You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
επισκεψη χθες στο FEVER κατα τις 1
το μαγαζι γεματο με την γνωστη ατμοσφαιρα
ιδια με του σολ.πολλες γυναικες και τουλαχιστον
οι μισες πολυ καλες.ενισχυση του ροστερ με
αρκετα ρουμανακια παιχνιδαρικα.το μοναδικο που
με τρομαξε ηταν οταν ηρθε η γνωστη λια.σα δρακουλας εχει γινει
το μαγαζι γεματο με την γνωστη ατμοσφαιρα
ιδια με του σολ.πολλες γυναικες και τουλαχιστον
οι μισες πολυ καλες.ενισχυση του ροστερ με
αρκετα ρουμανακια παιχνιδαρικα.το μοναδικο που
με τρομαξε ηταν οταν ηρθε η γνωστη λια.σα δρακουλας εχει γινει
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πάλι απ τα δικά σου τα ...μπισκότα έφαγες Παπαδόπουλε?το σμαρτ ειναι στην γρ λαμπρακη τουμπα εκει ιναιμια ελενη θελει πολυ ποτο δεν εχει πριβε αλλα κανει βιζιτες στα 150
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κ. Νικο τοΆρωμαείναι στην Κωνσταντινιπόλεως, στο ύψος ανάμεσα Μαρτίου και Συνδίκα(ή Γενναδίου που λέγεται η προέκτασή της).
Παλιότερα είχα πάρει και τηλέφωνο μιας μαυρούλας από εκεί (έλσα το καλλιτεχνικό της), αλλά δεν την πήδηξα γιατί είχα πάει σπίτι της και δεν είχα προφυλακτικό μαζί μου...
Αυτό που περιγράφω εδώ είναι το ME & YOU
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
FEVER χτες βράδυ κατά τις 2 ο χαμός,20 γυναίκες κάποιες πολύ καλές.Είχα πιει κι αρκετά και δεν θυμάμαι και πολλά αλλά μια χαρά ήταν.Α και τα πριβέ είναι πίσω εντός τελικά.
Επισκέπτης
θελω την ορνελα απο το εδεμ ακαπο να γουσταρω θελω και την ελενη αστρα παρανταης απο το παρανταης πηγαινουν και οι 2 στο σμαρτ ειναι φιλες της ξανθιας ιδιοκτητριας ουκρανιδα ειναι η ιδιοκτ. εμαθα επισης μια ολγα στο σμαρτ που δουλευει ειναι γυναικα εος φιλου μου δεν το ξερει αυτος οτι αυτη δουλευει εκει παντως την φορτωσαν 2 παππουδες για παρτουζα
θελω να γινω πλανηταρχης μπορω??θελω την ορνελα απο το εδεμ ακαπο να γουσταρω θελω και την ελενη αστρα παρανταης απο το παρανταης πηγαινουν και οι 2 στο σμαρτ ειναι φιλες της ξανθιας ιδιοκτητριας ουκρανιδα ειναι η ιδιοκτ. εμαθα επισης μια ολγα στο σμαρτ που δουλευει ειναι γυναικα εος φιλου μου δεν το ξερει αυτος οτι αυτη δουλευει εκει παντως την φορτωσαν 2 παππουδες για παρτουζα
Επισκέπτης
afou eisai arianos mporeisθελω να γινω πλανηταρχης μπορω??
τυπε μην το πεις στο φιλο σου να την παρουμε ακαποτη παρτουζα κ εμεις κ αν θες επειδη εισαι μερακλης μπορεις να ερθεις κ εσυ.αλλα θα τον δινεις μονο κωλο ακαποθελω την ορνελα απο το εδεμ ακαπο να γουσταρω θελω και την ελενη αστρα παρανταης απο το παρανταης πηγαινουν και οι 2 στο σμαρτ ειναι φιλες της ξανθιας ιδιοκτητριας ουκρανιδα ειναι η ιδιοκτ. εμαθα επισης μια ολγα στο σμαρτ που δουλευει ειναι γυναικα εος φιλου μου δεν το ξερει αυτος οτι αυτη δουλευει εκει παντως την φορτωσαν 2 παππουδες για παρτουζα
Επισκέπτης
θελω να γαμησω την νικη απο το πριβε αποιος που την ξερες α μου στειλει το τηλ της
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
θέλω να σε κάνω μπανεντθελω να γαμησω την νικη απο το πριβε αποιος που την ξερες α μου στειλει το τηλ της
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.488
- Πόντοι
- 34.538
Ενας μαλακας φιλος μου φαγωθηκε να παμε.Εχει λεει καμμια εικοσαρια μανεκεν και τετοιες μαλακιες.panioan15 δεν παίζει κάτι ιδιαίτερο μέσα στο ΕΔΕΜ...τζάμπα επένδυση θα κάνεις
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.488
- Πόντοι
- 34.538
Μαλιστα.Που θελει να μας παει ο μπαγλαμας?έχει ωραίες γκόμενες για να τις κερνάς ποτό και να μιλάς απλά
Δεν καθομαι μπροστα σε ενα καθρεπτη να τα λεω και να πληρωνω μονο το δικο μου ποτο?
καυλιαρουμπακλες ολου του κοσμου σας εχω νεα...οχι πολυ καλα αλλα ειναι νεα
κυριως για κατοικους ανατολικης θεσνικης
πριν μερες ρωτουσα αν υπαρχει κανενα στριπτιζαδικο στην περαια...κ το να που το βρηκα
ειναι κατω στην παραλια,αρχη αρχη διπλα σε γνωστο καφε μπαρ κ απο τα πιο παλια κ ειναι μια μαλακια κ μιση
εξαερισμος μηδεν 4 κοριτσια με τον υπευθυνο να μου λεει οτι εχει κ αλλες απλα ειχαν ρεπο
εχει μπαρα για χωρο αλλα ειναι πιο πολυ κωλομπαρο
απο κοπελες η μια καπαρωμενη ψηλοχαλια
μια τζενη που δουλευε αμορε κοντοχοντρη ξανθια αλβανιδα
κ μια ελενη φετες η γκομενα αλλα ασχημη κ μιλαει πολυ σε εκνευριστηκο σημειο
5ε το ποτο μας
10ε των κοριτσιων
προβε του κωλου με 10ε κ 2 λεπτα διαρκεια κ γενικοτερα δεν ελεγε τιποτα το μαγαζι
αυτα απο μενα,δεν εχω σκοπο να ξαναπαω μονος για να ξοδεψω γιατι δεν αξιζει,αλλα με παρεα για χαβαλε ισψς ξαναπαω για ποτακι
πριν μερες ρωτουσα αν υπαρχει κανενα στριπτιζαδικο στην περαια...κ το να που το βρηκα
ειναι κατω στην παραλια,αρχη αρχη διπλα σε γνωστο καφε μπαρ κ απο τα πιο παλια κ ειναι μια μαλακια κ μιση
εξαερισμος μηδεν 4 κοριτσια με τον υπευθυνο να μου λεει οτι εχει κ αλλες απλα ειχαν ρεπο
5ε το ποτο μας
10ε των κοριτσιων
προβε του κωλου με 10ε κ 2 λεπτα διαρκεια κ γενικοτερα δεν ελεγε τιποτα το μαγαζι
αυτα απο μενα,δεν εχω σκοπο να ξαναπαω μονος για να ξοδεψω γιατι δεν αξιζει,αλλα με παρεα για χαβαλε ισψς ξαναπαω για ποτακι
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
καυλιαρουμπακλες ολου του κοσμου σας εχω νεα...οχι πολυ καλα αλλα ειναι νεα
5ε το ποτο μας
10ε των κοριτσιων
μπας και λες το closard στην αγια τριαδα?
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
γιατι για περαια πρωτη φορα ακουω
και παω αρκετα συχνα
και παω αρκετα συχνα
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
παρε τηλ να σου δωσω το δικο τηςθελω να γαμησω την νικη απο το πριβε αποιος που την ξερες α μου στειλει το τηλ της