Τι παιζει στο ορχιδεα ξερει κανενας να ενημερωσει;
Όχι πολλά νομίζω. 2-3 φοιτήτριες πιτσιρίκες και κάποιες μεγαλύτερες.
Για κουβέντα και ψευτοπιασίματα. 5Ε κέρασμα.
Τι παιζει στο ορχιδεα ξερει κανενας να ενημερωσει;
Το Ορχιδέα είναι Καρακάση 79. Ανεβαίνεις τη Μπότσαρη και μόλις φτάσεις Παπαναστασίου, κάνεις λίγο λοξά αριστερά και ανεβαίνεις την Καρακάση για 50 μέτρα και θα το δεις στα αριστερά. Το μαγαζί θυμίζει 80s. Παίζει λαϊκά από μοντέρνα μέχρι και παλιά (Καζαντζίδη, Μητροπάνο κτλ.). Τα κορίτσια δε σε πρήζουν καθόλου για ποτό, μπορείς δηλαδή να πας άνετα για ποτό χωρίς να κεράσεις τίποτα και γενικά πίνουν αργά αν τους κεράσεις. Ωστόσο δεν παίζει prive χώρος με αποτέλεσμα να μην έχει extra. Το πολύ πολύ να πέσει κανένα καλό μπαλαμούτι στον πίσω καναπέ κι αυτο με το ζόρι και αν σε γουστάρει η κοπέλα. Πρόσφατα άλλαξε σχεδόν όλες τις κοπέλες εκτός από τη Λίζα που είναι περίπου 1 χρόνο εκεί. Πριν 1-2 εβδομάδες που πήγα είχαν φέρει και μια Ντανιέλα πολύ όμορφη και με γαμάτο σώμα...Οι υπόλοιπες είναι λίγο πολύ μέτριες με κάποιες να πλησιάζουν προς το καλό.
Καλημέρα ο καινούργιος Τοξότης που είναι? αξίζει η τζάμπα καίει η λάμπα?
Για δώσε τοποθεσία (μιας και είμαι fan...)Μόνο αν σου αρέσουν οι πολύ όριμες ...έως τελειωμένες κυρίες ! τελείως τζάμπα !
ειναι ακριβως κατω απ'τον συνδεσμο φιλαθλων ΠΑΟΚ 'Μπελος'Ο τοξότης είναι στη Νεάπολη στον κεντρικό δρόμο που είναι και η εκκλησία του Αγ. Γεωργίου.
Πηγαίνοντας προς Πολίχνη, λίγο πιο κάτω στα αριστερά.
Δεν έχω πάει αλλά πρέπει να είναι πολύ παρακμή.
Τhanks παίδες. Άρχοντα έχεις πάει... Τι έλεγε;ειναι ακριβως κατω απ'τον συνδεσμο φιλαθλων ΠΑΟΚ 'Μπελος'
μπα δεν πηγαΤhanks παίδες. Άρχοντα έχεις πάει... Τι έλεγε;
Γραφε σε παρακαλω με μικρους χαρακτηρες. Ολο κεφαλαια εισαιΜΟΥΦΑ ΤΟ ΟΡΧΙΔΕΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΜΠΑΖΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΣ!!!ΤΡΑΤΖΙΚ!!
καλη λαικη εξω απο το γηπεδοκαλησπερα στην παρεα.....3μερες τουμπα θεσ/νικης .....παιζει τιποτα καλο στην περιοχη?