spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Μια απ'τα ίδια!με το μαλακό ρε παιδιά!
θα πάθαινα καρδια παραλίγο!
Μια απ'τα ίδια!με το μαλακό ρε παιδιά!
θα πάθαινα καρδια παραλίγο!
Καμια σχεση...λοιπον
Οπως ανεβαινεις απο το Βαρδαρη...(απο κατω προς τα πανω την Λαγκαδα εννοω)
σε καποια φαση θα δεις την αερογεφυρα Σταυρουπολης, πας απο εκει πανω...(εκει εχει media markt και Μασουτης ειναι ΜΠΑΜ το σημειο)
μολις τελειωσει η αερογεφυρα, κοψε ταχυτητα, στα 50 μετρα στο δεξι σου χερι ειναι, διπλα ακριβως εχει ενα μεγαλο βενζιναδικο shell...
μιας και το σολ πεφτει λιγο μακρυα να δουμε τι γινετε στο αμόρε.
αρκετες κοπελες με καναδυό σοκολατινες ( η μια με υψηλα λιπαρα ) . τουλάχιστον 2-3 καλες. απο κοσμο λιγα πράματα.
στο πριβε πλεον τα κανουμε όλα .
μια παρατήρηση . το οτι δεν εχουμε δουλεια δεν σημαίνει ότι ξεζουμιζουμε τους υπαρχοντες πελάτες. δεν γίνεται να πινει το νερακι της στο 5λεπτο να ζηταει κιαλλο. ετσι θα παταμε μια φορα το τρίμηνο και άμα ...
Ναι μου είχαν πεί μια κοπέλα που δούλευε εκεί ότι θα άνοιγε καινούργιο μαγαζί στην Νεάπολη ... αλλά αν κρατήσει το επίπεδο απο το προηγούμενο δε το βλέπω να φτουράει πόσες φορές πήγα και πλακωνόταν με τα κορίτσια για την δουλειά για το κλιματιστικό για... για... αλλά ότι και να έκανε είναι τρελή μορφή και τον πάω με 1000!!!!Ο Νούλης που ανοιξε το νεο μαγαζί του στη Νεάπολη?
Το αμόρε που βρίσκεται;
που πεφτει το αμορε φιλε??μιας και το σολ πεφτει λιγο μακρυα να δουμε τι γινετε στο αμόρε.
αρκετες κοπελες με καναδυό σοκολατινες ( η μια με υψηλα λιπαρα ) . τουλάχιστον 2-3 καλες. απο κοσμο λιγα πράματα.
στο πριβε πλεον τα κανουμε όλα .
μια παρατήρηση . το οτι δεν εχουμε δουλεια δεν σημαίνει ότι ξεζουμιζουμε τους υπαρχοντες πελάτες. δεν γίνεται να πινει το νερακι της στο 5λεπτο να ζηταει κιαλλο. ετσι θα παταμε μια φορα το τρίμηνο και άμα ...
δε διασταυρωνεται η ολγας με τη δελφων, φιλε, παραλληλες ειναι ! γινε πιο συγκεκριμενος !καλησπερα
ενα κολομπαρο επι τισ β.ολγας κοντα στην διασταυρωση με δελφων τι λεει??
Kι άλλος "χαροκαμμένος"... Αλλά η Χαρά μου λέει ότι αγαπάει μόνο εμένα! μπουχουχου!αν ξαναπαω να θυμηθω να κανω παρεα με την γεωργιανη χαρα ...
Ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά την καρδιά περιβόλι μου κάνατε καρντάσια. Στου βοδιού το κέρατο είναι. Προτιμώ Εύοσμο πλέον.Η διεύθυνση είναι Λαγκαδά 280, δίπλα σε ένα βενζινάδικο της SHELL. Ακριβώς μπροστά από το μαγαζί υπάρχει στάση λεωφορείων αλλά δεν ξέρω ποια περνάνε από εκεί.