Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Σαφεμαν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ελπίζω να πετύχω την Χριστίνα όταν παω  :grin:

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν νομίζω να δουλεύει. Δεν την είδα. Αν σου κάνει η Καρίνα, πάντως, εκεί είναι.  :tits:

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
:thumbsup:

Ρε καρντάσια για πείτε, αυτή η "αερογέφυρα" που κοντά πέφτει; κανά αστικό περνάει από κει κοντά (κανά 27 ας πούμε) για να μην πλερώνουμε ταρίφα στο "πήγαινε" τουλάχιστον...

Η διεύθυνση είναι Λαγκαδά 280, δίπλα σε ένα βενζινάδικο της SHELL. Ακριβώς μπροστά από το μαγαζί υπάρχει στάση λεωφορείων αλλά δεν ξέρω ποια περνάνε από εκεί.

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς το ΣΟΛ έγινε αιτία να κλείσει ο θρύλος που λέγεται ΖΥΓΟΣ!!!!

ουίσκι-πετρέλαιο σε ποτήρι σωλήνα,κοκκινο χοντρό τραπεζομάντηλο,ξηροί καρποί μόνο φιστίκια(τα πιο φτηνά,με την φλούδα απέξω) και φυσικά delivery σουβλάκια!!!
Αξέχαστες νύχτες!!! Απύθμενα λυώματα!!! Συναγωνιστές κρατήστε το για να θυμώμαστε.....

Κάντε κλικ στο βίντεο και νοσταλγήστε. Εγώ προσωπικά κλαίω για την κατάντια της σημερινής νύχτας, που η ρωσοπουτανιά αντικατέστησε την ΑΝΤΡΙΚΙΑ ντομπροσύνη της Θεσσαλονικίωτικης νύχτας. ΚΛΑΙΩ ! ! !

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
- Φέρε κι άλλα πιάτα.
- Μα τα σπάσατε όλα κύριε Μάκη δεν έχει άλλα.

Το ντοκυμαντέρ το είδα πριν λίγους μήνες , πραγματική ελεγεία για ένα κομμάτι αυθεντικής διασκέδασης που σιγά σιγά χάνεται οριστικά.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βρεθηκα προς τα εκει πριν απο λιγες ωρες,στο fever εννοω
το μαγαζι απο εξω ειναι πολυ καλο,μεσα τετοια ωρα δεν το ειδα βεβαια
βρισκεται λιγο μετα την αερογεφυρα της σταυρουπολης οπως ανεβαινεις την λαγκαδα στο δεξι σου χερι
για να μην το δεις πρεπει να εισαι τυφλος αφου εχουν φροντισει να βαλουν τεραστιες επιγραφες κ εντονα γραμματα
για επιστροφη οπως ειπε κ ο αρκανις στριβεις στην πρωτη εξοδο δεξια κ μετα αριστερα κ πας πανω στην γεφυρα,οταν την περασεις σου λεει οντως δεξια για ωραιοκαστρο κ αριστερα για θεσ νικη κ ξαναβγαινεις στην λαγκαδα κ στην αερογεφυρα της σταυρουπολης
απλα ακολουθεις τις πινακιδες
η αληθεια ειναι οτι ειναι ακυρο μερος κ αρκετα απομονωμενο οποτε οποιος δεν εχει αμαξι δεν παει ευκολα μιας κ τετοιες ωρες δεν κυκλοφορεις προς τα εκει κ τα ταξι σε γδυνουν
ας ελπισουμε οτι θα ειναι σχετικα ησυχα για να μπορουμε να απολαυσουμε τα κοριτσια μας περισσοτερο κ να μην κανουν ξεπετες για να τους προλαβουν ολους

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
- Φέρε κι άλλα πιάτα.
- Μα τα σπάσατε όλα κύριε Μάκη δεν έχει άλλα.

Το ντοκυμαντέρ το είδα πριν λίγους μήνες , πραγματική ελεγεία για ένα κομμάτι αυθεντικής διασκέδασης που σιγά σιγά χάνεται οριστικά.

Έτσι για να μην ξεχνάμε...

Συνημμένα

• VLAXA.jpg
    VLAXA.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Η διεύθυνση είναι Λαγκαδά 280, δίπλα σε ένα βενζινάδικο της SHELL. Ακριβώς μπροστά από το μαγαζί υπάρχει στάση λεωφορείων αλλά δεν ξέρω ποια περνάνε από εκεί.

Δηλαδη δε μαγκες ειναι σχεδον απεναντι κοντα  απο το ξενοδοχειο les Lazaristes ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Για καποιον που ρωτησε πριν λιγες μερες,η αοιδος Μαη Θεοδωρου  :tits: :tits: :cum: :cum:
θα εμφανιζεται απο την Πεμπτη στο Οπα οπα στο Βαρδαρη το οποιο μετονομαζεται σε Paparazzi

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Δηλαδη δε μαγκες ειναι σχεδον απεναντι κοντα  απο το ξενοδοχειο les Lazaristes ?
Καμια σχεση...λοιπον
Οπως ανεβαινεις απο το Βαρδαρη...(απο κατω προς τα πανω την Λαγκαδα εννοω)
σε καποια φαση θα δεις την αερογεφυρα Σταυρουπολης, πας απο εκει πανω...(εκει εχει media markt και Μασουτης ειναι ΜΠΑΜ το σημειο)
μολις τελειωσει η αερογεφυρα, κοψε ταχυτητα, στα 50 μετρα στο δεξι σου χερι ειναι, διπλα ακριβως εχει ενα μεγαλο βενζιναδικο shell...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Κανονικά!!

Στο τέλος τραγουδάει κιόλας καλύτερα κλείνεις τη φωνή εκεί κ τον παίζεις. Αλ σιλικόνη έχει ή είναι φυσικά? Δεν μπορώ να καταλάβω..
δεν τα'χω πιασει  :grin: αλλα τοσο μπαλονι και φυσικο λιγο δυσκολο...Θα πας να την ακουσεις? :cum: :cum:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
με το μαλακό ρε παιδιά!

θα πάθαινα καρδια παραλίγο!

Επισκέπτης
Να παώ να της τα πιάσω θέλω.... είναι τεράστια ναι αλλά στο βίντεο μου βγάζει κ μια φυσικότητα το βυζί της γι'αυτό προβληματίζομαι :P

Παίζει να πάω ναι, μόνο κ μόνο να βγώ από την περιέργια!  :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Να παώ να της τα πιάσω θέλω.... είναι τεράστια ναι αλλά στο βίντεο μου βγάζει κ μια φυσικότητα το βυζί της γι'αυτό προβληματίζομαι :P

Παίζει να πάω ναι, μόνο κ μόνο να βγώ από την περιέργια!  :2funny: :2funny: :2funny:
νομιζω δε θα περεξηγηθει αν της το ζητησεις με καλο τροπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom