Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εχει γινει μαλακια το αμορε ..παρολο που δεν εχει κοσμο αντι να το κανουν value for money κανουν το αντιθετο .πινουν τα ποτα ακομα και τα 20 ρια σε χρονο ρεκορ και προσπαθουν να κανουν οσο το δυνατο λιγοτερα ...παλια οι μαυρουλες που ειχε εβγαζαν γουστα ..πλεον θελει 100-150 για να κανεις κατι καλο ....μακρια μεχρι να διορθωθει

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
εχει γινει μαλακια το αμορε ..παρολο που δεν εχει κοσμο αντι να το κανουν value for money κανουν το αντιθετο .πινουν τα ποτα ακομα και τα 20 ρια σε χρονο ρεκορ και προσπαθουν να κανουν οσο το δυνατο λιγοτερα ...παλια οι μαυρουλες που ειχε εβγαζαν γουστα ..πλεον θελει 100-150 για να κανεις κατι καλο ....μακρια μεχρι να διορθωθει
Εμένα μου άρεσε πολύ τον λίγο καιρό που είχε γίνει νορμάλ το μαγαζί, χωρίς τσιμπούκια και γαμήσια. Ήταν ρε παιδιά κυριλλέ κωλόμπαρο με ωραίες γυναίκες, πολλές ελληνίδες, ντυμένες σαν να πήγαιναν σε γιορτή, πανέμορφες, καθαρές και μάλιστα σε σέρβιραν αυτές. Σου έδιναν και συνοδευτικά. Κανονικό μπαράκι δηλαδή. Μάζευε κόσμο. Εντάξει, πάλι το ποτό γινόταν στα λίγα λεπτά αλλά απέπνεε μία κυρίλλα το μαγαζί. Μου θύμιζε μαγαζιά του εξωτερικού. Μέχρι να το χαρώ, άλλαξε και έγινε πάλι παρακμή..

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Περασα αποψε απο κει και ονομαζεται πλεον 'Thema'.Το μαγαζι αυτο εχει αλλαξει καμια 3-4 ονοματα σε ενα χρονο

περνωντας με το αμαξι το ειδα πολυ σκοτεινο
και νομιζα φρουταδικο ηταν .
τελικα πηγα λιγο παρακατω πριβατο στην πολιχνη
μαπα το καρπουζι

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Moλις γυρισα απο Αμορε στην οδο Λαγκαδα λιγο πριν τον Μαρινοπουλο,ειχα να παω καμια 2 χρονια αλλα τα ιδια σκατα την βρηκα την κατασταση
4 πελατες ολοι κι ολοι εκ των 2 πιτσιρικαδες οι οποιοι αποχωρησαν γρηγορα κι εμεινα εγω με αλλον εναν σοβαρο κυριο :rolleyes:

5 κοπελες...
-Σοφια Γεωργιανη συμπαθητικο κοριτσι αλλα καπως πολυλογου και εκανε το λαθος και ηρθε πρωτη
-Ειρηνη ξανθια νταρντανουλα οριτζιναλ Ρωσσιδα με τα λι-η και τα νι-η της :2funny:,πολυ επικοινωνιακη,μ'επρηξε αρκετη ωρα πριν ζητησει ποτο αλλα μου ξεκαθαρισε οτι δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο ποτο.Την ρωτησα μηπως ειναι και παρθενα :jerking:
-Δεσποινα επισης οριτζιναλ Ρωσσιδα δηλωσε,ξανθο μιλφακι,ομορφη φατσα και μεγαλες βυζαρες τις οποιες οταν πηγα λιγο να ακουμπησω μου ειπε οτι απαγορευεται αν δεν κερασω πρωτα
-Χαρουλα Γεωργιανη,ξανθο μπαζακι με αφρατο κωλο,μετρια φατσα αλλα πολυ προσχαρη και ναζιαρα και με επεισε ας πουμε και την κερασα και 2 ποτα επειδη θεωρητικα ηθελα να προχωρησω και κατι παραπανω αποψε αλλα ακρη βγαλαμε...μετα τα 2 ποτα της λεω να κανουμε και κανα γουστο.δωσε 20ε λεει να παμε στο βαθος στο σκοτεινο και απομονωμενο μπαρακι ας πουμε...τι θα κανουμε εκει απαντηση δεν πηρα,ποσο θες για να παμε για κανονικο πριβε παλι απαντηση δεν πηρα οποτε μειναμε στα 2 ποτα.Προφανως εκτος απο τα 2 ποτα,ηθελε κι ενα 20αρικο για να μου πιασει τον πουτσο στα σκοταδια και μετα κανα 50αρικο για να μου παρει και καμια πιπα.Γυρω στο 100αρικο δηλαδη :jerking: :jerking: Ρε πατε καλα?
-και μια Αλβανιδα μιλφ,ονομα δε θυμαμαι,ξανθια εκφυλη με σκυλοφατσα και μπολικη μαγκια η οποια ηρθε την ωρα που εγω ειχα την αλλη κοπελα(αντιδεοντολογικο)για να μου ζητησει με πολυ θρασος ποτο ή να παμε στο πριβε οι 3 μας και τετοιες μαλακιες

Το συμπερασμα ειναι οτι δε μ'αρεσε παλι,πολυ μικρο μαγαζι,ασφυκτικη ζεστη,νοημα δε βγαλαμε για τις υπηρεσιες των κοριτσιων.
Επισης θα επαναλαβω τη γνωστη απορια μου πως γινεται Πεμπτη βραδυ που θεωρητικα ειναι καλη βραδια απο κινηση,να εχεις ενα μαγαζι αδειο,να εχεις 5 βαρεμενες που σε καποια στιγμη ειναι ετοιμες να κοιμηθουν ολες μαζι στο μπαρ αλλα καμια να μη δειχνει λιγη καλη θεληση να βαλει σε πειρασμο τον πελατη μπας και τσιμπησει και τιποτα και πληρωθει αποψε.
Με 100ε χαιρω πολυ...το ξερω κι εγω

Αν καποιος γνωριζει περισσοτερες λεπτομερειες για το αν υπαρχει καποια εκει μεσα που βγαζει γουστα τελικα με καποιο λογικο κοστος ας μας πει

Επισης ρωτησα μπας και ηξερε καμια που βρισκεται η αγαπημενη μας Σασα αλλα δεν ξερανε

Πολλά λεφτά που για μένα δεν αξίζει.....στην βόλτα μου χθές πέρασα και απο εκείνο το μαγαζί δουλευαν αυτες όλες.
Σοφία, Τζενυ η ξανθιά μαγκιόρα αλβανίδα, μια αλλη Γεωργιανή Χαρούλα και κανα δυο ακόμη, σε γενικές γραμμές είναι φάγωμα που μπορεί με 2-3 διπλα ποτά να πας στο πριβέ και να κάνεις τα πάντα αλλά θα πρέπει να κάνεις γρήγορα γιατί οι γυναίκες εκει κοιτάνε να πιουν όσο μπορουν πιο γρήγορα και εσυ μπορεί να βαράς και αυτη να ψάχνει το ποτό της....Έκανα τα πάντα με 4 διπλά ποτά αλλα και αυτά ακόμη τα θεωρώ πολλά....

Ξέρω βέβαια πως μπορείς να τις πάρεις και έξω τις γυναίκες και δεν είναι ανάγκη να δώσεις τόσα φράγκα  για να κάνεις κάτι στην τρύπα του πριβέ.

Προσωπικά θα κάνω χρόνια να ξαναπάω απο εκει καθώς θεωρώ πως υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές .Επιλογές που σε 3 ώρες μπορεί να δώσεις τα ιδια λεφτά οσα χρειάζονται να δωσεις στο αμόρε σε μισή ώρα. :jerking:

Γενικώς είναι ΦΑΓΩΜΑ.....

Τωρα με παζάρια μπορείς να κάνεις πράγματα και εκτός μαγαζιού αλλά και πάλι είναι λίγες αυτές που αξίζουν ....

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Μετά από μια γύρα το Σαββατοκύριακο στην ανατολική πλευρά το συμπέρασμα ήταν το εξής:

Εδεμ: σταθερή αξία με τις καλύτερες γυναίκες και τον καλύτερο χώρο..... αλλά τα μάτια τους  βλέπουν €€€€€€€€€ για όποιον αντέχει η τσέπη του περνάει καλά..!!

Αρωμα: λίγο καλύτερη κατάσταση στο ρούφηγμα του ποτού και σχετικά καλές γυναίκες, παίζει χούφτωμα και στριπτηζ...

Αφρος :ο παλιός ΑΦΡΟΣ ξανάνοιξε με άλλο ιδιοκτήτη, για την ώρα παίζουν χαμηλά την μπάλα και δεν χτυπάνε στο κεφάλι, όσοι πηγαίνατε παλιά θα δειτέ μερικές γνωστές παρουσιές και κανα δυό κοπέλες που έφυγαν από Εδεμ, 50-50 κτλ όχι όμως σπουδαία πράγματα......, για την ώρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα γιατί είναι πολύ καινούργιο...!!

Κίνηση: πολύ μέτριο από γυναίκες μόνο μια Ελένη ρωσίδα με καλό κορμί και άλλη μια ελληνίδα λένε κάτι...

Το Μπαράκι: παρακμή ... η ιδιοκτήτρια και μια μαυρουλα που δουλεύει στο Αφροδίτη στην Χαλκηδόνα ήταν τις γιαρτές...(παίζει όμως πριβέ με κανα διπλό ποτάκι)

Ατλάντικ : Η ΠΑΡΑΚΜΗ κάνεις ότι θέλεις σε πριβέ αλλα νομίζω ότι κι ο χάρος έχει ξεχάσει να περάσει από κει...!! οι γυναίκες είναι άστα να πάνε...

καλή συνέχεια σε όλους ...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Μετά από μια γύρα το Σαββατοκύριακο στην ανατολική πλευρά το συμπέρασμα ήταν το εξής:

Εδεμ: σταθερή αξία με τις καλύτερες γυναίκες και τον καλύτερο χώρο..... αλλά τα μάτια τους  βλέπουν €€€€€€€€€ για όποιον αντέχει η τσέπη του περνάει καλά..!!

Αρωμα: λίγο καλύτερη κατάσταση στο ρούφηγμα του ποτού και σχετικά καλές γυναίκες, παίζει χούφτωμα και στριπτηζ...

Αφρος :ο παλιός ΑΦΡΟΣ ξανάνοιξε με άλλο ιδιοκτήτη, για την ώρα παίζουν χαμηλά την μπάλα και δεν χτυπάνε στο κεφάλι, όσοι πηγαίνατε παλιά θα δειτέ μερικές γνωστές παρουσιές και κανα δυό κοπέλες που έφυγαν από Εδεμ, 50-50 κτλ όχι όμως σπουδαία πράγματα......, για την ώρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα γιατί είναι πολύ καινούργιο...!!

Κίνηση: πολύ μέτριο από γυναίκες μόνο μια Ελένη ρωσίδα με καλό κορμί και άλλη μια ελληνίδα λένε κάτι...

Το Μπαράκι: παρακμή ... η ιδιοκτήτρια και μια μαυρουλα που δουλεύει στο Αφροδίτη στην Χαλκηδόνα ήταν τις γιαρτές...(παίζει όμως πριβέ με κανα διπλό ποτάκι)

Ατλάντικ : Η ΠΑΡΑΚΜΗ κάνεις ότι θέλεις σε πριβέ αλλα νομίζω ότι κι ο χάρος έχει ξεχάσει να περάσει από κει...!! οι γυναίκες είναι άστα να πάνε...

καλή συνέχεια σε όλους ...

Φίλε έκανες δουλίτσα αλλά βάλε και διευθύνσεις όπως ο άλλος στα δυτικά γιατί εμείς οι νέοι του σπορ ψάχνουμε τα στενά και σταματάμε όπου φέγγει για να δούμε τι παίζει.

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0

ΕΔΕΜ: Βασ.Ολγας λίγο πριν την Δελφών αριστερά

Αφρος: Αρτέμιδος με Καρακάση (ένα στενό πριν την Μπότσαρη με Κ. Καραμανλή γωνία πηγαίνοντας για κέντρο)

Το μπαράκι: Αρτέμιδος δίπλα από τον ΑΦΡΟ

Αρωμα:αρχή Κατσιμίδη ανεβαίνεις από Κων/όλεως αμέσως δεξιά

Κίνηση : Συνδίκα με Β.Όλγας γωνία

Ατλαντικ: Λασκαράτου από Ανθέων το πρώτο στενό μετά την Μαρτίου

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Πολλά λεφτά που για μένα δεν αξίζει.....στην βόλτα μου χθές πέρασα και απο εκείνο το μαγαζί δουλευαν αυτες όλες.
Σοφία, Τζενυ η ξανθιά μαγκιόρα αλβανίδα, μια αλλη Γεωργιανή Χαρούλα και κανα δυο ακόμη, σε γενικές γραμμές είναι φάγωμα που μπορεί με 2-3 διπλα ποτά να πας στο πριβέ και να κάνεις τα πάντα αλλά θα πρέπει να κάνεις γρήγορα γιατί οι γυναίκες εκει κοιτάνε να πιουν όσο μπορουν πιο γρήγορα και εσυ μπορεί να βαράς και αυτη να ψάχνει το ποτό της....Έκανα τα πάντα με 4 διπλά ποτά αλλα και αυτά ακόμη τα θεωρώ πολλά....

Ξέρω βέβαια πως μπορείς να τις πάρεις και έξω τις γυναίκες και δεν είναι ανάγκη να δώσεις τόσα φράγκα  για να κάνεις κάτι στην τρύπα του πριβέ.

Προσωπικά θα κάνω χρόνια να ξαναπάω απο εκει καθώς θεωρώ πως υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές .Επιλογές που σε 3 ώρες μπορεί να δώσεις τα ιδια λεφτά οσα χρειάζονται να δωσεις στο αμόρε σε μισή ώρα. :jerking:

Γενικώς είναι ΦΑΓΩΜΑ.....

Τωρα με παζάρια μπορείς να κάνεις πράγματα και εκτός μαγαζιού αλλά και πάλι είναι λίγες αυτές που αξίζουν ....

ισως έχεις δίκιο... εγώ έχω παει αρκετές φορές αλλα λόγο της μειωμένης εμπειρίας στα εν λόγω καταστήματα έδωσα παραπάνω χρήματα απο όσα έπρεπε.
Καλές φάσεις έγιναν με την Ειρήνη και την Αλβανίδα που αναφέρει συναγωνιστής al pacino. όταν όμως ξοδεύω 80-100Ε ίσως είναι υπερβολή από ότι διαβάζω εδω. Παντως παίζουν όλες οι φάσεις. Είδωμεν

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Focus στην Ωραιοκάστρου.
Ποτό κοπέλας γύρω στα 5-6 Ε (δεν είμαι σίγουρος).
Χαλαρό συνοικιακό μπαράκι.
Έχει μερικά αρκετά εμφανίσιμα.
Αλλά κάπως γλυκανάλατα. Ανύπαρκτο "παιχνίδι".

Ένα με όνομα vip22 προς μπότσαρη ξέρει κανένας τι μαγαζί είναι?

AlexDarK

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινή κωλομπαρότσαρκα :
1η στάση στο Πριβέ , 3 μόνο γυναίκες αλλά με μία γρήγορη ματιά καλής ποιότητας , δεν καθήσαμε γιατί είμασταν ΄μοναδικοί πελάτες στις 1:00 , αρνητικό επίσης η επιμονή του τύπου στη πόρτα να μας κρατήσει μέσα .
2η στάση 50/50 ή κάπως έτσι , αναβαθμισμένο μαγαζί σε στριπ/ώρα , καλές παρουσίες σε σχέση με το γενικό χάλι που επικρατεί , 7 γυναίκες , δεν προσφέρεται για έντονες καταστάσεις .
3η στάση σ`ενα μαγαζί που δεν θυμάμαι τ`ονομά του , στο στενό πίσω απο τον πρώην τοξότη , λύση "κρίσης" με ποτό "κερασματος" στα 6 ευρώ , με χαμηλώτατη ποιότητα και μάλλον μόνιμους θαμώνες , πάντως με αρκετό κόσμο μέσα

to 50-50 sti menemeni les? poso to poto stis kopeles?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
To μαγαζί στην Ελευθερίας πίσω απ τον παλιό Τοξότη είναι το lava,πολύ χαλαρά πράγματα με ποτό στα 6 ευρώ(αντρικό και γυναικείο).Συμπαθητικό μαγαζί και με μια απίστευτη κάβα ακόμα και για κανονικό μπαρ.

crazy4

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
To μαγαζί στην Ελευθερίας πίσω απ τον παλιό Τοξότη είναι το lava,πολύ χαλαρά πράγματα με ποτό στα 6 ευρώ(αντρικό και γυναικείο).Συμπαθητικό μαγαζί και με μια απίστευτη κάβα ακόμα και για κανονικό μπαρ.
μηπωσ μπορειτε να με πειτε το FEVER  σε ποιο υψοσ τησ λαγκαδα ειναι κοντα στο παλιο ροζ πανθηρα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μηπωσ μπορειτε να με πειτε το FEVER  σε ποιο υψοσ τησ λαγκαδα ειναι κοντα στο παλιο ροζ πανθηρα?
οχι ειναι πολυ πιο πανω,μολις περασεις την αερογεφυρα Σταυρουπολης και πριν φτασεις στο Τιταν

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Ειναι μετα την αερογεφυρα Σταυρουπολης, και πριν απο το βενζιναδικο SHELL...
καμια 50 μετρα πριν το βενζιναδικο λεει με μπλε μεγαλα γραμμα FEVER...

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Πολύ νεκρά ρε παιδιά
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω μεγάλα ζόρια και δεν
κάνω καταδρομικες, αλλά πεστε τίποτα καλό να φτιάξουμε
διάθεση
Που έχουν χαθεί οι παλιοί οδιποροι της νύχτας ?

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
καλα ρε πηγαινετε σε κωλομπαρα με τιν προιποθεσι να γαμησετε?μονο τα λευτα σου τρως εκει

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη πέντε ατόμων με την κατηγορία της μαστροπείας
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 21:26

Πέντε άτομα συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας και την αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, όταν έγινε έφοδος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) στην περιοχή Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκης ότι γινόταν έκδοση γυναικών επ’ αμοιβή.

Σε συντονισμένη επιχείρηση που έγινε από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Πολίχνης - Ευκαρπίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν πέντε άτομα, ηλικίας 24 έως 67 ετών, από τους οποίους τέσσερις Έλληνες (3 άνδρες – 1 γυναίκα) και μία αλλοδαπή γυναίκα. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Μαστροπείας κατά συναυτουργία» και της «Διευκόλυνσης ακολασίας άλλων».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δύο από τους Έλληνες συλληφθέντες, ηλικίας 48 και 67 ετών, ήταν οι υπεύθυνοι λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος, στο οποίο εργάζονταν γυναίκες, οι οποίες εκδίδονταν έναντι χρηματικής αμοιβής με θαμώνες του καταστήματος. Επίσης, συνελήφθησαν δύο Έλληνες (άνδρας - γυναίκα αντίστοιχα) και μία αλλοδαπή, οι οποίοι διευκόλυναν την επ’ αμοιβή έκδοση των προαναφερομένων γυναικών.

Εκτός από αυτούς συνελήφθησαν άλλες τέσσερις γυναίκες (δύο ημεδαπές και δύο αλλοδαπές), οι οποίες εργάζονταν στο εν λόγω κατάστημα, στερούμενες βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom