Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.439
Πόντοι
456
Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Με κορμί Βασιλειάδου και φάτσα Μπάρκα έμπαινες;

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Ρε φιλε πας βλεπεις και αν δεν σε αρεσει φευγεις.....το πολυ πολυ να πιεις μια μπυρα και να φυγεις...

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.318
Πόντοι
736
Επειδή είσαι έξυπνηούλης θα πας θα πιεις ένα ποτό κι αν δε σ’ αρέσουν φεύγεις. Αυτό που ζητάτε περιγραφή σε κάτι που είναι καθαρά υποκειμενικό δεν το καταλαβαίνω

Nikosyolo!

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα..Ειμαι νεος στην ομαδα σας.
Θα ηθελα να ρωτησω για ενα ατλαντικ στην Πετρου Συνδικα..Ξερεις κανεις κατι; τι παιζει;;
Ευχαριστω πολυ !!

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Θα ηθελα να ρωτησω για ενα ατλαντικ στην Πετρου Συνδικα..Ξερεις κανεις κατι; τι παιζει;;
Ευχαριστω πολυ !
Δεινόσαυροι, Μαμούθ και άλλες προϊστορικές υπάρξεις!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.434
Πόντοι
7.095
Ευχαριστω πολυ !!
Ατλαντίκ και Πέτρου Συνδίκα δύσκολα...
Δοκίμασε Λασκαράτου

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ατλαντίκ και Πέτρου Συνδίκα δύσκολα...
Δοκίμασε Λασκαράτου
Ειχα παει πιο παλια και ειχε και μπουγατσοκιμαδες με τα ποτα. Κομπλεξικη πισω απ τη μπαρα Ἁθηναιος εισαι"? Κομπλεξικοι μπουγατσοκιμαδες μεχρι και στα κωλομπαρα η Αθηνα σας φταιει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ειχα παει πιο παλια και ειχε και μπουγατσοκιμαδες με τα ποτα. Κομπλεξικη πισω απ τη μπαρα Ἁθηναιος εισαι"? Κομπλεξικοι μπουγατσοκιμαδες μεχρι και στα κωλομπαρα η Αθηνα σας φταιει
Ρε τύπε οι κοπέλες ξέρουν τι γύφτοι καρμιρηδες είστε κάτω στην Αθήνα .
Για αυτό ρωτάει να μην χάνει τζάμπα τον χρόνο της για ένα 10ρικο και μια μπύρα .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Θα πας φίλε στο Victoria πρώην Johnny απέναντι από το δημαρχείο Σταυρούπολης. Έχει πέντε έξι τέτοιες. Πήγα πριν δύο βδομάδες αλλά πήγα στοχευμένα. Κάνεις τα πάντα μες στο μαγαζί. Εγώ προτείνω
Όμως ένα ψιλόχαμούρεμα Και συνεννόηση για έξω γιατί απορώ ρε παιδιά πως γαμάτε μέσα στη βρωμιά στα μαγαζιά
Τις 5-6 δεν ξέρω πώς κατάφερες να τις πετύχεις ,αλλά σε σύνολο καλό μουνι εκεί μέσα έχει να πατήσει χρόνια .
Φουλ μουν η απόλυτη κατρακύλα και τα πιο πεταμενα λεφτά .
Δεν ξέρω κάποιοι γιατί θέλετε να πετάτε τα λεφτά σας για να γαμησετε στα τρισαθλια πριβέ ,αλλά συμβουλή μου είναι να πηγαίνετε για χαμουρεμα και χαλαρά κεράσματα και μετά να ξεδινετε σε στούντιο .
Δεν αξίζει καμία σε κωλομπαρο ,πόσο μάλλον 80-100 και βάλε που ζητάνε .

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ρε τύπε οι κοπέλες ξέρουν τι γύφτοι καρμιρηδες είστε κάτω στην Αθήνα .
Για αυτό ρωτάει να μην χάνει τζάμπα τον χρόνο της για ένα 10ρικο και μια μπύρα .
Ασε ρε μπουγατσοκιμαδοπουστα ποιος ειναι καρμιρης το ξερουμε καλα. Οταν ημουνα φανταρος στο Πολυκαστρο και κατεβαινα για κανα κωλομπαρο μονο οι Αθηναιοι και οι βλαχοι χαλαγανε. Οι μπουγατσοκιμαδες μια ζωη μετραγανε κερματα εξω απο το μαγαζι. Εξ'ου και το στιχακι Μπαρακι στην Επανωμη που'χει φτηνεια το μουνι. Ετσι κιμαδομπουγατσα να μαθαινουν και οι νεωτεροι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ασε ρε μπουγατσοκιμαδοπουστα ποιος ειναι καρμιρης το ξερουμε καλα. Οταν ημουνα φανταρος στο Πολυκαστρο και κατεβαινα για κανα κωλομπαρο μονο οι Αθηναιοι και οι βλαχοι χαλαγανε. Οι μπουγατσοκιμαδες μια ζωη μετραγανε κερματα εξω απο το μαγαζι. Εξ'ου και το στιχακι Μπαρακι στην Επανωμη που'χει φτηνεια το μουνι. Ετσι κιμαδομπουγατσα να μαθαινουν και οι νεωτεροι
Δεν ξέρω που τα ακούς αυτά τα στιχάκια,αλλά το Πολύκαστρο είναι στο Κιλκίς .
Επίσης λες μαλακίες γιατί τόσα χρόνια εκεί τα κωλομπαρα συντηρούνται από τους τοπικούς καυλιαρηδες αργά το βράδυ και όχι από εσένα που έβγαινες εξοδουχος μέχρι τις 23:00 και νόμιζες ότι φέρνεις χαλασμό στο μαγαζί .μετά ήταν το καλό ,μέχρι εκείνη την ώρα κάνανε σεφτε από κάτι βλάκες που ήτανε φαντάροι.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.318
Πόντοι
736
Τις 5-6 δεν ξέρω πώς κατάφερες να τις πετύχεις ,αλλά σε σύνολο καλό μουνι εκεί μέσα έχει να πατήσει χρόνια .
Δεν ξέρω κάποιοι γιατί θέλετε να πετάτε τα λεφτά σας για να γαμησετε στα τρισαθλια πριβέ ,αλλά συμβουλή μου είναι να πηγαίνετε για χαμουρεμα και χαλαρά κεράσματα και μετά να ξεδινετε σε στούντιο .
Πρώτον δε μίλησα για καλό μουνί αλλά για πενηντάρες εξηντάρες που ζήτησε ένας φίλος. Δεύτερον και κυριότερο είμαι απ’ αυτούς που λένε μη γαμάτε μέσα στα μαγαζιά. Ακριβώς το ίδιο που έγραψες κι εσύ χαμούρεμα και Μετά δρόμο

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
To είπαμε ξανά , είναι βίτσιο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πρώτον δε μίλησα για καλό μουνί αλλά για πενηντάρες εξηντάρες που ζήτησε ένας φίλος. Δεύτερον και κυριότερο είμαι απ’ αυτούς που λένε μη γαμάτε μέσα στα μαγαζιά. Ακριβώς το ίδιο που έγραψες κι εσύ χαμούρεμα και Μετά δρόμο
Το ξέρω φίλε ,δεν το είπα με κακό τρόπο .απλά έδωσα μια υπενθύμιση.

Vromi@s

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2022
Like
74
Πόντοι
0
Ο φίλος σου μεγάλος φιδέμπορας είναι… Στο καραμέλα γαμάς με 80 € και εξαρτάται από την κοπέλα η τιμή όχι από το μαγαζί.600 € φίλε δεν τρώγανε από πελάτες ούτε στα ριχταδικα Που έβγαινε μια κωλόγρια και έλεγε στους διερχόμενους έχω κάτι φοιτήτριες στο πίσω δωμάτιο τους έβαζε μέσα στο μαγαζί τους άνοιγαν κάτι μπουκάλια σαμπάνιας με νερό μέσα και τους χρέωναν οτι ναναι
Την έχω πάθει και γω με τις σαμπάνιες 170.000δρχ τότε

unknown80

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια επειδη ανεβαίνω το αλλο σκ Θεσσαλονίκη και βγάζει συνεχεια στα σοσιαλ ενα Casablanca.
Ξερει κανεις αν παιζει εκει περα αυτόν τον καιρο τιποτα η απλα δημοσιεύουν οτι να ναι και θα ειναι Τίγκα στις θείες;
Εάν εχετε και καμια καλη εκει μεσα να προτείνεται καλοδεχούμενη η γνώμη.

Vromi@s

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2022
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια επειδη ανεβαίνω το αλλο σκ Θεσσαλονίκη και βγάζει συνεχεια στα σοσιαλ ενα Casablanca.
Ξερει κανεις αν παιζει εκει περα αυτόν τον καιρο τιποτα η απλα δημοσιεύουν οτι να ναι και θα ειναι Τίγκα στις θείες;
Εάν εχετε και καμια καλη εκει μεσα να προτείνεται καλοδεχούμενη η γνώμη.
Πόσο πίνεις; άμα πίνεις πολύ πάνε καλές θα είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom