Καλημερα,
Πολυ νεκρα βλεπω γενικα, αλλα ουτε καν κουβεντα για το FEVER (sol), που καποτε μονοπωλουσε το θρεντ.
Να περναμε οσο γινεται καλα, και να ενημερωνομαστε μεταξυ μας γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν ειναι για να μας πιανουνε τον κωλο το καθε ρωσσιδι,ρουμανι ή αλβανο για να βγαλουν το μεροκαματο τους στην καμπουρα μας. Τελευταια ακομα και οι οποιες ελληνιδες δουλευουν κοιτανε το εφημερο νερακι και οχι την αποκτιση σταθερης πελατειας.
Εχω φιλο μεγαλη μουρη, με οικονονικη ανεση που δεν την δειχνει στα μαγαζια ομως, και παντα δουλευει για να τις βγαλει εξω απο το μαγαζι ενα μεσημερι, και μετα κανει το παιχνιδι του οπως θελει.
Οποια δεν σηκωνει το τηλ ή του λεει δεν γινεται, την απαξιωνει μετα καθε φορα μεχρι καποια να του κατσει
(μην ξεχναμε οτι αυτες μιλανε μεταξυ τους και οχι μονο στο ιδιο μαγαζι,που παιζει και ο ανταγωνισμος τους προς οφελος μας βεβαια, αλλα ακομα και με φιλες τους απο αλλα μαγαζια και ξερουν τι ρολο παιζει καθε τακτικος πελατης)
Εγω δεν μπορω να τον ακολουθω συνεχεια ομως και χανω πολλα επεισοδια, αλλα ειχα και την τυχη διπλα του να φαω καλουτσικα στο κοντινο παρελθον.
Τωρα ακομα και αυτος, εκτος απο 1-2 που διατηρει ακομα επαφες με δωρακια και ψιλοεκδομουλες και φυσικα γουστα, μου λεει οτι εδω και μισο χρονο ψαχνει για νεο αιμα, αλλα κατι εχει στραβωσει και δεν περναει το συστημα του, εκτος αν ξοδεψει λεφτα στο μαγαζι, κατι που τον ενοχλει ιδιαιτερα και το αποφευγει.
Δεν ειναι τυπος να δωσω μια πιπα στο πριβε και να τελειωνω, γουσταρει το παιχνιδι, εστω και αν ξερει οτι ειναι μερος της δουλιας των κοριτσιων. Κυνηγαει τις ανω των 25 εως 35 αντε 40 για να ξερουν και τι τους γινεται και που βαδιζουν.
Ας ξεκινησουμε μια κουβεντα για τους τροπους προσεγγισης στο σημερα, για να συνεχισουμε το ταξιδι μας οποτε μας δινεται η ευκαιρια στην νυχτα.
Ευχαριστω
Εξαιρουντε τυποι στυλ Αλτινη (σορυ φιλε αλλα εισαι πολυ γκαου για τα γουστα μου)