Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
telika to karinaki  mou apokalypse to sabbatokyriako pou eimoun athens oti o kyklos ths nyxterinis salonika ekleise geia tin idia!!allou strefete tora kai nomizo pos kalla kanei!!krima fisika stous apantaxou kapsourides tis!!!blepo n peftoun dramatika i metoxes tou sol!!
αντε καιρος ηταν μετα απο 15-18 χρονια στο χωρο συνταξη δ/υ θα επερνε
την πρωτοειδα στο ιστορικο πλεον μουλεν ρουζ του βαρδαριου, προ Χριστου

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
δεν ξερω αλλα μια στο τοσο εχει και τα καλα της
αυτη η κατρακυλα.κατι η ατμοσφαιρα κατι η ελευθερια να
κανεις οτι γουσταρεις ειναι cult οπως και να το κανουμε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
o k δε λεω οπως τη βρισκει ο καθενας σαυτα τα μερη

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Στον καινουριο αφρο παιζει τιποτα καλό?

Ο Αφρός άνοιξε πρόσφατα και άργησε λίγο να προσαρμοστεί αλλά τώρα έχει φέρει ωραίες γυναίκες. Δεν χρειάζεται να κερνάς ποτό κανονικό των 10 ευρώ μπορείς να κερνάς και σφηνάκια των 5 αρκεί να το διευκρινήσεις. Κάποιες φορές κάνει και πάρτυ με αρκετό κόσμο και στριπτίζ. Έχει αρκετά κοινά σημεία με τον παλιό Αφρό και κάποιες ίδιες γυναίκες.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς είναι. Αυτό το μαγαζί συντηρείται εκεί πολλά χρόνια και έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι πιο πολλοί πελάτες πάνε για να κάτσουν στην γωνία του μπαρ ώστε να μην φαίνονται. Αριστερά στην είσοδο έχει ένα ακόμη χώρο λίγο πριβέ αλλά είναι διπλά τα ποτά εκεί 20 ευρώ. Θα μπορούσε να κάνει κάποιες αλλαγές ώστε να μένουν όλοι ικανοποιημένοι και όχι να περιμένει ο ένας τον άλλον για να κάτσουν στην γωνία. Από κει και πέρα η γυναικεία ποιότητα είναι μέτρια και σχεδόν όλες είναι άνετες στις υπηρεσίες τους. Είναι επίσης από τα μαγαζιά που κάθονται μέχρι αργά μετά τις 6 σχεδόν κάθε μέρα. Στα ποτά θέλει προσοχή, χρειάζεται από την αρχή διαπραγμάτευση τι και πόσα ποτά ώστε να μην μας κοροιδέψουν. Αν δεν συμφωνήσουμε από την αρχή θα πιουν τα ποτά τους και δεν θα κάνουν τίποτα. Αν δεν δώσει ξεκάθαρη απάντηση ή αν πει ψέμματα δεν την ξανακερνάμε την επόμενη φορά που θα πάμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
:thumbsup: έχεις δίκιο, αλλά μερικές φορές δεν πρέπει να το παρατραβάμε... το συγκεκριμένο μαγαζί το ξέρω πάρα πολύ καλά και οι κοπέλες οι περισσότερες είναι ωραίες γκόμενες αλλά είναι και γάτες,ξέρουν από ποιόν και πως να τα πάρουν χωρίς να καταλάβει τίποτα...
εκτός παίζει αν είσαι μάγκας και παράλληλα χορηγός πράγμα το οποίο έχει γίνει με μερικές που γνωρίζω..!!
προσωπικά όποιος μπορεί και το καταφέρνει καλά κάνει και γουστάρει αρκεί να γνωρίζει έτσι ώστε να μην τον εκμεταλεύονται.. :thumbsup:

Βασικα θελει λιγο υπομονη..δεν θελει μπουκες..δλδ 2 φορες την εβδομαδα σε γκομενα που σου αρεσει(δλδ οχι σκορπια κερασματα)απο 2-3 ποτα και τελος..πιστευω οτι αν δεν εισε κανενας μαλακας αλλα ανετος θα το τιναξεις το σεντονι..εγω το τιναξα 3 φορες..την μια γρηγορα τις αλλες 2 μεσα στο 2 μηνο-3 μηνο.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
[quote author=mpozanis  link=topic=1910.msg4419166#msg4419166 date=1363290009]
δεν εχω καταλαβει ποιος ο λογος να πας σε κωλομπαρο να γαμησεις
[/quote]Είσαι μικρός σε ηλικία μάλλον.
Το κωλόμπαρο δίνει την ψευδαίσθηση ότι την ρίχνεις την γκόμενα, άλλωστε από μία ηλικία και μετά θές και λίγο παραμύθι.

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Βασικα θελει λιγο υπομονη..δεν θελει μπουκες..δλδ 2 φορες την εβδομαδα σε γκομενα που σου αρεσει(δλδ οχι σκορπια κερασματα)απο 2-3 ποτα και τελος..πιστευω οτι αν δεν εισε κανενας μαλακας αλλα ανετος θα το τιναξεις το σεντονι..εγω το τιναξα 3 φορες..την μια γρηγορα τις αλλες 2 μεσα στο 2 μηνο-3 μηνο.

:thumbsup: συνάδελφε συμφωνώ, με λίγο υπομονή και χωρίς πολλές υπερβολές όλα γίνονται....

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πηγα στο τοξοτη το καινουριο προχτες αλλα ψιλοαπογοητευτικα. δε ξερω ισως περιμενα περισσοτερα, ισως δεν ειχα πιει αρκετα, παντως δε με τραβουσε καμια (πολυ μπαζο επαιζε) και εφυγα γρηγορα. καλα που φαγαμε σουβλακια στο συνδεσμο. χορτατοι λοιπον παμε στο φιβερ. εκει αφου μου την επεσε μια μαυρη που βρωμουσε ασχημα (κλασικα) τραβηξα μια ψιλη μαγκιορα γεωργιανη αλλα το ποτο το ρουφηξε με τη μια και επειδη εχω μαθει το παιχνιδι να το κανω με τη ρεγουλα και δε πεταω τα λεφτα τζαμπα χωρις να περασω κι εγω καλα κι ας φυγω και απραγος, τη παρατησα κι ας ξυνισε. περιττο να σας πω οση ωρα εκατσα δε πηρα ουτε ματια απο καμια αλλη μετα απο τις δυο απορριψεις. μετα απο εκει πηγα στο αρωμα. παρα τις αρνητικες κριτικες εγω περασα καλα. αν βαλεις τους δικους σου ορους απο την αρχη εχεις καλυτερες πιθανοτητες. καβατζωθηκα με ενα μωρο πολυ δυνατο και σε εμφανιση και σε περιποιηση. στο μεταξυ ηρθε και μια αλλη απο το πουθενα και απροσκλητη, την καλοσωρισαμε κι αυτην και εγινε χοντρο σκηνικο. αλλη φαση να "ασχολιουνται" δυο γυναικες μαζι σου.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
πηγα στο τοξοτη το καινουριο προχτες αλλα ψιλοαπογοητευτικα. δε ξερω ισως περιμενα περισσοτερα, ισως δεν ειχα πιει αρκετα, παντως δε με τραβουσε καμια (πολυ μπαζο επαιζε) και εφυγα γρηγορα. καλα που φαγαμε σουβλακια στο συνδεσμο. χορτατοι λοιπον παμε στο φιβερ. εκει αφου μου την επεσε μια μαυρη που βρωμουσε ασχημα (κλασικα) τραβηξα μια ψιλη μαγκιορα γεωργιανη αλλα το ποτο το ρουφηξε με τη μια και επειδη εχω μαθει το παιχνιδι να το κανω με τη ρεγουλα και δε πεταω τα λεφτα τζαμπα χωρις να περασω κι εγω καλα κι ας φυγω και απραγος, τη παρατησα κι ας ξυνισε. περιττο να σας πω οση ωρα εκατσα δε πηρα ουτε ματια απο καμια αλλη μετα απο τις δυο απορριψεις. μετα απο εκει πηγα στο αρωμα. παρα τις αρνητικες κριτικες εγω περασα καλα. αν βαλεις τους δικους σου ορους απο την αρχη εχεις καλυτερες πιθανοτητες. καβατζωθηκα με ενα μωρο πολυ δυνατο και σε εμφανιση και σε περιποιηση. στο μεταξυ ηρθε και μια αλλη απο το πουθενα και απροσκλητη, την καλοσωρισαμε κι αυτην και εγινε χοντρο σκηνικο. αλλη φαση να "ασχολιουνται" δυο γυναικες μαζι σου.

Πες μας και ποσα λεφτα σου πηρανε οι αρπαχτρες  :) :)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
για ποση ωρα? και βασικα τι σου κανανε ???

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Ο Αφρός άνοιξε πρόσφατα και άργησε λίγο να προσαρμοστεί αλλά τώρα έχει φέρει ωραίες γυναίκες. Δεν χρειάζεται να κερνάς ποτό κανονικό των 10 ευρώ μπορείς να κερνάς και σφηνάκια των 5 αρκεί να το διευκρινήσεις. Κάποιες φορές κάνει και πάρτυ με αρκετό κόσμο και στριπτίζ. Έχει αρκετά κοινά σημεία με τον παλιό Αφρό και κάποιες ίδιες γυναίκες.

:thumbsup: μεταμεσονύχτιο πέρασμα από Αφρό...... όπως τα λέει ο φίλος, έχει καλά κοριτσάκια κι όσο για τις τιμές άκουσα ότι από Δευτέρα το γυναικείο ποτό θα είναι στα 8€ και το δικό μας στα 7€, στη συνέχεια πήγα λίγο πιο πάνω για Ορχιδέα, είχε 7 - 8 γυναίκες οι 3-4 μεγαλούτσικες αλλά καλές σε γενικές γραμμές (και ένα χοντρό μαυράκι για καναπέ..!! :tits2:) και το ποτό στα 6€, λίγο η μουσική και ο χώρος με χαλάει...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
:thumbsup: μεταμεσονύχτιο πέρασμα από Αφρό...... όπως τα λέει ο φίλος, έχει καλά κοριτσάκια κι όσο για τις τιμές άκουσα ότι από Δευτέρα το γυναικείο ποτό θα είναι στα 8€ και το δικό μας στα 7€, στη συνέχεια πήγα λίγο πιο πάνω για Ορχιδέα, είχε 7 - 8 γυναίκες οι 3-4 μεγαλούτσικες αλλά καλές σε γενικές γραμμές (και ένα χοντρό μαυράκι για καναπέ..!! :tits2:) και το ποτό στα 6€, λίγο η μουσική και ο χώρος με χαλάει...

Το ορχιδέα που είναι ? κάπου πρέπει να το `χει πάρει το μάτι μου ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το ορχιδέα που είναι ? κάπου πρέπει να το `χει πάρει το μάτι μου ...

ειναι επι της καρακαση πανω απο την παπαναστασιου .

τι λεει αυτο το μαγαζι ? εχει χωρο πριβε ?

που να τρεχεις αμορε ...

απο την αλλη ειναι πολυ γειτονια ... 

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Ειχα περασει και εγω προσφατα απο αφρο και αυτο που μπορω να πω ειναι οτι δεν παιζει τιποτα μεσα αντε κανενα ψιλοχουφτωμα και αυτο με τα χιλια ζορια και αρκετα ποτα,δηλαδη ειναι μονο για μπουρου-μπουρου,ειχε 6,7κοριτσια 1,2  σχετικα καλα τα αλλα μετρια ,μια καλουλα ειναι η καρολινα αλλα δεν σε αφηνει ουτε να την αγγιζεις σχεδον,οποτε οποιος θελει κατι περισσοτερο απλως δεν θα το βρει εκει.
Επισης απο προσφατο περασμα στο αρωμα ,η κατασταση τραγικη οπως τα λενε και οι παραπανω,καλα κοριτσια αλλα νεροφιδες κυριολεκτικα σε πρηζουν συνεχεια για ποτο,το διπλο παει στα 20 οπου πας στους πισω καναπεσες και δεν κανεισ σχεδον τπτ ,μονο κανενα χουφτωμα οσα και να ξοδεψεις δλδ για  :pipa2: η κατι τετοιο δεν παιζει με τπτ.Επισης επειδη εμεινα σχετικα λιγο περιπου μιση ωρα δεν μπορω να επιβεβαιωσω αυτα που ειπαν οι προηγουμενοι για το στριπτιζ αλλα η μπαρα υπηρχε

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ένα από τα λίγα "συνοικιακά¨ μπαράκια που μπορείς να πετύχεις μερικά καλά κομμάτια και έχει καλές τιμές είναι το Cpt Morgan στο Κορδελιό.

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Τι παιζει στο ορχιδεα ξερει κανενας να ενημερωσει;

Stories

Νέο!

Stories