Πήγα χθες στο fever, αργά, μετά τις 3... Δεν είχε πολύ κόσμο, είχε πάνω από 20 κοπέλες και έλεγαν ότι τα Σαββατα έχει πάνω από 40, δεν ξέρω αν ισχύει... Είχε τις κλασσικές πλην Καρινας, μερικά μπαζακια, μερικά μαυρακια (ένα εκ των οποίων βρωμουσε τόσο ιδρωτιλα που σε έπαιρνε στα 10 μέτρα, μερικά ρουμανακια στα οποία δεσποζε η Μικαέλλα με το τρελό πατουρι της, η Λένα η Ουκρανεζα που δεν προλαβαίνει να κλείσει μπουτι και μερικά ξανθα ψηλά αδύνατα, εντυπωσιακά εκ πρώτης όψεως, μέτρια στη συνέχεια, εκτός από ένα που νομίζω μου συστήθηκε ως Σασα (?)... Ευτυχώς δεν μου ήρθε η ατσουμπαλη η Λια και μόνο μια μαύρη... Υπήρχε κινητικότητα, ανέβηκαν κανά δυο και έκαναν στριπτηζ, ενώ μου ήρθαν 7-8 κοπέλες σε μια ώρα... Γενικά υπήρχε κίνηση και ενδιαφέρον... Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα, για μια δική μου μπύρα και ένα κερασμένο απλό ποτό μου πήραν 25€ αλλά είπα να μην μανουριασω...
Οσον αφορά τα εκτός, εμένα όσες κάνουν και εξτραδακια εκτός, μου το είπαν όταν τις ρώτησα κατα το παρελθόν, έχω πάρει και δυο από αυτές στο σπίτι... Η μια η κουφαλα επιχείρησε να μου πουλήσει και έρωτα και να με κάνει αγαπητικο/χορηγό της... Μέλλον της φανηκα για αρκετά μαλακας για να νόμιζε ότι θα τσιμπησω...! Χαχαχα...
Φαντάζομαι βέβαια ότι θα υπάρχουν και άλλες που θα είναι πιο προσεκτικές με τα εξτραδακια εκτός και θα τα λένε σε πιο "στενό κύκλο"...