Moλις γυρισα απο Αμορε στην οδο Λαγκαδα λιγο πριν τον Μαρινοπουλο,ειχα να παω καμια 2 χρονια αλλα τα ιδια σκατα την βρηκα την κατασταση
4 πελατες ολοι κι ολοι εκ των 2 πιτσιρικαδες οι οποιοι αποχωρησαν γρηγορα κι εμεινα εγω με αλλον εναν σοβαρο κυριο
5 κοπελες...
-Σοφια Γεωργιανη συμπαθητικο κοριτσι αλλα καπως πολυλογου και εκανε το λαθος και ηρθε πρωτη
-Ειρηνη ξανθια νταρντανουλα οριτζιναλ Ρωσσιδα με τα λι-η και τα νι-η της
,πολυ επικοινωνιακη,μ'επρηξε αρκετη ωρα πριν ζητησει ποτο αλλα μου ξεκαθαρισε οτι δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο ποτο.Την ρωτησα μηπως ειναι και παρθενα
-Δεσποινα επισης οριτζιναλ Ρωσσιδα δηλωσε,ξανθο μιλφακι,ομορφη φατσα και μεγαλες βυζαρες τις οποιες οταν πηγα λιγο να ακουμπησω μου ειπε οτι απαγορευεται αν δεν κερασω πρωτα
-Χαρουλα Γεωργιανη,ξανθο μπαζακι με αφρατο κωλο,μετρια φατσα αλλα πολυ προσχαρη και ναζιαρα και με επεισε ας πουμε και την κερασα και 2 ποτα επειδη θεωρητικα ηθελα να προχωρησω και κατι παραπανω αποψε αλλα ακρη βγαλαμε...μετα τα 2 ποτα της λεω να κανουμε και κανα γουστο.δωσε 20ε λεει να παμε στο βαθος στο σκοτεινο και απομονωμενο μπαρακι ας πουμε...τι θα κανουμε εκει απαντηση δεν πηρα,ποσο θες για να παμε για κανονικο πριβε παλι απαντηση δεν πηρα οποτε μειναμε στα 2 ποτα.Προφανως εκτος απο τα 2 ποτα,ηθελε κι ενα 20αρικο για να μου πιασει τον πουτσο στα σκοταδια και μετα κανα 50αρικο για να μου παρει και καμια πιπα.Γυρω στο 100αρικο δηλαδη
Ρε πατε καλα?
-και μια Αλβανιδα μιλφ,ονομα δε θυμαμαι,ξανθια εκφυλη με σκυλοφατσα και μπολικη μαγκια η οποια ηρθε την ωρα που εγω ειχα την αλλη κοπελα(αντιδεοντολογικο)για να μου ζητησει με πολυ θρασος ποτο ή να παμε στο πριβε οι 3 μας και τετοιες μαλακιες
Το συμπερασμα ειναι οτι δε μ'αρεσε παλι,πολυ μικρο μαγαζι,ασφυκτικη ζεστη,νοημα δε βγαλαμε για τις υπηρεσιες των κοριτσιων.
Επισης θα επαναλαβω τη γνωστη απορια μου πως γινεται Πεμπτη βραδυ που θεωρητικα ειναι καλη βραδια απο κινηση,να εχεις ενα μαγαζι αδειο,να εχεις 5 βαρεμενες που σε καποια στιγμη ειναι ετοιμες να κοιμηθουν ολες μαζι στο μπαρ αλλα καμια να μη δειχνει λιγη καλη θεληση να βαλει σε πειρασμο τον πελατη μπας και τσιμπησει και τιποτα και πληρωθει αποψε.
Με 100ε χαιρω πολυ...το ξερω κι εγω
Αν καποιος γνωριζει περισσοτερες λεπτομερειες για το αν υπαρχει καποια εκει μεσα που βγαζει γουστα τελικα με καποιο λογικο κοστος ας μας πει
Επισης ρωτησα μπας και ηξερε καμια που βρισκεται η αγαπημενη μας Σασα αλλα δεν ξερανε