Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.961
Πόντοι
38.177
Εχθες περασα και μετανιωσα πραγματικα που πηγα.  :- :- :-
Ζητημα να αξιζαν 5 κοπελες μεσα στις γυφτορουμανοβουλγαροτσιγκανες που ηταν γεματο το μαγαζι.
Μια εξ αυτων πηρε το οφωνο(οπως ελεγε και η Αννιτα)και δε σταματουσε να γκαριζει με τιποτα.  :headbang:
Ρε κοπελια δεν ηρθαμε σε μπουζουκια να σε ακουσουμε σα δευτερη φωνη,κατσε στο μπαρ σου και βγαλε το σκασμο,καταντας κουραστικη...
Ελεος πια,στο σολ ειχαμε το χοντρομπαλα με το μικροφωνο ολη την ωρα τωρα εχουμε τις δευτερες φωνες,σταματηστε αυτα τα καραγκιοζιλικια επιτελους η αλλιως καντε ενα πριβε παρτυ και τραγουδιστε μεχρι το πρωι.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ανάλογα τη φάση... Την Κυριακή έφυγα στις 6 και ήταν ακόμη ανοιχτό... Πάντως υποτίθεται ότι κλείνει στις 5 τις καθημερινές...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εχθες περασα και μετανιωσα πραγματικα που πηγα.  :- :- :-
Ζητημα να αξιζαν 5 κοπελες μεσα στις γυφτορουμανοβουλγαροτσιγκανες που ηταν γεματο το μαγαζι.
Μια εξ αυτων πηρε το οφωνο(οπως ελεγε και η Αννιτα)και δε σταματουσε να γκαριζει με τιποτα.  :headbang:
Ρε κοπελια δεν ηρθαμε σε μπουζουκια να σε ακουσουμε σα δευτερη φωνη,κατσε στο μπαρ σου και βγαλε το σκασμο,καταντας κουραστικη...
Ελεος πια,στο σολ ειχαμε το χοντρομπαλα με το μικροφωνο ολη την ωρα τωρα εχουμε τις δευτερες φωνες,σταματηστε αυτα τα καραγκιοζιλικια επιτελους η αλλιως καντε ενα πριβε παρτυ και τραγουδιστε μεχρι το πρωι.
λοιπον φιλε εχεις απολυτο δικιο
παμε σαν πελατες σε ενα μαγαζι και δεν υπαρχει κανενας σεβασμος , θες να κανεις καραγκιοζιλκιζα ...κανε παρτυ σπιτι σου και παιξτο ταλεντο μεχρι να σου στειλουν οι γειτονες τους μπατσους η να σου πεταξουν σακουλες με σκουπιδια
τωρα ενταξει απο τη στιγμη που μαζευει βεβαια τοσο γυφτολε πελατεια επομενο ειναι να εχουν και αναλογου ειδους γελοια διασκεδαση
αυτα απο χτες που πηγαμε αργα με παρεα και φαγαμε ξενερωμα με ολα αυτα
απο γκομενες ενα 20-30% καλες

Barovius

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μαγκες.Ειμαι νεος στη νυχτα.Ευχαριστω ολους σας για την ενημερωση.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
παρασκευη βραδυ οπως γυρνοθσα απο εδεσσα
ειδα φως παμπ αφροδιτη στη χαλκηδονα καιλεω
αντε κι εδω μια μπυρα.5-6 γυναικες η μια μαυρη
2 ρουμανες μετριες αλλα απο οτι καταλαβα πρεπει
να σε ξερουν και να τα σκσσεις για να προχωρησεις θεμα

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Εχω ακούσει ότι έχει ξανά ανοίξει ο Αφρος
Ξέρει κανένας φίλος τίποτα
Καλά να περνάμε !!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Καλησπέρα
Εχω ακούσει ότι έχει ξανά ανοίξει ο Αφρος
Ξέρει κανένας φίλος τίποτα
Καλά να περνάμε !!!

Afros τερμα...το αφεντικο εχει το καφε στην συνδικα με το ιδιο ονομα και το "αλλο θεμα" και κονομαει απο εκει..τωρα αν το πηρε καποιος αλλος δεν ξερω.Νομιζω ειναι κλειστο.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Χθεσινή κωλομπαρότσαρκα :
1η στάση στο Πριβέ , 3 μόνο γυναίκες αλλά με μία γρήγορη ματιά καλής ποιότητας , δεν καθήσαμε γιατί είμασταν ΄μοναδικοί πελάτες στις 1:00 , αρνητικό επίσης η επιμονή του τύπου στη πόρτα να μας κρατήσει μέσα .
2η στάση 50/50 ή κάπως έτσι , αναβαθμισμένο μαγαζί σε στριπ/ώρα , καλές παρουσίες σε σχέση με το γενικό χάλι που επικρατεί , 7 γυναίκες , δεν προσφέρεται για έντονες καταστάσεις .
3η στάση σ`ενα μαγαζί που δεν θυμάμαι τ`ονομά του , στο στενό πίσω απο τον πρώην τοξότη , λύση "κρίσης" με ποτό "κερασματος" στα 6 ευρώ , με χαμηλώτατη ποιότητα και μάλλον μόνιμους θαμώνες , πάντως με αρκετό κόσμο μέσα ...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς που ακριβώς στη Νεάπολη άνοιξε ο τοξότης ?

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
Σκέφτομαι να κλείσω Καρίνα από FEVER για  :knockinb: σε κανα hotel ... Την χάζευα τις προάλλες στο μαγαζί και έπαθα πλάκα με τα "κανονια" της αλλα την είχε ένας τυπος παραμάσχαλα ολο το βραδυ οπότε δεν προλαβα να την "γνωρίσω" καλύτερα.
Κάποιος που να την έχει "πάρει" εκτος μαγαζιού για να μου πει εντυπώσεις..
Ευχαριστώ...

cosmo

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο τοξοτης ειναι στην τσαλδαρη. μόλις περάσεις το κεντρικο την καφετερια απεναντι απο εκκλησια στα 300 μετρα απεναντι απο το περιπτερο. Μέτρια ποιότητα με μιλφονια αλλα παρέχουν φουλ υπηρεσίες με καβαντζα στο μαγαζί

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους.
Επειδή, αν δεν κάνω λάθος, πολλοί διαβάζουν και λίγοι γράφουν και επειδή έχω  βοηθηθεί και εγώ διαβάζοντας από εδώ, είπα να γράψω ότι θυμάμαι από τα κολόμπαρα που έχω επισκευτεί κατά καιρούς...

"Εδέμ" - Όλγας: Έχει καλά κομάτια αλλά πίνουν πολύ και γρήγορα. Στα 10Ε το κέρασμα.

"Sugar": Μερκουρίου με Δελφών (αρχή Δελφών από Όλγας). Μπάζα και μιλφ. Απορώ πώς είχαν 10Ε το ποτό. Πρέπει να έκλεισε μάλλον.

"Αφρός": Αρτέμιδος με Καρακάση (ένα στενό πριν την Μπότσαρη με Κ. Καραμανλή γωνία πηγαίνοντας για κέντρο). Είχε καλά κομμάτια αλλά έπειναν πολύ και γρήγορα. Έκλεισε.

"Άρωμα": αρχή Κατσιμίδη (από Κων/πόλεως δεξιά, περιοχή Ευκλείδη). Και αυτό έχει κάποιες ωραίες κοπέλες, εύκολες στα χαμουρέματα. Και Live στριπ. 10Ε το ποτό. Ζητούν συνέχεια κέρασμα...

"Κίνηση": Συνδίκα με Όλγας. Ποτά 5/10. Στα ίδια με το προηγούμενο.
"Ονείραμα": Παπάφη περίπου 194 (απέναντι από Μασούτη). Όχι τίποτα ιδιαίτερο και ακριβό για ότι προσφέρει. Λίγες καλές και πολύ πόλογο.

"Μαίναλο": Λαγκαδά (περίπου στο 15-17). Δίπλα άνοιξε το "Amore" που είναι μεταφορά του ίδιου μαγαζιού. Παρακμιακό. Όλα φόρα παρτίδα με την μία αλλά 10Ε το κέρασμα που "τελειώνει" πολύ πολύ γρήγορα.

"Χαμάμ": Μαυρομιχάλη Πολίχνη. Καλό μαγαζάκι για χαβαλέ στα 5Ε το κέρασμα αλλά το καλά κομμάτια δεν είναι πολλά...

"Venere" ή "2 φεγγάτια" ή "ξαν'αλλαξε ονομα": Συνταγματάρχου Δαβάκη με Αγίας Μαρίνας Πολίχνη. Δεν ήταν πολύ του γούστου μου. Είχε 1-2 καλά αλλά κάτι δεν μου γέμιζε...

"Δώρα": Περικλέους 5 Ηλιούπολη. κέρασμα 5Ε. Φθηνό και "τίμιο" για να πιεις χαλαρά τη μπύρα σου. Κατά καιρούς έχει μερικά καλά..

"Indian": Κρήτης 2 Αμπελόκηποι. κέρασμα 5-6Ε αν δεν κάνω λάθος. Είχα μερικά πολύ καλά κατά καιρούς αλλά μόνο για μπλα-μπλα. Αλλά την τελευταία φορά που πήγα είχε πολλούς πελάτες και ελάχιστες γυναίκες που δεν σου δίναν και σημασία.

"Τοξότης": Ακριτών και Ελευθερίας γωνία Αμπελόκηποι. Κέρασμα 10Ε. Η παρακμή της παρακμής. Έκλεισε αλλά από ότι είπαν οι φίλοι άνοιξε αλλού. Την τελευταία φορά που πήγα έμαθα ότι ο ιδιοκτήτης έριξε άσχημη κουτουλιά σε τακτικό πελάτη που είχαν διαφωνία για τα ποτά και είχαν ασθενοφόρα!

"Prive": Ελ. Βενιζέλου Μενεμένη (απέναντι από στρατόπεδο). κέρασμα 10Ε. Τις πρώτες 1-2 φορές που πήγα είχε καλές κοπέλες αλλά ρουφίχτρες. Την τελευταία είχε ελάχιστες αν και ήταν 12 η ώρα.

"Mythos": Περικλέους με Φιλώτα Ηλιούπολη. 10Ε κέρασμα. Είχε καλές κοπέλες-ρουφίχτρες αλλά έκλεισε και από ότι έμαθα σχεδόν όλες πήγαν στο 50-50 λίγο πιο κάτω

"50-50": Ελ. Βενιζέλου Μενεμένη (απέναντι από στρατόπεδο). κέρασμα 10Ε. Μερικές πολύ καλές αλλά ρουφίχτρες.

"Valentina": Σόλωνος 11 Ηλιούπολη. Κέρασμα 5-6Ε. Μία φορά που πήγα οι περισσότερες ήταν για τα μπάζα.

"Άστρα": Αμπελοκήπων με Κων/νου Κανάρη Σταυρούπολη (πάρκο Ρόδων). Κέρασμα 5-6Ε. Λίγες οι καλές. Για χαλαρή μπύρα είναι οκ.

"Captain Morgan" στο κορδελιό (Κων, Καραμανλή?). Κέρασμα 5-6Ε. Έχει κατά καιρούς μερικά πολύ καλά κομμάτια. Από τα καλά συνοικιακά μπαράκια για χαβαλέ.

"όνομα?" Αγ. Νέστορος στις αρχές της Αγ. Δημητρίου. Κέρασμα 5-6Ε χωρίς βιασύνες. Έχει αρκετές καλές κοπέλες. Καλό για μπυρίτσα και χαβαλέ.

Zaxaaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους.
Επειδή, αν δεν κάνω λάθος, πολλοί διαβάζουν και λίγοι γράφουν και επειδή έχω  βοηθηθεί και εγώ διαβάζοντας από εδώ, είπα να γράψω ότι θυμάμαι από τα κολόμπαρα που έχω επισκευτεί κατά καιρούς...

"Εδέμ" - Όλγας: Έχει καλά κομάτια αλλά πίνουν πολύ και γρήγορα. Στα 10Ε το κέρασμα.

"Sugar": Μερκουρίου με Δελφών (αρχή Δελφών από Όλγας). Μπάζα και μιλφ. Απορώ πώς είχαν 10Ε το ποτό. Πρέπει να έκλεισε μάλλον.

"Αφρός": Αρτέμιδος με Καρακάση (ένα στενό πριν την Μπότσαρη με Κ. Καραμανλή γωνία πηγαίνοντας για κέντρο). Είχε καλά κομμάτια αλλά έπειναν πολύ και γρήγορα. Έκλεισε.

"Άρωμα": αρχή Κατσιμίδη (από Κων/πόλεως δεξιά, περιοχή Ευκλείδη). Και αυτό έχει κάποιες ωραίες κοπέλες, εύκολες στα χαμουρέματα. Και Live στριπ. 10Ε το ποτό. Ζητούν συνέχεια κέρασμα...

"Κίνηση": Συνδίκα με Όλγας. Ποτά 5/10. Στα ίδια με το προηγούμενο.
"Ονείραμα": Παπάφη περίπου 194 (απέναντι από Μασούτη). Όχι τίποτα ιδιαίτερο και ακριβό για ότι προσφέρει. Λίγες καλές και πολύ πόλογο.

"Μαίναλο": Λαγκαδά (περίπου στο 15-17). Δίπλα άνοιξε το "Amore" που είναι μεταφορά του ίδιου μαγαζιού. Παρακμιακό. Όλα φόρα παρτίδα με την μία αλλά 10Ε το κέρασμα που "τελειώνει" πολύ πολύ γρήγορα.

"Χαμάμ": Μαυρομιχάλη Πολίχνη. Καλό μαγαζάκι για χαβαλέ στα 5Ε το κέρασμα αλλά το καλά κομμάτια δεν είναι πολλά...

"Venere" ή "2 φεγγάτια" ή "ξαν'αλλαξε ονομα": Συνταγματάρχου Δαβάκη με Αγίας Μαρίνας Πολίχνη. Δεν ήταν πολύ του γούστου μου. Είχε 1-2 καλά αλλά κάτι δεν μου γέμιζε...

"Δώρα": Περικλέους 5 Ηλιούπολη. κέρασμα 5Ε. Φθηνό και "τίμιο" για να πιεις χαλαρά τη μπύρα σου. Κατά καιρούς έχει μερικά καλά..

"Indian": Κρήτης 2 Αμπελόκηποι. κέρασμα 5-6Ε αν δεν κάνω λάθος. Είχα μερικά πολύ καλά κατά καιρούς αλλά μόνο για μπλα-μπλα. Αλλά την τελευταία φορά που πήγα είχε πολλούς πελάτες και ελάχιστες γυναίκες που δεν σου δίναν και σημασία.

"Τοξότης": Ακριτών και Ελευθερίας γωνία Αμπελόκηποι. Κέρασμα 10Ε. Η παρακμή της παρακμής. Έκλεισε αλλά από ότι είπαν οι φίλοι άνοιξε αλλού. Την τελευταία φορά που πήγα έμαθα ότι ο ιδιοκτήτης έριξε άσχημη κουτουλιά σε τακτικό πελάτη που είχαν διαφωνία για τα ποτά και είχαν ασθενοφόρα!

"Prive": Ελ. Βενιζέλου Μενεμένη (απέναντι από στρατόπεδο). κέρασμα 10Ε. Τις πρώτες 1-2 φορές που πήγα είχε καλές κοπέλες αλλά ρουφίχτρες. Την τελευταία είχε ελάχιστες αν και ήταν 12 η ώρα.

"Mythos": Περικλέους με Φιλώτα Ηλιούπολη. 10Ε κέρασμα. Είχε καλές κοπέλες-ρουφίχτρες αλλά έκλεισε και από ότι έμαθα σχεδόν όλες πήγαν στο 50-50 λίγο πιο κάτω

"50-50": Ελ. Βενιζέλου Μενεμένη (απέναντι από στρατόπεδο). κέρασμα 10Ε. Μερικές πολύ καλές αλλά ρουφίχτρες.

"Valentina": Σόλωνος 11 Ηλιούπολη. Κέρασμα 5-6Ε. Μία φορά που πήγα οι περισσότερες ήταν για τα μπάζα.

"Άστρα": Αμπελοκήπων με Κων/νου Κανάρη Σταυρούπολη (πάρκο Ρόδων). Κέρασμα 5-6Ε. Λίγες οι καλές. Για χαλαρή μπύρα είναι οκ.

"Captain Morgan" στο κορδελιό (Κων, Καραμανλή?). Κέρασμα 5-6Ε. Έχει κατά καιρούς μερικά πολύ καλά κομμάτια. Από τα καλά συνοικιακά μπαράκια για χαβαλέ.

"όνομα?" Αγ. Νέστορος στις αρχές της Αγ. Δημητρίου. Κέρασμα 5-6Ε χωρίς βιασύνες. Έχει αρκετές καλές κοπέλες. Καλό για μπυρίτσα και χαβαλέ.

εισαι θεος  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Moλις γυρισα απο Αμορε στην οδο Λαγκαδα λιγο πριν τον Μαρινοπουλο,ειχα να παω καμια 2 χρονια αλλα τα ιδια σκατα την βρηκα την κατασταση
4 πελατες ολοι κι ολοι εκ των 2 πιτσιρικαδες οι οποιοι αποχωρησαν γρηγορα κι εμεινα εγω με αλλον εναν σοβαρο κυριο :rolleyes:

5 κοπελες...
-Σοφια Γεωργιανη συμπαθητικο κοριτσι αλλα καπως πολυλογου και εκανε το λαθος και ηρθε πρωτη
-Ειρηνη ξανθια νταρντανουλα οριτζιναλ Ρωσσιδα με τα λι-η και τα νι-η της :2funny:,πολυ επικοινωνιακη,μ'επρηξε αρκετη ωρα πριν ζητησει ποτο αλλα μου ξεκαθαρισε οτι δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο ποτο.Την ρωτησα μηπως ειναι και παρθενα :jerking:
-Δεσποινα επισης οριτζιναλ Ρωσσιδα δηλωσε,ξανθο μιλφακι,ομορφη φατσα και μεγαλες βυζαρες τις οποιες οταν πηγα λιγο να ακουμπησω μου ειπε οτι απαγορευεται αν δεν κερασω πρωτα
-Χαρουλα Γεωργιανη,ξανθο μπαζακι με αφρατο κωλο,μετρια φατσα αλλα πολυ προσχαρη και ναζιαρα και με επεισε ας πουμε και την κερασα και 2 ποτα επειδη θεωρητικα ηθελα να προχωρησω και κατι παραπανω αποψε αλλα ακρη βγαλαμε...μετα τα 2 ποτα της λεω να κανουμε και κανα γουστο.δωσε 20ε λεει να παμε στο βαθος στο σκοτεινο και απομονωμενο μπαρακι ας πουμε...τι θα κανουμε εκει απαντηση δεν πηρα,ποσο θες για να παμε για κανονικο πριβε παλι απαντηση δεν πηρα οποτε μειναμε στα 2 ποτα.Προφανως εκτος απο τα 2 ποτα,ηθελε κι ενα 20αρικο για να μου πιασει τον πουτσο στα σκοταδια και μετα κανα 50αρικο για να μου παρει και καμια πιπα.Γυρω στο 100αρικο δηλαδη :jerking: :jerking: Ρε πατε καλα?
-και μια Αλβανιδα μιλφ,ονομα δε θυμαμαι,ξανθια εκφυλη με σκυλοφατσα και μπολικη μαγκια η οποια ηρθε την ωρα που εγω ειχα την αλλη κοπελα(αντιδεοντολογικο)για να μου ζητησει με πολυ θρασος ποτο ή να παμε στο πριβε οι 3 μας και τετοιες μαλακιες

Το συμπερασμα ειναι οτι δε μ'αρεσε παλι,πολυ μικρο μαγαζι,ασφυκτικη ζεστη,νοημα δε βγαλαμε για τις υπηρεσιες των κοριτσιων.
Επισης θα επαναλαβω τη γνωστη απορια μου πως γινεται Πεμπτη βραδυ που θεωρητικα ειναι καλη βραδια απο κινηση,να εχεις ενα μαγαζι αδειο,να εχεις 5 βαρεμενες που σε καποια στιγμη ειναι ετοιμες να κοιμηθουν ολες μαζι στο μπαρ αλλα καμια να μη δειχνει λιγη καλη θεληση να βαλει σε πειρασμο τον πελατη μπας και τσιμπησει και τιποτα και πληρωθει αποψε.
Με 100ε χαιρω πολυ...το ξερω κι εγω

Αν καποιος γνωριζει περισσοτερες λεπτομερειες για το αν υπαρχει καποια εκει μεσα που βγαζει γουστα τελικα με καποιο λογικο κοστος ας μας πει

Επισης ρωτησα μπας και ηξερε καμια που βρισκεται η αγαπημενη μας Σασα αλλα δεν ξερανε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Περασα αποψε απο κει και ονομαζεται πλεον 'Thema'.Το μαγαζι αυτο εχει αλλαξει καμια 3-4 ονοματα σε ενα χρονο

και προχωρωντας καμια 200μ παρακατω την Παν.Τσαλδαρη κατευθυνομενος προς Νεαπολη,στο δεξι σου χερι και κατω απο τον ΣΦ ΠΑΟΚ βρισκεται ο Τοξοτης για τον οποιον μου κινησατε την προσοχη αφου λετε εχει κυριως μιλφ και κανουν και γουστα και λογικα θα τον επισκεφτω τις επομενες μερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom