Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε φιλαρακια το αρωμα που πεφτει ακριβως πανω δελφων δεν ειναι πριν το κεπ της δελφων απεναντι γυραδικο δεν εχει? εχω ακουσει μουφα αλλα θα παω για αναγνωριση παντως μαζι με ποτο τα μπαρ πρεπει να προσφερουν ξηρους καρπους και κασερακια ζαμπονακια κεφτεδακια αλλα δεν το κανουν βαζουν και μπομπες πολλα απο αυτα γιατι οροιδευουν ετσι τους πελατες χωρις συνοδευτικο ακριβο ποτο και μπομπαψ γιατιιιιιιιιιιιιι??????????
αμα σε κοψουνε πολυ μαλακα ετσι κανουνε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ρε φιλαρακια το αρωμα που πεφτει ακριβως πανω δελφων δεν ειναι πριν το κεπ της δελφων απεναντι γυραδικο δεν εχει? εχω ακουσει μουφα αλλα θα παω για αναγνωριση παντως μαζι με ποτο τα μπαρ πρεπει να προσφερουν ξηρους καρπους και κασερακια ζαμπονακια κεφτεδακια αλλα δεν το κανουν βαζουν και μπομπες πολλα απο αυτα γιατι οροιδευουν ετσι τους πελατες χωρις συνοδευτικο ακριβο ποτο και μπομπαψ γιατιιιιιιιιιιιιι??????????
αλαπινη ασε τα κεφτεδακια και τα ντολμαδακια...τον εχωσες πουθενα ακαποτα να μας πεις κι εμας να γουσταρουμε ρε αδερφε??καμια κωλοτρυπιδα?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
νικο καποιοι εχω ακουσει ταιζουν και μουσακα ψαξε ψαξε

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

κ. Νικο το Άρωμα είναι στην Κωνσταντινιπόλεως, στο ύψος ανάμεσα Μαρτίου και Συνδίκα(ή Γενναδίου που λέγεται η προέκτασή της).

Παλιότερα είχα πάρει και τηλέφωνο μιας μαυρούλας από εκεί (έλσα το καλλιτεχνικό της), αλλά δεν την πήδηξα γιατί είχα πάει σπίτι της και δεν είχα προφυλακτικό μαζί μου...

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω δε θα περεξηγηθει αν της το ζητησεις με καλο τροπο
Αν πρόσεξες στην συνέντευξη.... είπε ότι σ' έναν άντρα της αρέσουν τα χεράκια του και τα ματάκια του...
Άρα μπορείς να βάλεις τα χεράκια σου εκεί που βλέπουν τα ματάκια σου...
Προχώρα και πες μας!
Κουράγιο πάρε και αναπνευστήρα μαζί σου!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αν πρόσεξες στην συνέντευξη.... είπε ότι σ' έναν άντρα της αρέσουν τα χεράκια του και τα ματάκια του...
Άρα μπορείς να βάλεις τα χεράκια σου εκεί που βλέπουν τα ματάκια σου...
Προχώρα και πες μας!
Κουράγιο πάρε και αναπνευστήρα μαζί σου!
δεν ανοιξε ομως χθες λεει...θελουν να'ναι ολα τελεια και τελικα παει για την αλλη Πεμπτη

Επισκέπτης
ρε παιδια για ρωσιδες στο αρωμα χι μαυρες  επισης αυτο το μαγαζακι το πριβε εκει μεσα ειναι μια νικη μου ειπαν αυτη κανει βιζιτες η οχι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κλείσανε τα φαρμακεία στη γειτονιά νωρίς σήμερα ρε πούστη μου !

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
κ. Νικο το Άρωμα είναι στην Κωνσταντινιπόλεως, στο ύψος ανάμεσα Μαρτίου και Συνδίκα(ή Γενναδίου που λέγεται η προέκτασή της).

Παλιότερα είχα πάρει και τηλέφωνο μιας μαυρούλας από εκεί (έλσα το καλλιτεχνικό της), αλλά δεν την πήδηξα γιατί είχα πάει σπίτι της και δεν είχα προφυλακτικό μαζί μου...

Παίδες το άρωμα είναι αρχές Κατσιμίδη , όπως την κατεβαίνεις , περνάς το αστ.τμήμα , περνάς την Παπαναστασίου , είναι δίπλα σε μια ψαροταβέρνα και απέναντι απο ένα μεγάλο internet cafe , αν πάτε με αυτοκίνητο και για να το βρείτε πιο εύκολα παρκάρετε πριν το τμήμα (συνήθως έχει) και κατηφορίστε καμιά 150 μέτρα δεξιά σας .
Το μαγαζί όπως έχουν πει κι άλλοι συνάδερφοι έχει ωραίες γυναίκες που πίνουν τα ποτά τους σαν κροκόδειλοι , έχει πριβέ που δεν πάνε όμως όλες μέσα , και συμβουλή μου αν αντιληφθήτε αρπαχτή και λαθάκια στο λογαριασμό μην το φάτε , αγριέψτε και λίγο !

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Έτσι  ακριβώς ,
δαγκωνουν άγρια  στο ΑΡΩΜΑ , προσοχη

Επισκέπτης
παιδια μενεμενη πριβε παει κανενας ? πειτε μου λιγο εκει μεσα ειναι η νικη θελω να την παρω βιζιτα θα δεκτει εχει παει κανενας μαζι της πληζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ χελπ και λιγο πειτε μου για εδεμ η ορνελα η ιδιοκτητρια κανει βιζιτες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
παιδια μενεμενη πριβε παει κανενας ? πειτε μου λιγο εκει μεσα ειναι η νικη θελω να την παρω βιζιτα θα δεκτει εχει παει κανενας μαζι της πληζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ χελπ και λιγο πειτε μου για εδεμ η ορνελα η ιδιοκτητρια κανει βιζιτες
ο παπαδοπουλος παει αλαπινη

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα,
Πολυ νεκρα βλεπω γενικα, αλλα ουτε καν κουβεντα για το FEVER (sol), που καποτε μονοπωλουσε το θρεντ.
Να περναμε οσο γινεται καλα, και να ενημερωνομαστε μεταξυ μας γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν ειναι για να μας πιανουνε τον κωλο το καθε ρωσσιδι,ρουμανι ή αλβανο για να βγαλουν το μεροκαματο τους στην καμπουρα μας. Τελευταια ακομα και οι οποιες ελληνιδες δουλευουν κοιτανε το εφημερο νερακι και οχι την αποκτιση σταθερης πελατειας.
Εχω φιλο μεγαλη μουρη, με οικονονικη ανεση που δεν την δειχνει στα μαγαζια ομως, και παντα δουλευει για να τις βγαλει εξω απο το μαγαζι ενα μεσημερι, και μετα κανει το παιχνιδι του οπως θελει.
Οποια δεν σηκωνει το τηλ ή του λεει δεν γινεται, την απαξιωνει μετα καθε φορα μεχρι καποια να του κατσει
(μην ξεχναμε οτι αυτες μιλανε μεταξυ τους και οχι μονο στο ιδιο μαγαζι,που παιζει και ο ανταγωνισμος τους προς οφελος μας βεβαια, αλλα ακομα και με φιλες τους απο αλλα μαγαζια και ξερουν τι ρολο παιζει καθε τακτικος πελατης)
Εγω δεν μπορω να τον ακολουθω συνεχεια ομως και χανω πολλα επεισοδια, αλλα ειχα και την τυχη διπλα του να φαω καλουτσικα στο κοντινο παρελθον.
Τωρα ακομα και αυτος, εκτος απο 1-2 που διατηρει ακομα επαφες με δωρακια και ψιλοεκδομουλες και φυσικα γουστα, μου λεει οτι εδω και μισο χρονο ψαχνει για νεο αιμα, αλλα κατι εχει στραβωσει και δεν περναει το συστημα του, εκτος αν ξοδεψει λεφτα στο μαγαζι, κατι που τον ενοχλει ιδιαιτερα και το αποφευγει.
Δεν ειναι τυπος να δωσω μια πιπα στο πριβε και να τελειωνω, γουσταρει το παιχνιδι, εστω και αν ξερει οτι ειναι μερος της δουλιας των κοριτσιων. Κυνηγαει τις ανω των 25 εως 35 αντε 40 για να ξερουν και τι τους γινεται και που βαδιζουν.
Ας ξεκινησουμε μια κουβεντα για τους τροπους προσεγγισης στο σημερα, για να συνεχισουμε το ταξιδι μας οποτε μας δινεται η ευκαιρια στην νυχτα.
Ευχαριστω

Εξαιρουντε τυποι στυλ Αλτινη (σορυ φιλε αλλα εισαι πολυ γκαου για τα γουστα μου)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πολυ νεκρα βλεπω γενικα, αλλα ουτε καν κουβεντα για το FEVER (sol), που καποτε μονοπωλουσε το θρεντ.
Να περναμε οσο γινεται καλα, και να ενημερωνομαστε μεταξυ μας γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι
Και γιατι δεν πας εσυ να μας ενημερωσεις κι εμας ρε φιλε?

Και τελικα τι μας ειπες?...οτι εχεις ενα φιλο που προσπαθει να βγαλει γκομενες κωλομπαρουδες?Πρωτοτυποοοοο... :happy: :happy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σαν τον άλλο που ψάχνει μια μουνάρα call girl που να τα κάνει όλα με 50 ευρώ ΑΛΛΑ όχι γι αυτόν,για ένα φίλο του.

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Συγνωμη αν δεν με πιασατε, μπορει να φταιει ο τροπος που τα ειπα, sorry.
Οτι εγινε εξω απο τα κωλομπαρα κοστισε πολυ παραπανω απο τα CG ή τα CT
Το θεμα ειναι η ψευδαισθηση του κυνηγιου και της γκομενας που δεν ξαπλωνει ολη μερα στο δωματιο και περιμενει ανα 2 ωρες τον επομενο με τα 200 ευρω, και το βραδυ ειναι τοσο ψοφια που ειναι λογικο να μην μπορει να αποδωσει (το εχουμε κανει και αυτο).
Αν αυτος ο τροπος προσεγγισης δεν σας αφορα ΟΚ ξανα sorry,
Το θεμα με τον κολλητο μου το ανεφερα γιατι αυτος εχει περισσοτερο ελευθερο χρονο και φραγκα απο εμενα για να το κανει και κατα καποιο τροπο τον εχω σαν οδηγο, οπως εχω διαβασει και εκτιμω εδω και τον HOUSE και τον mmm00034 που μου φαινονται πολυ πιο εμπειροι απο εμενα και αυτην ακριβως την συζητηση ηθελα να εχουμε
Και παλι sorry αν παρεξηγηθηκα, ευχαριστω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παίχτη σε πειράζουμε μη μασάς. Ολες οι απόψεις καλοδεχούμενες.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
σε πιστευω γιατι και μενα μουπε ποσο ομορφος και σεξυ και αψηλος ειμαι και πως οταν με ειδε να μπαινω ειχε 123 οργασμους...  :rockon:

εγω για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι πως λέγανε την ξανθιά ,γεωργιανή, λεπτούλα...απλά ηταν η μόνη που μου έκανε εντύπωση μαζί με την ελληνίδα (εκ γερμανίας) ξανθιά με τις βυζάρες....αλλά δεν θεωρώ πως αξίζει να δώσεις 3η 4 διπλά ποτά για να τα κάνεις ...όλα στο πριβέ.Βέβαια απο οσο κατάλαβα βαράνε μύγες αλλα προσωπικά θα προτιμούσα να φορτονα κάποια εκτος μαγαζιού παρά να τα σκάσω για να παιχτεί φάση στο πριβέ.....

Είχε και κανα δύο μια ξανθιά λεπτή με βυζάρες....και μια σγουρομάλλα καστανή.Σε ενικές γραμμές ήταν καλά στο αμόρε .Προσωπικά προτιμώ τα μαγαζιά με λίγο κόσμο.....για αυτό και πήγα εκεί σε αντίθεση με το σόλ που εκείνη την μέρα ειχε απο εξω καμμια 20 αυτοκίνητα....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Συγνωμη αν δεν με πιασατε, μπορει να φταιει ο τροπος που τα ειπα, sorry.
Οτι εγινε εξω απο τα κωλομπαρα κοστισε πολυ παραπανω απο τα CG ή τα CT
Το θεμα ειναι η ψευδαισθηση του κυνηγιου και της γκομενας που δεν ξαπλωνει ολη μερα στο δωματιο και περιμενει ανα 2 ωρες τον επομενο με τα 200 ευρω, και το βραδυ ειναι τοσο ψοφια που ειναι λογικο να μην μπορει να αποδωσει (το εχουμε κανει και αυτο).
Αν αυτος ο τροπος προσεγγισης δεν σας αφορα ΟΚ ξανα sorry,
Το θεμα με τον κολλητο μου το ανεφερα γιατι αυτος εχει περισσοτερο ελευθερο χρονο και φραγκα απο εμενα για να το κανει και κατα καποιο τροπο τον εχω σαν οδηγο, οπως εχω διαβασει και εκτιμω εδω και τον HOUSE και τον mmm00034 που μου φαινονται πολυ πιο εμπειροι απο εμενα και αυτην ακριβως την συζητηση ηθελα να εχουμε
Και παλι sorry αν παρεξηγηθηκα, ευχαριστω

άσχετο τον House κυρίως αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά κυριως Ρικ Ντέκερ και υπόλοιπους.....τους εκτιμούμε όλοι(υποθέτω)
Απλά αδερφέ όσες φορές προσπάθησαν φίλοι  να κάνουν  παιχνίδι εκτός μαγαζιού δεν είχε αποτέλεσμα....η καλύτερα είχε αποτέλεσμα που κόστιζε απο 100 ....Προσωπικά πλέον τα θεωρώ πολλά για να τα σκάς σεμερικές τελειωμένες.Όμως ξέρω απο μαγαζιά όπως τον Τοξότη(που πρέπει να έκλεισε) ,Ιντιαν πως μπορείς να κάνεις παιχνίδι χωρίς να σκάσεις φράγκα....απλα πρέπει να πέσεις στην περίπτωση.
Απο εκει και πέρα σε πολλά μαγαζιά παίζουν και γυναίκες που δουλεύουν μόνο με ποτά και δεν έχει πριβέ.....με κάποιες μπορεί να παιχτει φάση εκτος αλλά οπως είπα πρέπει να πέσεις στην περίπτωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom