Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πηγα χθες στπ Paparazzi live(πρωην Οπα οπα) για να ακουσω  :bigdick: :bigdick: τη Μαη Θεοδωρου που λεγαμε  :tits: :tits: :tits:
Πετυχα αποσταση ας πουμε στα 3 μετρα απο τις τορπιλες :S :S.Τετοιο βυζι δε υπαρχει λεμε,ζαλιστηκα.Και φορουσε και δερματινο κορσε με κορδονακι αναμεσα στη χαραδρα και τα συμπιεζε  :bigdick: :bigdick:

Επισης πριν κατι μερες ειχα παει στο Αβανταζ και μου εκαναν εντυπωση οι τραγουδιστριες.Η πιο κοντη ηταν 1,80,εκφυλες στο φουλ και ολο πουτανια πανω στην πιστα.Η μια μαλιστα φορουσε κολαν κορμακι με στριγκαρα και ολη η κωλαρα διαγραφοταν και την μοστραρε πολυ επιδεικτικα στην πιστα.
Μια αλλη ηταν η Σια το βαμπιρ,γνωστο ξεκωλακι στις πιστες η οποια στο fb της εχει πολλες φωτο με την κωλαρα της τουρλωμενη με στριγκακι

Που θελω να καταληξω??...παρατηρησα οτι οταν τελειωναν το προγραμμα τους ειχαν εντονη κινητικοτητα στα τραπεζια ιδιατερα σε ενα οπου καθονταν κατι μεσηλικες κυριοι αλλα και σε αλλα.Παιζει και τιποτα με κονσομασιον δηλαδη σκεφτηκα εγω με το αθωο μυαλο μου? :rolleyes:
Πως θα γινει να παρουμε ακαπο καμια τραγουδιαρα απο κει μεσα ρε μαγκες? :grin: :grin:  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πηγα χθες στπ Paparazzi live(πρωην Οπα οπα) για να ακουσω  :bigdick: :bigdick: τη Μαη Θεοδωρου που λεγαμε  :tits: :tits: :tits:
Πετυχα αποσταση ας πουμε στα 3 μετρα απο τις τορπιλες :S :S.Τετοιο βυζι δε υπαρχει λεμε,ζαλιστηκα.Και φορουσε και δερματινο κορσε με κορδονακι αναμεσα στη χαραδρα και τα συμπιεζε  :bigdick: :bigdick:

Επισης πριν κατι μερες ειχα παει στο Αβανταζ και μου εκαναν εντυπωση οι τραγουδιστριες.Η πιο κοντη ηταν 1,80,εκφυλες στο φουλ και ολο πουτανια πανω στην πιστα.Η μια μαλιστα φορουσε κολαν κορμακι με στριγκαρα και ολη η κωλαρα διαγραφοταν και την μοστραρε πολυ επιδεικτικα στην πιστα.
Μια αλλη ηταν η Σια το βαμπιρ,γνωστο ξεκωλακι στις πιστες η οποια στο fb της εχει πολλες φωτο με την κωλαρα της τουρλωμενη με στριγκακι

Που θελω να καταληξω??...παρατηρησα οτι οταν τελειωναν το προγραμμα τους ειχαν εντονη κινητικοτητα στα τραπεζια ιδιατερα σε ενα οπου καθονταν κατι μεσηλικες κυριοι αλλα και σε αλλα.Παιζει και τιποτα με κονσομασιον δηλαδη σκεφτηκα εγω με το αθωο μυαλο μου? :rolleyes:
Πως θα γινει να παρουμε ακαπο καμια τραγουδιαρα απο κει μεσα ρε μαγκες? :grin: :grin:  :2funny:
θα πρεπε να ξερεις οτι για τα νυχτερινα μαγαζια ενας ειναι ο ανθρωπος σου...
δεν παιζει τιποτα.μονο φρου φρου κ αρωματα για κατι παππουδες που εχουν στην τσεπη κανενα χιλιαρικο το βραδυ αλλα πιανουν μονο αστραγαλους.τα κοριτσια τα ξερω απο το γυμναστηριο...δεν αξιζει τον κοπο

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
θα πρεπε να ξερεις οτι για τα νυχτερινα μαγαζια ενας ειναι ο ανθρωπος σου...
δεν παιζει τιποτα.μονο φρου φρου κ αρωματα για κατι παππουδες που εχουν στην τσεπη κανενα χιλιαρικο το βραδυ αλλα πιανουν μονο αστραγαλους.τα κοριτσια τα ξερω απο το γυμναστηριο...δεν αξιζει τον κοπο
Πόσα λίγα ξέρεις....τι περίμενες να σου πούν στο γυμναστήριο???????? Φίλε μου Ντέκερ είναι συνήθης πρακτική των μαγαζιών μετά απο το show κάποιες απο τις κοπέλες να κατεβαίνουν να πούνε μια καλησπέρα και να πιούνε 2-3-5 ποτά ώστε να πάρουν και 2 και φυσικά λουλούδια :) Τώρα το μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτές όπως το λές το χέρι μόνο στο μπούτι και χούφτω-στην  χούφτωστην !!!! Φυσικά όμως υπάρχει και η εξαίρεση στον κανόνα και τέλος ζητάς συζητάς με το μέτρ-γκαρσόνι το νταλαβερτζή για τις κοπέλες και ανάλογα το πορτοφόλι (και αν είσαι γνωστός και κάλος πελάτης) έχεις και τις ανάλογες παροχές.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πόσα λίγα ξέρεις....τι περίμενες να σου πούν στο γυμναστήριο???????? Φίλε μου Ντέκερ είναι συνήθης πρακτική των μαγαζιών μετά απο το show κάποιες απο τις κοπέλες να κατεβαίνουν να πούνε μια καλησπέρα και να πιούνε 2-3-5 ποτά ώστε να πάρουν και 2 και φυσικά λουλούδια :) Τώρα το μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτές όπως το λές το χέρι μόνο στο μπούτι και χούφτω-στην  χούφτωστην !!!! Φυσικά όμως υπάρχει και η εξαίρεση στον κανόνα και τέλος ζητάς συζητάς με το μέτρ-γκαρσόνι το νταλαβερτζή για τις κοπέλες και ανάλογα το πορτοφόλι (και αν είσαι γνωστός και κάλος πελάτης) έχεις και τις ανάλογες παροχές.
αν ηξερες ποσα χρονια δουλευω κ που δεν θα το ελεγες αυτο...οσο για το τι κανουν τα κοριτσια κ τι λενε ασε με να ξερω κατι παραπανω τουλαχιστον για τις συγκεκριμενες

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Πόσα λίγα ξέρεις....τι περίμενες να σου πούν στο γυμναστήριο???????? Φίλε μου Ντέκερ είναι συνήθης πρακτική των μαγαζιών μετά απο το show κάποιες απο τις κοπέλες να κατεβαίνουν να πούνε μια καλησπέρα και να πιούνε 2-3-5 ποτά ώστε να πάρουν και 2 και φυσικά λουλούδια :) Τώρα το μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτές όπως το λές το χέρι μόνο στο μπούτι και χούφτω-στην  χούφτωστην !!!! Φυσικά όμως υπάρχει και η εξαίρεση στον κανόνα και τέλος ζητάς συζητάς με το μέτρ-γκαρσόνι το νταλαβερτζή για τις κοπέλες και ανάλογα το πορτοφόλι (και αν είσαι γνωστός και κάλος πελάτης) έχεις και τις ανάλογες παροχές.
φιλε νομιζω εισαι λαθος.
πηγα με ενα φιλαρακι το σαββατο το βραδυ γυρω στις 5 (και αυτος νομιζε οτι παιζει βιζιτα εκει)  μετα απο γυρα σε αλλα μαγαζια.μαλιστα ηταν εκεινη την ωρα και ο χρυσοχοιδης σαν πελατης εκει και του ειχαν δωσει το μικροφωνο και ειπε 2-3 τραγουδια.
καθησαμε στο μπαρ,πηραμε απο ενα ποτο,κερασαμε την μπαργουμαν 1 ποτο,(μια ψηλη νταρντανα) και μια τραγουδιστρια που καθοτανε στο μπαρ μονη τις, και αυτην την κερασαμε.μια ξανθια μαρια την λενε,40αρα περιπου,με σακουλες στα ματια.καθησαμε περιπου μια ωρα με αυτες στο μπαρ,και δεν ζητησαν ουτε αλλα ποτα να τις κερασουμε,ουτε εδειξαν οτι παιζει κατι απο βιζιτα και τετοια,ισα ισα τα κοριτσια ηταν πολυ συζητησιμα και η μπαργουμαν μας εκανε και 2 γυρες σφηνακια κερασμενα.απο οτι καταλαβα οι γκομενες πιο πολυ γουσταραν την παρεα μας και περασαν ευχαριστα την ωρα τους,απο το να μιλανε με κατι καμενους 50-60αριδες που ειχε εκεινη την ωρα μεσα στο μαγαζι.εννοοιτε οτι απο κοσμο ητανε ο καθε πικραμενος εκει μεσα.πιστευω οτι ειναι γραμμη του μαγαζιου να μιλανε οι τραγουδιαρες με τους πελατες πιο πολυ για δημοσιες σχεσεις,και να νιωθει ανετα καποιος αν παει εστω και μονος του.
τωρα αν καποιος εκει μεσα 50-60αρης κολησει με καμια τραγουδιαρια,λογικο ειναι οτι θα αφησει τα κοκκαλα του σε λουλουδια,αλλα δεν νομιζω να γαμησει,αν δεν γουσταρει η γκομενα.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Δεν διαφωνούμε πουθενά ... θα συμφωνήσω σε αυτά που λέτε δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των μαγαζιών αυτών λειτουργούν όπως τα περιγράφετε η εξαίρεση τώρα στον κανόνα είναι που κάνει την διαφορά π.χ. το 2006 στον Σκορπιό όταν δύο λουλουλούδες μπροστά στα μάτια μου έλεγε η μία στην άλλη "εγώ θα πάρω αυτόν (και τον έδειχνε με το δάχτυλο) εσύ? (και ταυτόχρονα έκανε την κίνηση της πίπας) !!!! βέβαια τα λουλούδια ήταν βουνό. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει γκόμενα ή να υπάρξει κατάσταση consummation ...αλλού ξημερώνετε. 

cosmo

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το παλαλας ειναι κατι αναμεσα σε καφενειο με κονσομασιον με γυναικες απο βουλγαρια και αφρικη κυριώς (κάποιες ειναι εκει δεκα χρονια σχεδον)διπλα ειχε σε πιο μπαρακι μορφη το καφε σοφια που εκλεισε. μαζευει πολλους αλβανους και δεν παιζει τιποτα εκτοσ απο κουβεντουλα και χερακι στα πεταχτα

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα
Παει καιρος να πουμε τιποτα για τις εξορμησεις μας, νομιζω.
Ακομα και οι του ΣΟΛ ή fever καιρο εχουν να ακουστουν.
Λοιπον μονο για ανατολικα που πηγαινω μπορω κατι να πω
REALITY, στην Κων/πολεως με Ιταλιας 1 Μαυρο ξεκωλο το οποιο δεν καταφερα να γνωρισω γιατι μας πλακωσαν κατι μπαζα, και κολωνω να διωξω στο πρωτο ποτο και πρωτη φορα στο μαγαζι, οποτε αυτη μολις εφυγε ο πρωτος πελατης που του ειχε ρουφιξει καμια 4-5 ποτα, στον επομενο που μπηκε του ορμηξε στα ισια για την συνεχεια, τα υπολοιπα εκτος απο ενα φρεσκο ουκρανακι που κατι ελεγε, χαλια μαυρα.
ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ, τα ιδια μετρια πραγματα εκτος απο την Ελληνιδα με τους φυσικους βυζους, και μια Ρωσσιδα μεγαλουτσικη μεν γυρω στα 40, που κραταει καλα, ολα τα αλλα αστα να πανε.
ΕΔΕΜ, Μπηκαμε ηπιαμε ενα ποτο αλλα φυγαμε γιατι ενω μας την πεφτανε πρωτα τα μετρια και μετα τα καλυτερα απο παλιοτερη εξορμηση που μας τσιμπουσανε στα ποτα ειχα κακια προδιαθεση για να κατσω παραπανω. Βεβαια εκει εχω ξαναρωτησει για μια Ρωσσιδα, νομιζω ονομα Καρολινα, τι ρολο τραβαει??(ειναι πολυ καλο!)
SUGAR, αστα να πανε, μονο για τους μιλφακιδες, καλυτερα γιαγιακηδες, μπες βγες για μας
SMART, απορω πως δουλευει αυτο το μαγαζι, μια Βουλγαρα δεν θυμαμαι ονομα πολυ γελιο αλλα οχι τιποτα της προκοπης
ΑΡΩΜΑ, δυο ξεκωλοι λυκοι που ψιλοχορευουν και στον στυλο που και που και γενικα το εχει καποια καλουτσικη ποιοτητα γυναικων μεν, αλλα ρε πουστη μου πινουν σαν φιδια.
ME & YOU, δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει σε αυτο το μαγαζι, καλουτσικη ποιοτητα γενικα, 3-4 Ελληνακια, αλλα μαλλον παιζει παιχνιδι οχι κωλομπαρου, αλλα μπαρ για χαβαλε με ευχαριστη παρεα.
ΚΙΝΗΣΗ, μετρια πραγματα, εκτος απο κανα 2-3 καλουτσικα αλλα μεγαλα ρε γαμωτο μου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Αυτη η γυρα εγινε σε διαστημα 2-3 εβδομαδων, οχι την ιδια μερα.
Γενικα ολα τα μαγαζια ακομα και ΠΣΚ ειχαν ελαχιστη κινηση απο πελατες.
Τα μαγαζια που ειχαν αρκετες γυναικες αρα και καλυτερη ποιοτητα υπηρχε μια ταση να τα παρουμε γρηγορα γιατι πελατες δεν εχει και αμα πεσουμε σε κανεναν μερακλη, να προλαβουμε.
Νομιζω δεν μπορει να βγει ετσι η δουλια.
Ενταξει εγω δεν μπορω να ξοδιασω πολλα, αλλα η παρεα μου εχει την δυνατοτητα.
Παρ΄ ολα αυτα ομως ακομα και αυτοι μου ειπαν το ιδιο.
Μηπως οδηγουμαστε σε νεες εποχες και νεα γουστα ?
Ευχαριστω περιμενοντας και δικες σας ανταποκρισεις, και αν συμφωνητε με την αποψη μου.
Και καμμια αναφορα απο δυτικα που δεν εχω ιδεα τι παιζεται, δεν βλαπτει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καιρος ηταν για ενα ρεπορταζ γιατι σε λιγο το θρεντ θα αλλαζε ονομα σε ''σκυλαδικα Θεσσαλονικης'' πραγμα που αφηνει εντελως αδιαφορο πολλους απο εμας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
καιρος ηταν για ενα ρεπορταζ γιατι σε λιγο το θρεντ θα αλλαζε ονομα σε ''σκυλαδικα Θεσσαλονικης'' πραγμα που αφηνει εντελως αδιαφορο πολλους απο εμας
ενω τωρα που διαβασες οτι υπαρχουν μπαρακια με κανα 2 γυναικες που πινουν ποτα ενημερωθηκες δηλαδη?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τωρα που ενημερωθηκες που εχει καρβουνο στην πολη,αναψε κανενα μαγκαλι.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.678
Πόντοι
7.095
Το ME & YOU το εχει γυρισει οντως σε τετοια φαση χαβαλε κτλ...και τονιζουν οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να κερασεις

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ενω τωρα που διαβασες οτι υπαρχουν μπαρακια με κανα 2 γυναικες που πινουν ποτα ενημερωθηκες δηλαδη?
πιο πολυ με νοιαζει αν το τελευταιο παρακμιακο κολομπαρακι εχει 1-2 μισοπεθαμενες θειτσες παρα για το τι παιζει στα σκυλαδικα , ετσι λοιπον κιεγω το παρατηρησα
τωρα αν συνεχησουν οι λατρεις του καφαση και αλλων να γραφουν γι αυτα ενταξη θα ζησω
μονο που μπαινουμε για αλλο θεμα εδω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
πιο πολυ με νοιαζει αν το τελευταιο παρακμιακο κολομπαρακι εχει 1-2 μισοπεθαμενες θειτσες παρα για το τι παιζει στα σκυλαδικα , ετσι λοιπον κιεγω το παρατηρησα
τωρα αν συνεχησουν οι λατρεις του καφαση και αλλων να γραφουν γι αυτα ενταξη θα ζησω
μονο που μπαινουμε για αλλο θεμα εδω
ρε φιλε μαγαζια που να εχουν απο μια μαυρη και μια ρωσσοποντια που δεχονται ενα κερασμα και ως εκει,αν βγω τωρα και περπατησω απο την Πολιχνη μεχρι τη Νεαπολη θα βρω 20 τετοια...σιγα το πραμα.Αφου μπαλαμουτι δεν εχει...μονο κονσομασιον δηλαδη καταναλωση

Μ'αυτη τη λογικη ειτε το κερνας μια ρωσσοποντια στο καφενειο της γειτονιας σου ειτε το κερνας στη Μαη Θεοδωρου στο σκυλαδικο ειναι το ιδιο πραμα.Και μαλλον οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν τη Μαη

Ο προβληματισμος μας λοιπον σε σχεση με τα σκυλαδικα ηταν αν οι τραγουδιαρες εκτος απο το αθωο κερασμα ποτου που δεχονται κανουν και κανα γουστο παραπανω...κανενα ακαπο ολα μεσα και τετοια.Θα σε χαλουσε δηλαδη?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ρε φιλε μαγαζια που να εχουν απο μια μαυρη και μια ρωσσοποντια που δεχονται ενα κερασμα και ως εκει,αν βγω τωρα και περπατησω απο την Πολιχνη μεχρι τη Νεαπολη θα βρω 20 τετοια...σιγα το πραμα.Αφου μπαλαμουτι δεν εχει...μονο κονσομασιον δηλαδη καταναλωση

Μ'αυτη τη λογικη ειτε το κερνας μια ρωσσοποντια στο καφενειο της γειτονιας σου ειτε το κερνας στη Μαη Θεοδωρου στο σκυλαδικο ειναι το ιδιο πραμα.Και μαλλον οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν τη Μαη

Ο προβληματισμος μας λοιπον σε σχεση με τα σκυλαδικα ηταν αν οι τραγουδιαρες εκτος απο το αθωο κερασμα ποτου που δεχονται κανουν και κανα γουστο παραπανω...κανενα ακαπο ολα μεσα και τετοια.Θα σε χαλουσε δηλαδη?
η κριση εκανε ενα καλο στην νυχτα τις θεσσαλονικης,ξεβρωμισε και ξεβρασε κατι τεκεδες που με μια ρωσσοποντια και μια αραπισσα θελανε να βγαζουν χιλιαρικα καθε βραδυ.θα μου πεις τωρα οτι ειχε εποχες που τα βγαλανε,συμφωνω,αλλα ολοι αυτοι που τα χωνανε σε τετοια μαγαζια,πλεον δεν πανε παραπερα απο το καφενειο που την αραζουν.τα σκυλαδικα το γυρισαν το παιχνιδι σε μια κονσομασιον ελαφριας μορφης,διοτι δεν υπαρχουν πλεον λαγοι να πετανε λουλουδια καθε βραδυ,να ανοιγουν σαμπανιες και γενικα να σκορπανε ευρω.αρα αν συγκρινουμε κατι τεκεδες με ρωσσοποντιες-μαυρες-γυφτοβουλγαρες-ρουμανες σε πολιχνη-σταυροπουλη-νεαπολη-ευοσμο και γενικα σε ολη την θεσσαλονικη, 100000000000 φορες σε ενα σκυλαδικο,αν εισαι σωστος και καλος παικτης εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να περασεις καλα.και οταν λεω σωστος και καλος,οχι να μοιραζεις λεφτα μεσα στο μαγαζι σαν μαλακας.πλεον το παιχνιδι ετσι οπως παει λογο κρισης,θελει μυαλο-υπομονη-στρατηγικη.τωρα για τους μαλακες που πανε με το στυλ του γαμαω η του λυγουρη σε τετοια μερη,καλυτερα να καθοντε στο σπιτι τους,τζαμπα τα λεφτα και το ξενυχτι τρωνε στην μαπα.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Καλημερα
Παει καιρος να πουμε τιποτα για τις εξορμησεις μας, νομιζω.
Ακομα και οι του ΣΟΛ ή fever καιρο εχουν να ακουστουν.
Λοιπον μονο για ανατολικα που πηγαινω μπορω κατι να πω
REALITY, στην Κων/πολεως με Ιταλιας 1 Μαυρο ξεκωλο το οποιο δεν καταφερα να γνωρισω γιατι μας πλακωσαν κατι μπαζα, και κολωνω να διωξω στο πρωτο ποτο και πρωτη φορα στο μαγαζι, οποτε αυτη μολις εφυγε ο πρωτος πελατης που του ειχε ρουφιξει καμια 4-5 ποτα, στον επομενο που μπηκε του ορμηξε στα ισια για την συνεχεια, τα υπολοιπα εκτος απο ενα φρεσκο ουκρανακι που κατι ελεγε, χαλια μαυρα.
ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ, τα ιδια μετρια πραγματα εκτος απο την Ελληνιδα με τους φυσικους βυζους, και μια Ρωσσιδα μεγαλουτσικη μεν γυρω στα 40, που κραταει καλα, ολα τα αλλα αστα να πανε.
ΕΔΕΜ, Μπηκαμε ηπιαμε ενα ποτο αλλα φυγαμε γιατι ενω μας την πεφτανε πρωτα τα μετρια και μετα τα καλυτερα απο παλιοτερη εξορμηση που μας τσιμπουσανε στα ποτα ειχα κακια προδιαθεση για να κατσω παραπανω. Βεβαια εκει εχω ξαναρωτησει για μια Ρωσσιδα, νομιζω ονομα Καρολινα, τι ρολο τραβαει??(ειναι πολυ καλο!)
SUGAR, αστα να πανε, μονο για τους μιλφακιδες, καλυτερα γιαγιακηδες, μπες βγες για μας
SMART, απορω πως δουλευει αυτο το μαγαζι, μια Βουλγαρα δεν θυμαμαι ονομα πολυ γελιο αλλα οχι τιποτα της προκοπης
ΑΡΩΜΑ, δυο ξεκωλοι λυκοι που ψιλοχορευουν και στον στυλο που και που και γενικα το εχει καποια καλουτσικη ποιοτητα γυναικων μεν, αλλα ρε πουστη μου πινουν σαν φιδια.
ME & YOU, δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει σε αυτο το μαγαζι, καλουτσικη ποιοτητα γενικα, 3-4 Ελληνακια, αλλα μαλλον παιζει παιχνιδι οχι κωλομπαρου, αλλα μπαρ για χαβαλε με ευχαριστη παρεα.
ΚΙΝΗΣΗ, μετρια πραγματα, εκτος απο κανα 2-3 καλουτσικα αλλα μεγαλα ρε γαμωτο μου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Αυτη η γυρα εγινε σε διαστημα 2-3 εβδομαδων, οχι την ιδια μερα.
Γενικα ολα τα μαγαζια ακομα και ΠΣΚ ειχαν ελαχιστη κινηση απο πελατες.
Τα μαγαζια που ειχαν αρκετες γυναικες αρα και καλυτερη ποιοτητα υπηρχε μια ταση να τα παρουμε γρηγορα γιατι πελατες δεν εχει και αμα πεσουμε σε κανεναν μερακλη, να προλαβουμε.
Νομιζω δεν μπορει να βγει ετσι η δουλια.
Ενταξει εγω δεν μπορω να ξοδιασω πολλα, αλλα η παρεα μου εχει την δυνατοτητα.
Παρ΄ ολα αυτα ομως ακομα και αυτοι μου ειπαν το ιδιο.
Μηπως οδηγουμαστε σε νεες εποχες και νεα γουστα ?
Ευχαριστω περιμενοντας και δικες σας ανταποκρισεις, και αν συμφωνητε με την αποψη μου.
Και καμμια αναφορα απο δυτικα που δεν εχω ιδεα τι παιζεται, δεν βλαπτει.

αξιος φιλε.πολυ καλη ενημερωση

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Για τους fan της Καρίνας έχω άσχημα νέα. Σταμάτησε από το Fever. Ξαναπήγε στην Αθήνα. Άγνωστο αν και πότε θα επιστρέψει. Ανέβασε ξανά το προφίλ της εδώ:
Σε θέση παρκαδόρου στο Fever ο Άρης, η μεγάλη αυτή μορφή της θεσσαλονικιώτικης νύχτας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Aπώλεια ναι αλλά έχει άξιες αντικαταστάτριες.
Προφανώς για να την έκανε για κάτω δε θα είχε τη...δουλειά που περίμενε στον νέο χώρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom