ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 456
Με κορμί Βασιλειάδου και φάτσα Μπάρκα έμπαινες;Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Με κορμί Βασιλειάδου και φάτσα Μπάρκα έμπαινες;Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Ανάλογα πόσο έχω πιειΜε κορμί Βασιλειάδου και φάτσα Μπάρκα έμπαινες;
Ρε φιλε πας βλεπεις και αν δεν σε αρεσει φευγεις.....το πολυ πολυ να πιεις μια μπυρα και να φυγεις...Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Επειδή είσαι έξυπνηούλης θα πας θα πιεις ένα ποτό κι αν δε σ’ αρέσουν φεύγεις. Αυτό που ζητάτε περιγραφή σε κάτι που είναι καθαρά υποκειμενικό δεν το καταλαβαίνωΓκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Δεινόσαυροι, Μαμούθ και άλλες προϊστορικές υπάρξεις!Καλησπερα στην παρεα..Ειμαι νεος στην ομαδα σας.
Θα ηθελα να ρωτησω για ενα ατλαντικ στην Πετρου Συνδικα..Ξερεις κανεις κατι; τι παιζει;;
Ευχαριστω πολυ !
Ατλαντίκ και Πέτρου Συνδίκα δύσκολα...Καλησπερα στην παρεα..Ειμαι νεος στην ομαδα σας.
Θα ηθελα να ρωτησω για ενα ατλαντικ στην Πετρου Συνδικα..Ξερεις κανεις κατι; τι παιζει;;
Ευχαριστω πολυ !!
Ναι εχεις δικιο...αξιζει φιλε μου;τι παιζει εκει;Ατλαντίκ και Πέτρου Συνδίκα δύσκολα...
Δοκίμασε Λασκαράτου
Αν δεν πας, αξίζει.Ναι εχεις δικιο...αξιζει φιλε μου;τι παιζει εκει;
Ειχα παει πιο παλια και ειχε και μπουγατσοκιμαδες με τα ποτα. Κομπλεξικη πισω απ τη μπαρα Ἁθηναιος εισαι"? Κομπλεξικοι μπουγατσοκιμαδες μεχρι και στα κωλομπαρα η Αθηνα σας φταιειΑτλαντίκ και Πέτρου Συνδίκα δύσκολα...
Δοκίμασε Λασκαράτου
Ρε τύπε οι κοπέλες ξέρουν τι γύφτοι καρμιρηδες είστε κάτω στην Αθήνα .Ειχα παει πιο παλια και ειχε και μπουγατσοκιμαδες με τα ποτα. Κομπλεξικη πισω απ τη μπαρα Ἁθηναιος εισαι"? Κομπλεξικοι μπουγατσοκιμαδες μεχρι και στα κωλομπαρα η Αθηνα σας φταιει
Τις 5-6 δεν ξέρω πώς κατάφερες να τις πετύχεις ,αλλά σε σύνολο καλό μουνι εκεί μέσα έχει να πατήσει χρόνια .Θα πας φίλε στο Victoria πρώην Johnny απέναντι από το δημαρχείο Σταυρούπολης. Έχει πέντε έξι τέτοιες. Πήγα πριν δύο βδομάδες αλλά πήγα στοχευμένα. Κάνεις τα πάντα μες στο μαγαζί. Εγώ προτείνω
Όμως ένα ψιλόχαμούρεμα Και συνεννόηση για έξω γιατί απορώ ρε παιδιά πως γαμάτε μέσα στη βρωμιά στα μαγαζιά
Ασε ρε μπουγατσοκιμαδοπουστα ποιος ειναι καρμιρης το ξερουμε καλα. Οταν ημουνα φανταρος στο Πολυκαστρο και κατεβαινα για κανα κωλομπαρο μονο οι Αθηναιοι και οι βλαχοι χαλαγανε. Οι μπουγατσοκιμαδες μια ζωη μετραγανε κερματα εξω απο το μαγαζι. Εξ'ου και το στιχακι Μπαρακι στην Επανωμη που'χει φτηνεια το μουνι. Ετσι κιμαδομπουγατσα να μαθαινουν και οι νεωτεροιΡε τύπε οι κοπέλες ξέρουν τι γύφτοι καρμιρηδες είστε κάτω στην Αθήνα .
Για αυτό ρωτάει να μην χάνει τζάμπα τον χρόνο της για ένα 10ρικο και μια μπύρα .
Δεν ξέρω που τα ακούς αυτά τα στιχάκια,αλλά το Πολύκαστρο είναι στο Κιλκίς .Ασε ρε μπουγατσοκιμαδοπουστα ποιος ειναι καρμιρης το ξερουμε καλα. Οταν ημουνα φανταρος στο Πολυκαστρο και κατεβαινα για κανα κωλομπαρο μονο οι Αθηναιοι και οι βλαχοι χαλαγανε. Οι μπουγατσοκιμαδες μια ζωη μετραγανε κερματα εξω απο το μαγαζι. Εξ'ου και το στιχακι Μπαρακι στην Επανωμη που'χει φτηνεια το μουνι. Ετσι κιμαδομπουγατσα να μαθαινουν και οι νεωτεροι
Πρώτον δε μίλησα για καλό μουνί αλλά για πενηντάρες εξηντάρες που ζήτησε ένας φίλος. Δεύτερον και κυριότερο είμαι απ’ αυτούς που λένε μη γαμάτε μέσα στα μαγαζιά. Ακριβώς το ίδιο που έγραψες κι εσύ χαμούρεμα και Μετά δρόμοΤις 5-6 δεν ξέρω πώς κατάφερες να τις πετύχεις ,αλλά σε σύνολο καλό μουνι εκεί μέσα έχει να πατήσει χρόνια .
Φουλ μουν η απόλυτη κατρακύλα και τα πιο πεταμενα λεφτά .
Δεν ξέρω κάποιοι γιατί θέλετε να πετάτε τα λεφτά σας για να γαμησετε στα τρισαθλια πριβέ ,αλλά συμβουλή μου είναι να πηγαίνετε για χαμουρεμα και χαλαρά κεράσματα και μετά να ξεδινετε σε στούντιο .
Δεν αξίζει καμία σε κωλομπαρο ,πόσο μάλλον 80-100 και βάλε που ζητάνε .
To είπαμε ξανά , είναι βίτσιο.Τις 5-6 δεν ξέρω πώς κατάφερες να τις πετύχεις ,αλλά σε σύνολο καλό μουνι εκεί μέσα έχει να πατήσει χρόνια .
Φουλ μουν η απόλυτη κατρακύλα και τα πιο πεταμενα λεφτά .
Δεν ξέρω κάποιοι γιατί θέλετε να πετάτε τα λεφτά σας για να γαμησετε στα τρισαθλια πριβέ ,αλλά συμβουλή μου είναι να πηγαίνετε για χαμουρεμα και χαλαρά κεράσματα και μετά να ξεδινετε σε στούντιο .
Δεν αξίζει καμία σε κωλομπαρο ,πόσο μάλλον 80-100 και βάλε που ζητάνε .
Το ξέρω φίλε ,δεν το είπα με κακό τρόπο .απλά έδωσα μια υπενθύμιση.Πρώτον δε μίλησα για καλό μουνί αλλά για πενηντάρες εξηντάρες που ζήτησε ένας φίλος. Δεύτερον και κυριότερο είμαι απ’ αυτούς που λένε μη γαμάτε μέσα στα μαγαζιά. Ακριβώς το ίδιο που έγραψες κι εσύ χαμούρεμα και Μετά δρόμο
Την έχω πάθει και γω με τις σαμπάνιες 170.000δρχ τότεΟ φίλος σου μεγάλος φιδέμπορας είναι… Στο καραμέλα γαμάς με 80 € και εξαρτάται από την κοπέλα η τιμή όχι από το μαγαζί.600 € φίλε δεν τρώγανε από πελάτες ούτε στα ριχταδικα Που έβγαινε μια κωλόγρια και έλεγε στους διερχόμενους έχω κάτι φοιτήτριες στο πίσω δωμάτιο τους έβαζε μέσα στο μαγαζί τους άνοιγαν κάτι μπουκάλια σαμπάνιας με νερό μέσα και τους χρέωναν οτι ναναι
Πόσο πίνεις; άμα πίνεις πολύ πάνε καλές θα είναι.Καλησπέρα παιδια επειδη ανεβαίνω το αλλο σκ Θεσσαλονίκη και βγάζει συνεχεια στα σοσιαλ ενα Casablanca.
Ξερει κανεις αν παιζει εκει περα αυτόν τον καιρο τιποτα η απλα δημοσιεύουν οτι να ναι και θα ειναι Τίγκα στις θείες;
Εάν εχετε και καμια καλη εκει μεσα να προτείνεται καλοδεχούμενη η γνώμη.