You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)
Βρε δεν είναι το πήδημα που με φοβίζει... αυτό που ακολουθεί... δεν μπορώ να κολλάνε πάνω μου... καταλαβαίνεις... είναι που είμαι και γλυκοτσούτσουνος!
δεν την παλευεις
Θα πάρω τον Alfi, τον Ric και τον House και θα πεταχτούμε... Καλά μετά...
Εγώ πάντως έχω κλείσει Κούγια για δικηγόρο! Και μια μάντρα να πηδάμε μαζί...
τωρα με τις αργιες το κανονιζουμε ...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Χαχαχα... μια χαρά!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
dorita
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια ξερετε τι αναπολω?
Εκεινα τα καλα χρονια (πριν 8-10 ) με τα κωλομπαρα του καστανα.
Τι ωραια χρονια ηταν αυτα, με τις καβαντζουλες μας τα ποτακια μας και τα μας.
Και βεβαια την δραχμουλα μας.
Αυτα ηταν κωλομπαρα (τα 2 καλα,το ενα απεναντι απο το αλλο για οσους πηγαιναν τοτε)
γενεες και γενεες περασαν απο εκεινα τα μαγαζια.
Τι κριμα...
Εκεινα τα καλα χρονια (πριν 8-10 ) με τα κωλομπαρα του καστανα.
Τι ωραια χρονια ηταν αυτα, με τις καβαντζουλες μας τα ποτακια μας και τα μας.
Και βεβαια την δραχμουλα μας.
Αυτα ηταν κωλομπαρα (τα 2 καλα,το ενα απεναντι απο το αλλο για οσους πηγαιναν τοτε)
γενεες και γενεες περασαν απο εκεινα τα μαγαζια.
Τι κριμα...
επισκεψη κατα τις 3 στο σολ....
επιπεδο κοριτσιων παρα μα παρα πολυ μετριο
μιλησα με βιλυ μαυρουλα,πολυ μιλαει κ δεν κατεχει κ τα ελληνικα
με την αλεξανδρα την ξανθια η οποια ειναι αλλου γι αλλου απο τραπεζι σε τραπεζι κ απο πουτσο σε πουτσο...
επισης μου εκανε μια επισκεψη η αλεξανδρα με την ρωσιδοφατσα κ την μυτογκα,μελαχρινη χοντρη κ ασχημη κ μαζι της μου ηρθε κ η βερονικα η οποια ειναι καστανη κ οχι τιποτα το ιδιαιτερο κ ειναι φιλες
ηρθε επισης μια ακομα χοντρη μελαχρινη της οποιας το ονομα δεν θυμαμαι
με ξετρελανε μια τυπισα η οποια ομως ηταν επι μια ωρα με εναν παππου κ δεν εφευγε,για να καταλαβουν οι γνωστες εχει ενα ταττου στην μεση,οποτε την εκανα κ εγω γιατι βαριομουν να μιλαω σε μπαζα
γενικοτερα τιμες για το ποτο μας ειναι 5ε,της κοπελας το απλο 10ε το οποιο ειναι σκετο νερο
το σπεσιαλ κ καλα ειναι στα 20ε,ο χορος παει 20ε κ το κατι παραπανω στα 50ε κ στα 100ε
η αγαπη μου η χριστινα ειχε ρεπο γαμω την γκαντεμια μου κ θα δουλευει μαλλον απο αυριο....λογικα αυτην καταλαβε κ η βερονικα οταν την ρωτησα
επιπεδο κοριτσιων παρα μα παρα πολυ μετριο
μιλησα με βιλυ μαυρουλα,πολυ μιλαει κ δεν κατεχει κ τα ελληνικα
με την αλεξανδρα την ξανθια η οποια ειναι αλλου γι αλλου απο τραπεζι σε τραπεζι κ απο πουτσο σε πουτσο...
επισης μου εκανε μια επισκεψη η αλεξανδρα με την ρωσιδοφατσα κ την μυτογκα,μελαχρινη χοντρη κ ασχημη κ μαζι της μου ηρθε κ η βερονικα η οποια ειναι καστανη κ οχι τιποτα το ιδιαιτερο κ ειναι φιλες
ηρθε επισης μια ακομα χοντρη μελαχρινη της οποιας το ονομα δεν θυμαμαι
με ξετρελανε μια τυπισα η οποια ομως ηταν επι μια ωρα με εναν παππου κ δεν εφευγε,για να καταλαβουν οι γνωστες εχει ενα ταττου στην μεση,οποτε την εκανα κ εγω γιατι βαριομουν να μιλαω σε μπαζα
γενικοτερα τιμες για το ποτο μας ειναι 5ε,της κοπελας το απλο 10ε το οποιο ειναι σκετο νερο
το σπεσιαλ κ καλα ειναι στα 20ε,ο χορος παει 20ε κ το κατι παραπανω στα 50ε κ στα 100ε
η αγαπη μου η χριστινα ειχε ρεπο γαμω την γκαντεμια μου κ θα δουλευει μαλλον απο αυριο....λογικα αυτην καταλαβε κ η βερονικα οταν την ρωτησα
dorita
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πρωτη σταση χθες το βραδυ (κατα της 1 45 ) στο φοκους,στο μαγαζι γινοτανε πανικος απο κοσμο,λες και πηγαινες σε κανενα κλαμπακι οποτε την κανω με ελαφρα πηδηματακια,απο εκει ιντιαν (ειχα καιρο να παω) αλλα 1 απο τα ιδια, πολυ κοσμο για τα δεδομενα του μαγαζιου και σχετικα λιγες και κατω του μετριου γυναικες εκτος απο μια μελαχρινη που καθοταν στο μπαρ αλλα την ειχε κανει κεφαλοκλειδωμα ενας τυπος και δεν μπορουσε να παρει ανασα.Εκει θα μπορουσα να ειχα παιχνιδι με καποιες παλιες γνωστες που δουλευανε στο Νο name αλλα κι αυτες ειχανε πελατες οποτε μετα απο κανενα 30 λεπτο και αφου ηπια 1 ποτακι την εκανα.
Αμεσως επομενη σταση γυρω στις 2 50 στο τοξοτη (μιας και ηταν πολυ κοντα) εκει τα πραγματα ηταν τραγικα 4-5 γυναικες (η γνωστες αγνωστες εκτος της μαυρουλας) και η οποιες ηταν ολες με 3-4 θειους,μετα απο λιγο εφτασε κι ενας φιλος που αγαπαει οποτε του δωσαμε το χρονο του.Γενικα η βραδια πηγαινε χαλια .
Αλλα ευτυχως που αποφασισαμε και την καναμε ανατολικα (κατα της 4 +) και εκει καναμε την καλη γνωριμια...
Παντως δεν περιμενα την χθεσινη νυχτα κ με τετοιο καιρο να εχει τοσο κινηση εξω,μπραβο ελλαδαρα,τη οικονομικη κριση και πρασινα αλογα.
Αμεσως επομενη σταση γυρω στις 2 50 στο τοξοτη (μιας και ηταν πολυ κοντα) εκει τα πραγματα ηταν τραγικα 4-5 γυναικες (η γνωστες αγνωστες εκτος της μαυρουλας) και η οποιες ηταν ολες με 3-4 θειους,μετα απο λιγο εφτασε κι ενας φιλος που αγαπαει οποτε του δωσαμε το χρονο του.Γενικα η βραδια πηγαινε χαλια .
Αλλα ευτυχως που αποφασισαμε και την καναμε ανατολικα (κατα της 4 +) και εκει καναμε την καλη γνωριμια...
Παντως δεν περιμενα την χθεσινη νυχτα κ με τετοιο καιρο να εχει τοσο κινηση εξω,μπραβο ελλαδαρα,τη οικονομικη κριση και πρασινα αλογα.
Τεταρτη βραδυ με 2 φιλους βγαινουμε για άτα(τι ατα δηλαδη με τοσο βροχη).Πρωτη σταση κατα τις 3 στο 'AMORE' στη Λαγκαδά.Λιγα πρατατα το μαγαζι..7-8 κυριες στο συνολο απο τις οποιες οι 3-4 ηταν και σουρομενες και μπαζα.Αυτες που αξιζαν ηταν 2 μαυρουκες πολυ γκαυλιαρες και αλλες 2 εκ του μπλοκ τις πρωην Ε.Σ.Σ.Δ. Ψιλοξενερα με λιγα λογια,αλλα η μια εκ τω κυριων της μαυρης ηπειρου τιμηθικε στο ιδιαιτερο χωρο αλλα δεν εκανε αυτα που ειχε πει εξω(φραπεδακι και ) και τρελενομαστε και την κανουμε για 'PLATINUM'.Γυρω στις 4 και 30 και το μαγαζι ηταν πιτα.Ειχε και 2-3 μπατσελορ παρτυ στα οποια συμμετειχαν μουναρες γκομενες και ολοι τις κοιτουσαν..Τωρα για τις κυριες του μαγαζιου ολες ηταν μια και μια..στο συνολο 10 ηταν σιγουρα εκ των οποιων 3 μαυρουκες(καλες),3-4 απο λιθουανια και οι υπολοιπες λογικα απο εκει(ανατολικο μπλοκ) ..γενικα ολες ηταν top!Αυτο που με παθιασε στο μαγαζι ηταν οτι λογω κοσμου φανταζομαι ειχε live sex στη πιστα με μια γκομενα σκετη φωτια αλλα και τυπος που την γαμησε τα εδωσε ολα,τρελο σκηνικο και καλο ειναι να γινονται σε τετοια μαγαζια τετοια σκηνικα.
fosforikos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
BRAVO MEGALO DOCTOR..SE LIGO THA EXEIS DOCTORA MOU FAINETAI..KALH DOULEIA..PERIMENW NEA SOU ANAFORA TO SYNTOMOTERO SYNADELFE!Τεταρτη βραδυ με 2 φιλους βγαινουμε για άτα(τι ατα δηλαδη με τοσο βροχη).Πρωτη σταση κατα τις 3 στο 'AMORE' στη Λαγκαδά.Λιγα πρατατα το μαγαζι..7-8 κυριες στο συνολο απο τις οποιες οι 3-4 ηταν και σουρομενες και μπαζα.Αυτες που αξιζαν ηταν 2 μαυρουκες πολυ γκαυλιαρες και αλλες 2 εκ του μπλοκ τις πρωην Ε.Σ.Σ.Δ. Ψιλοξενερα με λιγα λογια,αλλα η μια εκ τω κυριων της μαυρης ηπειρου τιμηθικε στο ιδιαιτερο χωρο αλλα δεν εκανε αυτα που ειχε πει εξω(φραπεδακι και ) και τρελενομαστε και την κανουμε για 'PLATINUM'.Γυρω στις 4 και 30 και το μαγαζι ηταν πιτα.Ειχε και 2-3 μπατσελορ παρτυ στα οποια συμμετειχαν μουναρες γκομενες και ολοι τις κοιτουσαν..Τωρα για τις κυριες του μαγαζιου ολες ηταν μια και μια..στο συνολο 10 ηταν σιγουρα εκ των οποιων 3 μαυρουκες(καλες),3-4 απο λιθουανια και οι υπολοιπες λογικα απο εκει(ανατολικο μπλοκ) ..γενικα ολες ηταν top!Αυτο που με παθιασε στο μαγαζι ηταν οτι λογω κοσμου φανταζομαι ειχε live sex στη πιστα με μια γκομενα σκετη φωτια αλλα και τυπος που την γαμησε τα εδωσε ολα,τρελο σκηνικο και καλο ειναι να γινονται σε τετοια μαγαζια τετοια σκηνικα.
δεν την πηρα εγω..ενας εκ των φιλων την πηρε..αλλα νομιζω ναι κριστινα την λεγανε..πολυ γκαυλιαρα και ειχε κωλαρα!!doctor ποια μαυρη πηρες στο αμορε ?? κριστινα??
Καλημερα σε ολους.Χθες βραδυ βγηκα με ενα φιλαρακι και αποφασισαμε να κανουμε μια λεπτομερη αναζητηση μαγαζιων στη Θεσσαλονικη.Δε μιλαω για μερη που αναφερονται συνεχεια εδω,ψαχναμε κατι διαφορετικο.Μου μιλησε για ενα που ειχε παει πριν χρονια,το Σκορπιος που ειναι κατω απο Ευοσμο.Αποφασισαμε να μπουμε.Πρωτη εντυπωση θετικη.7-8 κοπελες,μιλφακια θα ελεγα καλυτερα.Οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα σου εφτιαχναν το κεφι.Οι περισσοτερες αφηναν πιασιματα κτλ.Μονο αρνητικο οτι πηγε να μας τη φερει ο μαγαζατορας με τα ποτα,βαζοντας 1-2 κλεφτικα.Δε λεω οτι θα ξαναπαω αλλα ηταν μια καλη βραδια.
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο Sol κατά τις 1. Χαμός γινόταν μέσα. Πολλές κοπέλες για όλα τα γούστα. Κέρασα ποτά σε μια Λίκα από Γεωργία ωραίο μελαχρινό που εμένα με έκανε Turbo αλλά με ξενέρωσε που μου είπε όχι για prive. Έπειτα ήρθε η Γιάννα μια αδύνατη μελαχρινή με σγουρό μαλλί και κωλαράκι Super , το κακό με αυτή είναι ότι ήταν πολύ πιεστική και την έδιωξα γιατί ήθελα να πιω τα ποτά μου πριν κάνω prive. Τέλος ήρθε η Χριστινάρα όπου μετά από μερικά ποτά με έψησε για 50άρι prive και πέρασα super.
Πάντως αυτή η Λίκα κρίμα που δεν κάνει prive ρε γμτ.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
η Λικα πραγματι ειναι πολυ ομορφη κοπελα αλλα πολυ ξενερωτη ρε παιδι μου....Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο Sol κατά τις 1. Χαμός γινόταν μέσα. Πολλές κοπέλες για όλα τα γούστα. Κέρασα ποτά σε μια Λίκα από Γεωργία ωραίο μελαχρινό που εμένα με έκανε Turbo αλλά με ξενέρωσε που μου είπε όχι για prive. Έπειτα ήρθε η Γιάννα μια αδύνατη μελαχρινή με σγουρό μαλλί και κωλαράκι Super , το κακό με αυτή είναι ότι ήταν πολύ πιεστική και την έδιωξα γιατί ήθελα να πιω τα ποτά μου πριν κάνω prive. Τέλος ήρθε η Χριστινάρα όπου μετά από μερικά ποτά με έψησε για 50άρι prive και πέρασα super.
η Γιαννα που λες εχει το ωραιοτερο κωλαρακι εκει μεσα.κωλαρακι απ'τα σπανια!!με χαλαει λιγο η φατσα της και δεν ειναι και ιδιαιτερα επικοινωνιακη στο ποτο
για πες μας ομως περιπου πως κινειται η Χριστινα στο πριβε...να υποθεσω κουβαλαει κανενα betadine μαζι της?χειρουργικο γαντακι παιζει ή σου κανει την τιμη να σε ακουμπησει??
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η Λικα πραγματι ειναι πολυ ομορφη κοπελα αλλα πολυ ξενερωτη ρε παιδι μου....
η Γιαννα που λες εχει το ωραιοτερο κωλαρακι εκει μεσα.κωλαρακι απ'τα σπανια!!με χαλαει λιγο η φατσα της και δεν ειναι και ιδιαιτερα επικοινωνιακη στο ποτο
για πες μας ομως περιπου πως κινειται η Χριστινα στο πριβε...να υποθεσω κουβαλαει κανενα betadine μαζι της?χειρουργικο γαντακι παιζει ή σου κανει την τιμη να σε ακουμπησει??
Βασικά είναι όπως την θυμόμουνα από τα studio που δούλευε παλιά. Δεν φιλάει και η με καπότα και την μικρότερη δυνατή επαφή με τον Μήτσο μέχρι να την περάσει, αν δεν σε ξενερώνει κάτι ως εδώ μετά το έργο είναι καλό καθώς το εκτελεί με πάθος. Αυτή η γυναίκα έχει μια γοητεία την οποία την είχε κάνει για μένα νο1 επιλογή για ένα μεγάλο διάστημα την περίοδο που δούλευε στην Κοροβάγκου...
Λοιπόν αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Αλ για τις πολύτιμες πληροφορίες και ξεκινάμε ...
30/ Οκτ/10 Αρχική επίσκεψη στο Private τελικά δεν μπήκαμε μέσα καθώς περάσαμε απο μπροστά και ένα είδαμε το 4-5 μαύρες δεύτερον έχει και ένα καφενείο δίπλα που έτσι και ανοίξεις την πόρτα και μπεις σε μπανίζουν όλοι όσοι είναι στο καφενείο...επόμενη στάση ΤΟΞΟΤΗΣ...συνολικά 7-8 κοπέλες αρκετός κόσμος στο μαγαζί η μαύρη η Αλεξάνδρα πολύ καυλιάρα και αστέρι η κοπέλα...γούσταρε σφαλιάρες στο κώλο και μου έλεγε πιο δυνατά !!!! προσφέρθηκε όλο το φάσμα το υπηρεσιών ( 60 καθώς και 100.oo E) το αφήσαμε για άλλη φορά μιας και έπρεπε να πάμε και αλλού... 2η στάση INDIAN...με το που μπήκαμε επιστροφή και έξοδος σύνολο κοριτσιών με την μπαργομεν 4 ΤΟ ΠΟΛΥ !!!! μια ήταν καβατζομένη και γενικά άδειο το μαγαζί... 3 η στάση ΣΟΛ, φτάνουμε και παρκάρουμε απο έξω ΧΑΜΟΣ απο 2πλο παρκαρισμένα αυτοκίνητα...ΚΑΚΟ σημάδι μπαίνουμε μέσα και δυστυχώς για εμάς ο κακός ΧΑΜΟΣ...φιλότιμες προσπάθειες απο τον νταλαβερτζή του μαγαζιού να μας βολέψει στο μπάρ του λέω άστο αργότερα να σπάσει λίγο η κίνηση. Λοιπόν το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο φυσικά οι κοπέλες δεν έφταναν με αποτέλεσμα ένας να χαμουρεύεται και 2 να κοιτούν. Επόμενη στάση ΑΜΟΡΕ εκεί το μαγαζί πραγματικά χρειάζεται επέκταση πολύ μικρό. Με την είσοδο και μετά την παραγγελία των ποτών (εμφιαλωμένα) και την απαραίτητη εξερευνητική ματιά μας πλησίασαν τα low level του μαγαζιού με το ίδιο διαβατήριο πίσω ... στην συνέχεια ένα επίπεδο παραπάνω 2 μαυρούλες ... το ίδιο σκηνικό μέχρι που ήρθαν τα καλά ... συνολικά στο μαγαζί 8-10 κοπέλες από μαύρες αρκετές ιδικά η ΜΟΝΙΚΑ και ακόμη μια αστεράκια...(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ) αλλά αυτή που κάνει την διαφορά είναι το ουκρανικό μωρό η ΣΟΦΙΑ κορμάρα, ματάρες και όλο νάζι...συγκαταλέγεται στα επόμενα must...(υπηρεσίες στο πριβέ ) που για να πώ την αλήθεια ο ένας δίπλα απο στον άλλο δεν είναι και το καλύτερο ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ λόγο χώρου χάιδευα την δικιά μου και ταυτόχρονα και την άλλη κοπέλα λόγο χώρου ... πολύ χαβαλές και καλό κλίμα ...αυτά...
30/ Οκτ/10 Αρχική επίσκεψη στο Private τελικά δεν μπήκαμε μέσα καθώς περάσαμε απο μπροστά και ένα είδαμε το 4-5 μαύρες δεύτερον έχει και ένα καφενείο δίπλα που έτσι και ανοίξεις την πόρτα και μπεις σε μπανίζουν όλοι όσοι είναι στο καφενείο...επόμενη στάση ΤΟΞΟΤΗΣ...συνολικά 7-8 κοπέλες αρκετός κόσμος στο μαγαζί η μαύρη η Αλεξάνδρα πολύ καυλιάρα και αστέρι η κοπέλα...γούσταρε σφαλιάρες στο κώλο και μου έλεγε πιο δυνατά !!!! προσφέρθηκε όλο το φάσμα το υπηρεσιών ( 60 καθώς και 100.oo E) το αφήσαμε για άλλη φορά μιας και έπρεπε να πάμε και αλλού... 2η στάση INDIAN...με το που μπήκαμε επιστροφή και έξοδος σύνολο κοριτσιών με την μπαργομεν 4 ΤΟ ΠΟΛΥ !!!! μια ήταν καβατζομένη και γενικά άδειο το μαγαζί... 3 η στάση ΣΟΛ, φτάνουμε και παρκάρουμε απο έξω ΧΑΜΟΣ απο 2πλο παρκαρισμένα αυτοκίνητα...ΚΑΚΟ σημάδι μπαίνουμε μέσα και δυστυχώς για εμάς ο κακός ΧΑΜΟΣ...φιλότιμες προσπάθειες απο τον νταλαβερτζή του μαγαζιού να μας βολέψει στο μπάρ του λέω άστο αργότερα να σπάσει λίγο η κίνηση. Λοιπόν το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο φυσικά οι κοπέλες δεν έφταναν με αποτέλεσμα ένας να χαμουρεύεται και 2 να κοιτούν. Επόμενη στάση ΑΜΟΡΕ εκεί το μαγαζί πραγματικά χρειάζεται επέκταση πολύ μικρό. Με την είσοδο και μετά την παραγγελία των ποτών (εμφιαλωμένα) και την απαραίτητη εξερευνητική ματιά μας πλησίασαν τα low level του μαγαζιού με το ίδιο διαβατήριο πίσω ... στην συνέχεια ένα επίπεδο παραπάνω 2 μαυρούλες ... το ίδιο σκηνικό μέχρι που ήρθαν τα καλά ... συνολικά στο μαγαζί 8-10 κοπέλες από μαύρες αρκετές ιδικά η ΜΟΝΙΚΑ και ακόμη μια αστεράκια...(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ) αλλά αυτή που κάνει την διαφορά είναι το ουκρανικό μωρό η ΣΟΦΙΑ κορμάρα, ματάρες και όλο νάζι...συγκαταλέγεται στα επόμενα must...(υπηρεσίες στο πριβέ ) που για να πώ την αλήθεια ο ένας δίπλα απο στον άλλο δεν είναι και το καλύτερο ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ λόγο χώρου χάιδευα την δικιά μου και ταυτόχρονα και την άλλη κοπέλα λόγο χώρου ... πολύ χαβαλές και καλό κλίμα ...αυτά...
Τελικά ΠΑΡ και ΣΑΒ γίνετε ΧΑΜΟΣ οι Δευτέρες δεν λένε δεδομένου ότι οι καλές κοπέλες έχουν ρεπό απο το ΠΣΚ οπότε και λιγότερα τεμάχια έχει και πιο μέτρια... ΑΛΛΑ έχουν περισσότερο χρόνο και όρεξη να κάνουν πράγματα που άλλες μέρες ούτε θα σκεφτόσουν μάλλον. Εν κατακλείδι για ΤΕΤ- ΠΕΜΠΤΗ μας κόβω... αυτά φυσικά στα μεγάλα μαγαζιά...στα άλλα τύπου ΑΡΟΜΑ και ME+YOU το θέμα είναι πιο εύκολο μιας και οι κοπέλες δουλεύουν σχεδόν καθημερινά...