psolovronths
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Παίδες καλησπερα επειδη ειμαι θεσσαλονικη εδω καποιο καιρο και μου άρεσε το μαγαζι απρόοπτο στην γιαννιτσων ξερετε κανενα αλλο παρόμοιο . Ευχαριστω πολυ
Δε μας είπες όμως λεπτομέρειές Για το απρόοπτο εμείς γιατί να σου πούμε Για άλλοΠαίδες καλησπερα επειδη ειμαι θεσσαλονικη εδω καποιο καιρο και μου άρεσε το μαγαζι απρόοπτο στην γιαννιτσων ξερετε κανενα αλλο παρόμοιο . Ευχαριστω πολυ
Φιλε μου καλησπερα δεν ήξερα οτι υπαρχει ενδιαφέρον παρόλα αυτα θα σας πω. Πρόκειται για ενα μαγαζι που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο διαγώνια απο το she’ll στη πολυκατοικία πρόκειται για ενα μαγαζι γαβγαδικο και ετσι με γυναίκες άνω τον 50 με παρεα αλλες φορες μόνες με άντρες πανε και άντρες αλλα δεν ειναι να πας μεγάλη ψολο παρεα παρόλα αυτα ειναι για μπαλαδόρους που ξερουν πως ξεκινάνε ολα με χορούς κανα κερασμένο ποτο βλέμματα και και και…. Αξίζει να το επισκεφθείτε οταν χειμωνιάσει καλα να ξερετε ομως ΔΕΝ ειναι κολωμπαροΔε μας είπες όμως λεπτομέρειές Για το απρόοπτο εμείς γιατί να σου πούμε Για άλλο
Δεν αξιζει πιστευω, γιατι θα δωσεις πιο πολλα αφου θες το κατι παραπανωΚαλησπέρα στο νήμα. Από κωλομπαρα δεν έχω καμία εμπειρία. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί που να έχει χώρο που να γίνονται και παραπάνω πράγματα πέρα από κέρασμα ποτού, παρέα κλπ.
Αμα σου αρεσουν οι ανω 40 πανε.....παιζει φουλ προγραμμα..Γνώμη για victoria στην Καραολή κοντά στο δημαρχείο Σταυρούπολης
Χριστίνα και Δήμητρα ξέρω, παίζει και παραπάνω αν θέλειςΚαλησπέρα συναγωνιστές
Αν ξέρει κανείς τι παίζει βέβαια στο μετρο στο κωλομπαρο στη Μαρτίου… εχω ακούσει πηδάς πίσω από το παραβάν . Δουλεύουν εκεί και η Χριστίνα με τη Κατερίνα που δούλευαν στο εξ λαβ και κάναν παιχνίδι. Μου άρεσε μια Δήμητρα που δουλεύει εκεί. Ξέρει κανείς αν κάνει τίποτα παραπάνω από παρέα και ποτό;
Η κατερινα είναι μια με μαυρο μαλλί γύρω στα 50Χριστίνα και Δήμητρα ξέρω, παίζει και παραπάνω αν θέλεις
Κατερίνα ποια εννοείς; Πώς είναι;
Η Δήμητρα γνωρίζεις μήπως ποσα ζητάει για παιχνίδι;Η κατερινα είναι μια με μαυρο μαλλί γύρω στα 50
Αυτο το Μετρο σε ποιο υψος ειναι στην Μαρτιου γιατι στην Google με βγαζει ενα Σπορτ καφε...μηπως ειναι αυτο?Καλησπέρα συναγωνιστές
Αν ξέρει κανείς τι παίζει βέβαια στο μετρο στο κωλομπαρο στη Μαρτίου… εχω ακούσει πηδάς πίσω από το παραβάν . Δουλεύουν εκεί και η Χριστίνα με τη Κατερίνα που δούλευαν στο εξ λαβ και κάναν παιχνίδι. Μου άρεσε μια Δήμητρα που δουλεύει εκεί. Ξέρει κανείς αν κάνει τίποτα παραπάνω από παρέα και ποτό;
Δε νομίζω να έχουν σταθερή ταρίφα, απ ότι κατάλαβα είναι όπως σε κόψουνΗ Δήμητρα γνωρίζεις μήπως ποσα ζητάει για παιχνίδι;
αυτό. από νωρίς ειναι καφέ και το βράδυ βγαίνει ο Mr. Hyde.... Στους αγώνες θα φας και σουβλάκιαΑυτο το Μετρο σε ποιο υψος ειναι στην Μαρτιου γιατι στην Google με βγαζει ενα Σπορτ καφε...μηπως ειναι αυτο?
Είναι λίγο πιο κάτω από τη δελφων. Όπως κατεβαίνεις τη Μαρτίου στο δεξί σου χέρι στρίβεις στη Σόλωνος από τη μεριά που έχει ένα φαρμακείοΑυτο το Μετρο σε ποιο υψος ειναι στην Μαρτιου γιατι στην Google με βγαζει ενα Σπορτ καφε...μηπως ειναι αυτο?
Στην Google γραφει οδο Χαλκιδηκης...Είναι λίγο πιο κάτω από τη δελφων. Όπως κατεβαίνεις τη Μαρτίου στο δεξί σου χέρι στρίβεις στη Σόλωνος από τη μεριά που έχει ένα φαρμακείο
Είναι σόλωνος με χαλκιδικής. Λογικά η είσοδος της πολυκατοικίας θα ειναι από Χαλκιδικής, γι αυτόΣτην Google γραφει οδο Χαλκιδηκης...
Έτσι ακριβώςΕίναι σόλωνος με χαλκιδικής. Λογικά η είσοδος της πολυκατοικίας θα ειναι από Χαλκιδικής, γι αυτό
Δε νομίζω να έχουν σταθερή ταρίφα, απ ότι κατάλαβα είναι όπως σε κόψουν
Στα Μουδανιά πριν 5-6 χρόνια πήγαινα στο Playboy στην παλιά εθνική οδό, παραδίπλα από το τωρινό bruno cafe (για όσους θέλουν να ψάξουν στο google maps)
Επίσης πέρασα 2-3 φορές και από ένα άλλο μέσα στο χωριό κάπου δίπλα σ ένα σύνδεσμο του άρη, πιο light μαγαζί καμιά σχέση με τα γούστα στο playboy
Ξέρουμε αν υπάρχουν πια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτό. από νωρίς ειναι καφέ και το βράδυ βγαίνει ο Mr. Hyde.... Στους αγώνες θα φας και σουβλάκια