Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Μέσα λίγα πράγματα φίλος. Τώρα για περαιτέρω εξαρτάται και από την κοπέλα και από σένα. Αριθμό δεν ξέρω να σου πω αλλά είναι λίγο πιο πάνω από το σαντουιτσαδικο μαρκις
to markis εγινε αρετος...επισης να πω οτι το καπτεν μοργκαν παιζει να ειναι απο τα μικρα το καλυτερο σε θεμα κοριτσιων!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
to markis εγινε αρετος...επισης να πω οτι το καπτεν μοργκαν παιζει να ειναι απο τα μικρα το καλυτερο σε θεμα κοριτσιων!!
μετριοτητα φιλε! Καλα που ειχαμε τον Καρρα για παρεα και περασε η βραδια ωραια! :grin:  Βγαζει ωραιο συνοδευτικο το Μοργκαν( ποικιλια αλλαντικων με βραστα λουκανικακια). :grin:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Επισκέψη μες στη βδομάδα στο Εδέμ. Καμμια δεκαριά κοπέλες μέσα με τις παραπάνω από μισές πολύ καλές. Το μαγαζί κρύο για μένα όλες τους ξέρουν τη δουλειά και χρόνο μετρημένα ζητούν ποτό στο δεκάλεπτο. Ήρθαν 4 σε μένα και 4 στον φίλο μου. Ρωσίδα Βανέσα ξανθιά, μια Ρουμάνα αλινα δούλευε και στο μυτιληνιο μου είπε, άλλη μια ρωσσιδα δεν θυμάμαι όνομα. Λίγοι πελάτες μέσα οι πιο πολλοί μεγάλης ηλικίας και απ ότι κατάλαβα καλοί χορηγοί. Οι γκομενες προτιμούσαν να κάθονται μονες και μόλις βλεπαν κανα παππού να μπαίνει άρχιζε συναγερμός και τους ήξεραν κιόλας. Εγώ τις ειδα ολες καλό ταϊσμένες και απ ποτά μέχρι και από σαμπάνιες από τι μου είπαν. Δεν μου άρεσε γενικά 1ον το 10 στο ποτό και 2ον ο λίγος χρόνος που που κάθονται μαζί σου
ρε μαγκιτη ολες εκει ειναι παλιοδαγκανες του κερατα δουλευουν πανω απο 10 χρονια στα μπαρακια και ξερουν σαν την παλαμη τους το καθε τι σχετικα με χρονο το αν εχει φραγκα ο πελατης και δεν συμαζευετε!!!κωλομπαρα της πουτσας και της βουρτσας!!!γενικα ολα πλεον γινανε για τον πεουλα!!!καλυτερα να χωσεις φραγκα και να πας στο fever να  :zfuck: στην καβα παρα να σου φαει εκει καθε καμμενη ρωσοποντικια και ρουμουνα τα γκαφρα!!!

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
:tits2:
ρε μαγκιτη ολες εκει ειναι παλιοδαγκανες του κερατα δουλευουν πανω απο 10 χρονια στα μπαρακια και ξερουν σαν την παλαμη τους το καθε τι σχετικα με χρονο το αν εχει φραγκα ο πελατης και. Και δεν συμαζευετε!!!κωλομπαρα της πουτσας και της βουρτσας!!!γενικα ολα πλεον γινανε για τον πεουλα!!!καλυτερα να χωσεις φραγκα και να πας στο fever να  :zfuck: στην καβα παρα να σου φαει εκει καθε καμμενη ρωσοποντικια και ρουμουνα τα γκαφρα!!!
Συμφωνώ τα ίδια λέω κι εγώ μόνο που προτιμώ άλλες φάσεις από το φιβερ

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Επισκέψη μες στη βδομάδα στο Εδέμ. Καμμια δεκαριά κοπέλες μέσα με τις παραπάνω από μισές πολύ καλές. Το μαγαζί κρύο για μένα όλες τους ξέρουν τη δουλειά και χρόνο μετρημένα ζητούν ποτό στο δεκάλεπτο. Ήρθαν 4 σε μένα και 4 στον φίλο μου. Ρωσίδα Βανέσα ξανθιά, μια Ρουμάνα αλινα δούλευε και στο μυτιληνιο μου είπε, άλλη μια ρωσσιδα δεν θυμάμαι όνομα. Λίγοι πελάτες μέσα οι πιο πολλοί μεγάλης ηλικίας και απ ότι κατάλαβα καλοί χορηγοί. Οι γκομενες προτιμούσαν να κάθονται μονες και μόλις βλεπαν κανα παππού να μπαίνει άρχιζε συναγερμός και τους ήξεραν κιόλας. Εγώ τις ειδα ολες καλό ταϊσμένες και απ ποτά μέχρι και από σαμπάνιες από τι μου είπαν. Δεν μου άρεσε γενικά 1ον το 10 στο ποτό και 2ον ο λίγος χρόνος που που κάθονται μαζί σου
εκτος απο το  MORGAN το δεκαρικο στο γυναικειο παιζει παντου νομιζω  η κανω λαθος ??

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
μετριοτητα φιλε! Καλα που ειχαμε τον Καρρα για παρεα και περασε η βραδια ωραια! :grin:  Βγαζει ωραιο συνοδευτικο το Μοργκαν( ποικιλια αλλαντικων με βραστα λουκανικακια). :grin:
αυτα να τα πεις κ στην φιλεναδα σου στο PORTO BELLO να μας βγαζει καμμια ποικιλια στο δευτερο ποτο  :hi: :hi: :hi:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αυτα να τα πεις κ στην φιλεναδα σου στο PORTO BELLO να μας βγαζει καμμια ποικιλια στο δευτερο ποτο  :hi: :hi: :hi:
βγαζει! Βγαζει το μωρο μου! :grin: Μπορει να ξεχασε... εχει φοβερες ελιες γεμιστες! :-*

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
εκτος απο το  MORGAN το δεκαρικο στο γυναικειο παιζει παντου νομιζω  η κανω λαθος ??
Τα πιο πολλά στο δεκαρικο είναι αλλά έχει και μερικά με 6 και αυτά προτιμώ πλέον

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
βγαζει! Βγαζει το μωρο μου! :grin: Μπορει να ξεχασε... εχει φοβερες ελιες γεμιστες! :-*
τα καλα τα κραταει για σενα  :kneel: εμας με φυστικακι μας ειχε  :S
παντως αυτη που εχει barwoman ολα τα ευρω  :hi:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Να στειλω την καληνυχτα μου στο Ειρηνακι! :smitten: :smitten: :smitten: που με βλεπει στα ονειρα της! :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Live απο το porto bello! :grin:

Περιμενω την καψουρα μου το Ειρηνακι να τελειωσει με εναν επενδυτη...ενα πιατο ελιες εχω φαει ωσπου να ερθει! :tooth: :tooth: Ο αλλος διπλα μου εχει την Μαρθα και συνεχεια χαζογελαει... :think: μα τι της λεει ο μλκ μου? :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ηρθε το μωρο μου( :smitten: :smitten:)! Μονο ο θρυλικος μπορει να σε ριξει εσενα μωρο μου! :rockon: Υποκλινομαι στο Μεγαλειο της... :kneel: :kneel:

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Πάντως φίλε bouxos πρέπει να έχεις μεγάλο ανταγωνισμό
Δυο φορές που πέρασα ήταν συνέχεια απασχολημένη εκτός αν ήσουν εσυ γιατί δεν σε ξέρω
Με τον άλλο τον τύπο που φαίνεται να είναι του μαγαζιού τι τρέχει? Ξέρεις τίποτα

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Πάντως φίλε bouxos πρέπει να έχεις μεγάλο ανταγωνισμό
Δυο φορές που πέρασα ήταν συνέχεια απασχολημένη εκτός αν ήσουν εσυ γιατί δεν σε ξέρω
Με τον άλλο τον τύπο που φαίνεται να είναι του μαγαζιού τι τρέχει? Ξέρεις τίποτα
δημοσιες σχεσεισ κανει η κοπελα περναει απο ολες τις παρεες ''τσιμπαει'' 1 ποτο το ελαχιστο κ μετα παει κ τα τα τρωει με τον bouxo  :kneel: :kneel: :kneel:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
δημοσιες σχεσεισ κανει η κοπελα περναει απο ολες τις παρεες ''τσιμπαει'' 1 ποτο το ελαχιστο κ μετα παει κ τα τα τρωει με τον bouxo  :kneel: :kneel: :kneel:
κατι ξερεις! Κατι ξερεις... :grin:
Αφου κι εγω ο ιδιος την λεω πηγαινε και λιγο στους αλλους μην ζηλεψουν! :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom