ωχ αρχισαμε παλι....αγαπητη ρουλετα στο φηβερ μπορουμε στο πριβε να κανουμε ελευθερο ερωτα με τα κοριτσια θελω να της δωσω πραγματικα την αγαπη την ζωη και τον ερωτα ο ερωτας με προφυλαξη δεν ειναι αγαπη θελω πολυ να αφησω την καρινα εγκυο ωστε να με παντρευτει αφου μου αρεσει και την αγαπω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αγαπω την δεσποινης καρινα και την χριστινα ολοι μαζι για ουζα τωρα χαχαχαχαχαχαχαχα φηβερ θελω να εχεις μεσα και φαγητο στις υπηρεσιες και επισης θελω τις τουαλετες να ναι λουξ ωστε να ειναι καθαρος ο χωρος
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
πολυ καλα κομματια εχει και το αρωμα στην κων/πολεως
αλλα για χαλαρα πραγματα για παραπανω δεν ξερω
αλλα για χαλαρα πραγματα για παραπανω δεν ξερω
Καλημερα,
Επισκεψη στο Αρωμα πριν 10 μερες περιπου, οντως διαθετει 3-4 αξιολογα, τα 2 νομιζω οτι κανουν και ελαφρυ στριπτιζ στην μπαρα.
Το μονο θεμα ειναι οτι ρουφανε γρηγορα, οταν τους πεις καντε λιγο ρεγουλα σηκωνονται και φευγουν, και καθονται μονες τους στην γωνια, μια και γενικα δεν εχει και ιδιαιτερα πολυ κοσμο το μαγαζι.
Μαλλον ειναι εντολη του αφεντικου.
Ετσι ομως νομιζω οτι δεν θα μπορεσουν να αποκτησουν καποια σταθερη πελατια κατα την δικια μου αποψη παντα.
Τελος παντων μια επισκεψη ακομα στο εγγυς μελον και θα φανει τι παιχνιδι παιζουν.
Αν καποιος φιλος ειναι πιο συχνος πελατης ας μας ανοιξει τα ματια.
Εγω εχω μεινει με το καινουργιο ξανθο μιλφορωσσιδι του ΕΔΕΜ, γαμωτο δεν θυμαμαι ονομα.
Καμμια ενημερωση απο προσφατη επισκεψη υπαρχει ?
Ευχαριστω
Επισκεψη στο Αρωμα πριν 10 μερες περιπου, οντως διαθετει 3-4 αξιολογα, τα 2 νομιζω οτι κανουν και ελαφρυ στριπτιζ στην μπαρα.
Το μονο θεμα ειναι οτι ρουφανε γρηγορα, οταν τους πεις καντε λιγο ρεγουλα σηκωνονται και φευγουν, και καθονται μονες τους στην γωνια, μια και γενικα δεν εχει και ιδιαιτερα πολυ κοσμο το μαγαζι.
Μαλλον ειναι εντολη του αφεντικου.
Ετσι ομως νομιζω οτι δεν θα μπορεσουν να αποκτησουν καποια σταθερη πελατια κατα την δικια μου αποψη παντα.
Τελος παντων μια επισκεψη ακομα στο εγγυς μελον και θα φανει τι παιχνιδι παιζουν.
Αν καποιος φιλος ειναι πιο συχνος πελατης ας μας ανοιξει τα ματια.
Εγω εχω μεινει με το καινουργιο ξανθο μιλφορωσσιδι του ΕΔΕΜ, γαμωτο δεν θυμαμαι ονομα.
Καμμια ενημερωση απο προσφατη επισκεψη υπαρχει ?
Ευχαριστω
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
αγαπω την δεσποινης καρινα και την χριστινα ολοι μαζι για ουζα τωρα χαχαχαχαχαχαχαχα φηβερ θελω να εχεις μεσα και φαγητο στις υπηρεσιες και επισης θελω τις τουαλετες να ναι λουξ ωστε να ειναι καθαρος ο χωρος
κλασικη περιπτωση ατομου με καμενα ΟΛΑ τα εγκεφαλικά κυταρα
Ρε φιλαράκο να κοιτας που και που τις ημερομηνίες ληξης
τα ληγμενα ειναι μεν πιο φτηνα αλλα .....βαρανε
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
γιατι θα ριξεις παχυ χεσιμο σαν τον ΤΑΚΜΑΝ?αγαπω την δεσποινης καρινα και την χριστινα ολοι μαζι για ουζα τωρα χαχαχαχαχαχαχαχα φηβερ θελω να εχεις μεσα και φαγητο στις υπηρεσιες και επισης θελω τις τουαλετες να ναι λουξ ωστε να ειναι καθαρος ο χωρος
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μιλάμε για ένα μικρό "θεό" της κωλομπαροσύνης. Πιο cult πεθαίνεις.αλλά ότι και να έκανε είναι τρελή μορφή και τον πάω με 1000!!!!
Kι άλλος "χαροκαμμένος"... Αλλά η Χαρά μου λέει ότι αγαπάει μόνο εμένα! μπουχουχου!
σε πιστευω γιατι και μενα μουπε ποσο ομορφος και σεξυ και αψηλος ειμαι και πως οταν με ειδε να μπαινω ειχε 123 οργασμους...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γεωργιανή?
Ανήκει σίγουρα στον πολυπληθή σύλλογο ΣΦΕΘ(Σύλλογος Φίλων Εργολάβων Θεσσαλονίκης)
Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος είναι φυσικά Ρουμάνες.
Ανήκει σίγουρα στον πολυπληθή σύλλογο ΣΦΕΘ(Σύλλογος Φίλων Εργολάβων Θεσσαλονίκης)
Γεωργιανή?
yep !
εισαι απλα θεος...αγαπητη ρουλετα στο φηβερ μπορουμε στο πριβε να κανουμε ελευθερο ερωτα με τα κοριτσια θελω να της δωσω πραγματικα την αγαπη την ζωη και τον ερωτα ο ερωτας με προφυλαξη δεν ειναι αγαπη θελω πολυ να αφησω την καρινα εγκυο ωστε να με παντρευτει αφου μου αρεσει και την αγαπω
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Deker,Ric Flair ετοιμαστείτε να πάμε κανένα fever ή le cabaret ΠΣΚ.
κ σημερα βολευει...Deker,Ric Flair ετοιμαστείτε να πάμε κανένα fever ή le cabaret ΠΣΚ.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αύριο να έχουμε πληρωθεί κι απ το στοίχημα.
Σήμερα έχω να βγω με μια Βουλγάρα από άλλο κωλόμπαρο.
Σήμερα έχω να βγω με μια Βουλγάρα από άλλο κωλόμπαρο.
Αύριο να έχουμε πληρωθεί κι απ το στοίχημα.
συγνωμη αλλα δε μπορουσα να κρατηθω ...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Και καλά έκανες
συγνωμη αλλα δε μπορουσα να κρατηθω ...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ok μικρέ.
Επισκέπτης
ρε φιλαρακια το αρωμα που πεφτει ακριβως πανω δελφων δεν ειναι πριν το κεπ της δελφων απεναντι γυραδικο δεν εχει? εχω ακουσει μουφα αλλα θα παω για αναγνωριση παντως μαζι με ποτο τα μπαρ πρεπει να προσφερουν ξηρους καρπους και κασερακια ζαμπονακια κεφτεδακια αλλα δεν το κανουν βαζουν και μπομπες πολλα απο αυτα γιατι οροιδευουν ετσι τους πελατες χωρις συνοδευτικο ακριβο ποτο και μπομπαψ γιατιιιιιιιιιιιιι??????????