You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Ωχ, όποιος μάθει κάτι νεότερο ας μας πει.πολυ φοβαμαι πως ειναι το fever παλι
antoniomilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στον καινουριο αφρο πήγε κανεις? παιζει εξτρα εργασία ή μονο βλέπε και μην αγγίζεις σαν τα μουσεία
Ipnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Στον καινουριο αφρο πήγε κανεις? παιζει εξτρα εργασία ή μονο βλέπε και μην αγγίζεις σαν τα μουσεία
είχα πάει στις αρχες του μήνα, αν και έχει μερικές παλιές από τον χώρο κοπέλες μόνο κάτι αγκαλίτσες πέφτανε... οπότε φίλε μου μάλλον στην δεύτερη περίπτωση καταλήγω αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη πρέπει να ξαναπάω για δεύτερη διάγνωση..., το μόνο καλό ήταν ότι δεν ρουφάνε το ποτό σαν νεράκι... ;)
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΩΝ ΓΕΝΙΚΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΑΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΜΟΥ...ΚΙ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΑΜΟΙΒΗ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ "ΧΩ" ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΠΛΕΩΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ....ΝΑ ΜΗ ΠΟΛΥΛΟΓΩ..ΚΡΥΦΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΣΤΟ REALITY ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΟΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΧΕΡΙ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΚΛΩΤΣΙΕΣ"...! ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΒΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΕΖΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΚΑΙ ΜΩΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ....ΑΠΛΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΤΑ ΤΗΝ ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΤΛ ΚΤΛ....!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΕ ΡΕΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ "ΕΛΙΣΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΗΓΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ...Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ ΡΕΑΛΙΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΛΕΩ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ...ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΑΝΙΑ...ΚΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.620
- Πόντοι
- 7.095
όλα τα χε η μαριορή ο φερετζές της έλειπεΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΩΝ ΓΕΝΙΚΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΑΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΜΟΥ...ΚΙ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΑΜΟΙΒΗ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ "ΧΩ" ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΠΛΕΩΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ....ΝΑ ΜΗ ΠΟΛΥΛΟΓΩ..ΚΡΥΦΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΣΤΟ REALITY ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΟΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΧΕΡΙ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΚΛΩΤΣΙΕΣ"...! ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΒΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΕΖΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΚΑΙ ΜΩΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ....ΑΠΛΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΤΑ ΤΗΝ ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΤΛ ΚΤΛ....!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΕ ΡΕΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ "ΕΛΙΣΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΗΓΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ...Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ ΡΕΑΛΙΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΛΕΩ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ...ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΑΝΙΑ...ΚΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ
μεγαλε καλυτερα να χωρισεις.η δικια σου γλυκαθηκε απο τα φραγκα και δεν αλλαζει δουλεια με τιποτα.να ξερεις οτι αν δεν ξεκινησε τις βιζιτες,τις πιπες ειμαι σιγουρος οτι τις εχει αρχισει εδω και καιρο.ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΩΝ ΓΕΝΙΚΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΑΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΜΟΥ...ΚΙ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΑΜΟΙΒΗ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ "ΧΩ" ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΠΛΕΩΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ....ΝΑ ΜΗ ΠΟΛΥΛΟΓΩ..ΚΡΥΦΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΣΤΟ REALITY ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΟΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΧΕΡΙ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΚΛΩΤΣΙΕΣ"...! ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΒΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΕΖΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΚΑΙ ΜΩΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ....ΑΠΛΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΤΑ ΤΗΝ ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΤΛ ΚΤΛ....!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΕ ΡΕΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ "ΕΛΙΣΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΗΓΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ...Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ ΡΕΑΛΙΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΛΕΩ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ...ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΑΝΙΑ...ΚΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ
καλυτερα να χωρισεις και να κοιταξεις να γινεις καλα και να βρεις καμια αλλη γκομενα.
εκτος και αν εισαι κανενας νταβας και σου ξεφυγε η γκομενα και την ψαχνεις για την πλακωσεις στο ξυλο.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και γιατί ρε φίλε να τη ρουφιανέψουμε την κοπέλα; Σε ξέρουμε κι από χτες;
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ.......ΚΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ
να την χωρίσεις δε σου περασε απτο μυαλο .
και γραφε μικρα . ευχαριστω .
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έτσι απλά; Χωρίς να της δείξει ποιός είναι τ' αφεντικό; Τι λες τώρα....να την χωρίσεις δε σου περασε απτο μυαλο .
και γραφε μικρα . ευχαριστω .
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΩΝ ΓΕΝΙΚΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΑΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΜΟΥ...ΚΙ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΑΜΟΙΒΗ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ "ΧΩ" ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΠΛΕΩΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ....ΝΑ ΜΗ ΠΟΛΥΛΟΓΩ..ΚΡΥΦΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΣΤΟ REALITY ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΟΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΧΕΡΙ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΚΛΩΤΣΙΕΣ"...! ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΒΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΕΖΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΚΑΙ ΜΩΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ....ΑΠΛΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΤΑ ΤΗΝ ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΤΛ ΚΤΛ....!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΕ ΡΕΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ "ΕΛΙΣΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΗΓΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ...Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ ΡΕΑΛΙΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΛΕΩ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ...ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΑΝΙΑ...ΚΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ
χωρισε την το πιο πιθανο ειναι να εισαι ηδη ταρανδος και να μη το ξερεις. Η κρατα την να τη γαμας τσαμπα μεχρι να βαρεθεις αλλα να ξερεις οτι δεν θα εισαι ο μονος.
Νταξει σκεψου οτι υπαρχουν τυποι που τα φτιαχνουν εν γνωσει τους με επαγγελματιες και πολλοι που το προσπαθουν εστω
ενταξει πεφτει ειρωνια βασικα...οποτε ακυρο το θεμα.με τη μικρη ειμαι 2 χρονια σχεδον....βιζιτες και παπαριες δεν ειναι ικανη να κανει...το θεμα ειναι οτι τα φραγκα με το καιρο θα ειναι προκληση κ αυτο ηθελα να προλαβω...θα βρω αλλη λυση λοιπον...νασται καλα
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καθόλου ειρωνία. Ξεκάθαρα διαφωνώ με τη λογική σου, του να ελέγξεις την κοπέλα. Δεν είναι ιδιοκτησία σου. Και θεωρώ πολύ άσχημο (να μην πω τίποτα βαρύτερο) το να απευθύνεις πρόσκληση (και μάλιστα με χρηματικό αντάλλαγμα) ψάχνοντας να βρεις ρουφιάνους.ενταξει πεφτει ειρωνια βασικα...οποτε ακυρο το θεμα.με τη μικρη ειμαι 2 χρονια σχεδον....βιζιτες και παπαριες δεν ειναι ικανη να κανει...το θεμα ειναι οτι τα φραγκα με το καιρο θα ειναι προκληση κ αυτο ηθελα να προλαβω...θα βρω αλλη λυση λοιπον...νασται καλα
ναι αλανι μου....η μικρη ειναι 2 χρονια μαζι μου....δεν ειναι τυχαια...προσφατα ηρθε θεσσαλονικη και επειδη εχουν οικονομικο θεμα πηγε κ χωθηκε σαυτο το πραμα....να πουλαει ποτα οπως λεει και παιρνει καποιο ποσοστο.....να τη ρουφιανεψεις γιατι?κακο θα της κανεις να σωσεις ενα κοριτσακι απο τη νυχτα? η απλα σε βολευει αλλη μια στη γυρα μπας και σου κατσει.....μη ακουω παπαριες τωρα.εγω να τη προλαβω θελω...αν δε θελει κανεις να βοηθησει μπορω και απλα να την ακολουθησω και να μαθω τι γινεται....αλλα κατι μαλακες αγαμητοι σαν εσας δινουν αξια σαυτα τα κωλομπαρα..που πληρωνεται το ποτηρι νερο που δηθεν πινουν αυτες..για να ακουσουν τις παπαριες του καθενα με την ελπιδα μηπως και γαμησεται....μαλακες ε μαλακες κατωτεροι