Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αγαπητη ρουλετα στο φηβερ μπορουμε στο πριβε να κανουμε ελευθερο ερωτα με τα κοριτσια θελω να της δωσω πραγματικα την αγαπη την ζωη και τον ερωτα ο ερωτας με προφυλαξη δεν ειναι αγαπη θελω πολυ να αφησω την καρινα εγκυο ωστε να με παντρευτει αφου μου αρεσει και την αγαπω
ωχ αρχισαμε παλι....

Επισκέπτης
αγαπω την δεσποινης καρινα και την χριστινα ολοι μαζι για ουζα τωρα χαχαχαχαχαχαχαχα φηβερ θελω να εχεις μεσα και φαγητο στις υπηρεσιες και επισης θελω τις τουαλετες να ναι λουξ ωστε να ειναι καθαρος ο χωρος

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
πολυ καλα κομματια εχει και το αρωμα στην κων/πολεως
αλλα για χαλαρα πραγματα για παραπανω δεν ξερω

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα,
Επισκεψη στο Αρωμα πριν 10 μερες περιπου, οντως διαθετει 3-4 αξιολογα, τα 2 νομιζω οτι κανουν και ελαφρυ στριπτιζ στην μπαρα.
Το μονο θεμα ειναι οτι ρουφανε γρηγορα, οταν τους πεις καντε λιγο ρεγουλα σηκωνονται και φευγουν, και καθονται μονες τους στην γωνια, μια και γενικα δεν εχει και ιδιαιτερα πολυ κοσμο το μαγαζι.
Μαλλον ειναι εντολη του αφεντικου.
Ετσι ομως νομιζω οτι δεν θα μπορεσουν να αποκτησουν καποια σταθερη πελατια κατα την δικια μου αποψη παντα.
Τελος παντων μια επισκεψη ακομα στο εγγυς μελον και θα φανει τι παιχνιδι παιζουν.
Αν καποιος φιλος ειναι πιο συχνος πελατης ας μας ανοιξει τα ματια.
Εγω εχω μεινει με το καινουργιο ξανθο μιλφορωσσιδι του ΕΔΕΜ, γαμωτο δεν θυμαμαι ονομα.
Καμμια ενημερωση απο προσφατη επισκεψη υπαρχει ?
Ευχαριστω

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
αγαπω την δεσποινης καρινα και την χριστινα ολοι μαζι για ουζα τωρα χαχαχαχαχαχαχαχα φηβερ θελω να εχεις μεσα και φαγητο στις υπηρεσιες και επισης θελω τις τουαλετες να ναι λουξ ωστε να ειναι καθαρος ο χωρος

κλασικη περιπτωση ατομου με καμενα ΟΛΑ τα εγκεφαλικά κυταρα
Ρε φιλαράκο να κοιτας που και που τις ημερομηνίες ληξης
τα ληγμενα ειναι μεν πιο φτηνα αλλα .....βαρανε

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
γιατι θα ριξεις παχυ χεσιμο σαν τον ΤΑΚΜΑΝ?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kι άλλος "χαροκαμμένος"... Αλλά η Χαρά μου λέει ότι αγαπάει μόνο εμένα! :uglystupid: μπουχουχου!

σε πιστευω γιατι και μενα μουπε ποσο ομορφος και σεξυ και αψηλος ειμαι και πως οταν με ειδε να μπαινω ειχε 123 οργασμους...  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γεωργιανή?
Ανήκει σίγουρα στον πολυπληθή σύλλογο ΣΦΕΘ(Σύλλογος Φίλων Εργολάβων Θεσσαλονίκης)
Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος είναι φυσικά Ρουμάνες.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αγαπητη ρουλετα στο φηβερ μπορουμε στο πριβε να κανουμε ελευθερο ερωτα με τα κοριτσια θελω να της δωσω πραγματικα την αγαπη την ζωη και τον ερωτα ο ερωτας με προφυλαξη δεν ειναι αγαπη θελω πολυ να αφησω την καρινα εγκυο ωστε να με παντρευτει αφου μου αρεσει και την αγαπω
εισαι απλα θεος...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Deker,Ric Flair ετοιμαστείτε να πάμε κανένα fever ή le cabaret ΠΣΚ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αύριο να έχουμε πληρωθεί κι απ το στοίχημα.
Σήμερα έχω να βγω με μια Βουλγάρα από άλλο κωλόμπαρο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι αλλα εγω παρασκευη σαββατο κ κυριακη δουλευω

Επισκέπτης
ρε φιλαρακια το αρωμα που πεφτει ακριβως πανω δελφων δεν ειναι πριν το κεπ της δελφων απεναντι γυραδικο δεν εχει? εχω ακουσει μουφα αλλα θα παω για αναγνωριση παντως μαζι με ποτο τα μπαρ πρεπει να προσφερουν ξηρους καρπους και κασερακια ζαμπονακια κεφτεδακια αλλα δεν το κανουν βαζουν και μπομπες πολλα απο αυτα γιατι οροιδευουν ετσι τους πελατες χωρις συνοδευτικο ακριβο ποτο και μπομπαψ γιατιιιιιιιιιιιιι??????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom