Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Για τους fan της Καρίνας έχω άσχημα νέα. Σταμάτησε από το Fever. Ξαναπήγε στην Αθήνα. Άγνωστο αν και πότε θα επιστρέψει. Ανέβασε ξανά το προφίλ της εδώ:
Σε θέση παρκαδόρου στο Fever ο Άρης, η μεγάλη αυτή μορφή της θεσσαλονικιώτικης νύχτας...
Θα πληρώνουμε και παρκαδόρο τώρα; Καλά κρασιά...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τζάμπα είναι βρε. Εχει και πίσω χώρο.

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
TSAKALIA TO SAVATO EIMOUN ATHENS PAREA ME TO FILARAKI MOU TO KARINAKI KAI GEIA NA MHN ANXONESTE ERXETE THN ALLH EBDOMADA!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλά νέα καβαλάρη. :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δίπλα στην αυλή με τις πάπιες  :grin:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Please help... Ξέρουμε το όνομα της ξανθιάς και της κοκκινομάλας...? Και κυρίως της ξανθιάς...! Η μια από τις δυο νομίζω ότι είναι η Μικαέλλα... Την έβλεπα απόψε και ήθελα να δοκιμάσω αλλά δεν έκατσε η φαση... Μου ερχοντουσαν όλες οι σπαζοκλαμπανιες και όταν ήμουν free εγώ δεν ήταν αυτή και το ανάποδο... Είχα και απορία αν παίζει και prive με τις συγκεκριμένες...  :huh:
Την κοκκινομάλα την λένε Μικαέλα.
Γράψε μια κριτική για χθες αφού πήγες.

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα
Μπα φιλε αινιγμα, βλεπω πολυ νεκρα στο θρεντ, κακως βεβαια, δεν βοηθουμαστε καθολου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γενικά,εκτός Καρίνας,οι Ρουμάνες του Φιβερ-Σολ,δεν βγαίνουν εκτός μαγαζιού.
Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ αλλά απ όσες ρώτησα την ίδια απάντηση πήρα.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Καλημερα
Μπα φιλε αινιγμα, βλεπω πολυ νεκρα στο θρεντ, κακως βεβαια, δεν βοηθουμαστε καθολου

αν δεν πας να δεις απο κοντα
τι γινεται πως να βοηθηθεις δηλαδη?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Γενικά,εκτός Καρίνας,οι Ρουμάνες του Φιβερ-Σολ,δεν βγαίνουν εκτός μαγαζιού.
Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ αλλά απ όσες ρώτησα την ίδια απάντηση πήρα.

Ε και τι περίμενες να σου πουν εκει μεσα ? οποτε θες και οτι ωρα θες ??? το ιδιο ισχυει και για καρινα .

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πήγα χθες στο fever, αργά, μετά τις 3... Δεν είχε πολύ κόσμο, είχε πάνω από 20 κοπέλες και έλεγαν ότι τα Σαββατα έχει πάνω από 40, δεν ξέρω αν ισχύει... Είχε τις κλασσικές πλην Καρινας, μερικά μπαζακια, μερικά μαυρακια (ένα εκ των οποίων βρωμουσε τόσο ιδρωτιλα που σε έπαιρνε στα 10 μέτρα, μερικά ρουμανακια στα οποία δεσποζε η Μικαέλλα με το τρελό πατουρι της, η Λένα η Ουκρανεζα που δεν προλαβαίνει να κλείσει μπουτι και μερικά ξανθα ψηλά αδύνατα, εντυπωσιακά εκ πρώτης όψεως, μέτρια στη συνέχεια, εκτός από ένα που νομίζω μου συστήθηκε ως Σασα (?)... Ευτυχώς δεν μου ήρθε η ατσουμπαλη η Λια και μόνο μια μαύρη... Υπήρχε κινητικότητα, ανέβηκαν κανά δυο και έκαναν στριπτηζ, ενώ μου ήρθαν 7-8 κοπέλες σε μια ώρα... Γενικά υπήρχε κίνηση και ενδιαφέρον... Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα, για μια δική μου μπύρα και ένα κερασμένο απλό ποτό μου πήραν 25€ αλλά είπα να μην μανουριασω...

Οσον αφορά τα εκτός, εμένα όσες κάνουν και εξτραδακια εκτός, μου το είπαν όταν τις ρώτησα κατα το παρελθόν, έχω πάρει και δυο από αυτές στο σπίτι... Η μια η κουφαλα επιχείρησε να μου πουλήσει και έρωτα και να με κάνει αγαπητικο/χορηγό της... Μέλλον της φανηκα για αρκετά μαλακας για να νόμιζε ότι θα τσιμπησω...! Χαχαχα...
Φαντάζομαι βέβαια ότι θα υπάρχουν και άλλες που θα είναι πιο προσεκτικές με τα εξτραδακια εκτός και θα τα λένε σε πιο "στενό κύκλο"...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Α Δεν παιζω ...απο το FB ατεβάσανε τις φωτογραφίες των κοριτσιών  :headbang: :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο καθημερινες το fever?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom