Ειναι 3 πιο πανω σκαλοπατια επιπεδο γυναικας στο μυαλο . Μιλας για ολα τα θεματα μαζι της ,χωρις να κουραζει. Περπατημενη γυναικα που ξερει τι μπορει να παρει απο τον καθενα! Θα μπορουσα να μιλαω για ωρες γι αυτο το πλασμα αλλα το σταματαω. Την θαυμαζω.. και οχι μονο!
Καλα σε μενα επεσε στην περιπτωση ..να την μαγευω με αυτα που της λεω και το κερασμα να γινεται εναλλαξ μεταξυ μας και χωρις να ζηταει! Ειρηνη εισαι ερωτας ...!!!
Τιμη ποτου 5€!
Τιμη κερασμενου ποτου 10€! Μαλλον υπαρχει και διπλο!
Δεν παιζει τιποτα εκει μεσα !( )
Εκει με βλεπω καθε μερα διπλα της ως τα Ξημερωματα!
Stade colomparade Μπακαγιοκοι τα Μελε!!!
φιλος αυτη η μαρθα ειναι για πολλα γαμησια!!!απο βουλγαρακι μας το παιζει ελληνιδα ντε και καλα!!!πουτανακια της πουτσας!!!
αν πηγες εχθες! Ημουν κι εγω εκει!φιλος αυτη η μαρθα ειναι για πολλα γαμησια!!!απο βουλγαρακι μας το παιζει ελληνιδα ντε και καλα!!!πουτανακια της πουτσας!!!
φιλε τα ποιο πολλα πμ τα σβηνω στο καπακι διοτι κουραζουν!!!τωρα για μοργκαν που θες να μαθεις αν παιζει κατι καλο απλα σου λεω πως δεν εχει καλα μουνια περα απο μια μιλφαρα γεωργιανη ξανθια με τεραστιους την κατερινα!!!ολα τα αλλα ειναι σαπακια!!!Καλα εσυ εισαι πολυ περπατημενος, σε ολα μεσα εισαι! Εχεις καμια πληροφορια για Captain Morgan? Σου εχω στειλει και ενα pm
φιλε τα ποιο πολλα πμ τα σβηνω στο καπακι διοτι κουραζουν!!!τωρα για μοργκαν που θες να μαθεις αν παιζει κατι καλο απλα σου λεω πως δεν εχει καλα μουνια περα απο μια μιλφαρα γεωργιανη ξανθια με τεραστιους την κατερινα!!!ολα τα αλλα ειναι σαπακια!!!
Λάθος είσαι. Χθες ήμουν εκεί και έπαθα πλάκα. Έχει φέρει 5 6 πιτσιρίκια πολύ καλά κομμάτια ειδικά με ένα μελαχρινό 23 24 χρονών έπαθα ζημιά.φιλε τα ποιο πολλα πμ τα σβηνω στο καπακι διοτι κουραζουν!!!τωρα για μοργκαν που θες να μαθεις αν παιζει κατι καλο απλα σου λεω πως δεν εχει καλα μουνια περα απο μια μιλφαρα γεωργιανη ξανθια με τεραστιους την κατερινα!!!ολα τα αλλα ειναι σαπακια!!!
εχω να πατησω περιπου στης 3 βδομαδες εκει!!!αφου λες οτι εφερε καινουργιο υλικο θα το τιμησω αυτες της μερες για ενα ποτακι!!!τνκς φιλος!!!Λάθος είσαι. Χθες ήμουν εκεί και έπαθα πλάκα. Έχει φέρει 5 6 πιτσιρίκια πολύ καλά κομμάτια ειδικά με ένα μελαχρινό 23 24 χρονών έπαθα ζημιά.
Θα με θυμηθείς. Πες μου μετά τις εντυπώσεις σου. Αν και Αρειανός εχε χάρη χεχεχεεχω να πατησω περιπου στης 3 βδομαδες εκει!!!αφου λες οτι εφερε καινουργιο υλικο θα το τιμησω αυτες της μερες για ενα ποτακι!!!τνκς φιλος!!!
Μέσα λίγα πράγματα φίλος. Τώρα για περαιτέρω εξαρτάται και από την κοπέλα και από σένα. Αριθμό δεν ξέρω να σου πω αλλά είναι λίγο πιο πάνω από το σαντουιτσαδικο μαρκιςΕκεί μέσα παίζει τίποτα;Η παιρνεις τηλέφωνο από καμιά κορασιδα για δεξω;Επισης σε ποιον ακριβως αριθμο βρισκεται;Ευχαριστώ