Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

alexis6666

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ξανα.
Ναι ,θελει πολλη προσοχη καθως ειναι πολλες που θελουν να σε κοροιδεψουν!
Ονομα της κοπελας δε θυμαμαι ,απλα ξερω σιγουρα πως ειναι αλβανιδα και δουλευει 3 χρονια εκει..
Ειναι γυρω στο 1.65 ,ξανθια με καλο κορμι ,αλλα εχει αερα,ειναι ωραιο μουνι.
Θεωρω πως αξιζει τον κοπο να πας ..

alexis6666

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα αγωπητοι συναγωνιστες..επισκεψη χθες στον πρωην αφρο (καρακαση με αρτεμιδος) πανω απο την εγνατια διπλα στη μποτσαρη...
Πολυ ομορφος χωρος με χαμηλο φωτισμο και γενικα που οικειο περιβαλλον!
Γυναικεια ποτα απλα στα 10 ,διπλα στα 20 ,τα αντρικα ποτα στα 8.
Ενας χωρος λιγο πιο καβατζα για πριβε χωρους των 20 ευρω ενα τραγουδι.
Το ροστερ αριθμουσε 5 κορασιδες ,εκ των οποιων η μια αννα (την κερασε ποτο ενας φιλος) και η ναταλια η οποια την κερασα εγω ενα ποτο.
Πολυ προσχαρες και δεκτικες και γενικα ηταν πολυ καλο το κλιμα.Η ναταλια αρκετα ομορφη εκ ρωσιας και πολυ σωστη στη συμπεριφορα της.
Πσκ εχει καμια 8-10 κοπελες σιγουρα αποτι ενημερωθηκα..
Γενικα σας το προτεινω ..Εγω θα ξαναπαω σιγουρα

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
2 φορες πηγα Σ/Κ  τελευταια φορα πριν 15 μερες  4 κοπελες ειχε . η barwoman κ τις 2 φορες λαθος λογαριασμο εκανε . κ προσοχη οταν κερνανε σφηνακια . Σε κερνανε το δικο σου χρεωνουν 10ε το δικο τους

vas35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους τους επισκεπτες....επειδη δεν ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα ερχομαι αρκετα συχνα...θα ηθελα να ρωτησω για ενα bar το οποιο ονομαζεται ΧΑΜΑΜ...γνωριζει να μου πει καποιος που εχει παει, τι παιζει εκει??ειναι κανονικο μπαρ, ή κωλομπαρο??γενικοτερα απ'οτι εχω καταλαβει απο χρονο σε χρονο πολλα πραγματα αλλαζουν σε τετοια μαγαζια της θεσσαλονικης...αν μπορει να μου πει καποιος ευχαριστω πολυ!! βρισκεται πανω στην μαυρομιχαλη

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056

Για το Νεράιδα στην τούμπα έχεις κανείς άποψη;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
καλησπερα σε ολους τους επισκεπτες....επειδη δεν ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα ερχομαι αρκετα συχνα...θα ηθελα να ρωτησω για ενα bar το οποιο ονομαζεται ΧΑΜΑΜ...γνωριζει να μου πει καποιος που εχει παει, τι παιζει εκει??ειναι κανονικο μπαρ, ή κωλομπαρο??γενικοτερα απ'οτι εχω καταλαβει απο χρονο σε χρονο πολλα πραγματα αλλαζουν σε τετοια μαγαζια της θεσσαλονικης...αν μπορει να μου πει καποιος ευχαριστω πολυ!! βρισκεται πανω στην μαυρομιχαλη

εχω πάει μερικές φορές πριν 2 χρόνια....το είχε μια ωραία κυρία απο την αρμενία ...κωλόμπαρο σκληρό δεν το λές αλλα κλασσικά κερνάς κανένα ποτό νομίζω 10 είχε τοτε το ποτό....και γενικά χαλαρά πράγματα.Είχε και μερικές ραίες παρουσίες,αλλα γενικά δεν ηταν τιποτα που θα θυμάμαι.....

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Για το Νεράιδα στην τούμπα έχεις κανείς άποψη;
φιλε δεν πας καλυτερα σε κανενα στριπ να γουσταρεις κ ολας, γιατι εκει η ποιο μικρη ειναι σαν την θεια μου την συνταξιουχα να πουμε!!!2 με 3 μηνες τους δινω για να πουνε το ποιημα στα ποντιακα!!!αραετςςςςς!!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Καλημέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα το κωλόμπαρο του Νούλη (πρώην Τοξότης) και πού ? Θα έρθει τον άλλο μήνα ένας φίλος απο Αθήνα και του έχω υποσχεθεί την απόλυτη καλτίλα-παρακμή !

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καλημέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα το κωλόμπαρο του Νούλη (πρώην Τοξότης) και πού ? Θα έρθει τον άλλο μήνα ένας φίλος απο Αθήνα και του έχω υποσχεθεί την απόλυτη καλτίλα-παρακμή !

Η απόλυτη παρακμή τύπε,ειναι το καλιγουλα!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αύριο το θρεντ θα πάρει φωτιά! :grin: Υπάρχει πορνό ρεπορτάζ από Moulin rouge και Ορχιδεα για το οποίο θα γράψω εγώ! :grin:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Πρέπει να είναι ίδια φάση με το παλιό αφρό, μάπα δλδ. Ένα σοκολάτα στην ακριτων μάλλον ο παλιός τοξότης ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει;?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Ο χοντρος που λες με το πιτογυρο ,φιλε azazel,ειναι το αφεντικο ,μιλαμε για πολυ λεσι ,εχει και ενα αλλο μαγαζι στον Α.Αθανασιο στην Δραμα που εχει απο ολα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Επίσκεψη χθες το βράδυ στο Ορχιδέα στην Καρακαση! :grin:
Μαζί με τους πομακους Azazel k
Pame gia alla! :grin:

Αφού ηπιαμε ένα ποτό στην παρακμή, δεν πάμε να πιούμε άλλο ένα ποτό σε μία ακόμη γειτονικη παρακμή! :dancing:
Καθισαμε σε ενα stand με το που εισηρθαμε στο μαγαζι με τζαμαρια που τα βλέπεις όλα αν είσαι περαστικός! :grin: Ήρθε για παραγγελία μία ταλαίπωρη ψιλοβαμμενη! :grin: Καλουτσικη εξυπηρέτηση παντως με φυστικακια και μικρά εμφιαλωμένα νερά. Χώρος συμπαθητικός , μικρός που στο βάθος έχουν κι έναν στύλο για χορούς που δεν γίνονται! Μάλλον γινόντουσαν πιο παλιά... :orchestra:
Μουσικη ελληνικά με Βερτη και γενικώς εμπορικά κομμάτια που σε κάθε τραγούδι έβλεπες και το videoclip από την tv, που ήταν τοποθετημένη πάνω από την είσοδο του μαγαζιού! :grin:
Έρχονται τα ποτα και μετά από λίγο σκάνε στην παρέα μας και τα 2 μωρά ή Ειρηνη κοκκινομαλικο το μωρό με ωραία  :boobies: που τα τόνιζε ,26 χρ. ΠΑΟΚτσου και Συριζαια!( :grin:)
Και ή Χριστίνα  μαυρομαλικο μωρό, με λεπτό σώμα και διάφορα τατουάζ ,καλουτσικα πεταχτά βυζακια ( :boobies:) και 19χρ. ΠΑΟΚτσου και Χρυσαυγιτισα! :kneel:
Ο Aza τα βρήκε σκούρα με το μωρό αυτό! :2funny: :2funny: :2funny:
Τις κεράσαμε από 2 ποτά των 6€ !( λευκά κρασακια ήταν) που στην αρχή νομίζαμε νερό ήταν! :grin:
Μας λέγανε πως πάνε πολλές φορές Χαρμπαλη για ποτό! :grin: Ρε σεις εκεί τις λέω πάνε τραβελοπαρεες και νταλικερηδες! :2funny:
Μου λένε " εντάξει ανάλογα..."
Αφού τα λέγαμε τις ρωτησαμε το παιχνίδι μέχρι που φτάνει και μας λένε πουθενά! :grin:
Ρε σεις  να σας πάω στο fever να δείτε καμία άσπρη μέρα? :2funny:
- Πας καλά μου είπαν ! :2funny:
Καλά τις λέω θα σας κάνω πρωτοσέλιδο να ξέρετε!( :2funny:)
Αυτά με τα μωρά ......είχαν πλάκα κι ας λέγαν ότι ήταν Ελληνίδες από τα Τυραννα όπως λέει και ο φίλος μας ο pame! :rockon:

Είχε κι ένα μωρο τουμπανο από την Βουλγαρία  μαυρομαλα ,με ωραίο σώμα που το τόνιζε με  τζιν σορτσάκι ! :kneel: Ηταν πιασμένο το μωρό από έναν πομακο με αμανικο! :grin: Και ή άλλη ταλαίπωρη που μας σέρβιρε πρόσφερε αγαπουλιαση σε ένα μπαρμπαδι που ήταν στην άκρη του μπαρ! :cheesy:

Και να κάνατε κάτι θα το ξέραμε! :birdman:

Stade colomparade  Πομακοι τα Μελε!
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom