Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Minkler

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πειτε και σε μενα ενα Καλο Κωλόμπαρω  εχω γυρισει 50
μεσα στη σουρα μου

τι ψαχνουμε εμεισ για αυτα τα μαγαζια :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
άσχετο τον House κυρίως αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά κυριως Ρικ Ντέκερ και υπόλοιπους.....τους εκτιμούμε όλοι(υποθέτω)
Απλά αδερφέ όσες φορές προσπάθησαν φίλοι  να κάνουν  παιχνίδι εκτός μαγαζιού δεν είχε αποτέλεσμα....η καλύτερα είχε αποτέλεσμα που κόστιζε απο 100 ....Προσωπικά πλέον τα θεωρώ πολλά για να τα σκάς σεμερικές τελειωμένες.Όμως ξέρω απο μαγαζιά όπως τον Τοξότη(που πρέπει να έκλεισε) ,Ιντιαν πως μπορείς να κάνεις παιχνίδι χωρίς να σκάσεις φράγκα....απλα πρέπει να πέσεις στην περίπτωση.
Απο εκει και πέρα σε πολλά μαγαζιά παίζουν και γυναίκες που δουλεύουν μόνο με ποτά και δεν έχει πριβέ.....με κάποιες μπορεί να παιχτει φάση εκτος αλλά οπως είπα πρέπει να πέσεις στην περίπτωση...
α ρε ατιμε,με καταφερες κ ενα δακρυ κυλα ακομα στο κοκκινο γλυκο μαγουλακι μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καποιος jaym εχει προβληματα μαζι μου ενω εγω δεν εκανα τιποτα εναντιων του με βριζει με το χειροτερο τροπο σε pm δεν φοβαμαι αν με βρισει τιποτα σοβαρο θα το κανω μυνηση

Επισκέπτης
τον παπαδοπουλο τον αλεξη τον κανατε μπανεντ ο γκαγκαριν και ενας αλλος απο το φορουμ μπουρδελοτσαρκα θεσσαλονικης αν ειστε τοσο μαγκες αυτη ειναι η δημοκρατια σας εμενα με βρισε ο jaym οπως κανατε banned τον παπ το φιλαρακι καντε και αυτον  >:(  οχι μονο αυτους που μιλανε σταρατα για τις ειθυμιες τους να αποκλειεται αλλα να αποκλειεται και τυπους jaym που ειρωνευονται κοροιδευουν και βριζουν με το χειροτερο τροπο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Συγνωμη αν δεν με πιασατε, μπορει να φταιει ο τροπος που τα ειπα, sorry.
Οτι εγινε εξω απο τα κωλομπαρα κοστισε πολυ παραπανω απο τα CG ή τα CT
Το θεμα ειναι η ψευδαισθηση του κυνηγιου και της γκομενας που δεν ξαπλωνει ολη μερα στο δωματιο και περιμενει ανα 2 ωρες τον επομενο με τα 200 ευρω, και το βραδυ ειναι τοσο ψοφια που ειναι λογικο να μην μπορει να αποδωσει (το εχουμε κανει και αυτο).
Αν αυτος ο τροπος προσεγγισης δεν σας αφορα ΟΚ ξανα sorry,
Το θεμα με τον κολλητο μου το ανεφερα γιατι αυτος εχει περισσοτερο ελευθερο χρονο και φραγκα απο εμενα για να το κανει και κατα καποιο τροπο τον εχω σαν οδηγο, οπως εχω διαβασει και εκτιμω εδω και τον HOUSE και τον mmm00034 που μου φαινονται πολυ πιο εμπειροι απο εμενα και αυτην ακριβως την συζητηση ηθελα να εχουμε
Και παλι sorry αν παρεξηγηθηκα, ευχαριστω
1. αφού έχει τόσο χρόνο ας γραφτεί στο μπου...να έχουμε κι άλλον παιχταρά μαζί μας
2. o mmm0024 αναβαθμίστηκε κι έγινε mmm0034???

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
τον παπαδοπουλο τον αλεξη τον κανατε μπανεντ ο γκαγκαριν και ενας αλλος απο το φορουμ μπουρδελοτσαρκα θεσσαλονικης αν ειστε τοσο μαγκες αυτη ειναι η δημοκρατια σας εμενα με βρισε ο jaym οπως κανατε banned τον παπ το φιλαρακι καντε και αυτον  >:(  οχι μονο αυτους που μιλανε σταρατα για τις ειθυμιες τους να αποκλειεται αλλα να αποκλειεται και τυπους jaym που ειρωνευονται κοροιδευουν και βριζουν με το χειροτερο τροπο
Βρε βλάκα αλαπίνη που τον έκανα και μπαν....κάθε άλλο εγώ καλά περνάω και με όσους ενημερώνουν και με όσους χαβαλεδιάζουν...ΦΕΛΕ! γιατί να κάνω μπανεντ (τι είναι το μπανεντ????)  εσένα με όσα nick κι αν γράφεις. Πάντως πολύ σε γουστάρω και γιατί γαμάς ακάποτα (στο μυαλό σου βέβαια) αλλά και γιατί αποκαλείς τον παπ φιλαράκι σου (ενώ όλοι ξέρουμε ότι είσαι εσύ). Καλή σου μέρα!

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα
Οντως οτι εχει γινει εκτος μαγαζιων με κωλομπαρουδες (light ή hard) κοστισε μερικες φορες ακριβοτερα απο οτι CG - CT, απλως ειναι η διαφορα της αισθησης της προσεγγισης. Αλλο το τηλ, ταδε ωρα περιμενω γκαβλωμενος στο ξενοδοχειο Νο δωμ ταδε και αλλο το ψευτικο μεν, αλλα πιο παιχνιδιαρικο της περπατημενης κωλομπαρους, που ξερει γιατι βγαινει μαζι μας για καφε ή τσιπουρα (ετσι το λενε τωρα) αλλα το παιζει κουτοπονηρα, οπως αλλωστε και η αφεντομουτσουνα μας το ιδιο ακριβως κανει.
Οσο για τον κολλητο μου εχει ελευθερο χρονο τα βραδυα γιατι ειναι πλεον ελευθερος, αλλα πνιγεται στην δουλια την ημερα και σιγουρα δεν μπορει να ενημερωσει, και ΔΕΝ θα ξαναφερθω σε αυτον γιατι μαλλον παρεξηγηθηκα. (μονο δικες μου καταδρομικες απο εδω και περα)
Σε προηγουμενες σελιδες εχω δωσει καποιες κριτικες για ανατολικα μαγαζια οπως ΕΔΕΜ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΑΡΩΜΑ, (ΗΟΥΙ μαλλον τζιφος), ΚΙΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΝΤΑΙΖ, ΣΟΥΓΚΑΡ, ΣΜΑΡΤ κλπ
Εχει κολλησει το μυαλο μου με ενα μιλφορωσσιδι στο ΕΔΕΜ που ουτε μας δινει σημασια, ξερει κανενας τιποτα?
Ευχαριστω

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα ΤΟ κλάσει τ αρχίδια μάλλον.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Στην εκπομπη για τον παλιο Ζυγο που την εδειξε και χθες και σημερα η ετ1 δειχνει επισης κι ενα κωλομπαρο στο 12.45 το INDIAN BAR απ'οτι βλεπω ειναι λιγα μετρα παραπανω απο τη Μονη Λαζαριστων και νομιζω το'χω δει κιολας απ'εξω...
Εχει τιποτα καλο εκει ξερει κανεις?

www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/3592-Kwnstantinoypolews-280,-Thessalonikh-toy-Giannh-Misoyridh-25-04-2012.html#.UKI0r2eOxRW]http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/3592-Kwnstantinoypolews-280,-Thessalonikh-toy-Giannh-Misoyridh-25-04-2012.html#.UKI0r2eOxRW[/url]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολύ μέτρια πράγματα,δε θα στο συνιστούσα.
Παλιότερα είχε κάποια καλά αλλά τώρα μπα,

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Στην εκπομπη για τον παλιο Ζυγο που την εδειξε και χθες και σημερα η ετ1 δειχνει επισης κι ενα κωλομπαρο στο 12.45 το INDIAN BAR απ'οτι βλεπω ειναι λιγα μετρα παραπανω απο τη Μονη Λαζαριστων και νομιζω το'χω δει κιολας απ'εξω...
Εχει τιποτα καλο εκει ξερει κανεις?

www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/3592-Kwnstantinoypolews-280,-Thessalonikh-toy-Giannh-Misoyridh-25-04-2012.html#.UKI0r2eOxRW]http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/3592-Kwnstantinoypolews-280,-Thessalonikh-toy-Giannh-Misoyridh-25-04-2012.html#.UKI0r2eOxRW[/url]

Nαι η εκπομπή είναι γαμάτη....είναι για το αρχείο μας....αν και το ίντιαν εχει κανει μια μινι ανακαίνισούλα ....νομίζω οι παλαιότεροι τα έχουν πεί πολλές φορές για το ίντιαν ....στην εκπομπή οπως θα είδες πολλές απο αυτές που είδες στην κοπή της βασιλόπιτας δουλεύουν απο εκεί.Αλλά απο όσο ξέρω δεν παίζουν καταστάσεις σολ και αμόρε.....απλά αν γουστάρει η γκόμενα μπορει να βγει μαζι σου και να κάνεις παιχνίδι......ό[ως όμως είπε ο Ηouse ....είδα και εγω πριν 2 βδομάδες τιποτα αξιόλογο...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
α ρε ατιμε,με καταφερες κ ενα δακρυ κυλα ακομα στο κοκκινο γλυκο μαγουλακι μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι το βλέπω..... :grin: :grin:....χι πέραν της πλάκας μερικά άτομα απο αυτά που λένε καταλαβαίνεις πως αυτά που σου λένε είναι αξιόπιστα και αξίζει να τους ακούσεις και να μοιραστείς τις εμπειρίες σου....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στο indian έχει μια γεμάτη μπαργούμαν-σερβιτόρα που όταν περπατάει τρίζει το πάτωμα του μαγαζιού.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στο Σκορπιο παίζει ακόμα η καβάτζα ξέρει κανείσ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Nαι η εκπομπή είναι γαμάτη....είναι για το αρχείο μας....αν και το ίντιαν εχει κανει μια μινι ανακαίνισούλα ....νομίζω οι παλαιότεροι τα έχουν πεί πολλές φορές για το ίντιαν ....στην εκπομπή οπως θα είδες πολλές απο αυτές που είδες στην κοπή της βασιλόπιτας δουλεύουν απο εκεί.Αλλά απο όσο ξέρω δεν παίζουν καταστάσεις σολ και αμόρε.....απλά αν γουστάρει η γκόμενα μπορει να βγει μαζι σου και να κάνεις παιχνίδι......ό[ως όμως είπε ο Ηouse ....είδα και εγω πριν 2 βδομάδες τιποτα αξιόλογο...
μπαζα ειναι αυτες στο βιντεο...η αλλη κοιταει το φλουρι και λεει ωραιο ειναι  :2funny: :2funny:

Ολα τα λεφτα ειναι ομως η πολιτικη συζητηση που γινεται απο τους αλλους :2funny: :2funny:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
μην κολλατε τον αλλαπινη
ειναι μαχιμος και σκληροπυρηνικος

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
μην κολλατε τον αλλαπινη
ειναι μαχιμος και σκληροπυρηνικος
Εγώ πάντως απο την αρχή δήλωσα την πλήρη στήριξη στον "αγωνιστή" Αλέξη ή νίκο ή όπως τελικά τον λένε ...όμως το nick name του τα λέει όλα ...όποιος το πρόσεξε ...άλλα-πίνει ...όχι δηλαδή τα ίδια με μας , τα κανονικά !  ;)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Εγώ πάντως απο την αρχή δήλωσα την πλήρη στήριξη στον "αγωνιστή" Αλέξη ή νίκο ή όπως τελικά τον λένε ...όμως το nick name του τα λέει όλα ...όποιος το πρόσεξε ...άλλα-πίνει ...όχι δηλαδή τα ίδια με μας , τα κανονικά !  ;)
άσε μας ρε geo80 μη σε κάνω και σένα μπανεντ τώρα που πήρα φόρα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
μπαζα ειναι αυτες στο βιντεο...η αλλη κοιταει το φλουρι και λεει ωραιο ειναι  :2funny: :2funny:

Ολα τα λεφτα ειναι ομως η πολιτικη συζητηση που γινεται απο τους αλλους :2funny: :2funny:

ε ναι  μπάζα είναι για αυτο σου είπε ο House δεν λέει.....πολλά απο αυτά τα μπάζα δουλε΄΄υουν ακόμη....απλά το σαββατο πριν δυο βδομάδες είδα δυο νταρντάνες να κάθονται με τον ντι τζει και η μια ηταν πολυ καλή και δεν έιχε κανεναν να την ενοχλεί που σημαίνει πως ηταν ελευθερη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom