Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ναι αλανι μου....η μικρη ειναι 2 χρονια μαζι μου....δεν ειναι τυχαια...προσφατα ηρθε θεσσαλονικη και επειδη εχουν οικονομικο θεμα πηγε κ χωθηκε σαυτο το πραμα....να πουλαει ποτα οπως λεει και παιρνει καποιο ποσοστο.....να τη ρουφιανεψεις γιατι?κακο θα της κανεις να σωσεις ενα κοριτσακι απο τη νυχτα? η απλα σε βολευει αλλη μια στη γυρα μπας και σου κατσει.....μη ακουω παπαριες τωρα.εγω να τη προλαβω θελω...αν δε θελει κανεις να βοηθησει μπορω και απλα να την ακολουθησω και να μαθω τι γινεται....αλλα κατι μαλακες αγαμητοι σαν εσας δινουν αξια σαυτα τα κωλομπαρα..που πληρωνεται το ποτηρι νερο που δηθεν πινουν αυτες..για να ακουσουν τις παπαριες του καθενα με την ελπιδα μηπως και γαμησεται....μαλακες ε μαλακες κατωτεροι
και κατι μαλακες σαν και εσενα που κανουν τους νταβατζηδες τους φευγουν οι γκομενες μεσα απο τα χερια.μεγαλε εμενα το παραμυθακι σου δεν μου ακουγετε και πολυ καλο.κατι αλλο πρεπει να παιζει,και γιαυτο την ψαχνεις την γκομενα απεγνωσμενα.
ρε νταβας εισαι? γιατι για γκομενος δεν μου φαινεσε.

acidpain

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
απλα δεν ειμαι απο θεσσαλονικη οποτε δεν ειναι ευκολο να ερχομαι να την κυνηγαω....εκανα εδω ενα ποστ μηπως καποιος που συχναζει συχνα σε τετοια μπαρ την ειδε η την δει αυτες τις μερες...μαλωσαμε χθες και μου κλεινει τα τηλεφωνα και ουτε στη μανα της απανταει.....καλοπροαιρετα εκανα το ποστ...αν ημουν νταβας οπως λες θα παιρνα σβαρνα ολα τα κωλομπαρα που ειναι πιο κοντα στο σπιτι της και θα την εβρισκα και μονος μου...αν καποιος ειναι σοβαρος και θελει μπορουμε να επικοινωνησουμε και πιο αμεσα η στο φεησμπουκ με φωτος κτλ κτλ

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
απλα δεν ειμαι απο θεσσαλονικη οποτε δεν ειναι ευκολο να ερχομαι να την κυνηγαω....εκανα εδω ενα ποστ μηπως καποιος που συχναζει συχνα σε τετοια μπαρ την ειδε η την δει αυτες τις μερες...μαλωσαμε χθες και μου κλεινει τα τηλεφωνα και ουτε στη μανα της απανταει.....καλοπροαιρετα εκανα το ποστ...αν ημουν νταβας οπως λες θα παιρνα σβαρνα ολα τα κωλομπαρα που ειναι πιο κοντα στο σπιτι της και θα την εβρισκα και μονος μου...αν καποιος ειναι σοβαρος και θελει μπορουμε να επικοινωνησουμε και πιο αμεσα η στο φεησμπουκ με φωτος κτλ κτλ
φιλε ψυλλους στα αχυρα ψαχνεις αν λες αληθεια να ξερεις.και να την δει κανενας η ακομα και να την ξερει αποκλειετε να στο πει.καλυτερα να παψεις να ασχολησε με την γκομενα εντελως,αυτη απο οτι φαινετε πηρε το δρομο τις.γλυκαθηκε με το φραγκα και δυσκολα θα τα αφησει να ξερεις,θα την γυρισει την ταινια για οσο καιρο την αντεχει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ναι αλανι μου....η μικρη ειναι 2 χρονια μαζι μου....δεν ειναι τυχαια...προσφατα ηρθε θεσσαλονικη και επειδη εχουν οικονομικο θεμα πηγε κ χωθηκε σαυτο το πραμα....να πουλαει ποτα οπως λεει και παιρνει καποιο ποσοστο.....να τη ρουφιανεψεις γιατι?κακο θα της κανεις να σωσεις ενα κοριτσακι απο τη νυχτα?
πω πω συγκινητικο...μου θυμισες τον Φλωρινιωτη τωρα

acidpain

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
arcans milas polu swsta kai tha sevastw tin apopsi sou!egw tha kanw mia prospathia monos se sinergasia me ti mana tis na tin mazepsoume prin einai arga......sti varia periptosi tha anagasto na to po sto patera tis o poios pio pithano na ti sfaksi sto gonato..giati einai palewn arxwn oso de pairnei....kai na ti mazepsei pisw sto patriko tis kai tha ksexasei k spoudes k foititilikia sti thessaloniki....euxaristw pantws pou les oti kaneis de tha to lege.an kai de katalaveno to giati.an itan kori kapiou edo mesa diladi k iksere oti to paidi tou perni tetio dromo...kanis de tha dexotan na voithisi? apla de to pianw auto..ala tespa..o kathenas me ti nootropia tou.euxaristw kai sorry gia tin anakatosoura edo mesa.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
al pacino.... auto mou thimizis esi file  :zfuck: ...eirwnies alou....
βρε βλακα η περιπτωση σου ακριβως ειναι.Ακουσες τι λεει?

Μικρή κοπέλα μου απ τη ζωή σου κάτι για πες μου
Γιατί την μέρα έκανες νύχτα σ αρέσει πες μου
Ποιο το παράπονο απ’ τη ζωή σου κι απ τους δικού σου
Μήπως πληγώθηκες από τους φίλους σου ή τους εχθρούς σου

Μικρό λουλούδι που δεν επρόφτασες για να ανθίσεις
Γιατί στα μπαρ τα όμορφα νιάτα σου θέλεις να ζήσεις
Πες μου τι θέλεις και ότι ζητήσεις θα σου το δώσω
Θέλω απ τη νύχτα και το ξενύχτι να γλιτώσω

acidpain

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
βρε βλακα η περιπτωση σου ακριβως ειναι.Ακουσες τι λεει?

Μικρή κοπέλα μου απ τη ζωή σου κάτι για πες μου
Γιατί την μέρα έκανες νύχτα σ αρέσει πες μου
Ποιο το παράπονο απ’ τη ζωή σου κι απ τους δικού σου
Μήπως πληγώθηκες από τους φίλους σου ή τους εχθρούς σου

Μικρό λουλούδι που δεν επρόφτασες για να ανθίσεις
Γιατί στα μπαρ τα όμορφα νιάτα σου θέλεις να ζήσεις
Πες μου τι θέλεις και ότι ζητήσεις θα σου το δώσω
Θέλω απ τη νύχτα και το ξενύχτι να γλιτώσω

zitw signwmi an de to eipes kakoproeraita

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε για κανα κολομπαρο δε θα μιλησουμε?
αλλου γραφουν αρλεκιν νομιζα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Να συγχωνευτεί με το "φοιτήτριες που κάνουν βίζιτες".

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
ναι αλανι μου....η μικρη ειναι 2 χρονια μαζι μου....δεν ειναι τυχαια...προσφατα ηρθε θεσσαλονικη και επειδη εχουν οικονομικο θεμα πηγε κ χωθηκε σαυτο το πραμα....να πουλαει ποτα οπως λεει και παιρνει καποιο ποσοστο.....να τη ρουφιανεψεις γιατι?κακο θα της κανεις να σωσεις ενα κοριτσακι απο τη νυχτα? η απλα σε βολευει αλλη μια στη γυρα μπας και σου κατσει.....μη ακουω παπαριες τωρα.εγω να τη προλαβω θελω...αν δε θελει κανεις να βοηθησει μπορω και απλα να την ακολουθησω και να μαθω τι γινεται....αλλα κατι μαλακες αγαμητοι σαν εσας δινουν αξια σαυτα τα κωλομπαρα..που πληρωνεται το ποτηρι νερο που δηθεν πινουν αυτες..για να ακουσουν τις παπαριες του καθενα με την ελπιδα μηπως και γαμησεται....μαλακες ε μαλακες κατωτεροι
σαλτα και τραβα τα βυζια σου ρε κομπλεξικε
που θα μασ πεις και κατωτερυς.ζαβλαμα
τραβας εσυ το ζορι σου και τη λες σε εμας?
γουστο μας και καπελο μας.νταβα στ αρχιδια μας
δε βαλαμε ποτα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Ηρεμηστε ρεεεεεεεεεεεεε
βλεπω καποιο να πηγαινουνε για banakia  :)

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Στο Άρωμα ξερουμε αν γινεται παιχνιδι μεσα  ή αν μπορείς να φορτωσεις καμία από εκεί;Ευχαριστώ

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Στο Άρωμα ξερουμε αν γινεται παιχνιδι μεσα  ή αν μπορείς να φορτωσεις καμία από εκεί;Ευχαριστώ
επισκεψη το σαββατο στο αρωμα.σαν μαγαζι
εγω το θεωρω χαλαρο για καμμια μπυρα κι αυτο ειναι ολο.
ειχε 6-7 γυναικες οι 2 ψιλοκαλες.η μια ξανθια ελληνιδα γεματουλα 27 χρονων
μου ειπαν οτι εχει
και πριβε προς τα μεσα αλλα δε δοκιμασα

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
φιλε γεια αρωμα αστο καλυτερα δεν παιζει τιποτα!!ποτα μπλα μπλα και φρου φρου και αρωματα!!μονο μια ρωσιδα κανει βιζιτεσ ψηλη κσανθεια με τον 150!!

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Για αυτήν που χορεύει κιόλας λες φίλε ?
Ευχαριστώ

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
παιδιά καλησπέρα

έχω ελάχιστη εμπειρία από τα συγκεκριμένα μαγαζιά, αλλά είδα προχθές σε ένα τοπικό κανάλι που δείχνει νυχτερινά μαγαζιά, πλάνα από το Εδέμ στην Β.Όλγας (ή Εθν.Αντίστασης δεν είμαι σίγουρος για τον δρόμο)

αυτό που ήθελα να σχολιάσω είναι πως έπαιρναν συνέντευξη από τις ιδιοκτήτριες, μια ξανθιά & μια μελαχρινή, πρέπει να είναι ρωσίδες, γυναικάρες και οι δύο τους

μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δύο γυναίκες και μάλιστα ξένες έχουν κωλόμπαρο

αλήθεια κάνουν και αυτές κονσομασιόν στο μαγαζί ή μόνο διευθύνουν, αν παίζει και το πρώτο είναι όλα τα λεφτά

να'μαστε όλοι καλά

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
παιδιά καλησπέρα

έχω ελάχιστη εμπειρία από τα συγκεκριμένα μαγαζιά, αλλά είδα προχθές σε ένα τοπικό κανάλι που δείχνει νυχτερινά μαγαζιά, πλάνα από το Εδέμ στην Β.Όλγας (ή Εθν.Αντίστασης δεν είμαι σίγουρος για τον δρόμο)

αυτό που ήθελα να σχολιάσω είναι πως έπαιρναν συνέντευξη από τις ιδιοκτήτριες, μια ξανθιά & μια μελαχρινή, πρέπει να είναι ρωσίδες, γυναικάρες και οι δύο τους

μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δύο γυναίκες και μάλιστα ξένες έχουν κωλόμπαρο

αλήθεια κάνουν και αυτές κονσομασιόν στο μαγαζί ή μόνο διευθύνουν, αν παίζει και το πρώτο είναι όλα τα λεφτά

να'μαστε όλοι καλά
στο εδέμ σπάνια εώς ποτέ καταφέρνει κάτι κάποιος...εκτός αν είναι τόσο άπλας και παίξει μπάλα ΕΚΤΟΣ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Υπαρχει κανενα κολομπαρο στον Σταυρο θεσσαλονικης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom