Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αλλά να έχει πάρει πρώτα τα χάπια του,ΤΑ ΚΑΛΑ όχι τα άλλα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάντον banner να φαίνεται απο παντού.

Επισκέπτης
παρακαλω και μαγιονεζα αυτη η νικη ρε σεις την δοκιμασε κανεις?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Για ένα κατάστημα Δελφών με 28ης Οκτωβρίου ονόματι "Reality" γνωρίζει κανείς κάτι?

Είχα περάσει παλαιότερα πεζός απ' έξω και μου έκανε μια γκόμενα νοήματα να μπω μέσα...

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Κων/λεως με 28η Οκτ ειναι οχι με δελφων.
Εχει γυναικες αλλα μονο κερασμα δεν ειναι κατι το φοβερο πιανεις κανα μπουτακι κανα βυζι αναλογα σε τι κοπελα θα πεσεις...Επειδη εχω παει αρκετες φορες ειναι πολλες ψοφιες για ραντεβου εκτος μαγαζιου για ποτακι η καφεδακι.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Κων/λεως με 28η Οκτ ειναι οχι με δελφων.
Εχει γυναικες αλλα μονο κερασμα δεν ειναι κατι το φοβερο πιανεις κανα μπουτακι κανα βυζι αναλογα σε τι κοπελα θα πεσεις...Επειδη εχω παει αρκετες φορες ειναι πολλες ψοφιες για ραντεβου εκτος μαγαζιου για ποτακι η καφεδακι.

Έχει δίκιο Κωνσταντινοπόλεως είναι...Η συγκεκριμένη μελαχροινή πάντως που είχα μπανίσει ήταν πολύ ωραίο κομμάτι. Από τιμές τι παίζει?
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που έχεις πάει αρκετές φορές?

Επισκέπτης
η ιδιοκτητρια του εδεμ ειναι η ορνελα εχει και λογαριασμο στο φεης ως ορνελα εδεμ στα αγγλικα θα θελα παντως να την παρω βιζιτα θα δεχθει ? ξερει κανενας? την πηρε?

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Καλημερα

Σε προηγουμενες σελιδες εχω δωσει καποιες κριτικες για ανατολικα μαγαζια οπως ΕΔΕΜ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΑΡΩΜΑ, (ΗΟΥΙ μαλλον τζιφος), ΚΙΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΝΤΑΙΖ, ΣΟΥΓΚΑΡ, ΣΜΑΡΤ

το ΣΜΑΡΤ που βρισκεται ; ..... :helpplea:

Επισκέπτης
το σμαρτ ειναι στην γρ λαμπρακη τουμπα εκει ιναιμια ελενη θελει πολυ ποτο δεν εχει πριβε αλλα κανει βιζιτες στα 150

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom